2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Stres de var mı? O da tetikliyor
Bende stres hep var ya. Rahat bir insan değilim ya. Konu o değil ama ben kontrol hastası olduğum için her şeyi kafaya takıyorum ve bu konunun üzerine gidiyorum uzun zamandır. Değiştirmeye çalışıyorum. Çocuklar anneyi taklit ediyor, annenin iyi ya da kötü fark etmeksinizin duygularını özümsüyorlar, benim gibi olsunlar istemiyorum. Babaları gibi pozitif olurlar inşallah

Aminn canım. Sordum dönüş bekliyorum.
İnşallah güzel sonuçlar gelecek.

Aynen herkesin fiziği farklı. Bende daha burada paylaşılan sosyal medyada gordugum fotolardaki gibi göbek çıkmadı. Dün ilkkez foto çekindim göbek gibi duruyor hala.

Bayramda da ben diyene kadar kimse bebek demedi(hoş ben hep kiloluydim herkes kilo sandı ilkkez kilo değil bebek dedim)

Himm
Bunlar yok daha bende. Çok şükür benimki anlık kasılma yada kramp gibi.
Dediğin gibi düzenli değil.
Teşekkür ederim canım

Insallah guzel haberler alirsin beklemek zor biliyorum dualarim seninle canım ❤
Aynen canım beklemek zor birde benim ikinci verisim oldu ya testi. Odahaa zor oldu.
İster istemez kafamda bazen kuruyorum acaba testte sorun yokta bebek mi diye de.
Allah'ım sağlıklı sonuç haberi almayı nasip etsin banada tüm haber bekleyen annelerede

Ben alışmışım hızlı yurumeye bazen unutuyorum hamileligi. Hızlı yuruyorum yada bir anda kalkıyorum koltuktan. Geçen annem kızdı. Hamilesin sen yavaş kalk yavaş otur bebeğe zarar diye.
Benim kasılma dinlence geçiyor.zorluyorum bebişi herhalde

Kızlar bir şey sormak istiyorum özellikle ünsilin kullananlara. Doktorum ilk lokmayı alınca 4 ünite sabah ve öğlen vurmamı söyledi. Her sabah aynı şekilde yapıyorum ama 1. Saat sabah tok yüksek geliyor. 2. Saat düşmeye başlıyor. Mesela buhün sanah ilk saat 164 çıktı 2. Saat 121. Ve 2 saat sonra elim ayağım titriyor. Çok kötü halsizleşiyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Biz ni yanlış uyguluyoruz bu ünsilini anlamadım. Acaba siz ne zaman uyguluyorsunuz? Bazı yerlerde yemekten yarım saat önce vuranlar varmış. Bende mi öyle yapsam. Sanki geç etki ediyor gibi geldi bana

Canım muhtemelen geç etki ediyor ve sonrasın da düşürdüğü için. De hipoglisemiye giriyorsun yani dengesiz seyrediyor şekerin böyle olunca da aniyüksek ani düşük oluyor mutlaka doktorunla konuş ama yemeklerden önce yapılır hep normalde

Ben henüz insüline başlamadım ama annem 20 yılı geçik süredir şeker hastası. insülin yemekten hemen önce yada ilk lokmayla yapılır. yarım saat kadar önce yaparsan elin ayağın titreyebilir daha kötü olusun bu sefer de. kullandığın insülinin adı ne acaba? insülinler 2 genel formda oluyolar uzun etkili ve kısa etkili gibi diyebilirim kısaca. ona göre değişiyo bile olabilir

Hanımlar şeker yükleme için aç mi gittiniz? Birde kan sulandırıcı kullanmadan mi gitmek lazım ?
Yarın kontrolüm var isterse diye ona göre gideyim

Teşekkür ederim kızlarr K krtp86 hergün yürüyüş yapıyorum kuzum 6-10 bin adım atıyorum hep. Yememe icmeme de dikkat etmeye calısıyorum mecburen bazen edemediğimde oluyor tabi
Hay maşallah cnm banada dr. Yürüyüşe başla dedi yavaştan ama ben hala tembellik modundayım işten gelip yemek yiyip yatıyorum direkt

Hanımlar şeker yükleme için aç mi gittiniz? Birde kan sulandırıcı kullanmadan mi gitmek lazım ?
Evet cnm aç gidiyosun önce açlık için kan alıyolar sonra şekerli sıvıyı içip 1 saat sonra kan alıyolar, sonrasında 1 saat daha bekliyorsun 2.kez kan alınıyor, ben normalde coraspirin kullanıyorum içmedim sonrasında içtim ama iğne için bilemedim cnm

Babadan çok anne ile vakit geçirdiğinde sanirim anneyi taklit daha baskın oluyor ben de senin gibiyim, mükemmel olsun, sorun olmasın, kafam rahat etsin diye milyon tane plan... Neye yarayacaksa şu iki günlük dünyada. Bedenimizden veriyoruz

Aynen fizik farklı. Masallah hamile olduğun anlaşılmasın, iç karnın çok geniş demek ki :) sağlık önemli gerisi boş cnm.

Test sonucunu bekliyoruz inşallah

Dinlenince geçecek diye kaide yok. Kendini zorlama. Doktorun paylaştığı doğumu tetikleyen binlerce etmen olduğu. Yorulursun katılırsa geçer rahatligi yapılmasın üzerine cnm. 1 günde yaptığım işi 1 haftada yapıyorum nereye dinlenerek azar azar. Riske elmaya inan değmez

İnsülin direncinin borusu olarak hipoglisemi Bende de var ve hep aynı saatlerde dusuyor tokluk şekerim, 65 i felan görüyorum eğer atistirmazsqm. Sende de aynı saattlerd3 ise o saatlere yakın kan şekerini yavaş yükselterek kuru kayısı gibi sağlıklı atistirmaliklardan yemelisin, ben öyle yapıyorum. Hızlı yükseltirken hızlı düşer yine koma hali oluyor

Seker tarama icin fark etmiyor. Yukleme icin aksam 22:00den sonra bir sey yememis olman gerekiyor

Kızlar iyi günler herkese. Bende dün bir arkadaşımızın belirtilerinnen çok korkup 10gün erken müayineme gittim. Ağırlık hissi, sonra vajende basınc aşırı hiss ediyordum. Hatta affedersiniz cinsel organımın sol yarısı aşırı ağrıyordu üstüne basınca bile hiss ediyordum o ağrıyı. 26+5iz şükür. Bebeğim 955gr olmuş. Ultrasonda şükür rahim ağzı kapalı çıktı. Sadece rahmın sol tarafdaki damarlarında varikoz genişlenme olduğunu söyledi. Ağrı baskıda onnanmış dedi. Her ihtimale nst’ye bağladılar kasılma varmı yokmu diye. Oda olmadı şükür Sadece bazı ölçümler önden gidiyor biri BPD(baş ölçümü) geriden 25+ ydı o. Bir sorun olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…