2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende adet agrısına benzer agrıda yapıyor normalmi bu

Teşekkür ederim kızlarr K krtp86 hergün yürüyüş yapıyorum kuzum 6-10 bin adım atıyorum hep. Yememe icmeme de dikkat etmeye calısıyorum mecburen bazen edemediğimde oluyor tabi
Kaç kilo aldın canım sen? En güzeli valla doğuma yakın çok ağırlaşmayız. Ben 6 kilo almıştım diyete başlayalı 1 kilo geri vermişim
Bi konuşayım bunu doktprumla. Böyle olmayacak. Aşırı etkiliyor çünkü.
Bende ilk lokmayı aldıktan sonra vuruyorum. Ama geç etki ediyor sanırım. NovoRapid markası canım 4 ünite vuruyorum.
Ya inan aynı saatte oluyor hep. Ünsilini vurduktan 3 saat sonra başlıyor. Ara öğün yapıyorum hemen meyve ve kuruyemiş yiyorum. Yavaş yavaş düzeliyorum öyle yapınca.

Kurulu saat gibi iste :) yarım saati buluyor kana karışması, ona gore ayarlayip kuru kayısı gibi yavaş yükselten ürünler tüket. Bal gibi, meyve suyu gibi ürünleri aşırı düşünce oneriyirlar sadece. Hizlinyukseltip hızlı düşürüyorlar ne yazık ki

Hmm öyle olunca hiç ölçmedim ama yarın Bi ölçeyim bakalım kaça düşüyor. Dediğin gibi balda bir anda yükseltir en iyisi meyve vs. Bi şeyler atıştırmak olur.

Hmm öyle olunca hiç ölçmedim ama yarın Bi ölçeyim bakalım kaça düşüyor. Dediğin gibi balda bir anda yükseltir en iyisi meyve vs. Bi şeyler atıştırmak olur.

Meyveden çok kuru meyve ve birkaç tane max.

Dut
• Üzüm
• İncir
• Kavun
• Karpuz
Muz bunlar hızlı yükseltir

Ben akşam karnımı paylaşmaya utanırım bu fotolardan sonra yaa 6 kilo aldım çok almadım karnımda çok yoktu, 2 hafta önce bir pörtledi kocaman oldu
Kız ne utanacaksın bende karnım çıksın biraz istiyorum. Sanki kızım orda sıkışmış gibi hissediyorum

Fotoğraf çok tatlı olmuş gerçekten maşallah

Doğum fiyatı ben İstanbul'da Özel Rami Hastanesine sordurmuştum. Onu da kontrole giden arkadaş ancak öğrenebildi, telefonda söylemediler sanki devlet sırrı Sigortalıya mesai saatleri içinde 5500 TL mesai saatleri dışında ya da haftasonu 7000 TL idi.

Beraber çalışmak istediğim doula Bağcılar Şafak'taki bir doktoru da önerdi orada da doğum 2500 civari dedi ama uzak hastane istemiyorum bu sefer.

Doula düşünüyorsanız da benim konuştuğum yüzyüze toplu eğitim 500 doğum desteği 1500 TL dedi. Ortalama en az 10bini gözden çıkarmak lazım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…