- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
canım doktoruna söyle hemenKızlar çamaşımda mercimek kadar kahverengi leke gördüm. Bir sorun olur mu?
Soğuk süt, soğuk maden suyu yudum yudum içerseniz iyi gelecektirAşırı mide yanmam var ne iyi gelir kızlar
Köyde yaşıyorum tavuk dolu etrafım ama hep market yumurtası alıyorumAy yumurtasiz asla ama market yumurtası yiyemem hiç köy yumurtasi getirtirim hep
Benimde hayalimde dondurma var. Doğuracak kadar stok yapacağım. Doğusunda yiyeceğim.Ben de agliyorum. E diyorum mutsuzluk hormonu sekerden daha cok zarar veriyor olabilir yani. Yok mu bunun cozumu. 10 hafta daha. 37 oldugu gibi dogsun istiyorum. Ilk hamileligimde sezaryene girmeden esime ilk is bana cikolatali pasta getireceksin demistimaylar sonra yiyince nasil guzel feliyor , hic guzel olmadigi kadar guzel geliyor
Teşekkür ederim, bende öyle yapayım şimdilik 2şer alıyım 1-2numaradanBenim kızım 3 kilo doğduğu için 1 numarayı 2 paket kullanmıştım. Bunda da yine aynı ölçülerde gidiyor onun için 2 paket aldım. 2 numara 2 paket 3 ve 4 numaradan 5 er paket aldım. Büyük kızımda şöyle birşey yapmıştım mesela 3 numara açılmamış paket elimde kaldı ve 4 e geçmem gerekiyorsa markete götürüp rica ettiğimde bir büyük numarayla değiştirmişlerdi. Özellikle A101 sleepy sattığı için hiç ikiletmediler hep değiştirdiler
Teşekkür ederimSleepy 2 aldim ben en buyugunden. 3-6 kilo diyor. Sonuna kadar kullanilir. Alerji fln yapmazsa alirim 3 -5 daha. 3 aylikken 6 kilo oluyorlar hatta.
Yazdım da görmedi cevap bekliyorum. İnşallah kötü birşey yokturcanım doktoruna söyle hemen
Kiz sen agzinin tadini bilmiyosun anaaağKöyde yaşıyorum tavuk dolu etrafım ama hep market yumurtası alıyorum
Benimde hayalimde dondurma var. Doğuracak kadar stok yapacağım. Doğusunda yiyeceğim.
Valla 1 sene köyde yaşa anlarsın halimi.Kiz sen agzinin tadini bilmiyosun anaaağkeşke köyde yaşasam şuan köyde olacaktim annemle ne güzel plesenta previadan dolayi doktor izin vermedi şehir dişi yasaklandi
Benimde öyle oluyor 2 gündür sürekli öyle Bi sertleşiyor ki anlatamam. Sağ tarafıma toplanıyor sürekliBenim bugun cok yalanci kasilmam var. Top gibi oluyor karnim.
Ay bende sinir olurdum sanırım.. aldıklarıma laf edilmesine hiç tahammülüm yoktur hele bebeğimle alakalı olur olmaz daha erken ya da buna ne gerek var gibi yorumlara iyice sinir oluyorumYa kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.
Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.
Ya hic biseyine karistirmicaksin herseyini kendin yapicaksin. Ya da bole ufak tefek seyleri duymazdan gelip bildigini okicaksin.Ya kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.
Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.
Bende çok sinirleniyorum. Sürekli bir yorum ne gerek var gibisinden. Zaten almıyoruz henüz. Ona rağmen yorum yapıyor. Alacağım ben diyorum hala konuşuyor.Ay bende sinir olurdum sanırım.. aldıklarıma laf edilmesine hiç tahammülüm yoktur hele bebeğimle alakalı olur olmaz daha erken ya da buna ne gerek var gibi yorumlara iyice sinir oluyorumsanaaneee bana göre değil demek ki alıyorum
Valla inan karıştırmamaya çalışıyorum. Bu ay sonunda hastane çantamı hazırlayacağım. Yola çıkacağımız için ne olur ne olmaz diye. Eksiklerimi tamamlayacağım. Ben yaparım valizi dedi. Yok ben ayarlarım sen elleme listem var benim dedimYa hic biseyine karistirmicaksin herseyini kendin yapicaksin. Ya da bole ufak tefek seyleri duymazdan gelip bildigini okicaksin.
Çok geçmiş olsun canım. Doktorlar ağrı için bir şey demedi mi?Arkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
Ya benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dedi
Tesekkurler. Yok daha doktoru gormedim. Sadece mesajlastik. Gecmezse hastaneye gidicem su an bol bol su iciyorum.
Benim bugun cok yalanci kasilmam var. Top gibi oluyor karnim.
Demedi iste dinleneceksin dedi ama bende tutulmuşum resmen sol tarafim yanim yani boslugum ama biraz arkaya sirta dogruBende çok sinirleniyorum. Sürekli bir yorum ne gerek var gibisinden. Zaten almıyoruz henüz. Ona rağmen yorum yapıyor. Alacağım ben diyorum hala konuşuyor.
Valla inan karıştırmamaya çalışıyorum. Bu ay sonunda hastane çantamı hazırlayacağım. Yola çıkacağımız için ne olur ne olmaz diye. Eksiklerimi tamamlayacağım. Ben yaparım valizi dedi. Yok ben ayarlarım sen elleme listem var benim dedim
Çok geçmiş olsun canım. Doktorlar ağrı için bir şey demedi mi?
Böbrek gibi tarif ettiğin yer aslında. Çok geçmiş olsun yani zaman geçtikçe sıkıntı ve şikayetlerde artıyor işte.Demedi iste dinleneceksin dedi ama bende tutulmuşum resmen sol tarafim yanim yani boslugum ama biraz arkaya sirta dogru
Gecmis olsunArkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?