Aa bugun tam 26+0 haftaligiz.Gunaydin. Kizimiz bugun huysuz. Hasta oluyor sanirim. Bizi erkenden uyandirdi. Uzerine hava da yagmurlu. Guzel baslamadim gune ama aydin olsun insallah.
İdrarda glikoz negativ olması lazım aslında. Ama bazdn gebelerde biraz çıkabilir. Ama 155bence çokMerhaba kızlar dün doktorum bana idrar tahlili yaptı. İdrarda glikoz oranı 155 çıktı. Bayramdan sonra gel şeker yüklemesi yapalım bakalım dedi. Doktora gitmeden önce sabah kahvaltıda bal reçel nutella ve şekerli çay içmiştim acaba ondan kaynaklı olabilir mi
Günaydin geçmiş olsun insallah hemen toparlar minikkuşGunaydin. Kizimiz bugun huysuz. Hasta oluyor sanirim. Bizi erkenden uyandirdi. Uzerine hava da yagmurlu. Guzel baslamadim gune ama aydin olsun insallah.
Benim kardiyoloji doktirunda muayenede 110 çıktı nabzim yinede muaneye de herşey normal dedi.Dün farkettim ölçecek arrtik
Aldım. Dantelli mantelli diyorsan değil tamamen keyfimi düşünerek seçim yaptımKızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Bende düğmelilerden alcam sanırım bakıyorumm ama
Benimde nabzim ara ara cok hizli ve yuksek pek bi zarari olmadi suana kadar tansiyonu mu etkiliyo sadece düstügünde hemen anliyorum nabzimdan ölcüyorum ki tansiyonum dusmus oluyoHanımlar nabız yükseklikliginin zararı var mı.
Al kiloyu bisey olmaz verirsin kizcemizi ac birakma can bogazdan gelir gel git yeBenim kız her gün nöbete dikiyor beni3.5 tan beri uyanığım bu saate kalkınca acıkıyorumda tabi allah verede çok kilo almasam
Gecmis olsun benimde oglum hastaydi 3 gundur bugun biraz daha iyi hava yagmurlu bayram geliyo köy kent isi var bu yagmurdada nasil olcak hic bilmiyorum bayramlar iyice kisa denk geliyoGunaydin. Kizimiz bugun huysuz. Hasta oluyor sanirim. Bizi erkenden uyandirdi. Uzerine hava da yagmurlu. Guzel baslamadim gune ama aydin olsun insallah.
Anladım canım teşekkür ederim enginnn bilgilerin içinKemik ağrısı değil, burada kastedilen rahimden aşağıya doğru bir baskı (bebegin aşağıya inmesi gibi bir agirlik) veya büyük tuvaletiniz geldiğinde kabizsaniz rektumda sertlik ağırlık olur bunun vajinada olanini düşün cnm
Goz için olacaksa bsey olmuyor, benim doğum.yaptifim.hastanede 30 haftalık doğan bebeğin gözleri görmüyordu ne yazık ki. Her şey zamanında inşallah
Aa güzelmiş cnm gayet sade tam tarzım vallaben bunu almıştım ama tükenmiş. Bir de normal düğmeli pijama takımı aldımArtış Kısa Kollu Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Artış Kısa Kollu Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende öyle diyordum dr. Son kontrolde yürüyüşlere başla artık yavaştan dedi artık nasıl bir potansiyel gördüyse bendeAl kiloyu bisey olmaz verirsin kizcemizi ac birakma can bogazdan gelir gel git ye
Allah sabır versinUuff gunaydin kizlar.. bugun malum Arefe gunu köyümüze gidicez ama hava bi tuhaf gri yagmurlu.. ayni kaynananin suratina benziyo hava icim bulandı
Aynen takip et bakalım. Bayadır yok stokta ama mutlaka gelir.Aa güzelmiş cnm gayet sade tam tarzım vallatakibe alıyım gelir belki yeniden
Bana da yürüyüş yap dedi geçen gittiğimde ama ben korkuyorum kanama olur diye. Stres yaptım yürüyüşe çıkamıyorum.Bende öyle diyordum dr. Son kontrolde yürüyüşlere başla artık yavaştan dedi artık nasıl bir potansiyel gördüyse bende
Devam ediyormuda lekelenmelerin hala cnm, benim gebeliğin ilk 2 ayında 1 kere yoğun kanamam oldu 2 ay boyuncada lekelenme geldi iğne progestan kullandım dr.um yat demişti hep ama tutunma dönemi olduğu içindir muhtemelenBana da yürüyüş yap dedi geçen gittiğimde ama ben korkuyorum kanama olur diye. Stres yaptım yürüyüşe çıkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?