2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yumurtasiz asla ama market yumurtası yiyemem hiç köy yumurtasi getirtirim hep
Köyde yaşıyorum tavuk dolu etrafım ama hep market yumurtası alıyorum
Benimde hayalimde dondurma var. Doğuracak kadar stok yapacağım. Doğusunda yiyeceğim.

Teşekkür ederim, bende öyle yapayım şimdilik 2şer alıyım 1-2numaradan

Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılcak, bugün yediklerim yarınki testin sonucunu etkilermi canım dondurma çekti yesemmi acep bilemedim

Köyde yaşıyorum tavuk dolu etrafım ama hep market yumurtası alıyorum

Benimde hayalimde dondurma var. Doğuracak kadar stok yapacağım. Doğusunda yiyeceğim.
Kiz sen agzinin tadini bilmiyosun anaaağ keşke köyde yaşasam şuan köyde olacaktim annemle ne güzel plesenta previadan dolayi doktor izin vermedi şehir dişi yasaklandi

Benim bugun cok yalanci kasilmam var. Top gibi oluyor karnim.

Kiz sen agzinin tadini bilmiyosun anaaağ keşke köyde yaşasam şuan köyde olacaktim annemle ne güzel plesenta previadan dolayi doktor izin vermedi şehir dişi yasaklandi
Valla 1 sene köyde yaşa anlarsın halimi. yani köy benlik değil. Sevmiyorum hiç

Ya kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.

Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.

Ay bende sinir olurdum sanırım.. aldıklarıma laf edilmesine hiç tahammülüm yoktur hele bebeğimle alakalı olur olmaz daha erken ya da buna ne gerek var gibi yorumlara iyice sinir oluyorum sanaaneee bana göre değil demek ki alıyorum

Ya hic biseyine karistirmicaksin herseyini kendin yapicaksin. Ya da bole ufak tefek seyleri duymazdan gelip bildigini okicaksin.

Arkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum

Bende çok sinirleniyorum. Sürekli bir yorum ne gerek var gibisinden. Zaten almıyoruz henüz. Ona rağmen yorum yapıyor. Alacağım ben diyorum hala konuşuyor.
Ya hic biseyine karistirmicaksin herseyini kendin yapicaksin. Ya da bole ufak tefek seyleri duymazdan gelip bildigini okicaksin.
Valla inan karıştırmamaya çalışıyorum. Bu ay sonunda hastane çantamı hazırlayacağım. Yola çıkacağımız için ne olur ne olmaz diye. Eksiklerimi tamamlayacağım. Ben yaparım valizi dedi. Yok ben ayarlarım sen elleme listem var benim dedim
Çok geçmiş olsun canım. Doktorlar ağrı için bir şey demedi mi?

Ya benim de aklıma takılıyor benim hatırımda kalan folik asit fazlası da zarar,ama Dr decavit kes buna başka dedi.bi arkadaş da tüm hamilelik boyunca gyno Ferro kullandım ben dedi

Kansızlık problemi varsa ferroya devam ettirmiştir doktoru. Ben elenetal 2 kullaniyorum 2. Kutudayim şu an.

Tesekkurler. Yok daha doktoru gormedim. Sadece mesajlastik. Gecmezse hastaneye gidicem su an bol bol su iciyorum.

Avrupadasin homeopatik destek de alabilirsin orada aslında. Farmasotik ilaçlar dışında.

Benim bugun cok yalanci kasilmam var. Top gibi oluyor karnim.

Kisa sureli olsun da yalancı olsun kasılmalar

Demedi iste dinleneceksin dedi ama bende tutulmuşum resmen sol tarafim yanim yani boslugum ama biraz arkaya sirta dogru

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…