Kayseri memorial fiyati 9 bin tl. Standart paket. Icinde ufak oda suslemesi kapi susu bebek takimi lohusa serbeti bi kac bisi daha varAnneler gününüz kutlu olsun kızlar saat 12yi geçmiş ama olsunbu günden bana kalan en güzel fotoğraf bu oldu Hafta içi randevum var gitmişken odalara bakmak istiyorum ve doğum ücretlerini konuşacağım. Hiç konuşan var mı aranızda özellerde ücretler ne durumda?
Günaydıın kızlar göbüş güncellemesi biz böyle olduk
Hepiniz ne kadar zayifsinizAy bu da benden gelsin 26+2 haftalıkken. Yarın 27+0 oluyoruz inşallah.
Bende içmeyim ozaman.Evet cnm aç gidiyosun önce açlık için kan alıyolar sonra şekerli sıvıyı içip 1 saat sonra kan alıyolar, sonrasında 1 saat daha bekliyorsun 2.kez kan alınıyor, ben normalde coraspirin kullanıyorum içmedim sonrasında içtim ama iğne için bilemedim cnm
TeşekkürlerSeker tarama icin fark etmiyor. Yukleme icin aksam 22:00den sonra bir sey yememis olman gerekiyor
Kendim kiloluyum ya genişlemiştir karınBabadan çok anne ile vakit geçirdiğinde sanirim anneyi taklit daha baskın oluyorben de senin gibiyim, mükemmel olsun, sorun olmasın, kafam rahat etsin diye milyon tane plan... Neye yarayacaksa şu iki günlük dünyada. Bedenimizden veriyoruz
Aynen fizik farklı. Masallah hamile olduğun anlaşılmasın, iç karnın çok geniş demek ki :) sağlık önemli gerisi boş cnm.
Test sonucunu bekliyoruz inşallah
Dinlenince geçecek diye kaide yok. Kendini zorlama. Doktorun paylaştığı doğumu tetikleyen binlerce etmen olduğu. Yorulursun katılırsa geçer rahatligi yapılmasın üzerine cnm. 1 günde yaptığım işi 1 haftada yapıyorum nereye dinlenerek azar azar. Riske elmaya inan değmez
İnsülin direncinin borusu olarak hipoglisemi Bende de var ve hep aynı saatlerde dusuyor tokluk şekerim, 65 i felan görüyorum eğer atistirmazsqm. Sende de aynı saattlerd3 ise o saatlere yakın kan şekerini yavaş yükselterek kuru kayısı gibi sağlıklı atistirmaliklardan yemelisin, ben öyle yapıyorum. Hızlı yükseltirken hızlı düşer yine koma hali oluyor
Iccık kilo alsaydım iyiydi ya. Zaten doğumdan sonra veriliyormuş. Ben doğumdan sonra yok olcam herhalde
Oy maşallah.herkesin karnı yuvarlak olmuş.Normalde gobekli oldugumdan boyle buyuk bence.Kizimda 27 haftalikken boyleymis.
Ahsjjsj duyunca belki şok olursun bilmiyorım ama 10 kilo almış halim buKaç kilo aldın canım sen? En güzeli valla doğuma yakın çok ağırlaşmayız. Ben 6 kilo almıştım diyete başlayalı 1 kilo geri vermişim
Bi konuşayım bunu doktprumla. Böyle olmayacak. Aşırı etkiliyor çünkü.
Bende ilk lokmayı aldıktan sonra vuruyorum. Ama geç etki ediyor sanırım. NovoRapid markası canım 4 ünite vuruyorum.
Ya inan aynı saatte oluyor hep. Ünsilini vurduktan 3 saat sonra başlıyor. Ara öğün yapıyorum hemen meyve ve kuruyemiş yiyorum. Yavaş yavaş düzeliyorum öyle yapınca.
Teşekkür ederiiim h&m mama koleksiyonu canım cok güzel ürünler var tavsiye ederimMaşallah harika görünüyorsunuz
Elbise nerden acaba
Yaa öyle deme her annee güzeldir
O zaman daha da maşallahAhsjjsj duyunca belki şok olursun bilmiyorım ama 10 kilo almış halim bu
Teşekkür ederiiim h&m mama koleksiyonu canım cok güzel ürünler var tavsiye ederim
Yaa öyle deme her annee güzeldir
Aaa ilk gebeliğinizdede büyükmüşNormalde gobekli oldugumdan boyle buyuk bence.Kizimda 27 haftalikken boyleymis.
Yok noktalı olanlar yaş meyve, kurusu değil zatenBen bunları burada bulamam ki. Yeşil elma ya da armut 5 tane de fındık yiyorum.
Sakin sakin cnm aynı firmada burada haftasında açıklanan arkadaş varken benim ki 12 günü bulmuştuKendim kiloluyum ya genişlemiştir karın
Sonuç cikmamis çalışılıyor hala dediler. Çıkınca haber vereceklermis.
6gunde gitmiş test 7-8gun oldu ellerine ulasali iyice stres yaptım oturdum sokak ortasında ağladım sınırden
Teşekkür ederim.Yok noktalı olanlar yaş meyve, kurusu değil zaten
Yaş Meyveden karpuz gibi bazı meyveler hızla yükseltir demekm istedim
Marketten kuru kayısı, yeşil eksi elma olabilir veya
Teşekkür ederim bakayım ben deTeşekkür ederiiim h&m mama koleksiyonu canım cok güzel ürünler var tavsiye ederim
Ne testi verdiniz acaba?şeker testi 2saate çıkıyor diye biliyorum ama sizin durum neden böyle olmuşAy bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler
Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Bebek biraz kilolumu sanki, masallah.siz 26 hafta ve bebek geride diyorsunuz ama şuanda hamileliginiz 25haftanizda görünüyor.ben mi yanlış anladımKızlar iyi günler herkese. Bende dün bir arkadaşımızın belirtilerinnen çok korkup 10gün erken müayineme gittim. Ağırlık hissi, sonra vajende basınc aşırı hiss ediyordum. Hatta affedersiniz cinsel organımın sol yarısı aşırı ağrıyordu üstüne basınca bile hiss ediyordum o ağrıyı. 26+5izşükür. Bebeğim 955gr olmuş. Ultrasonda şükür rahim ağzı kapalı çıktı. Sadece rahmın sol tarafdaki damarlarında varikoz genişlenme olduğunu söyledi. Ağrı baskıda onnanmış dedi. Her ihtimale nst’ye bağladılar kasılma varmı yokmu diye. Oda olmadı şükür Sadece bazı ölçümler önden gidiyor biri BPD(baş ölçümü) geriden 25+ ydı o. Bir sorun olmaz dimi
Hamile kıyafetine dair geçen gün DeFacto dan kot pantolon aldım ay nasıl rahatladımmm. Onun dışında zaten geniş tunikler tişörtler giyiyordum 3 ay idare ederim.Ben hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum. Zaten sanki amaç göbeği ortaya çıkarmak gibiHamile kıyafeti olarak sadece LCW den bir hamile kotu bir hamile taytı aldım başka bir mağazada da tesadüf hamile eşofmanı aldım velhasıl alt kıyafet dışında bir şey almadım.
Şu an giydiğim kıyafetlerim hamilelere özel değil ve çok rahat. Normalde de bol giyerdim zaten şimdi eski kıyafetlerimi gitmeme ve kocaman karnım olmasına rağmen dışarda hamile olduğum pek anlaşılmıyor bile.
Mesela yarasa kollu modellerin hepsi doğuma kadar giyilir. Elbise, tunik ve feracelerde bir sürü hamilelikte giyilebilecek alternatif var. Oversize modasının canını yiyimEvde de bol t-shirtler hiç olmadı eşlerimizin t-shirt ve eşofmanları da iş görür zaten.
Ayhhhh yeni gördüm minimimnoş çıtır anneAy bu da benden gelsin 26+2 haftalıkken. Yarın 27+0 oluyoruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?