2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

G3cmis olsun cnm
Ağrın var ama ultrasonda kasılma yok değil mi? Ağrı kasilmayi tetiklemedigi surece idare etmek durumunda kalıyoruz. Ben de refluden arka arkaya oksuruyorumz kasigim agiriyor öksürmekten.

G3cmis olsun cnm
Ağrın var ama ultrasonda kasılma yok değil mi? Ağrı kasilmayi tetiklemedigi surece idare etmek durumunda kalıyoruz. Ben de refluden arka arkaya oksuruyorumz kasigim agiriyor öksürmekten.
Kasilma olsa doktor soylerdi galiba ama yanim beni cok rahatsiz ediyor tam dik duramiyorum egildim resmen

Canım belli yaş üstü herşeyi söylemeyi kendilerine ödev edinmiş gibi sürekli bir yorum sinir bozucu ama ne yapsan asla değişmiyorlar
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah peki bebekteki kalp atışını azalması için tekrar çağırdı mı kontrol? Nst?

Yok ilk nst te az dusus cikti sonra peşinden cektiklerinde normal cikti ama yinr tebdir amacli yatis yaptırdılar

Benim korkum şu doguma kadar geçermi acaba yoksa ben o agridan nst de duramiyordum nasil dogum yapicam
Allah kolaylık versin canım. Yani ne diyim bilemedim gerçekten.
Canım belli yaş üstü herşeyi söylemeyi kendilerine ödev edinmiş gibi sürekli bir yorum sinir bozucu ama ne yapsan asla değişmiyorlar
Valla hiç sorma. Çocuğumu yıkama şekline kadar yorum yapmaya başladı. Kendi yıkamayı düşünüyordu herhalde. O demeden ben yıkarım koluma koyarım sanki ne var minicik bir şey dedim. Sonra iyi cesaretlisin falan dedi. Bende evet öyleyim bir şeydir olmaz olmaz. Sanki evime gidince kim yılayacak yine ben yapacağım dedim

Hiç yani korksan nolacak ama anlattığın kadarıyla kötü niyetli değil. Bazısı sırf gıcıklık olsun diye bile bile konuşuyor kız bak benim komşum vardı banyosunu ben yaptırayım demişti kulaklarım inanmadı kal geldi bana

Yok yok iyi niyetli ben yaparım ederim desem bir daha karışmaz söylemez. Ama işte genel olarak karışıyor işte bazı şeylere böyle. Ay komşuya ne oluyor ya tövbe tövbe. Herkes muhalefet oluyor. Sanki biz anne baba olamıyoruz gibi davranıyorlar
Çıldırıyorum

O da kv tuzu biberi diyelim kız bak annem karşı komşumdu yani illa birşeyi beceremeyecek olsam o var bide kalkmış eşimin önünde diyor küvete girerim bebeği alırım beraber yıkanırız diye töbeler çektiren cinstendi

Abooo uzak tut. Doğurduğunu bile söyleme sen o komşuya. Tövbeler olsun düşman başına

Geçmiş olsun, kasmayın stres yapmayın kendinizi. Bebek iyi birşeyi yokmuş, geçer öksürük inşallah

Kötü komşu ev aldırdı kız kendi evime geçtim ama asla komşularla samimi değilim aldım boyumun ölçüsünü
Benim komşularım pek Türkçe bilmiyor. Heleki alt komşum hiç bilmiyor. Anlaşamıyoruz. Birbimize bile gelip gitmeyiz. O yüzden rahatım o konuda. boşver zaten fazla samimiyet iyi olmuyor

Ayyy Allah sabır versin kolaylık versin ben işime karışılmasina tahammül edemiyorum. Ben bebeğime bakarım yıkarım Allah'a şükür aklım gücüm yerinde. Sağolsun kaynana işine baksın

Benim komşularım pek Türkçe bilmiyor. Heleki alt komşum hiç bilmiyor. Anlaşamıyoruz. Birbimize bile gelip gitmeyiz. O yüzden rahatım o konuda. boşver zaten fazla samimiyet iyi olmuyor
Ahhashsj. En doğu Erzurum da yaşadım işte. Lojman komşuluğunu severim lakin onun dışında kiler bana çok yabancı geldi. Asla komşuluk yapamıyorum kendi halimde olmayı seven biriyim.

Ben bugün sosyal medyamı açtım Aylar sonra baya uzunca destoks yapmıştım ne iyi geldi ohhh bana kalsa hala açmazdım ama belli bir kitlem var hobilerimi sunmam işimi yapmam lazım. Buralara bakamadım. Doğuma kadar stoklu üretiyor olmam gerekiyor. Bebek olunca biraz işler sallantıya girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…