2 tane tuvalet vardı evde birisinin altını eşim komple kapattı kapladı. Oraya bebek bezlerini kremleri şampuanları stokladık. En üste de ıslak mendilleri koyunca stoğum tam olacak. Ben 3 ay kadar oldu alalı şu an ile %30 fiyat farkı var aradabende sleepy almayı düşünüyorum natural daha
45 paketi nasıl depoladın kız :) bi oda dolusu olmuştur. kaç ay yeter peki?
Benim kızım 3 kilo doğduğu için 1 numarayı 2 paket kullanmıştım. Bunda da yine aynı ölçülerde gidiyor onun için 2 paket aldım. 2 numara 2 paket 3 ve 4 numaradan 5 er paket aldım. Büyük kızımda şöyle birşey yapmıştım mesela 3 numara açılmamış paket elimde kaldı ve 4 e geçmem gerekiyorsa markete götürüp rica ettiğimde bir büyük numarayla değiştirmişlerdi. Özellikle A101 sleepy sattığı için hiç ikiletmediler hep değiştirdilerÇok teşekkür ederimAy maşAllah çok çok iyi yapmışsınız önceden tecrübe olması Hemde dollar yine yükselişe geçmiş gibi görünüyo Peki sleepy 1(yenidoğan) kaç paket almamı önerirsiniz? 2ile çok farkı olmadığını gördüm youtube incelemesinde
Benimde doktorum decavit vermişti ilk 3 ayda. Sonra decaviti bıraktırıp imom başlattı. Doğuma kadar imom kullanacakmışım. Doğumdan sonrada imom latte kullanıp süt kalitesini arttıracakmışYa benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dedi
Tesekkurler. Yok daha doktoru gormedim. Sadece mesajlastik. Gecmezse hastaneye gidicem su an bol bol su iciyorum.Gecmis olsun, doktor idrar yolu enfeksiyonu için fitil vs vermedi mi?
Sleepy 2 aldim ben en buyugunden. 3-6 kilo diyor. Sonuna kadar kullanilir. Alerji fln yapmazsa alirim 3 -5 daha. 3 aylikken 6 kilo oluyorlar hatta.Çok teşekkür ederimAy maşAllah çok çok iyi yapmışsınız önceden tecrübe olması Hemde dollar yine yükselişe geçmiş gibi görünüyo Peki sleepy 1(yenidoğan) kaç paket almamı önerirsiniz? 2ile çok farkı olmadığını gördüm youtube incelemesinde
bebeğim olsun diye 1 sene bekledim sağlıklı olsun da çekeriz napalım ama gönül uslu olsun her şey yerinde olsun ister tabi benim iki erkek kardeşim var iri küçük evde annem cok yoruluyor artık kız torunum olsun erkek istemiyorum demişti rüyasında bile kızım olduğunu görmüşAblam ilk çocugunu 36 da ikinci çocugu 38 de dogurdu ikiside erkek biraz sabır gücü az oluyor şansına çocugunun biri meme reddi yaşadı ama bişekilde büyüyor. Korkmayın başa gelince herşey çekiliyor yeter ki saglık olsun
vala çok iyi yapmışsınız ya bize stok yapın çok dendi ama güvenemedik ne bilim ama artık başlarım2 tane tuvalet vardı evde birisinin altını eşim komple kapattı kapladı. Oraya bebek bezlerini kremleri şampuanları stokladık. En üste de ıslak mendilleri koyunca stoğum tam olacak. Ben 3 ay kadar oldu alalı şu an ile %30 fiyat farkı var arada
Iyi haberlerle donmebe sevindim. Darisi hepimizin basina. Ben kolay kolay adapte olamam bu duruma. Hayatim boyunca hicbir zaman bir tatliya hayir dedigimi hatirlamiyorumÇok teşekkür ederim. Aynı düşüncedeyim. Ben de yemek yemeyi o kadar severim ki. Hayatta en büyük eğlencem derdim. Eşimle canlı müziğe diye evden çıkardık. Kendimi pidecide bulurdum gece gece. Başta çok ağladım ben de. Kabullenemedim ama alıştım el mahkum olunca. Şimdi bir lokma tatlı yesem olduğundan şekerliymiş gibi geliyor tadı.
Doktordan çıktım şimdi. Dirençle alakalı bebeğin gelişimini etkileyen bir durum yok, dedi.2 gün önce devlette 880 gr demişti doktor. 842 ölçtü doktorum. Haftasıyla uyumlu dedi. Kafa çapı da iyi çıktı. 33 cm olmuş boyu.
Çarşamba günü sen de güzel haberler alırsın inşallah.
Ben de agliyorum. E diyorum mutsuzluk hormonu sekerden daha cok zarar veriyor olabilir yani. Yok mu bunun cozumu. 10 hafta daha. 37 oldugu gibi dogsun istiyorum. Ilk hamileligimde sezaryene girmeden esime ilk is bana cikolatali pasta getireceksin demistimYaa gerçekten bende öyleyim. O kadar mutsuzum ki anlatamam. Moralim yerlerde resmen. Ama bebiklerimiz için bir süre katlanacağız. Sabrın sonu selamettirşu yazdıkların bana hiç abartı gelmiyor. Dün aç kalktım kahvaltıdan resmen ona rağmen yüksek çıktı ki ünsilin bile vurunmuştum. Oturdum ağladım saatlerce.
banada devletteki doktorum imom verdi en iyisi bu dedi birde d vitamini verdi (bir damlasında 15000 uı var benim kendi aldığımda bir damlasında 1000 uı vardı) ikisini birlikte kullanırsan bi damla d vit al dediBenimde doktorum decavit vermişti ilk 3 ayda. Sonra decaviti bıraktırıp imom başlattı. Doğuma kadar imom kullanacakmışım. Doğumdan sonrada imom latte kullanıp süt kalitesini arttıracakmış
Sag ol cok tesekkur ederim. Iyi oldu ogrendigim.Beb ilk aylarda olmustum enfeksiyon diyetisyenim günde 2 dilim ananas yememi söyledi idrar söktürür bol su ile atarsin dedi resmen 3 ay ananas yedim sadece birde nioli yaği damlatiyorum disari vs cikarken 2 damla çamaşirima benim antibiyotik alerjim oldugu icin gebelerin kullandigi antibiyotikleri falan da kullanamiyorum ekstra dikkat ediyorum enfeksiyon olduğunda nioliyi 1 lt sua 2 3 damla damlat taharet al dedi eczacim bana aklında bulunsun canim
Ben surekli çantada lysoll dezenfektan tasiyorum disarda ha bire wc girdigim icinve hergün camasira 2 damla nioli yagi tamamdir gebersin mikroplar
maşallah ne güzel sabrediyorsunuz tatlıya ennn fazla 2 gün sabredebiliyorum.Ben de agliyorum. E diyorum mutsuzluk hormonu sekerden daha cok zarar veriyor olabilir yani. Yok mu bunun cozumu. 10 hafta daha. 37 oldugu gibi dogsun istiyorum. Ilk hamileligimde sezaryene girmeden esime ilk is bana cikolatali pasta getireceksin demistimaylar sonra yiyince nasil guzel feliyor , hic guzel olmadigi kadar guzel geliyor
Bizi ancak yemeyi gercekren sevenler anlar. Restoranlarin onunden gecerken tatli yiyen insanlari gorunce Sezercik gibi hissediyorumKimilerine göre abartı gelebilir ama bende öyleyim normal de hiç dikkatsiz her şeyden yiyen kilo da almayan biriydim hep diyet yapanlara işlerinin zor olduğunu söylerdim ya da şeker hastalarına falan üzülürdüm ciddi anlam da diyet yapamam derdim.. şimdi böyle olunca doymadıgım icin istediklerimi yiyemedigim icin kaç kez ağlama krizlerine girdim dünya nimetlerinden faydalanamıyorum diye herkesin dertleri var ama insanın basında hangi dert varsa ona göre o dünyanın en büyük derdi oluyor ne yazık ki Allah daha büyüğünü vermesin ama gebelik şekeriyle yüzleşene kadar hamilelik neymiş dedim bulantılı geçirmeme rağmen midenin kazınıp ağzına tuzlu çubuk dahi atamıyor olmak yıpratıyor cidden zaman hızla aksın sağlıkla gelsin bebişler biz de bu şekerden kurtulalım insallah
E mecburiyetten.maşallah ne güzel sabrediyorsunuz tatlıya ennn fazla 2 gün sabredebiliyorum.
İlk hamileliğimde diyet listemde benimde vardıAnanas zararlı degilmi ? Hamilelikte önerilmiyor diye okumustum
Stoklamak ücret olarak artışı olabilir ama bebek kaç numarayı ne kadar süre kullanacak belki kilolu olucak belki bez pişik yapicak o yüzden depolamaya çok karlı iş olmayabilir2 tane tuvalet vardı evde birisinin altını eşim komple kapattı kapladı. Oraya bebek bezlerini kremleri şampuanları stokladık. En üste de ıslak mendilleri koyunca stoğum tam olacak. Ben 3 ay kadar oldu alalı şu an ile %30 fiyat farkı var arada
Kızımda sleepy natürel kullandık memnun kaldım ben onla devam ettim. Bunda da ilk ondan alacam.İyi günler herkesekızlar bebek bezi olarak ben belki sleepy tercih ettim. Kullanıp memnun kalan varmı? Birde bir kaç türü var Naturalımı tercih etmeliyim?
Bende gyno ferro, coledan d, ocean extra mag, 3 günde bir imom omega kullanıyorum. Gynoyu kabız oluyorum diye bırakmıştım yerine bestiron kullanmaya başlamıştım. Ama demirim azaldı diye bestiron bıraktırdı yerine feramat ve ocean microfer tablet almamı söylediKızlar bana(devletteki Dr decavit yazmıştı) ozeldeki Drum decavit i kullanma dedi,ben de neden diye sormayı unutmuşum, sadece gyno Ferro kullanıyorum,siz neler kullanıyorsunuz takviye olarak
decavit ve santafer fort alıyorum ama santafer fortu gün aşırı alıyorum kabızlık yapıyorKızlar bana(devletteki Dr decavit yazmıştı) ozeldeki Drum decavit i kullanma dedi,ben de neden diye sormayı unutmuşum, sadece gyno Ferro kullanıyorum,siz neler kullanıyorsunuz takviye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?