Ahahahaha GünaydınUuff gunaydin kizlar.. bugun malum Arefe gunu köyümüze gidicez ama hava bi tuhaf gri yagmurlu.. ayni kaynananin suratina benziyo hava icim bulandı
Yok çok şükür devam etmiyor. Hastane kesildi ama ben kendim korkuyorum psikolojik sanırımDevam ediyormuda lekelenmelerin hala cnm, benim gebeliğin ilk 2 ayında 1 kere yoğun kanamam oldu 2 ay boyuncada lekelenme geldi iğne progestan kullandım dr.um yat demişti hep ama tutunma dönemi olduğu içindir muhtemelen
Anladım cnm gerçekten kötü onun psikolojisi bende uzun bir süre lavaboya gittikçe korkuyodum ama geçti şükür, sende çok yormadan kısa yürüyüşlerle başla madem dr.un sakınca görmedi hareket ettikçe atıyosun o korkuyu zatenYok çok şükür devam etmiyor. Hastane kesildi ama ben kendim korkuyorum psikolojik sanırım
Kız salatalığın yarısı su zaten nasıl yükseltiyor şekeri ben şokHay Allah ya niye demiyorsunuz Salatalık şekeri yükseltiyor diyenormalde sabah 100-123 arası çıkan şekerim 176 ya fırladı. 1 adet Salatalık yedim diye
salatalık şekeri mi yükseltiyorHay Allah ya niye demiyorsunuz Salatalık şekeri yükseltiyor diyenormalde sabah 100-123 arası çıkan şekerim 176 ya fırladı. 1 adet Salatalık yedim diye
bu sene de erkek senesi :) cinsiyet anketi var 110 erkek 83 kız çıkmış. sanırım yine en çok erkek doğacak ay olacak :)Gecen sene ağustos ayi erkek furyası vardi ağustos dogum yapanlarin çoğu hep erkekti benim de öyle bu sene ne senesi acaba
Neee salatalık şekeri yükseltiyor mu?Kız salatalığın yarısı su zaten nasıl yükseltiyor şekeri ben şok
Anladım cnm gerçekten kötü onun psikolojisi bende uzun bir süre lavaboya gittikçe korkuyodum ama geçti şükür, sende çok yormadan kısa yürüyüşlerle başla madem dr.un sakınca görmedi hareket ettikçe atıyosun o korkuyu zaten
İnşallah atarım. Kızımın maşallahı var baya baya hareketli ama işte insan tedirgin oluyor. Kaynanamda bayram temizliğine kalktı. Oturuyorum ben şimdi. Kaldırmıyor beniKız salatalığın yarısı su zaten nasıl yükseltiyor şekeri ben şok
Yükseltiyormuş bacım yemeyin.salatalık şekeri mi yükseltiyorbende serin serin sağlıklı atıştırmalık diye katır kütür yedim 2-3 gün
1.7 gram şeker varmış. Karbonhidrat ta içeriyormuş baya. Bende öyle bir şey okumuştum.Tüketilen karbonhidratlar sınırlandırılmazsa kandaki şeker seviyesi oldukça yükselebilir ve bunun da sağlık açısından önemli sonuçları vardır. Karbonhidrat içeren, salatalık da dahil hiçbir gıda kan şekerini düşürmez. Ancak salatalıkta karbonhidrat bulunsa bile miktar olarak azdır ve nişastasızdır. Bu da içeriğinin çoğunun lifli olduğu anlamına gelir.
Şöyle bi şey buldum ama
En güzeli cnm otur kalkmaİnşallah atarım. Kızımın maşallahı var baya baya hareketli ama işte insan tedirgin oluyor. Kaynanamda bayram temizliğine kalktı. Oturuyorum ben şimdi. Kaldırmıyor benivalla yükseltiyormuş. Sabah her zamanki kahvaltımı yaptım. Ekstra Salatalık yedim. Anam Bi de ne göreyim şeker tavan netten araştırdım şekeri yüksekmiş
Yükseltiyormuş bacım yemeyin.
1 hafta kendi çapında diyet yap kes şekeri bence. Ben yapmadım çok pişmanım.En güzeli cnm otur kalkmahergün yeni birşey öğreniyorum burda haftaya şeker yüklemem var şeker çıkarsa yandım ne yicez herşey yasak
Şekere ayriyeten bakıyorlar diye biliyorum. Yani doktorun istemesi gerekiyor kanı.Kızlar geçen hafta kan tahlili yaptırdım. Bir tık demir ve magnezyum düşük çıktı. Şeker çıksaydı kan tahlilinde belli olur muydu,? Onunla ilgili bir şey demedi doktor
domates çıkarmış olmasın şekerini? diğer günler yiyor muydun?1.7 gram şeker varmış. Karbonhidrat ta içeriyormuş baya. Bende öyle bir şey okumuştum.ama benim şekeri yükseltti eminim. Şimdi bak dün yediklerimi sayacağım Bi de bugün yediklerimi
Dün 1 tane yumurta 2 kepekli ekmek 6-7 Zeytin 1 tatlı kaşığı krem peynir 2 dilim beyaz peynir kırmızı biber doğmadım azıcıkta
Bugün de tam olarak aynı şeyler var sadece Yumurta yerine Domatesli menemen tarzı Bi şey yaptım. Bi de 1 tane Salatalık yedim.
15 kilo aldim takmiyorum artik saldim bidaha ne zmana kilo alicam kiBende öyle diyordum dr. Son kontrolde yürüyüşlere başla artık yavaştan dedi artık nasıl bir potansiyel gördüyse bende
Verir insallah sabir zorAllah sabır versintüm bayram ordamısınızda
Butun isimi bayram sonuna attim havalar malum yagisli duzelene kadar is yapmam su hastane isimide hallediyim parklara bahcelere atacam kendimi işi bataydıAhahahaha GünaydınBenimki de suratını asinca ay bi iğrenç oluyor aha aynı dediğin gibi Benim bayram evde geçecek memleketlere gidemicez eşimin işleri var. Hava güzel olsa da beyazları yıkatıp asssam tek derdim
Ben de 5.5 Kilo doğmuşum eşi. 2.5 Kilo artık kime çeker bilmemAy benim eşim ve görümcem 5.5 kilo doğmuşlarçok korkuyorum bende o tarafa benzer diye
Temmuz annelerindeki erken doğumu okudum ben de dün, ay acaba bu akıntı normal mi ay sanki ağrım mı var demeye başladım. Okuduklarımızdan etkileniyoruz keşke okumasaydım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?