2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramda kv ye giderken çok kötüydü her durakta girdim ama her durakta evden çıkmadan önce girmiştim çok şu da içmedim flan 6-7 kere gittim yolculukta çok zor oluyo birde wc den mikrop kapatın diye stres oluyorsun. Bana dediler şimdiden böyleysen Son ay da artık hasta bezi bağlanırsın

Bu da benim sonuclarim. 30 Nisandan beri olcuyorum. Ama ben mmol cinsinden olcuyorum, Turkiyede mg cinsinden olculuyor. Kabaca 9.4 - 170, 5.6 ise 100 gibi dusunebilirsiniz. Glucose (mg/dl) to glucose (mmol/L) conversion chart soyle tablolar var internette.

Eklentiler

• 20220507_082457.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım benimde böbreklerde taş var onun agrisida çok çok kötü birde kristaloidler dolu bundan kaynaklı idrar yolu enfeksiyonu daha çok artıyor hamilelikte daha fazla problem oluyor kızımda idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ilaç veriyordu doktor iylesiyordum tekrar başlıyordu hiç geçmiyordu doktorlar çok araştırdı neredeyse bütün tahliller yapıldı suyu az ictigimde vücut uretiyormus o yüzden suyu çok içmeye çalışıyorum

Kimilerine göre abartı gelebilir ama bende öyleyim normal de hiç dikkatsiz her şeyden yiyen kilo da almayan biriydim hep diyet yapanlara işlerinin zor olduğunu söylerdim ya da şeker hastalarına falan üzülürdüm ciddi anlam da diyet yapamam derdim.. şimdi böyle olunca doymadıgım icin istediklerimi yiyemedigim icin kaç kez ağlama krizlerine girdim dünya nimetlerinden faydalanamıyorum diye herkesin dertleri var ama insanın basında hangi dert varsa ona göre o dünyanın en büyük derdi oluyor ne yazık ki Allah daha büyüğünü vermesin ama gebelik şekeriyle yüzleşene kadar hamilelik neymiş dedim bulantılı geçirmeme rağmen midenin kazınıp ağzına tuzlu çubuk dahi atamıyor olmak yıpratıyor cidden zaman hızla aksın sağlıkla gelsin bebişler biz de bu şekerden kurtulalım insallah

Beb ilk aylarda olmustum enfeksiyon diyetisyenim günde 2 dilim ananas yememi söyledi idrar söktürür bol su ile atarsin dedi resmen 3 ay ananas yedim sadece birde nioli yaği damlatiyorum disari vs cikarken 2 damla çamaşirima benim antibiyotik alerjim oldugu icin gebelerin kullandigi antibiyotikleri falan da kullanamiyorum ekstra dikkat ediyorum enfeksiyon olduğunda nioliyi 1 lt sua 2 3 damla damlat taharet al dedi eczacim bana aklında bulunsun canim
Ben surekli çantada lysoll dezenfektan tasiyorum disarda ha bire wc girdigim icin ve hergün camasira 2 damla nioli yagi tamamdir gebersin mikroplar

Yaa gerçekten bende öyleyim. O kadar mutsuzum ki anlatamam. Moralim yerlerde resmen. Ama bebiklerimiz için bir süre katlanacağız. Sabrın sonu selamettir şu yazdıkların bana hiç abartı gelmiyor. Dün aç kalktım kahvaltıdan resmen ona rağmen yüksek çıktı ki ünsilin bile vurunmuştum. Oturdum ağladım saatlerce.

Çok teşekkür ederim. Aynı düşüncedeyim. Ben de yemek yemeyi o kadar severim ki. Hayatta en büyük eğlencem derdim. Eşimle canlı müziğe diye evden çıkardık. Kendimi pidecide bulurdum gece gece. Başta çok ağladım ben de. Kabullenemedim ama alıştım el mahkum olunca. Şimdi bir lokma tatlı yesem olduğundan şekerliymiş gibi geliyor tadı.

Doktordan çıktım şimdi. Dirençle alakalı bebeğin gelişimini etkileyen bir durum yok, dedi. 2 gün önce devlette 880 gr demişti doktor. 842 ölçtü doktorum. Haftasıyla uyumlu dedi. Kafa çapı da iyi çıktı. 33 cm olmuş boyu.

Çarşamba günü sen de güzel haberler alırsın inşallah.

Ananas zararlı degilmi ? Hamilelikte önerilmiyor diye okumustum

Ananas zararlı degilmi ? Hamilelikte önerilmiyor diye okumustum
Ilk defa duydum şuan vallahi bana diyetisyenim önerdi 3 4 ay nerdeyse surekli ananas yedim bişeyde olmadi c vitamini kaynagi neden zarar versin ki bence fazlasi zarardir varsa da ben 2 dilim yiyodum

Günaydin bugün diyete başladim şeker yüklemesine kadar boyle devam edecegim insallah bi sıkıntı olmasin diye ama çok mutsuzum 2 yunurtadan onlet yaptim 1 ince dilim beyaz peynir yedim 1 lavaş yedim tam bugdaydan dün yapmiştim yaninada salatalik tere dereotu vs yedim açim şuan resmen

Ben 1 yımırta 2 dilim peynir 1 Salatalık 7 zeytin 2 dilim ekmek yedim bir limonlu çay içtim alıştım gibi pek aç hissetmiyorum.

Ablam ilk çocugunu 36 da ikinci çocugu 38 de dogurdu ikiside erkek biraz sabır gücü az oluyor şansına çocugunun biri meme reddi yaşadı ama bişekilde büyüyor. Korkmayın başa gelince herşey çekiliyor yeter ki saglık olsun

Gecmis olsun, doktor idrar yolu enfeksiyonu için fitil vs vermedi mi?

Ben 1 yımırta 2 dilim peynir 1 Salatalık 7 zeytin 2 dilim ekmek yedim bir limonlu çay içtim alıştım gibi pek aç hissetmiyorum.
Benim alisma sürem 3 gün ilk 3 gün sabredemezsem asla edemem salarim o yüzden direnmem gerek 1 yumurtaylada asla doymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…