G3cmis olsun cnmArkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
Kasilma olsa doktor soylerdi galiba ama yanim beni cok rahatsiz ediyor tam dik duramiyorum egildim resmenG3cmis olsun cnm
Ağrın var ama ultrasonda kasılma yok değil mi? Ağrı kasilmayi tetiklemedigi surece idare etmek durumunda kalıyoruz. Ben de refluden arka arkaya oksuruyorumz kasigim agiriyor öksürmekten.
ALLAH razi olsunGecmis olsun
Benim korkum şu doguma kadar geçermi acaba yoksa ben o agridan nst de duramiyordum nasil dogum yapicamBöbrek gibi tarif ettiğin yer aslında. Çok geçmiş olsun yani zaman geçtikçe sıkıntı ve şikayetlerde artıyor işte.
Canım belli yaş üstü herşeyi söylemeyi kendilerine ödev edinmiş gibi sürekli bir yorum sinir bozucu ama ne yapsan asla değişmiyorlarYa kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.
Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahArkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
Yok ilk nst te az dusus cikti sonra peşinden cektiklerinde normal cikti ama yinr tebdir amacli yatis yaptırdılarCanım belli yaş üstü herşeyi söylemeyi kendilerine ödev edinmiş gibi sürekli bir yorum sinir bozucu ama ne yapsan asla değişmiyorlar
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahpeki bebekteki kalp atışını azalması için tekrar çağırdı mı kontrol? Nst?
Allah kolaylık versin canım. Yani ne diyim bilemedim gerçekten.Benim korkum şu doguma kadar geçermi acaba yoksa ben o agridan nst de duramiyordum nasil dogum yapicam
Valla hiç sorma. Çocuğumu yıkama şekline kadar yorum yapmaya başladı. Kendi yıkamayı düşünüyordu herhalde. O demeden ben yıkarım koluma koyarım sanki ne var minicik bir şey dedim. Sonra iyi cesaretlisin falan dedi. Bende evet öyleyim bir şeydir olmaz olmaz. Sanki evime gidince kim yılayacak yine ben yapacağım dedimCanım belli yaş üstü herşeyi söylemeyi kendilerine ödev edinmiş gibi sürekli bir yorum sinir bozucu ama ne yapsan asla değişmiyorlar
Hiç yani korksan nolacak ama anlattığın kadarıyla kötü niyetli değil. Bazısı sırf gıcıklık olsun diye bile bile konuşuyorAllah kolaylık versin canım. Yani ne diyim bilemedim gerçekten.
Valla hiç sorma. Çocuğumu yıkama şekline kadar yorum yapmaya başladı. Kendi yıkamayı düşünüyordu herhalde. O demeden ben yıkarım koluma koyarım sanki ne var minicik bir şey dedim. Sonra iyi cesaretlisin falan dedi. Bende evet öyleyim bir şeydir olmaz olmaz. Sanki evime gidince kim yılayacak yine ben yapacağım dedim
Bir daha sıkı takip demediyse korkulacak birşey yoktur canım sen biraz dinlen bakalımYok ilk nst te az dusus cikti sonra peşinden cektiklerinde normal cikti ama yinr tebdir amacli yatis yaptırdılar
Yok yok iyi niyetli ben yaparım ederim desem bir daha karışmaz söylemez. Ama işte genel olarak karışıyor işte bazı şeylere böyle. Ay komşuya ne oluyor ya tövbe tövbe. Herkes muhalefet oluyor. Sanki biz anne baba olamıyoruz gibi davranıyorlarHiç yani korksan nolacak ama anlattığın kadarıyla kötü niyetli değil. Bazısı sırf gıcıklık olsun diye bile bile konuşuyorkız bak benim komşum vardı banyosunu ben yaptırayım demişti kulaklarım inanmadı kal geldi bana
Sıcak suyla yapma ama bide ev soğuksa yarın hava güzelken ılık duş al üşütmeArkadaslar acaba banyo yapsam nasil olur sizce sizce iyi gelirmi
O da kv tuzu biberi diyelimYok yok iyi niyetli ben yaparım ederim desem bir daha karışmaz söylemez. Ama işte genel olarak karışıyor işte bazı şeylere böyle. Ay komşuya ne oluyor ya tövbe tövbe. Herkes muhalefet oluyor. Sanki biz anne baba olamıyoruz gibi davranıyorlar
Çıldırıyorum
AboooO da kv tuzu biberi diyelimkız bak annem karşı komşumdu yani illa birşeyi beceremeyecek olsam o var bide kalkmış eşimin önünde diyor küvete girerim bebeği alırım beraber yıkanırız diye töbeler çektiren cinstendi
Kötü komşu ev aldırdı kız kendi evime geçtim ama asla komşularla samimi değilim aldım boyumun ölçüsünüAbooouzak tut. Doğurduğunu bile söyleme sen o komşuya. Tövbeler olsun düşman başına
Geçmiş olsun, kasmayın stres yapmayın kendinizi. Bebek iyi birşeyi yokmuş, geçer öksürük inşallahArkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Benim komşularım pek Türkçe bilmiyor. Heleki alt komşum hiç bilmiyor. Anlaşamıyoruz. Birbimize bile gelip gitmeyiz. O yüzden rahatım o konuda.Kötü komşu ev aldırdı kız kendi evime geçtim ama asla komşularla samimi değilim aldım boyumun ölçüsünü
Ayyy Allah sabır versin kolaylık versin ben işime karışılmasina tahammül edemiyorum. Ben bebeğime bakarım yıkarım Allah'a şükür aklım gücüm yerinde. Sağolsun kaynana işine baksınAllah kolaylık versin canım. Yani ne diyim bilemedim gerçekten.
Valla hiç sorma. Çocuğumu yıkama şekline kadar yorum yapmaya başladı. Kendi yıkamayı düşünüyordu herhalde. O demeden ben yıkarım koluma koyarım sanki ne var minicik bir şey dedim. Sonra iyi cesaretlisin falan dedi. Bende evet öyleyim bir şeydir olmaz olmaz. Sanki evime gidince kim yılayacak yine ben yapacağım dedim
Ahhashsj. En doğu Erzurum da yaşadım işte. Lojman komşuluğunu severim lakin onun dışında kiler bana çok yabancı geldi. Asla komşuluk yapamıyorumBenim komşularım pek Türkçe bilmiyor. Heleki alt komşum hiç bilmiyor. Anlaşamıyoruz. Birbimize bile gelip gitmeyiz. O yüzden rahatım o konuda.boşver zaten fazla samimiyet iyi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?