- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Canım benimde böbreklerde taş var onun agrisida çok çok kötü birde kristaloidler dolu bundan kaynaklı idrar yolu enfeksiyonu daha çok artıyor hamilelikte daha fazla problem oluyor kızımda idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ilaç veriyordu doktor iylesiyordum tekrar başlıyordu hiç geçmiyordu doktorlar çok araştırdı neredeyse bütün tahliller yapıldı suyu az ictigimde vücut uretiyormus o yüzden suyu çok içmeye çalışıyorumGünaydınlar
İdrar sorunu var bende de wc ile yatıp kalkıyorum ve böbreklerimde taş var çok zor bişi dr lar da su içmekten başka bişi önermiyor malesef benim testler de çok önemli bir şeyde çıkmıyo lökosit falan yüksek çıkıyo o da hamilelikte normalmiş sizinde Geçer hemen inşallah.
36 yaşıma gircem eylülde benim ilk çocuğum olacak inşallah, yaştan dolayı ikinci çocuğu hemen düşünüyorum ama yaşlandığımı da hissediyorum nasıl olacak bilmem. Rabbim size de kolaylıklar versin. Kadın olmak anne olmak zor ama hakkıyla yapana cennet vaadi var
Kimilerine göre abartı gelebilir ama bende öyleyim normal de hiç dikkatsiz her şeyden yiyen kilo da almayan biriydim hep diyet yapanlara işlerinin zor olduğunu söylerdim ya da şeker hastalarına falan üzülürdüm ciddi anlam da diyet yapamam derdim.. şimdi böyle olunca doymadıgım icin istediklerimi yiyemedigim icin kaç kez ağlama krizlerine girdim dünya nimetlerinden faydalanamıyorum diye herkesin dertleri var ama insanın basında hangi dert varsa ona göre o dünyanın en büyük derdi oluyor ne yazık ki Allah daha büyüğünü vermesin ama gebelik şekeriyle yüzleşene kadar hamilelik neymiş dedim bulantılı geçirmeme rağmen midenin kazınıp ağzına tuzlu çubuk dahi atamıyor olmak yıpratıyor cidden zaman hızla aksın sağlıkla gelsin bebişler biz de bu şekerden kurtulalım insallahSenin adina cok sevindim. Ben dikkat ediyordum ama sıkı dikkat etmedigim icin arada istedigimi yedigimde yukseliyordu. Misal canim tatli istiyordu yiyordum biraz, hop tokluk 170 oluyordu. Artik mecbur hic kacamaksiz dikkat ediyorum. Tatli seker beyaz un yemeyince benimki de hep kontrol altinda ama cok mutsuzum. Dun agladim boyle hayatin agzina edeyim diye. Hayatta en sevdigim sey yemek yemek. Elimden hayatim alinmis, hicbir seyin tadi tuzu kalmamis gibi hissediyorum. Bence diyabet dunyanin en kotu hastaliklarindan. Yaslandigimda diyabetim cikarsa oleyim daha iyi dedim esime. Biliyorum cogunuza abarti geliyor ama yemek yiyemeyeceksem ne anlami var. Ben ziyaret ettigim ulkeleri bile yemek kulturune gore seciyorum. Gezip gormektense yemeklerini yemem daha onemli.
Neyse bugun kontrolunde insallah bebeginin gelisimi iyi cikar. Damarlarda direncten bahsetmistin, sola yatmak ise yariyor diyordun. Benim de Carsamba gunu kontrolum. Heyecanliyim.
Beb ilk aylarda olmustum enfeksiyon diyetisyenim günde 2 dilim ananas yememi söyledi idrar söktürür bol su ile atarsin dedi resmen 3 ay ananas yedim sadece birde nioli yaği damlatiyorum disari vs cikarken 2 damla çamaşirima benim antibiyotik alerjim oldugu icin gebelerin kullandigi antibiyotikleri falan da kullanamiyorum ekstra dikkat ediyorum enfeksiyon olduğunda nioliyi 1 lt sua 2 3 damla damlat taharet al dedi eczacim bana aklında bulunsun canimBenim idrar yolu enfeksiyonum var. Dun sık sık idrara ciktim. Kasiklarima kasiklarima vuruyor agrisi. Hic boyle ilerlemisi olmamisti. Kac litre su ictim, bakalim bugun duzelecek mi. Doktora sordum ne yapayim su icmek disinda. Dedi icebildigin kadar ic gecmezse bugun gidip test ver. Esim de işte, ben kizimlayim. Bakalim ne yapicam. Cocuk kucukken hamile olmak cok zormus. 21 aylik oldu yerinde durmuyor ve hep arkasinda birinin kosmasi egilmesi kalkmasi kucagina almasi gerekiyor. Insanin sirti terliyor. Disariya cikmaya cesaret edemiyorum artik onunla yalniz. Arabada durmuyor inmek icin agliyor, inerse hem arabayi tasiyip hem ona yetisemem diye risk almaktan korkuyorum.
Ben surekli çantada lysoll dezenfektan tasiyorum disarda ha bire wc girdigim icinBayramda kv ye giderken çok kötüydü her durakta girdim ama her durakta evden çıkmadan önce girmiştim çok şu da içmedim flan 6-7 kere gittim yolculukta çok zor oluyo birde wc den mikrop kapatın diye stres oluyorsun. Bana dediler şimdiden böyleysen Son ay da artık hasta bezi bağlanırsın
Yaa gerçekten bende öyleyim. O kadar mutsuzum ki anlatamam. Moralim yerlerde resmen. Ama bebiklerimiz için bir süre katlanacağız. Sabrın sonu selamettirSenin adina cok sevindim. Ben dikkat ediyordum ama sıkı dikkat etmedigim icin arada istedigimi yedigimde yukseliyordu. Misal canim tatli istiyordu yiyordum biraz, hop tokluk 170 oluyordu. Artik mecbur hic kacamaksiz dikkat ediyorum. Tatli seker beyaz un yemeyince benimki de hep kontrol altinda ama cok mutsuzum. Dun agladim boyle hayatin agzina edeyim diye. Hayatta en sevdigim sey yemek yemek. Elimden hayatim alinmis, hicbir seyin tadi tuzu kalmamis gibi hissediyorum. Bence diyabet dunyanin en kotu hastaliklarindan. Yaslandigimda diyabetim cikarsa oleyim daha iyi dedim esime. Biliyorum cogunuza abarti geliyor ama yemek yiyemeyeceksem ne anlami var. Ben ziyaret ettigim ulkeleri bile yemek kulturune gore seciyorum. Gezip gormektense yemeklerini yemem daha onemli.
Neyse bugun kontrolunde insallah bebeginin gelisimi iyi cikar. Damarlarda direncten bahsetmistin, sola yatmak ise yariyor diyordun. Benim de Carsamba gunu kontrolum. Heyecanliyim.
Çok teşekkür ederim. Aynı düşüncedeyim. Ben de yemek yemeyi o kadar severim ki. Hayatta en büyük eğlencem derdim. Eşimle canlı müziğe diye evden çıkardık. Kendimi pidecide bulurdum gece gece. Başta çok ağladım ben de. Kabullenemedim ama alıştım el mahkum olunca. Şimdi bir lokma tatlı yesem olduğundan şekerliymiş gibi geliyor tadı.Senin adina cok sevindim. Ben dikkat ediyordum ama sıkı dikkat etmedigim icin arada istedigimi yedigimde yukseliyordu. Misal canim tatli istiyordu yiyordum biraz, hop tokluk 170 oluyordu. Artik mecbur hic kacamaksiz dikkat ediyorum. Tatli seker beyaz un yemeyince benimki de hep kontrol altinda ama cok mutsuzum. Dun agladim boyle hayatin agzina edeyim diye. Hayatta en sevdigim sey yemek yemek. Elimden hayatim alinmis, hicbir seyin tadi tuzu kalmamis gibi hissediyorum. Bence diyabet dunyanin en kotu hastaliklarindan. Yaslandigimda diyabetim cikarsa oleyim daha iyi dedim esime. Biliyorum cogunuza abarti geliyor ama yemek yiyemeyeceksem ne anlami var. Ben ziyaret ettigim ulkeleri bile yemek kulturune gore seciyorum. Gezip gormektense yemeklerini yemem daha onemli.
Ananas zararlı degilmi ? Hamilelikte önerilmiyor diye okumustumBeb ilk aylarda olmustum enfeksiyon diyetisyenim günde 2 dilim ananas yememi söyledi idrar söktürür bol su ile atarsin dedi resmen 3 ay ananas yedim sadece birde nioli yaği damlatiyorum disari vs cikarken 2 damla çamaşirima benim antibiyotik alerjim oldugu icin gebelerin kullandigi antibiyotikleri falan da kullanamiyorum ekstra dikkat ediyorum enfeksiyon olduğunda nioliyi 1 lt sua 2 3 damla damlat taharet al dedi eczacim bana aklında bulunsun canim
Ben surekli çantada lysoll dezenfektan tasiyorum disarda ha bire wc girdigim icinve hergün camasira 2 damla nioli yagi tamamdir gebersin mikroplar
Ilk defa duydum şuan vallahi bana diyetisyenim önerdi 3 4 ay nerdeyse surekli ananas yedim bişeyde olmadi c vitamini kaynagi neden zarar versin ki bence fazlasi zarardir varsa da ben 2 dilim yiyodumAnanas zararlı degilmi ? Hamilelikte önerilmiyor diye okumustum
Valla bende yedim ananas ilk aylarda hiç bir şey olmadı şükürAnanas zararlı degilmi ? Hamilelikte önerilmiyor diye okumustum
Ben 1 yımırta 2 dilim peynir 1 Salatalık 7 zeytin 2 dilim ekmek yedim bir limonlu çay içtimGünaydin bugün diyete başladim şeker yüklemesine kadar boyle devam edecegim insallah bi sıkıntı olmasin diye ama çok mutsuzum2 yunurtadan onlet yaptim 1 ince dilim beyaz peynir yedim 1 lavaş yedim tam bugdaydan dün yapmiştim yaninada salatalik tere dereotu vs yedim açim şuan resmen
Evet yok sende. Açlıktan da olacagını sanmamBende yok o zman sorun pazarteside aclik veriyim bakalim gerekeni soyler heralde
Iyi doyuyon valla masallahBen 1 yımırta 2 dilim peynir 1 Salatalık 7 zeytin 2 dilim ekmek yedim bir limonlu çay içtimalıştım gibi pek aç hissetmiyorum.
Ablam ilk çocugunu 36 da ikinci çocugu 38 de dogurdu ikiside erkek biraz sabır gücü az oluyor şansına çocugunun biri meme reddi yaşadı ama bişekilde büyüyor. Korkmayın başa gelince herşey çekiliyor yeter ki saglık olsunGünaydınlar
İdrar sorunu var bende de wc ile yatıp kalkıyorum ve böbreklerimde taş var çok zor bişi dr lar da su içmekten başka bişi önermiyor malesef benim testler de çok önemli bir şeyde çıkmıyo lökosit falan yüksek çıkıyo o da hamilelikte normalmiş sizinde Geçer hemen inşallah.
36 yaşıma gircem eylülde benim ilk çocuğum olacak inşallah, yaştan dolayı ikinci çocuğu hemen düşünüyorum ama yaşlandığımı da hissediyorum nasıl olacak bilmem. Rabbim size de kolaylıklar versin. Kadın olmak anne olmak zor ama hakkıyla yapana cennet vaadi var
Gecmis olsun, doktor idrar yolu enfeksiyonu için fitil vs vermedi mi?Benim idrar yolu enfeksiyonum var. Dun sık sık idrara ciktim. Kasiklarima kasiklarima vuruyor agrisi. Hic boyle ilerlemisi olmamisti. Kac litre su ictim, bakalim bugun duzelecek mi. Doktora sordum ne yapayim su icmek disinda. Dedi icebildigin kadar ic gecmezse bugun gidip test ver. Esim de işte, ben kizimlayim. Bakalim ne yapicam. Cocuk kucukken hamile olmak cok zormus. 21 aylik oldu yerinde durmuyor ve hep arkasinda birinin kosmasi egilmesi kalkmasi kucagina almasi gerekiyor. Insanin sirti terliyor. Disariya cikmaya cesaret edemiyorum artik onunla yalniz. Arabada durmuyor inmek icin agliyor, inerse hem arabayi tasiyip hem ona yetisemem diye risk almaktan korkuyorum.
Ah ah yiyebilsem neler gömeceğim de işteIyi doyuyon valla masallahdunyalari yiyorum hala aç gibiyim
Sen gömme sakin aman ha oldugu kadar napicaksin senin ve kizinin sagligi icin yapicak bisey yokAh ah yiyebilsem neler gömeceğim de işte
Kaldı 94 gün. Hele Bi doğsun neler yiycem nelerSen gömme sakin aman ha oldugu kadar napicaksin senin ve kizinin sagligi icin yapicak bisey yok
Benim alisma sürem 3 gün ilk 3 gün sabredemezsem asla edemem salarim o yüzden direnmem gerekBen 1 yımırta 2 dilim peynir 1 Salatalık 7 zeytin 2 dilim ekmek yedim bir limonlu çay içtimalıştım gibi pek aç hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?