- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
Tesekkur ederimVallahi benim dr da dogun yapan arkadaslarim var o yüzden bi sorun görmedim gerek yok dediyse yoktur bence
Evet
Ben ankarada yaşiyorum doç dr ümit korucuoğlunu önerebilirim size kendi doktorum tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama serklaj yapiyor bi hastasiyla muaynehanede sohbet etmistim ve kadinin 2. Cocuguydu ikisindede bu doktora gitmiş
Şeker yukseltebilir belki keçi sütü yağlı kalorili bi süt çünkü canım
Bende mecburiyetten 1 tane yiyorum yoksa yemem. Hiç sevmiyorum yumurtayı. Hadi bakalım inanıyoruz sana başarırsınBenim alisma sürem 3 gün ilk 3 gün sabredemezsem asla edemem salarim o yüzden direnmem gerek1 yumurtaylada asla doymam
Aaa çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora.Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kızlardoktor antibiyotiğe başladı ben dondurma yediğimden dolayı boğazımın ağrıdığını düşünmüştüm ama bu enfeksiyon dondurmadan değil bi yerlerden kapmışsın dedi. AAntibiyotiği kullanmaya başladım gebelerde üst solunum yolu sağlığı çok önemliymiş bir an önce önlemi alınmalıymış. Aman dikkat edin maskelerinizi dışarda kalabalık ortamlarda çıkarmayın.
Çok teşekkür ederim cnmBende mecburiyetten 1 tane yiyorum yoksa yemem. Hiç sevmiyorum yumurtayı. Hadi bakalım inanıyoruz sana başarırsın
Aaa çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora.
Ben geçen haftalarda yaşamıştım ne güzel olmuyodu bu gece de çok kotu girdi ya hareket ettirdikce girmeye kasılmaya devam etti. Berbat bı agriydi nefesim kesildikramp bende de oldu geçen gece, bide 2 bacağıma girdi uykuda bikaç saat arayla. sağ bacağımın ağrısı devam ediyor. Bende kramp işaretlediğim yerde oluyor, yukarıdan ve aşağıdan içinden bir şey çekiliyormuş gibi oluyor. Sizde de öyle mi? Baya acı çeliyorum olduğunda
Doktorum şekerin iyi dedi şeker yüklemesi yapmadı banaGünaydin bugün diyete başladim şeker yüklemesine kadar boyle devam edecegim insallah bi sıkıntı olmasin diye ama çok mutsuzum2 yunurtadan onlet yaptim 1 ince dilim beyaz peynir yedim 1 lavaş yedim tam bugdaydan dün yapmiştim yaninada salatalik tere dereotu vs yedim açim şuan resmen
Var bı kaç tane ikili e bebekten aldığım setlerin kimi çıtçıtlı tulumları uzun kolluGece bebekken gerekiyor dedi ağustosta doğum yapan arkadaşım, ince ama uzun kollu gece için aldım sadece
İyi günlerİyi günler herkesekızlar bebek bezi olarak ben belki sleepy tercih ettim. Kullanıp memnun kalan varmı? Birde bir kaç türü var Naturalımı tercih etmeliyim?
ağrımaz mıCanım benimde böbreklerde taş var onun agrisida çok çok kötü birde kristaloidler dolu bundan kaynaklı idrar yolu enfeksiyonu daha çok artıyor hamilelikte daha fazla problem oluyor kızımda idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ilaç veriyordu doktor iylesiyordum tekrar başlıyordu hiç geçmiyordu doktorlar çok araştırdı neredeyse bütün tahliller yapıldı suyu az ictigimde vücut uretiyormus o yüzden suyu çok içmeye çalışıyorum
nioliyi hiç duymadım araştırayım. Önerilerin için çok teşekkür ederim canımBeb ilk aylarda olmustum enfeksiyon diyetisyenim günde 2 dilim ananas yememi söyledi idrar söktürür bol su ile atarsin dedi resmen 3 ay ananas yedim sadece birde nioli yaği damlatiyorum disari vs cikarken 2 damla çamaşirima benim antibiyotik alerjim oldugu icin gebelerin kullandigi antibiyotikleri falan da kullanamiyorum ekstra dikkat ediyorum enfeksiyon olduğunda nioliyi 1 lt sua 2 3 damla damlat taharet al dedi eczacim bana aklında bulunsun canim
Ben surekli çantada lysoll dezenfektan tasiyorum disarda ha bire wc girdigim icinve hergün camasira 2 damla nioli yagi tamamdir gebersin mikroplar
Çok geçmiş olsun. Ay ben maskeyi darlanıyorum diye takmıyorum ama dikkat ederim artıkÜst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kızlardoktor antibiyotiğe başladı ben dondurma yediğimden dolayı boğazımın ağrıdığını düşünmüştüm ama bu enfeksiyon dondurmadan değil bi yerlerden kapmışsın dedi. AAntibiyotiği kullanmaya başladım gebelerde üst solunum yolu sağlığı çok önemliymiş bir an önce önlemi alınmalıymış. Aman dikkat edin maskelerinizi dışarda kalabalık ortamlarda çıkarmayın.
bende sleepy almayı düşünüyorum natural dahaİyi günler herkesekızlar bebek bezi olarak ben belki sleepy tercih ettim. Kullanıp memnun kalan varmı? Birde bir kaç türü var Naturalımı tercih etmeliyim?
45 paketi nasıl depoladın kız :) bi oda dolusu olmuştur. kaç ay yeter peki?İyi günlerİlk kızımda sleepy kullandım çok memnunum. Kızım 2 yaşında hiç sıkıntı yaşamadım. Bu kızımda da sleepy depoladım. Önceki kullanımıma göre tahmini olarak toplam 45 paket aldım. Ağırlıklı olarak sleepy natural 3 ve 4 numaradan sleepy lavanta yağlı gece külot bezinden aldım. Islak mendilde bu ay depolayacağım. yine sleppy yenidoğan ve sleppy lavanta yağlı alacağım
Çok teşekkür ederimİyi günlerİlk kızımda sleepy kullandım çok memnunum. Kızım 2 yaşında hiç sıkıntı yaşamadım. Bu kızımda da sleepy depoladım. Önceki kullanımıma göre tahmini olarak toplam 45 paket aldım. Ağırlıklı olarak sleepy natural 3 ve 4 numaradan sleepy lavanta yağlı gece külot bezinden aldım. Islak mendilde bu ay depolayacağım. yine sleppy yenidoğan ve sleppy lavanta yağlı alacağım
Oğluma başından beri Sleepy Natural kullanıyorum. Hiç problem yaşamadım. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.İyi günler herkesekızlar bebek bezi olarak ben belki sleepy tercih ettim. Kullanıp memnun kalan varmı? Birde bir kaç türü var Naturalımı tercih etmeliyim?
Teşekkür ederimOğluma başından beri Sleepy Natural kullanıyorum. Hiç problem yaşamadım. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.
Ay yumurtasiz asla ama market yumurtası yiyemem hiç köy yumurtasi getirtirim hepBende mecburiyetten 1 tane yiyorum yoksa yemem. Hiç sevmiyorum yumurtayı. Hadi bakalım inanıyoruz sana başarırsın
Aaa çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora.
Ay darisi banaDoktorum şekerin iyi dedi şeker yüklemesi yapmadı bana
Bende gyno ferro ve regenesis max kullaniyorum ama gyno ferroyu biraktim ferro sanola gectim hem regenesiste hemde gynoda folik asit var fazla geldi gözüme doktora soyleyip degistirdimKızlar bana(devletteki Dr decavit yazmıştı) ozeldeki Drum decavit i kullanma dedi,ben de neden diye sormayı unutmuşum, sadece gyno Ferro kullanıyorum,siz neler kullanıyorsunuz takviye olarak
Ya benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dediAy yumurtasiz asla ama market yumurtası yiyemem hiç köy yumurtasi getirtirim hep
Ay darisi bana
Bende gyno ferro ve regenesis max kullaniyorum ama gyno ferroyu biraktim ferro sanola gectim hem regenesiste hemde gynoda folik asit var fazla geldi gözüme doktora soyleyip degistirdim
Kullanma dediyse vardir bir bikdigi herhalde keske sorsaydin neden diye ama dr a gidince bende biseyler sormayi hep unutuyorum sonra ya mesajda soruyorum yada gitmeden not ediyorum sorcaklarimi fazla folat otizme sebebiyet veriyor diye okumustum bendeYa benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?