2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayakta çok kalırsam evet hissediyorum.progestoron kullanıyorum serkaljim var aynı zamanda plesenta previara.
E cnm süreli zaman, yormayacaksin kendini. Her şeyi 50 kez diblene dinlene yapıyorum keşke dememek için. Hiç bsey senden ve bebeginden önemli değil

Tamamen beslenmen ile ilgili. Gebelik öncesi insulin direncim vardı ki önceki gebeligimde gebelik şekerine dönmedi. Ama diyet istiyor. Benim doktor hamilelikte hemen kesmistk gliforu, 3 ay neden kullandirdi acaba sana doktor . Ben bir de gebelik öncesinde insülin direnciyim kronik

Temmuz annelerindeki erken doğum yapan anne ile bebeği ne durumda acaba? Etkilenirim diye okumadım. Sonra sabahlara kadar rüyamda görüyorum

Aaaa kaçıncı haftada? 28-29mu?
Çok erken. 26+3müş. Ciğer geliştirici vurmuşlar bu hafta nişanı geldiği için. Ben de takip ediyorum, en son süt sağıyordu bebek için 2 saatte 1. Daha bebeği görememişler. Tamamen sterilize şekilde hemşire girebiliyormuş sadece yanlarına, başkasını almıyolarmış. Ben de etkileniyorum ama iyi haber almak umuduyla okumadan da edemiyorum. inşallah hep güzel haberlerini alırız.

Hanımlar nabız yükseklikliginin zararı var mı.
Bebek için değil ama anne için iyi bir durum değil. Nabzı yüksek olduğu için Kardiyolojiye yönlendirmiştir Delirella'nin doktoru onu. 100 üzeri çıkmaması gerekiyormuş. Benim 88 civarı çıkıyor. Bugün ilk defa 100 çıktı, ben de bu akşam onu düşünüyordum, mesajını gördüm.

Ay ne olmuş canım ya? Kim erken dogurmus

Yaa Allah yardımçıları olsun 28haftadan önce doğum yapanda bronkopulmoner displazi gelişme riski çok yüksek oluyor. İnşa Allah toparlanır Bizlerden uzak. Preterm bebekde sorunda çok off((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…