2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Moralim çok bozuldu. Şekerim normal değil bugün. Sabah 1. Saat 164 2. Saat 121 çıktı. Öğlende 1. Saat 164 çıktı. Bu ne böyle ya. En iyisi diyetisyene gitmek sanırım. Hayır az yiyorum diyete uyuyorum ama yok yani. Ekstra zayıflamam var bir de.

Kayseri memorial fiyati 9 bin tl. Standart paket. Icinde ufak oda suslemesi kapi susu bebek takimi lohusa serbeti bi kac bisi daha var
Günaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk

Ay bu da benden gelsin 26+2 haftalıkken. Yarın 27+0 oluyoruz inşallah.
Hepiniz ne kadar zayifsiniz ben ayni M Mirune gibiyim. Sismanlik kaderim

Bende içmeyim ozaman.

Sonuç cikmamis daha randevumu değiştirdim

Kendim kiloluyum ya genişlemiştir karın

Sonuç cikmamis çalışılıyor hala dediler. Çıkınca haber vereceklermis.
6gunde gitmiş test 7-8gun oldu ellerine ulasali iyice stres yaptım oturdum sokak ortasında ağladım sınırden

geçen bir arkadaş yazmıştı kalbi sıkışıyor diye, bende de dün ve bugün başladı. kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum gibi oluyor. dün kayınvalideme kahvaltıya gitmiştik, saatim uyarı verdi 10dk dır hareketsizsin ama kalp atış hızın yükseldi diye. gece uyurken de kalbim sıkıştı. normal mi bu durumlar? havalar ısınınca daha çok artmaz umarım.

Ahsjjsj duyunca belki şok olursun bilmiyorım ama 10 kilo almış halim bu
Maşallah harika görünüyorsunuz
Elbise nerden acaba
Teşekkür ederiiim h&m mama koleksiyonu canım cok güzel ürünler var tavsiye ederim
Kayseri memorial fiyati 9 bin tl. Standart paket. Icinde ufak oda suslemesi kapi susu bebek takimi lohusa serbeti bi kac bisi daha var

Hepiniz ne kadar zayifsiniz ben ayni M Mirune gibiyim. Sismanlik kaderim
Yaa öyle deme her annee güzeldir

Ahsjjsj duyunca belki şok olursun bilmiyorım ama 10 kilo almış halim bu

Teşekkür ederiiim h&m mama koleksiyonu canım cok güzel ürünler var tavsiye ederim

Yaa öyle deme her annee güzeldir
O zaman daha da maşallah iyi iyi formda kalmak güzeldir.

Ben bunları burada bulamam ki. Yeşil elma ya da armut 5 tane de fındık yiyorum.
Yok noktalı olanlar yaş meyve, kurusu değil zaten
Yaş Meyveden karpuz gibi bazı meyveler hızla yükseltir demekm istedim

Marketten kuru kayısı, yeşil eksi elma olabilir veya

Sakin sakin cnm aynı firmada burada haftasında açıklanan arkadaş varken benim ki 12 günü bulmuştu sonu iyi olsun

Yok noktalı olanlar yaş meyve, kurusu değil zaten
Yaş Meyveden karpuz gibi bazı meyveler hızla yükseltir demekm istedim

Marketten kuru kayısı, yeşil eksi elma olabilir veya
Teşekkür ederim. eşime söylerim kuru kayısı paletli falan bulursa alsın bari.

Selam canlar gece benim karın boşluğuma kramp girdi sağa sola dönemedim sanki içerde güçlü bir direnç War gibiydi ilk kez oluyor bir an epey korktum çünkü kipirdayamadm sonra geçti neden olur ki bacak krampları vs için magnezyum kullanyrm ama bu daha farklı bir ağrıydı...

Birde artık 27 28. Haftalara geldik bebislerimiz biraz tontis olup toparlanması için onlara kilao aldıracak bildiğiniz besinler ve öneriler War mıdır

Bebek biraz kilolumu sanki, masallah.siz 26 hafta ve bebek geride diyorsunuz ama şuanda hamileliginiz 25haftanizda görünüyor.ben mi yanlış anladım

Hamile kıyafetine dair geçen gün DeFacto dan kot pantolon aldım ay nasıl rahatladımmm. Onun dışında zaten geniş tunikler tişörtler giyiyordum 3 ay idare ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…