E cnm süreli zaman, yormayacaksin kendini. Her şeyi 50 kez diblene dinlene yapıyorum keşke dememek için. Hiç bsey senden ve bebeginden önemli değilAyakta çok kalırsam evet hissediyorum.progestoron kullanıyorum serkaljim var aynı zamanda plesenta previara.
Kızlar selamlar herkese, size danışmak istediğim bir konu var.
Gebeliğimi öğrendikten sonra yapılan rutin testlerde insülin direncim olduğunu öğrendim, 13. Haftaya kadar glifor kullandım sonra doktorum kesti. En başından beri tatlı yeme konusuna olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama gel gör ki yaz da geldi e dondurmalar piyasaya çıktı
Henüz şeker yüklemesi aşamasına da gelmediğimiz için şekerle ilgili güncel durumumu bilmiyorum, bu zamana kadar da 2 kilo kadar aldım.
Size sormak istediğim şey insülin direnci çıkmış olması kesin kes gebelik şekeri çıkacak demek değil ve bu kadar katı beslenme kuralları uygulamak mı gerekir? Yoksa rutin tatlı yeme düzenime devam edebilir miyim? Yediğim her tatlıdan sonra vicdanım sızlıyor sanki.
Deneyeyim canım teşekkür ederimCorba dene canım, iyi geliyor
Ziraat hesabına anlık gecer
TeşekkürlerCorba dene canım, iyi geliyor
Ziraat hesabına anlık gecer
Hep karnımdakinin suçuKız yeme yemesonra biz gibi olursun bak.
Aynen bende çok dikkat ediyorum. Yatıyorum zaten aylardır.E cnm süreli zaman, yormayacaksin kendini. Her şeyi 50 kez diblene dinlene yapıyorum keşke dememek için. Hiç bsey senden ve bebeginden önemli değil
Bendede bazen oluyor akşamları. Her zamanmı yüksek?Hanımlar nabız yükseklikliginin zararı var mı.
Aaaa kaçıncı haftada? 28-29mu?Temmuz annelerindeki erken doğum yapan anne ile bebeği ne durumda acaba? Etkilenirim diye okumadım. Sonra sabahlara kadar rüyamda görüyorum
Bugün farkettim bendeBendede bazen oluyor akşamları. Her zamanmı yüksek?
Çok erken. 26+3müş. Ciğer geliştirici vurmuşlar bu hafta nişanı geldiği için. Ben de takip ediyorum, en son süt sağıyordu bebek için 2 saatte 1. Daha bebeği görememişler. Tamamen sterilize şekilde hemşire girebiliyormuş sadece yanlarına, başkasını almıyolarmış. Ben de etkileniyorum ama iyi haber almak umuduyla okumadan da edemiyorum. inşallah hep güzel haberlerini alırız.Aaaa kaçıncı haftada? 28-29mu?
Bebek için değil ama anne için iyi bir durum değil. Nabzı yüksek olduğu için Kardiyolojiye yönlendirmiştir Delirella'nin doktoru onu. 100 üzeri çıkmaması gerekiyormuş. Benim 88 civarı çıkıyor. Bugün ilk defa 100 çıktı, ben de bu akşam onu düşünüyordum, mesajını gördüm.Hanımlar nabız yükseklikliginin zararı var mı.
Ay ne olmuş canım ya? Kim erken dogurmusÇok erken. 26+3müş. Ciğer geliştirici vurmuşlar bu hafta nişanı geldiği için. Ben de takip ediyorum, en son süt sağıyordu bebek için 2 saatte 1. Daha bebeği görememişler. Tamamen sterilize şekilde hemşire girebiliyormuş sadece yanlarına, başkasını almıyolarmış. Ben de etkileniyorum ama iyi haber almak umuduyla okumadan da edemiyorum. inşallah hep güzel haberlerini alırız.
Bende yeni fark ettim. Akşamları oluyor genelde(( 90+ oluyor bendepeki ya sizde?Bugün farkettim bende
Temmuz annelerinde bir arkadaşımız dün erken doğum yapmış. Ben de burada yazdıklarında gördüm.Ay ne olmuş canım ya? Kim erken dogurmus
Yaa Allah yardımçıları olsunÇok erken. 26+3müş. Ciğer geliştirici vurmuşlar bu hafta nişanı geldiği için. Ben de takip ediyorum, en son süt sağıyordu bebek için 2 saatte 1. Daha bebeği görememişler. Tamamen sterilize şekilde hemşire girebiliyormuş sadece yanlarına, başkasını almıyolarmış. Ben de etkileniyorum ama iyi haber almak umuduyla okumadan da edemiyorum. inşallah hep güzel haberlerini alırız.
Az önce 96 çıktı bileklikte 106Bende yeni fark ettim. Akşamları oluyor genelde(( 90+ oluyor bendepeki ya sizde?
AA hafi ya. Allah yardımcıları olsun.insallah annede bebekte iyidir.Temmuz annelerinde bir arkadaşımız dün erken doğum yapmış. Ben de burada yazdıklarında gördüm.
Bende 100üstünü geçmedi daha ama hep 93-94 oluyorAz önce 96 çıktı bileklikte 106
Şimdi 86
Bende takip edecegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?