Aman bitlis gibi mi her yer hastane ordaCanım sen zaten şimdi gitsen eşin mecbur Bitlis te kalacak hastaneye git geli nasıl yapacaksın
Yok kiz gebelige bakmiyolarmis hepsi.. sadece gebelik yazan bakiyo oda cok sacma isteBen rastgele randevu aldim gittim bakti Kdin dogum olunca hepsi bakar die dusunmustum
Maddiyat icin bisi diyemem ama ha evde yalniz.kalmissin ha annenlerin evinde tam.gitmelik
Öyle ya az önce temmuz annelerini okuyordum birinin arkadaşı 23 te doğum yapmış 500 gram falan bebek anam et parçası kadar yaValla benimkiler esek kadar oldular anlamiyolar ki seninki ufak daha hic anlamaz esinin izin almasi mantkli biraz .. 30lu haftalara gelsin bari kurtlancaksa o zman kurtlansin simdi cok erken
Aman ne sacma islerYok kiz gebelige bakmiyolarmis hepsi.. sadece gebelik yazan bakiyo oda cok sacma iste
Kız öyle de doğum için takip edecek doktoru her hastanede bulabilir mi ki. Oraya gittikten sonra aynı doktora devam eder herhalde. Ama bana kalsa imkan varsa direk giderim mis gibi yerAman bitlis gibi mi her yer hastane orda
Ay yok erken gelsin diyodum vazgectim zamaninda gelsin elle tutulur gozle gorurlur bisey olsun oda cok zor olur ya.. bol bol sivi tuket bari enfeksiyonun falan kalmasin erken doguma zaten baya etkili enfeksiyon dikkatli olÖyle ya az önce temmuz annelerini okuyordum birinin arkadaşı 23 te doğum yapmış 500 gram falan bebek anam et parçası kadar yailk hedefim 28 e kadar düştü
Ilk hedef yakin hastaneler olur diye dusundum niyeyse. Bi iki doktor dener uyanini secer her hastanede 4 5 doktor oluo zaten. Bi de zaten kayin aile orda goturur getirirler yaniKız öyle de doğum için takip edecek doktoru her hastanede bulabilir mi ki. Oraya gittikten sonra aynı doktora devam eder herhalde. Ama bana kalsa imkan varsa direk giderim mis gibi yer
İyi bari olsun yanında biri olması yinede iyi oluyor. O da bebek işte. İlgi bekliyor az ilgisiz kalıncaSağol canım inşallah
Ah inşallah
Annem var canım gece eşimde işteydi. Annem geldi kaldı yanımda ama kız uyumadı tee gece 3 buçuğa kadar oturdu anneee anneeee deyip ilgi bekledi o da sever böyle ters zamanlarda annecim olmayı
Yok yok zamanında gelsinler ya 35 te 2200 dü hastaneden çıktığında o bile çubuk gibiydi daha erken düşünemiyorumAy yok erken gelsin diyodum vazgectim zamaninda gelsin elle tutulur gozle gorurlur bisey olsun oda cok zor olur ya.. bol bol sivi tuket bari enfeksiyonun falan kalmasin erken doguma zaten baya etkili enfeksiyon dikkatli ol
Çok şükür annem elim ayağım hiç birşey yapamazsa yemeğimi yaparİyi bari olsun yanında biri olması yinede iyi oluyor. O da bebek işte. İlgi bekliyor az ilgisiz kalınca
Valla kız. Taşlaşmış çocuk içindeSacmalama agzindan cikmistir
Orda hastane çok yakın canım ulaşım sıkıntısı yok. Gitmiş olsam sorun olmaz yaniCanım sen zaten şimdi gitsen eşin mecbur Bitlis te kalacak hastaneye git geli nasıl yapacaksın
eşim olmadan duramam ben. Nazım niyazım ona geçer. Bir de kb dan hoşlanmıyorum pek. Rahat hissetmem kendimi. Annemlerde orda olmadığı için bomboş ev yemek işleri ev işi vs ekstra masraf olacak zaten. O yüzden en mantıklısı eşimle gitmek.Ben rastgele randevu aldim gittim bakti Kdin dogum olunca hepsi bakar die dusunmustum
Maddiyat icin bisi diyemem ama ha evde yalniz.kalmissin ha annenlerin evinde tam.gitmelik
Valla benimde şu anda kaynanam öyle. Allahtan Bi de çocuğum yok yani o da olsa biterdim herhaldeÇok şükür annem elim ayağım hiç birşey yapamazsa yemeğimi yapareşimde izin alırsa süper olur kızla dışarı çıksa dinlendirim
Yardımcı olan aileyse gitmek en güzeli canım hem dediğin gibi ilk doktor olmaz başkasını dener önünde zamanı da olurIlk hedef yakin hastaneler olur diye dusundum niyeyse. Bi iki doktor dener uyanini secer her hastanede 4 5 doktor oluo zaten. Bi de zaten kayin aile orda goturur getirirler yani
Kocamda kocam diyonValla kız. Taşlaşmış çocuk içinde
Orda hastane çok yakın canım ulaşım sıkıntısı yok. Gitmiş olsam sorun olmaz yani
eşim olmadan duramam ben. Nazım niyazım ona geçer. Bir de kb dan hoşlanmıyorum pek. Rahat hissetmem kendimi. Annemlerde orda olmadığı için bomboş ev yemek işleri ev işi vs ekstra masraf olacak zaten. O yüzden en mantıklısı eşimle gitmek.
Hahaha kız manavgatta özeller de 1 tane kadın doğum doktoru var. Saçma bie şekildeIlk hedef yakin hastaneler olur diye dusundum niyeyse. Bi iki doktor dener uyanini secer her hastanede 4 5 doktor oluo zaten. Bi de zaten kayin aile orda goturur getirirler yani
Benim oluyor. Özellikle adet zamanlarındaKizlar adet sancısı gibi sancı cekeniniz varmı. Şiddetli değil ama. Cevaplarinizi bekliyorum yoksa kendimi dinlemekten kafayı yicem.
Ay onsuz yapamam gerçekten.Kocamda kocam diyon
Adet sancısı gibi sancılarım sadece ilk üç ay afet dönemi zamanında olmuştu. Dün hastaneye götüren sancı daha farklı ve şifdetliydi. Üşütmüş olabilir misin soğukta öyle sancı yapar.Kizlar adet sancısı gibi sancı cekeniniz varmı. Şiddetli değil ama. Cevaplarinizi bekliyorum yoksa kendimi dinlemekten kafayı yicem.
Aşka gel maşallahAy onsuz yapamam gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?