Çok erken. 26+3müş. Ciğer geliştirici vurmuşlar bu hafta nişanı geldiği için. Ben de takip ediyorum, en son süt sağıyordu bebek için 2 saatte 1. Daha bebeği görememişler. Tamamen sterilize şekilde hemşire girebiliyormuş sadece yanlarına, başkasını almıyolarmış. Ben de etkileniyorum ama iyi haber almak umuduyla okumadan da edemiyorum. inşallah hep güzel haberlerini alırız.
Allah yardımcıları olsun hem annenin hem bebeğin. Doğumdan sonra öyle bebekleri ve anneleri duyunca göğsümden süt gelirdi bu mesajı okuyuncada göğsüm sızladı. İnşallah çok çok sütü gelirde bebek beslenir güçlenir bir an önceÇok erken. 26+3müş. Ciğer geliştirici vurmuşlar bu hafta nişanı geldiği için. Ben de takip ediyorum, en son süt sağıyordu bebek için 2 saatte 1. Daha bebeği görememişler. Tamamen sterilize şekilde hemşire girebiliyormuş sadece yanlarına, başkasını almıyolarmış. Ben de etkileniyorum ama iyi haber almak umuduyla okumadan da edemiyorum. inşallah hep güzel haberlerini alırız.
Benim nabzim yüksek doktora gittim hemde çarpıntı ve nefes darlığı vardı.kardeoloji normal dedi gebelikte olurmusHanımlar nabız yükseklikliginin zararı var mı.
Doktoruna bilgi versen iyi olur cnm.100 un altında olmalı gebelikte bile. Dahiliyeye yonlendirme yapıp detaylı kan tahlili ve tansiyon takibi istiyorlar. Duruma göre kardiyolojiye sevk ve efor testi.Hanımlar nabız yükseklikliginin zararı var mı.
Yaa Allah yardımçıları olsun28haftadan önce doğum yapanda bronkopulmoner displazi gelişme riski çok yüksek oluyor. İnşa Allah toparlanır Bizlerden uzak. Preterm bebekde sorunda çok off((
Ya canım bişey sorucam bu rahimde baskı dediğin böyle kemiklerde olan ağrı değildi değişik baskı gibi Bebek büyüdükçe olan genelde bu haftalarda olurmu hatırlayamadım hiç o değil deme bu baskı dolgunlukGünde 10 kez felan hissediyor olmalısın, erken dogumla alakası yok cnm. Şunu takip edebilirsin, rahimde baskı, dolgunluk hissi oluyor mu? Öyle olunca progestan alıp uzanmak lazim mutlaka
Biliyorum canım. Preterm bebekte sorun çok. Ama ROP göz için önlem alınmıştır diye düşünüyorum. İnşa Allah rahatlıkla atlatırlarDoktoruna bilgi versen iyi olur cnm.100 un altında olmalı gebelikte bile. Dahiliyeye yonlendirme yapıp detaylı kan tahlili ve tansiyon takibi istiyorlar. Duruma göre kardiyolojiye sevk ve efor testi.
Bronkopulmoner dışında çok sorun yaşanıyor, gozlerde bozuklukları, kaslarda çalışmama vb. 30 öncesi riskli, hepimizin bebekleri sağlıkla "zamaninda" doğsun inşallah
İnternette Banu çiftçinin sitesinde şey yazıyor gebelikte idrarda lökosit görülmesi normal gebelerde doğuma kadar bir miktar yüksek seyreder doğumdan sonra yavaş yavaş düşer o yüzden yüksek lökosit kesin enfeksiyon enfeksiyon belirtisi değildir ancak emin olmak için idrar kültürü yaptırmak lazım diyodu. İdrar kültüründe bakteri ürerse enfeksiyon oluyomuş üremezse olmuyomuş bi baktırmak lazım her ihtimale karşı. Doktorun normal çıktı demiş benim de içim rahatladıİyi akşamlar kızlar şeker yükleme sonuçlarım çıktı güzel gelmiş çok şükür açlık 81, birinci saat 155, ikinci saat 124 gelmiş. Şeker güzel olmuş anamda babamda var korkuyodum çıkarsa diye çıkmadı şükür
Benim de şekerler normal çıktı
Lokosit yüksek çıkmış baktım
Doktor mesaj atmış sonuçlar normal iyi bayramlar diye
Hayır niye yüksek o lokosit
Ya canım bişey sorucam bu rahimde baskı dediğin böyle kemiklerde olan ağrı değildi değişik baskı gibi Bebek büyüdükçe olan genelde bu haftalarda olurmu hatırlayamadım hiç o değil deme bu baskı dolgunluk
Biliyorum canım. Preterm bebekte sorun çok. Ama ROP göz için önlem alınmıştır diye düşünüyorum. İnşa Allah rahatlıkla atlatırlarAllah yardımçıları olsun. Bizimkiler inşa Allah zamanında gelir
Bu hafta içinde kontrole gittiğimde bebeğin baş aşağı pozisyon aldığını söyledi doktorum. Zaten son birkaç haftadır bende farkediyordum. Mesela birkaç saat yolculukta oturmak zorunda kaldığımda ayağa kalkınca bir süre yürüyemiyorum. Sanki karnımın alt yanında bir top varmış gibi his oluyor. Özellikle uzun oturmalar sonrası çok farkedersin bu durumuYa canım bişey sorucam bu rahimde baskı dediğin böyle kemiklerde olan ağrı değildi değişik baskı gibi Bebek büyüdükçe olan genelde bu haftalarda olurmu hatırlayamadım hiç o değil deme bu baskı dolgunluk
Bende düğmelilerden alcam sanırım bakıyorumm ama çok içime sinen bişeyde bulamadımLohusa takımım öyle. Yani üstten açılmıyor ama emzirmek için rahat Bi şekilde yapmışlar. Kruvaze yaka. İçindeki astarını göğüs kısmını açık bırakmışlar
Ay içim rahatladı bendede arada oluyor nefes darlığı. Covit sonrası etki diye düşünüyordum bende oBenim nabzim yüksek doktora gittim hemde çarpıntı ve nefes darlığı vardı.kardeoloji normal dedi gebelikte olurmus
Bayram sonrası kontrolüm var. Ozamana kadar bakayım olcerin ara ara belki anlık oldu bilmiyorum dün çok gezdik yorulduk belki ondan. Takip edeyim gidince diyeyim.Doktoruna bilgi versen iyi olur cnm.100 un altında olmalı gebelikte bile. Dahiliyeye yonlendirme yapıp detaylı kan tahlili ve tansiyon takibi istiyorlar. Duruma göre kardiyolojiye sevk ve efor testi.
Bronkopulmoner dışında çok sorun yaşanıyor, gozlerde bozuklukları, kaslarda çalışmama vb. 30 öncesi riskli, hepimizin bebekleri sağlıkla "zamaninda" doğsun inşallah
Dün farkettim ölçecek arrtikBende yeni fark ettim. Akşamları oluyor genelde(( 90+ oluyor bendepeki ya sizde?
İnşaallah iyi birşey dur byBu hafta içinde kontrole gittiğimde bebeğin baş aşağı pozisyon aldığını söyledi doktorum. Zaten son birkaç haftadır bende farkediyordum. Mesela birkaç saat yolculukta oturmak zorunda kaldığımda ayağa kalkınca bir süre yürüyemiyorum. Sanki karnımın alt yanında bir top varmış gibi his oluyor. Özellikle uzun oturmalar sonrası çok farkedersin bu durumu
Bence olmuştur etkisi.Merhaba kızlar dün doktorum bana idrar tahlili yaptı. İdrarda glikoz oranı 155 çıktı. Bayramdan sonra gel şeker yüklemesi yapalım bakalım dedi. Doktora gitmeden önce sabah kahvaltıda bal reçel nutella ve şekerli çay içmiştim acaba ondan kaynaklı olabilir mi
Benim bildigim cok sekerli yesen de, seker yuklemesi yapsan da idrara gecmemesi gerekiyor sekerin. Idrara gectigi icin gebelik sekerinden suphelenmis doktor.Merhaba kızlar dün doktorum bana idrar tahlili yaptı. İdrarda glikoz oranı 155 çıktı. Bayramdan sonra gel şeker yüklemesi yapalım bakalım dedi. Doktora gitmeden önce sabah kahvaltıda bal reçel nutella ve şekerli çay içmiştim acaba ondan kaynaklı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?