2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bende. Çanakkale'ye gidince duman altı oluyorum.Herkes mi içer yahu birde güzel birşeymiş gibi anlatırlar ballandıra ballandıra he bide gelip sarılırlar. Eşimle biz yalnızız orda içmeyen. Bebeğe sarılmalarını öpmelerini hayal edemiyorum

Valla direk söyle. Benim kimse umurumda değil. Kızım daha önemli. Eşimde söyleyecek zaten zamanı gelince. En nefret ettiğim şeydir.

Ne güzel ya, bence hep böyle olumlu olun. Zaten aslında ekstrem bir durumyoksa doğal bir süreç. panik olmaktan ziyadeyse olanı bebeğe kavuşmak için olumlu karşılamak en güzeli.

42 haftalıktım normali bekledi baktı geleceği yok alalım dedi 4.200 dü sezeryana aldı.
Suyun erken gelmesi doğumun erken başlaması gibi durumlarda sezaryenle alıyorlar, sebebi bebek küçükse zarar vermeden normal doğurtmak zor oluyormuş, onu konuşuyorduk, zamanında gelen bebekleri değil.

Çok nadir yüksek tansiyonum olur düşük genelde. Tansiyona bağlı olabileceğini düşünüyorum benimki baya görme kaybı çünkü telefona yazdığım yazıyı vs göremiyorum bi yarım saat sürüyor. Senin kısa sürmüş şükür. Yine de doktoruna söyle tabi

Benim bay yanak 1 kilo 35 cm olmuş. Herşey yolunda kısa sürdü yüzünü göstermedi çünkü ayaklarını basının üstüne almış kan alındı açlık kabul etmedi aslında baya açım 4 saat geçmiş oluyor tokluk bakcaklar açlık sağlık ocağında baktır dedi . 08.08.2022 doğum tarihimiz olcak. 3 kilo almışım 1 ay 10 günde.

Ne güzel ya, bence hep böyle olumlu olun. Zaten aslında ekstrem bir durumyoksa doğal bir süreç. panik olmaktan ziyadeyse olanı bebeğe kavuşmak için olumlu karşılamak en güzeli.
Genel olarakta rahat bir insanım zaten. Çok şükür ilk doğumumda olumlu olmanın çok faydasını gördüm. Bunda da şimdiye kadar hep güzel gitti sürecimiz güzel biter inşallah. Hamilelik sürecinde mümkünse biraz rahat olmak lazım. Rahat olduğunuzda hem hamilelik hem doğum hem de lohusalık daha rahat oluyor.

1 kiloyu geçince bebekler daha bir bebeğe benziyor değil mi önceleri ultrasonda uzaylı gibi görünüyorlar Kilolar emzirirken verilir yeter ki hem siz hem bebek sağlıkla doğsun

Ilk cocuk olunca bole oluyo. Smdi gel bizim eve. Sabah annee hadi pizza yapalim diye uyandiriliorum oglene kekler pastalar aksama hamburgerler donerler. Elin ogluna anasina babasina yapmam diosun. Kendininkine denmio

Kızlar kontrolden çıktım rahim ağzın kapalı, plesenta yukarıda, bebek kalp atımları iyi dedi. Bu doğum ağrısı veya sancısı değil idrar ve kanda temiz çıktı. Ama sen böyle kendini yorar ağrıların böyle giderse erken doğumu tetiklersin dedi ağrıları normale göre fazla buldu şimdi sabah akşam progestan fitil, haftada 1 iğne kullanacam. Tansiyon Ölçümlerin iyi pazartesi günü de şeker yüklemesi yapalım dedi. Normalde 50mg yapıyor ama kızda 50de 1.saat 140 çıkmış tekrar 75lik yaptık diye bunda direk 75lik dedi

Amiiin, rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızlar ben bugün kontrole gittim doktor bebeğin kafasinda ödem var gibi dedi ama emin olamadi takip ederiz dedi çok moralim bozuldu bilgisi olan varmı

Anladım, belki tansiyon değildir. farklı bir sebebi vardır, doktor daha iyi bilir. benim de hep 11 -7 çıkıyor bu arada, fix hiç değişmiyor yıllardır :)
inşallah değildir ve başka bişey de çıkmasın dogurana kadar mümkünse,,

Kesinlikle katiliyorum. Ilk gebeligimde birebir yasadim. Gebelik sekeri yabanci olfugum bir konu oldugu icin ve doktorlarin denetiminden dolayi son 3 ayim stresli gecti. O stresi 1 yilda uzerimden zor attim. Bence lohusaligim bebegim 10 aylikken bitti, o derece

ben de kasılmalarım olduğundan progestan fitil ve haftada bir iğne kullanıyordum. sonra kontrolde kasılmam geçtiğinden doktor önce iğneyi bıraktırdı, takip ediyoruz sancı kasılma vs olmazsa progestanı da günde 1 e düşürecek boylece bıraktıracak. iyi ki şu progestan var :)

Geçmiş olsun. İnşallah vaktinde gelir bebiş.

Gebeliğin vazgeçilmezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…