O zaman doğrudur bence cihaz. Ama troid ilacı şekeri etkiler mi ki? Hiç bilmiyorum yani. Ne güzel ama düşük çıkmış. Artık her şeyi deneme yanılma yöntemi ile buluyoruz. Ama unutma sor doktoruna mutlaka. Yükleme yapılıyor mu bulunduğun ülkede?Yok yeni aldim. Elimdeki eskisiyle ayni anda okcum yaptim dogru cikmisti. Aklimda 3 ihtimal var. Covid etkisi ya da tiroid etkisi. Tiroidimi dusurmek icin ilac kullaniyorum. Tam covid zamani 15 gun kadar kullanamadim ilaci alamadigimdan. Ya da dedigin gibi belli yiyecekler var. Onlari tespit etmem lazim. Gecen 4 cilek yedim diye 160a cikti, dun bir tabak karbonhidratli makarnada 116. Cok tuhaf gercekten
Canım zor ama içini rahat tutmaya çalış. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum ben. Bol bol dua ediyorum.Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler
Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Ilkide yükleme yapildi. Açlık 88, 1. saat 208 2. saat 166 çıkmışti. 2.ye yapmayiz sen aletle kotrol et haftada 2 -3 demisti doktor ama ben kontrol ederken yuksek cikan iki uc gun oldu covid zamani. O zamandan beri kontrol ediyorum iste bi iyi bi kotu. Ben de anlamadim. Carsamba doktor randevumuz var. Bakalim ne dicek.O zaman doğrudur bence cihaz. Ama troid ilacı şekeri etkiler mi ki? Hiç bilmiyorum yani. Ne güzel ama düşük çıkmış. Artık her şeyi deneme yanılma yöntemi ile buluyoruz. Ama unutma sor doktoruna mutlaka. Yükleme yapılıyor mu bulunduğun ülkede?
Şu şeker muhabbeti de insanın canını sıkıyor gerçekten. Moral bozuyor yani. İnşallah hayırlısı işe atlatırız şu zamanları. Az kaldı bakalım. Doktora kadar 2 3 gün sıkı bir diyet yapsan baksan Bi nasıl çıkacak sonuçlar.Ilkide yükleme yapildi. Açlık 88, 1. saat 208 2. saat 166 çıkmışti. 2.ye yapmayiz sen aletle kotrol et haftada 2 -3 demisti doktor ama ben kontrol ederken yuksek cikan iki uc gun oldu covid zamani. O zamandan beri kontrol ediyorum iste bi iyi bi kotu. Ben de anlamadim. Carsamba doktor randevumuz var. Bakalim ne dicek.
Amin inşallah. Valla hiç birşey anlamadım hamileliğimdenInsallah hic sorun cikmayacak. Az kaldi, bugun yarin icin rahatlayacak.
Sağolun canim Allah razı olsun.Canım zor ama içini rahat tutmaya çalış. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum ben. Bol bol dua ediyorum.Farklı şeylere yönelt kendini düşünmemeye çalış bebeğinde strese girmesin dende strese girme
Yapiyorum. Tam 10. Gun gun. Birkac kacamak yaptigim ogun oldu. Ama yine de dikkat ediyorum. bu diyet yapmis halimŞu şeker muhabbeti de insanın canını sıkıyor gerçekten. Moral bozuyor yani. İnşallah hayırlısı işe atlatırız şu zamanları. Az kaldı bakalım. Doktora kadar 2 3 gün sıkı bir diyet yapsan baksan Bi nasıl çıkacak sonuçlar.
O zaman o şimdi etkisini göstermiş senin şeker benceYapiyorum. Tam 10. Gun gun. Birkac kacamak yaptigim ogun oldu. Ama yine de dikkat ediyorum. bu diyet yapmis halimdoktor qferin diyete devam dicek muhtemelen. Sanmiyorum istedigini ye diyecegini merak ettigim bebegin suyu ve karın ölçüsü.
Evet gorebiliyorlar. Suyu ve ac( karin olcusu) olcusu onemli. Diyet yapsan da seker olunca karni onden golidebiliyor bebegin.O zaman o şimdi etkisini göstermiş senin şeker bencekeşke deseler ya. O kadar ihtiyacım var ki o cümleyi duymaya normal ultrasonda su ölçüsüne bakabiliyorlar mı bende baktırayım 2 hafta sonra.
Bi sorayım doktoruma bakayım. Merak ettim.Evet gorebiliyorlar. Suyu ve ac( karin olcusu) olcusu onemli. Diyet yapsan da seker olunca karni onden golidebiliyor bebegin.
Stres de var mı? O da tetikliyorBen gercekten bende seker olup olmadigini anlamiyorum. Bugun dayanamayip süt dilimi gibi bir tatli yedim. 1 saat sonra 120 cikti sekerim. Uzerine 1 tavak mantarli kremali makarna yedim 116 çıktı 1 saat sonra. Ilk gebeligimde asla makarna yiyemezdim mumkun degildi boyle bir sonuc. Yani inşallah yoktur ya. Neye göre cikiyor iniyor bilemiyorum. Doktora dicem bakalim Carsamba.
Nöbetteyim yine tekme nöbetinde günaydinlar
Benim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((
Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
Normal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum
Bende anlamıyorum.
Hanımlar benim midem karnından daha uyuk ve hala karnimla midem bir parça değil 2ayei parça sizin butun oldu mu
Oluyo aynenKızlar kalp çarpıntınız oluyormu? Sanki nefesim yetmiyecek gibi oluyorum
Kasılma şu şekilde oluyor. Göbekte herhangi bir noktada ( alt üst sağ sol fark etmiyor) deri büzüşüyor gibi bir his geliyor. Karın tek noktaya toplanarak geriliyor bekliyor bekliyor daha sonra gevşiyor. Ama bebeğinin kafasını poposunu koyması gibi bir karında sertlik değil bu. Doğum kasılmasındaysa buna adet ağrısı eşlik ediyor. Yatmakla duş almakla geçmiyor sancılar önce düzensiz sonra düzenli gelmeye başlıyor 15-10-8-5dk bir gibiNormal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum
Bendede ayaga kalkinca falan sertlesme toplanma oluyor vajinama baski oluyo doğrulamiyorum resmen 2 gundurde kasik batmalari var enfeksiyon desem ona dair bisey yok ama kasilmalarada erken degil mi ya.. ogleden sonra kontrolum var iyi hatirlattin sorayim bi neyin nesiymisanneler gününüz kutlu olsun canlarım.
Kızlar kasılmalrınız baskadımı ben bugün iki kez yalancı kasılma yaşadım. Toplandı karnım sertlesti agrı yaptı iki kez. Sanırım yalancı kasılmalar basladı artık
Bu normal canım bende de çok oluyor ama kasılma değil buBendede ayaga kalkinca falan sertlesme toplanma oluyor vajinama baski oluyo doğrulamiyorum resmen 2 gundurde kasik batmalari var enfeksiyon desem ona dair bisey yok ama kasilmalarada erken degil mi ya.. ogleden sonra kontrolum var iyi hatirlattin sorayim bi neyin nesiymis
Bencede degil gibi canim erken geldi bana kasilmalar 30lu haftalardan sonra degil miydi kasilmalar kiz yada ben mi unuttumBu normal canım bende de çok oluyor ama kasılma değil bu
Dogum kasilmasinda ne yazık ki ağrı olmak zorunda değil, bende hiç olmamıştı.Kasılma şu şekilde oluyor. Göbekte herhangi bir noktada ( alt üst sağ sol fark etmiyor) deri büzüşüyor gibi bir his geliyor. Karın tek noktaya toplanarak geriliyor bekliyor bekliyor daha sonra gevşiyor. Ama bebeğinin kafasını poposunu koyması gibi bir karında sertlik değil bu. Doğum kasılmasındaysa buna adet ağrısı eşlik ediyor. Yatmakla duş almakla geçmiyor sancılar önce düzensiz sonra düzenli gelmeye başlıyor 15-10-8-5dk bir gibi
Insallah guzel haberler alirsin beklemek zor biliyorum dualarim seninle canım ❤Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler
Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Cnm bende mesela bir tarafta böyle sertlik hissediyorum geçiyor ama hemen hatta geçenlerde dışa doğru çıkıntı oluştu geçti bu kasılmamı bebişin kolu falanmı acabaKasılma şu şekilde oluyor. Göbekte herhangi bir noktada ( alt üst sağ sol fark etmiyor) deri büzüşüyor gibi bir his geliyor. Karın tek noktaya toplanarak geriliyor bekliyor bekliyor daha sonra gevşiyor. Ama bebeğinin kafasını poposunu koyması gibi bir karında sertlik değil bu. Doğum kasılmasındaysa buna adet ağrısı eşlik ediyor. Yatmakla duş almakla geçmiyor sancılar önce düzensiz sonra düzenli gelmeye başlıyor 15-10-8-5dk bir gibi
Merhaba benim hastane özel 5000 dedi sezeryan bir de biz montessori oda yaptık henüz gelmedi fikir olsunAnneler gününüz kutlu olsun kızlar saat 12yi geçmiş ama olsunbu günden bana kalan en güzel fotoğraf bu oldu Hafta içi randevum var gitmişken odalara bakmak istiyorum ve doğum ücretlerini konuşacağım. Hiç konuşan var mı aranızda özellerde ücretler ne durumda?
Eki Görüntüle 3062114
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?