2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin. Kizimiz bugun huysuz. Hasta oluyor sanirim. Bizi erkenden uyandirdi. Uzerine hava da yagmurlu. Guzel baslamadim gune ama aydin olsun insallah.

2021 ağustos annesiyim zaman o kadar hızlı geçiyor simdi doğum günü hazırlığı planlıyorum kafam da rahat olun haziran gibi oda yapacaksınız ayarlayın kiyafetlerini yıkayın hazırlayın temmuz ayinda daha da agirlasacaksaniz ve ani den doğum olur diye cantanizi da bi kenara koyun beklesin soracaginiz seyler varsa cevaplarım allah kolaylastirsin dogumunuzu hic korkulacak bişey yok cok dogal bi süreç panik yapmayın sag salim bebislerinizi kucağınıza alirsiniz

Gecen sene ağustos ayi erkek furyası vardi ağustos dogum yapanlarin çoğu hep erkekti benim de öyle bu sene ne senesi acaba

İdrarda glikoz negativ olması lazım aslında. Ama bazdn gebelerde biraz çıkabilir. Ama 155bence çok

Gunaydin. Kizimiz bugun huysuz. Hasta oluyor sanirim. Bizi erkenden uyandirdi. Uzerine hava da yagmurlu. Guzel baslamadim gune ama aydin olsun insallah.
Günaydin geçmiş olsun insallah hemen toparlar minikkuş

Kızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Aldım. Dantelli mantelli diyorsan değil tamamen keyfimi düşünerek seçim yaptım penti den penye alt üst ve ilk giyinme için gecelik aldım yeter bana burda sezo da da 1 gece tutuyorlar

Son düzenleme:
Gecmis olsun benimde oglum hastaydi 3 gundur bugun biraz daha iyi hava yagmurlu bayram geliyo köy kent isi var bu yagmurdada nasil olcak hic bilmiyorum bayramlar iyice kisa denk geliyo

Anladım canım teşekkür ederim enginnn bilgilerin için

Bende öyle diyordum dr. Son kontrolde yürüyüşlere başla artık yavaştan dedi artık nasıl bir potansiyel gördüyse bende
Bana da yürüyüş yap dedi geçen gittiğimde ama ben korkuyorum kanama olur diye. Stres yaptım yürüyüşe çıkamıyorum.

Bana da yürüyüş yap dedi geçen gittiğimde ama ben korkuyorum kanama olur diye. Stres yaptım yürüyüşe çıkamıyorum.
Devam ediyormuda lekelenmelerin hala cnm, benim gebeliğin ilk 2 ayında 1 kere yoğun kanamam oldu 2 ay boyuncada lekelenme geldi iğne progestan kullandım dr.um yat demişti hep ama tutunma dönemi olduğu içindir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…