Bende stres hep var ya. Rahat bir insan değilim ya. Konu o değil ama ben kontrol hastası olduğum için her şeyi kafaya takıyorum ve bu konunun üzerine gidiyorum uzun zamandır. Değiştirmeye çalışıyorum. Çocuklar anneyi taklit ediyor, annenin iyi ya da kötü fark etmeksinizin duygularını özümsüyorlar, benim gibi olsunlar istemiyorum. Babaları gibi pozitif olurlar inşallahStres de var mı? O da tetikliyor
Aminn canım. Sordum dönüş bekliyorum.Stres de var mı? O da tetikliyor
Sağlıklı olsunlar da :)
Yavaş yavaş derin nefes alıp veriyoruz
Evrene olumlu mesaj veriyoruz
Test firmasında test sonucunu soruyoruz
Olumsuzluk yok annesi :)
Amin
Yalancı kasilma uzun sürmez, doğum kasilmasi geçmiyor ve artarak devam ediyor. Hızlı yürümeyeceksin, doğumu tetikleyen binlerce etken varmış. Kendini yorma canım.
Bende tek parça ama herkesin fiziği farklı, bence kıyaslama cnm.
HimmKasılma şu şekilde oluyor. Göbekte herhangi bir noktada ( alt üst sağ sol fark etmiyor) deri büzüşüyor gibi bir his geliyor. Karın tek noktaya toplanarak geriliyor bekliyor bekliyor daha sonra gevşiyor. Ama bebeğinin kafasını poposunu koyması gibi bir karında sertlik değil bu. Doğum kasılmasındaysa buna adet ağrısı eşlik ediyor. Yatmakla duş almakla geçmiyor sancılar önce düzensiz sonra düzenli gelmeye başlıyor 15-10-8-5dk bir gibi
Aynen canım beklemek zor birde benim ikinci verisim oldu ya testi. Odahaa zor oldu.Insallah guzel haberler alirsin beklemek zor biliyorum dualarim seninle canım ❤
Oyy maşallah ben burdayım demisGünaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Ben alışmışım hızlı yurumeye bazen unutuyorum hamileligi. Hızlı yuruyorum yada bir anda kalkıyorum koltuktan. Geçen annem kızdı. Hamilesin sen yavaş kalk yavaş otur bebeğe zarar diye.Stres de var mı? O da tetikliyor
Sağlıklı olsunlar da :)
Yavaş yavaş derin nefes alıp veriyoruz
Evrene olumlu mesaj veriyoruz
Test firmasında test sonucunu soruyoruz
Olumsuzluk yok annesi :)
Amin
Yalancı kasilma uzun sürmez, doğum kasilmasi geçmiyor ve artarak devam ediyor. Hızlı yürümeyeceksin, doğumu tetikleyen binlerce etken varmış. Kendini yorma canım.
Bende tek parça ama herkesin fiziği farklı, bence kıyaslama cnm.
MaşallahGünaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Yaa ne kadar fit duruyorsun cnm maşallahh vallaGünaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Canım muhtemelen geç etki ediyor ve sonrasın da düşürdüğü için. De hipoglisemiye giriyorsun yani dengesiz seyrediyor şekerin böyle olunca da aniyüksek ani düşük oluyor mutlaka doktorunla konuş ama yemeklerden önce yapılır hep normaldeKızlar bir şey sormak istiyorum özellikle ünsilin kullananlara. Doktorum ilk lokmayı alınca 4 ünite sabah ve öğlen vurmamı söyledi. Her sabah aynı şekilde yapıyorum ama 1. Saat sabah tok yüksek geliyor. 2. Saat düşmeye başlıyor. Mesela buhün sanah ilk saat 164 çıktı 2. Saat 121. Ve 2 saat sonra elim ayağım titriyor. Çok kötü halsizleşiyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Biz ni yanlış uyguluyoruz bu ünsilini anlamadım. Acaba siz ne zaman uyguluyorsunuz? Bazı yerlerde yemekten yarım saat önce vuranlar varmış. Bende mi öyle yapsam. Sanki geç etki ediyor gibi geldi bana
Ben henüz insüline başlamadım ama annem 20 yılı geçik süredir şeker hastası. insülin yemekten hemen önce yada ilk lokmayla yapılır. yarım saat kadar önce yaparsan elin ayağın titreyebilir daha kötü olusun bu sefer de. kullandığın insülinin adı ne acaba? insülinler 2 genel formda oluyolar uzun etkili ve kısa etkili gibi diyebilirim kısaca. ona göre değişiyo bile olabilirKızlar bir şey sormak istiyorum özellikle ünsilin kullananlara. Doktorum ilk lokmayı alınca 4 ünite sabah ve öğlen vurmamı söyledi. Her sabah aynı şekilde yapıyorum ama 1. Saat sabah tok yüksek geliyor. 2. Saat düşmeye başlıyor. Mesela buhün sanah ilk saat 164 çıktı 2. Saat 121. Ve 2 saat sonra elim ayağım titriyor. Çok kötü halsizleşiyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Biz ni yanlış uyguluyoruz bu ünsilini anlamadım. Acaba siz ne zaman uyguluyorsunuz? Bazı yerlerde yemekten yarım saat önce vuranlar varmış. Bende mi öyle yapsam. Sanki geç etki ediyor gibi geldi bana
Hay maşallah cnm
Evet cnm aç gidiyosun önce açlık için kan alıyolar sonra şekerli sıvıyı içip 1 saat sonra kan alıyolar, sonrasında 1 saat daha bekliyorsun 2.kez kan alınıyor, ben normalde coraspirin kullanıyorum içmedim sonrasında içtim ama iğne için bilemedim cnmHanımlar şeker yükleme için aç mi gittiniz? Birde kan sulandırıcı kullanmadan mi gitmek lazım ?
Yarın kontrolüm var isterse diye ona göre gideyim
Bende stres hep var ya. Rahat bir insan değilim ya. Konu o değil ama ben kontrol hastası olduğum için her şeyi kafaya takıyorum ve bu konunun üzerine gidiyorum uzun zamandır. Değiştirmeye çalışıyorum. Çocuklar anneyi taklit ediyor, annenin iyi ya da kötü fark etmeksinizin duygularını özümsüyorlar, benim gibi olsunlar istemiyorum. Babaları gibi pozitif olurlar inşallah
Aminn canım. Sordum dönüş bekliyorum.
İnşallah güzel sonuçlar gelecek.
Aynen herkesin fiziği farklı. Bende daha burada paylaşılan sosyal medyada gordugum fotolardaki gibi göbek çıkmadı. Dün ilkkez foto çekindim göbek gibi duruyor hala.
Bayramda da ben diyene kadar kimse bebek demedi(hoş ben hep kiloluydim herkes kilo sandıilkkez kilo değil bebek dedim)
Ben alışmışım hızlı yurumeye bazen unutuyorum hamileligi. Hızlı yuruyorum yada bir anda kalkıyorum koltuktan. Geçen annem kızdı. Hamilesin sen yavaş kalk yavaş otur bebeğe zarar diye.
Benim kasılma dinlence geçiyor.zorluyorum bebişi herhalde
Kızlar bir şey sormak istiyorum özellikle ünsilin kullananlara. Doktorum ilk lokmayı alınca 4 ünite sabah ve öğlen vurmamı söyledi. Her sabah aynı şekilde yapıyorum ama 1. Saat sabah tok yüksek geliyor. 2. Saat düşmeye başlıyor. Mesela buhün sanah ilk saat 164 çıktı 2. Saat 121. Ve 2 saat sonra elim ayağım titriyor. Çok kötü halsizleşiyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Biz ni yanlış uyguluyoruz bu ünsilini anlamadım. Acaba siz ne zaman uyguluyorsunuz? Bazı yerlerde yemekten yarım saat önce vuranlar varmış. Bende mi öyle yapsam. Sanki geç etki ediyor gibi geldi bana
Ay maşallahGünaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Seker tarama icin fark etmiyor. Yukleme icin aksam 22:00den sonra bir sey yememis olman gerekiyorHanımlar şeker yükleme için aç mi gittiniz? Birde kan sulandırıcı kullanmadan mi gitmek lazım ?
Yarın kontrolüm var isterse diye ona göre gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?