MaşAllahGünaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Ay maşAllah, sizinkisi baya büyük27+1 €Uzerinden duman tutuyor. Simdi cektim. Rengi solmus tayt ve tshirtum icin kusura bakmayin
Bende adet agrısına benzer agrıda yapıyor normalmi buKasılma şu şekilde oluyor. Göbekte herhangi bir noktada ( alt üst sağ sol fark etmiyor) deri büzüşüyor gibi bir his geliyor. Karın tek noktaya toplanarak geriliyor bekliyor bekliyor daha sonra gevşiyor. Ama bebeğinin kafasını poposunu koyması gibi bir karında sertlik değil bu. Doğum kasılmasındaysa buna adet ağrısı eşlik ediyor. Yatmakla duş almakla geçmiyor sancılar önce düzensiz sonra düzenli gelmeye başlıyor 15-10-8-5dk bir gibi
Normalde gobekli oldugumdan boyle buyuk bence.Ay maşAllah, sizinkisi baya büyüksağlıkla gelsin
Kaç kilo aldın canım sen? En güzeli valla doğuma yakın çok ağırlaşmayız. Ben 6 kilo almıştım diyete başlayalı 1 kilo geri vermişim
Bi konuşayım bunu doktprumla. Böyle olmayacak. Aşırı etkiliyor çünkü.Canım muhtemelen geç etki ediyor ve sonrasın da düşürdüğü için. De hipoglisemiye giriyorsun yani dengesiz seyrediyor şekerin böyle olunca da aniyüksek ani düşük oluyor mutlaka doktorunla konuş ama yemeklerden önce yapılır hep normalde
Bende ilk lokmayı aldıktan sonra vuruyorum. Ama geç etki ediyor sanırım. NovoRapid markası canım 4 ünite vuruyorum.Ben henüz insüline başlamadım ama annem 20 yılı geçik süredir şeker hastası. insülin yemekten hemen önce yada ilk lokmayla yapılır. yarım saat kadar önce yaparsan elin ayağın titreyebilir daha kötü olusun bu sefer de. kullandığın insülinin adı ne acaba? insülinler 2 genel formda oluyolar uzun etkili ve kısa etkili gibi diyebilirim kısaca. ona göre
Ya inan aynı saatte oluyor hep. Ünsilini vurduktan 3 saat sonra başlıyor. Ara öğün yapıyorum hemen meyve ve kuruyemiş yiyorum. Yavaş yavaş düzeliyorum öyle yapınca.İnsülin direncinin borusu olarak hipoglisemi Bende de var ve hep aynı saatlerde dusuyor tokluk şekerim, 65 i felan görüyorum eğer atistirmazsqm. Sende de aynı saattlerd3 ise o saatlere yakın kan şekerini yavaş yükselterek kuru kayısı gibi sağlıklı atistirmaliklardan yemelisin, ben öyle yapıyorum. Hızlı yükseltirken hızlı düşer yine koma hali oluyor
Kurulu saat gibi iste :) yarım saati buluyor kana karışması, ona gore ayarlayip kuru kayısı gibi yavaş yükselten ürünler tüket. Bal gibi, meyve suyu gibi ürünleri aşırı düşünce oneriyirlar sadece. Hizlinyukseltip hızlı düşürüyorlar ne yazık kiKaç kilo aldın canım sen? En güzeli valla doğuma yakın çok ağırlaşmayız. Ben 6 kilo almıştım diyete başlayalı 1 kilo geri vermişim
Bi konuşayım bunu doktprumla. Böyle olmayacak. Aşırı etkiliyor çünkü.
Bende ilk lokmayı aldıktan sonra vuruyorum. Ama geç etki ediyor sanırım. NovoRapid markası canım 4 ünite vuruyorum.
Ya inan aynı saatte oluyor hep. Ünsilini vurduktan 3 saat sonra başlıyor. Ara öğün yapıyorum hemen meyve ve kuruyemiş yiyorum. Yavaş yavaş düzeliyorum öyle yapınca.
Hmm öyle olunca hiç ölçmedim ama yarın Bi ölçeyim bakalım kaça düşüyor. Dediğin gibi balda bir anda yükseltir en iyisi meyve vs. Bi şeyler atıştırmak olur.Kurulu saat gibi iste :) yarım saati buluyor kana karışması, ona gore ayarlayip kuru kayısı gibi yavaş yükselten ürünler tüket. Bal gibi, meyve suyu gibi ürünleri aşırı düşünce oneriyirlar sadece. Hizlinyukseltip hızlı düşürüyorlar ne yazık ki
Maşallah27+1 €Uzerinden duman tutuyor. Simdi cektim. Rengi solmus tayt ve tshirtum icin kusura bakmayin
Hmm öyle olunca hiç ölçmedim ama yarın Bi ölçeyim bakalım kaça düşüyor. Dediğin gibi balda bir anda yükseltir en iyisi meyve vs. Bi şeyler atıştırmak olur.
Ben bunları burada bulamam ki. Yeşil elma ya da armut 5 tane de fındık yiyorum.Meyveden çok kuru meyve ve birkaç tane max.
Dut
• Üzüm
• İncir
• Kavun
• Karpuz
Muz bunlar hızlı yükseltir
Maşallah cnm27+1 €Uzerinden duman tutuyor. Simdi cektim. Rengi solmus tayt ve tshirtum icin kusura bakmayin
Ben akşam karnımı paylaşmaya utanırım bu fotolardan sonraAy bu da benden gelsin 26+2 haftalıkken. Yarın 27+0 oluyoruz inşallah.
Kız ne utanacaksınBen akşam karnımı paylaşmaya utanırım bu fotolardan sonrayaa 6 kilo aldım çok almadım karnımda çok yoktu, 2 hafta önce bir pörtledi kocaman oldu
Maşallah harika görünüyorsunuzGünaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Fotoğraf çok tatlı olmuş gerçekten maşallahAnneler gününüz kutlu olsun kızlar saat 12yi geçmiş ama olsunbu günden bana kalan en güzel fotoğraf bu oldu Hafta içi randevum var gitmişken odalara bakmak istiyorum ve doğum ücretlerini konuşacağım. Hiç konuşan var mı aranızda özellerde ücretler ne durumda?
Eki Görüntüle 3062114
Aman ne biliyim şimdiden 9 aylık gibiyim sankiKız ne utanacaksınbende karnım çıksın biraz istiyorum. Sanki kızım orda sıkışmış gibi hissediyorum
Ne kaldı ki şunun şurasında. Olsun o kadarAman ne biliyim şimdiden 9 aylık gibiyim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?