2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman doğrudur bence cihaz. Ama troid ilacı şekeri etkiler mi ki? Hiç bilmiyorum yani. Ne güzel ama düşük çıkmış. Artık her şeyi deneme yanılma yöntemi ile buluyoruz. Ama unutma sor doktoruna mutlaka. Yükleme yapılıyor mu bulunduğun ülkede?

Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler

Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Canım zor ama içini rahat tutmaya çalış. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum ben. Bol bol dua ediyorum. Farklı şeylere yönelt kendini düşünmemeye çalış bebeğinde strese girmesin dende strese girme

Ilkide yükleme yapildi. Açlık 88, 1. saat 208 2. saat 166 çıkmışti. 2.ye yapmayiz sen aletle kotrol et haftada 2 -3 demisti doktor ama ben kontrol ederken yuksek cikan iki uc gun oldu covid zamani. O zamandan beri kontrol ediyorum iste bi iyi bi kotu. Ben de anlamadim. Carsamba doktor randevumuz var. Bakalim ne dicek.

Şu şeker muhabbeti de insanın canını sıkıyor gerçekten. Moral bozuyor yani. İnşallah hayırlısı işe atlatırız şu zamanları. Az kaldı bakalım. Doktora kadar 2 3 gün sıkı bir diyet yapsan baksan Bi nasıl çıkacak sonuçlar.

Sağolun canim Allah razı olsun.
Amin inşallah sağlıkla alırız hepimizi bebislerimizi kucağımıza.

Yapiyorum. Tam 10. Gun gun. Birkac kacamak yaptigim ogun oldu. Ama yine de dikkat ediyorum. bu diyet yapmis halim doktor qferin diyete devam dicek muhtemelen. Sanmiyorum istedigini ye diyecegini merak ettigim bebegin suyu ve karın ölçüsü.

O zaman o şimdi etkisini göstermiş senin şeker bence keşke deseler ya. O kadar ihtiyacım var ki o cümleyi duymaya normal ultrasonda su ölçüsüne bakabiliyorlar mı bende baktırayım 2 hafta sonra.

O zaman o şimdi etkisini göstermiş senin şeker bence keşke deseler ya. O kadar ihtiyacım var ki o cümleyi duymaya normal ultrasonda su ölçüsüne bakabiliyorlar mı bende baktırayım 2 hafta sonra.
Evet gorebiliyorlar. Suyu ve ac( karin olcusu) olcusu onemli. Diyet yapsan da seker olunca karni onden golidebiliyor bebegin.

Stres de var mı? O da tetikliyor

Nöbetteyim yine tekme nöbetinde günaydinlar

Sağlıklı olsunlar da :)

Benim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((

Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler

Yavaş yavaş derin nefes alıp veriyoruz
Evrene olumlu mesaj veriyoruz
Test firmasında test sonucunu soruyoruz
Olumsuzluk yok annesi :)

Amin

Normal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum

Yalancı kasilma uzun sürmez, doğum kasilmasi geçmiyor ve artarak devam ediyor. Hızlı yürümeyeceksin, doğumu tetikleyen binlerce etken varmış. Kendini yorma canım.

Bende anlamıyorum.
Hanımlar benim midem karnından daha uyuk ve hala karnimla midem bir parça değil 2ayei parça sizin butun oldu mu

Bende tek parça ama herkesin fiziği farklı, bence kıyaslama cnm.

Normal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum
Kasılma şu şekilde oluyor. Göbekte herhangi bir noktada ( alt üst sağ sol fark etmiyor) deri büzüşüyor gibi bir his geliyor. Karın tek noktaya toplanarak geriliyor bekliyor bekliyor daha sonra gevşiyor. Ama bebeğinin kafasını poposunu koyması gibi bir karında sertlik değil bu. Doğum kasılmasındaysa buna adet ağrısı eşlik ediyor. Yatmakla duş almakla geçmiyor sancılar önce düzensiz sonra düzenli gelmeye başlıyor 15-10-8-5dk bir gibi

Bendede ayaga kalkinca falan sertlesme toplanma oluyor vajinama baski oluyo doğrulamiyorum resmen 2 gundurde kasik batmalari var enfeksiyon desem ona dair bisey yok ama kasilmalarada erken degil mi ya.. ogleden sonra kontrolum var iyi hatirlattin sorayim bi neyin nesiymis

Bu normal canım bende de çok oluyor ama kasılma değil bu

Dogum kasilmasinda ne yazık ki ağrı olmak zorunda değil, bende hiç olmamıştı.

En önemli nokta kasilmasini geçici olması. Durup durup tekrar başlıyorsa doğum kasilmasi olması riski yüksek, ağrı olmayabilir.

Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler

Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Insallah guzel haberler alirsin beklemek zor biliyorum dualarim seninle canım ❤

Cnm bende mesela bir tarafta böyle sertlik hissediyorum geçiyor ama hemen hatta geçenlerde dışa doğru çıkıntı oluştu geçti bu kasılmamı bebişin kolu falanmı acaba

Merhaba benim hastane özel 5000 dedi sezeryan bir de biz montessori oda yaptık henüz gelmedi fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…