2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kızlar doktor antibiyotiğe başladı ben dondurma yediğimden dolayı boğazımın ağrıdığını düşünmüştüm ama bu enfeksiyon dondurmadan değil bi yerlerden kapmışsın dedi. AAntibiyotiği kullanmaya başladım gebelerde üst solunum yolu sağlığı çok önemliymiş bir an önce önlemi alınmalıymış. Aman dikkat edin maskelerinizi dışarda kalabalık ortamlarda çıkarmayın.

Tesekkur ederim

Benim alisma sürem 3 gün ilk 3 gün sabredemezsem asla edemem salarim o yüzden direnmem gerek 1 yumurtaylada asla doymam
Bende mecburiyetten 1 tane yiyorum yoksa yemem. Hiç sevmiyorum yumurtayı. Hadi bakalım inanıyoruz sana başarırsın
Aaa çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora.

Ben geçen haftalarda yaşamıştım ne güzel olmuyodu bu gece de çok kotu girdi ya hareket ettirdikce girmeye kasılmaya devam etti. Berbat bı agriydi nefesim kesildi

Doktorum şekerin iyi dedi şeker yüklemesi yapmadı bana

İyi günler herkese kızlar bebek bezi olarak ben belki sleepy tercih ettim. Kullanıp memnun kalan varmı? Birde bir kaç türü var Naturalımı tercih etmeliyim?
İyi günler İlk kızımda sleepy kullandım çok memnunum. Kızım 2 yaşında hiç sıkıntı yaşamadım. Bu kızımda da sleepy depoladım. Önceki kullanımıma göre tahmini olarak toplam 45 paket aldım. Ağırlıklı olarak sleepy natural 3 ve 4 numaradan sleepy lavanta yağlı gece külot bezinden aldım. Islak mendilde bu ay depolayacağım. yine sleppy yenidoğan ve sleppy lavanta yağlı alacağım

ağrımaz mı çok su içmemiz lazım gerçekten ondan wcden çıkamıyoruz ya Rabbim yardımcımız olsun.
nioliyi hiç duymadım araştırayım. Önerilerin için çok teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun. Ay ben maskeyi darlanıyorum diye takmıyorum ama dikkat ederim artık

İyi günler herkese kızlar bebek bezi olarak ben belki sleepy tercih ettim. Kullanıp memnun kalan varmı? Birde bir kaç türü var Naturalımı tercih etmeliyim?
bende sleepy almayı düşünüyorum natural daha
45 paketi nasıl depoladın kız :) bi oda dolusu olmuştur. kaç ay yeter peki?

Çok teşekkür ederimAy maşAllah çok çok iyi yapmışsınız önceden tecrübe olması Hemde dollar yine yükselişe geçmiş gibi görünüyoPeki sleepy 1(yenidoğan) kaç paket almamı önerirsiniz? 2ile çok farkı olmadığını gördüm youtube incelemesinde

İyi haftasonları hepinize dün diyetten vazgeçtim moralimde bozuktu çikolata yedim gece uyumadan önce 1 dilim şekerpare yedim. Sabah açlığım 94 çıktı en düşük değerimi gördüm. Anlamadım ben bu işi. Tek düzgün beslendiğim ev yemeğiydi bu hafta. eşim evdeydi ben işe gittim yemekleri o yaptı çorbası eti sebzesi salatası vs. Bu hafta güzel beslendim. Tokluğumu ölçemedim, kahvaltıyı evin yakınında orman-yürüyüş alanı var pikniğe gittik güzel havayı haftasonunu kaçırmayalım dedik

Oğluma başından beri Sleepy Natural kullanıyorum. Hiç problem yaşamadım. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.

Kızlar bana(devletteki Dr decavit yazmıştı) ozeldeki Drum decavit i kullanma dedi,ben de neden diye sormayı unutmuşum, sadece gyno Ferro kullanıyorum,siz neler kullanıyorsunuz takviye olarak

Bende mecburiyetten 1 tane yiyorum yoksa yemem. Hiç sevmiyorum yumurtayı. Hadi bakalım inanıyoruz sana başarırsın

Aaa çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora.
Ay yumurtasiz asla ama market yumurtası yiyemem hiç köy yumurtasi getirtirim hep
Doktorum şekerin iyi dedi şeker yüklemesi yapmadı bana
Ay darisi bana
Kızlar bana(devletteki Dr decavit yazmıştı) ozeldeki Drum decavit i kullanma dedi,ben de neden diye sormayı unutmuşum, sadece gyno Ferro kullanıyorum,siz neler kullanıyorsunuz takviye olarak
Bende gyno ferro ve regenesis max kullaniyorum ama gyno ferroyu biraktim ferro sanola gectim hem regenesiste hemde gynoda folik asit var fazla geldi gözüme doktora soyleyip degistirdim

Benim bugün midem bulaniyor karnimin içi agriyor hareket ettikçe bebegin biyerleri mi batiyor acaba oğluşum da sakin fazla tepinmiyor bugun ama çözemedim

Ya benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dedi

Ya benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dedi
Kullanma dediyse vardir bir bikdigi herhalde keske sorsaydin neden diye ama dr a gidince bende biseyler sormayi hep unutuyorum sonra ya mesajda soruyorum yada gitmeden not ediyorum sorcaklarimi fazla folat otizme sebebiyet veriyor diye okumustum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…