2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu yorumlardan sonra hemen tansiyon aleti alacagım ya gercekten ölcmem bir sıkıntı varsa önlemimi almam yoksa da ölçüp içimi rahat ettirmem lazım

Tansiyon olmasa bile al, hem gebelikte hem her eve lazım tansiyon aleti. Mümkünse bilek alma koldan al, oyle önerdi bana doktor öyle aldim

Kızlar tatile gideceğim için ağdaya gittim, komple ağdadan sonra favori yanak bıyıklarımada ağda yaptırdım. Çenemde kabarcık oldu, ilk kez ağda yaptırdım yüzüme. Kabarcığın kalmaması için ne yapmam gerekiyor?? Buarada senelerdir ağdaya gitmiyordum epilasyonum var diye. 240 lira ödedim şok oldum gerçi alacağım ağda malzemesi de az olmayacaktı tüm bacak tüm kol vücutta tüy olan heryeri yaptı yüz dahil. Bu halimle uğraşmayacaktım

Ilk cocuk olunca bole oluyo. Smdi gel bizim eve. Sabah annee hadi pizza yapalim diye uyandiriliorum oglene kekler pastalar aksama hamburgerler donerler. Elin ogluna anasina babasina yapmam diosun. Kendininkine denmio
Zaten kendi bebeme yapacağım. Demekstediğim o. Ama etrafımdakiler bebek doğar doğmaz hizmet bekliyor benden.

Ilk cocukta bilmiyordum hic neyin nasil olcagini ilk nişanda hemen goturduler.. kizdada ne sanci ne acilma kendim gittim ama bunda su 5 dakika araliklarla gelen sanciyla gitmek istiyorum ozel olsun devlet olsun alttan muanesi orda cekilen sanci cok zor oluyo evinde cekmek daha iyidir galiba

Kızlar bugün bebemin hareketini hiç hiss etmedim. Dün durmuyordu yerinde. Acaba dönmüşmü onnamı? Çok endişelendim

1 kiloyu geçince bebekler daha bir bebeğe benziyor değil mi önceleri ultrasonda uzaylı gibi görünüyorlar Kilolar emzirirken verilir yeter ki hem siz hem bebek sağlıkla doğsun
Gercekten ya artık bebege benzesinler alien gibi bakmaya korkuyorum
Zaten kendi bebeme yapacağım. Demekstediğim o. Ama etrafımdakiler bebek doğar doğmaz hizmet bekliyor benden.
Onların sana hizmet etmesi lazım hiç kılını bile kıpırdatma
Bir kadınla konuşmuştum özelde doğum yapmış evde bekledim dedi sancılarım sıklaşana kadar hatta ılık duş aldım dedi çünkü en başta gidersen hemen sezeryana alıyorlarmış özel hastaneler

Aaa çok iyiymiş o zaman, ben hiç araştırmadım. Eşim asistan doktor onun için özel muamele görürüm diye umut ediyorum. Bakalım nasıl olucak

Öyle yapacağım xaten canım. Dönüşte kaynanamda gelecek. Yardım eder artık ev yemek konusunda. İnşallah ben bebeğe bakıyım sen hizmet et demez. Sinirlerim zıplar o zaman

1 kiloyu geçince bebekler daha bir bebeğe benziyor değil mi önceleri ultrasonda uzaylı gibi görünüyorlar Kilolar emzirirken verilir yeter ki hem siz hem bebek sağlıkla doğsun
Evett bugün çok göstermedi kendini yüzünü göremedik ama yanakları ben burdayım diyordu Çok tatlılar..

Nasıl agrilarin oluyordu

1200 gram 35 cm çıktı. Her zamanki gibi 4 gün önden gidiyor. Suyu normal. Karnı şimdilik 1 hafta önde. Ama genel anlamda her seyi ileri olduğundan şekerle bagdastirmadi doktor. Kafası 2.5 hafta ileri hatta. 3 hafta sonra yeniden gel dedi. Şeker icin degerlerimi fena bulmadi. Ama arada yukselmis oldugundan daha çok dikkat etmemi istedi. Ssvd konusunda konustuk. Gayri ihtiyari sordum hic rahmi yirtilan oldu mu diye. Yanitin hayir cok nadir oluyor birkac tane duydum gibi bir sey olmasini bekliyordum ki evet oluyor arada dedi cok normal bir sey soylermis gibi. Oyle durumlarda acil sezaryene aliyoruz dedi. Dedim nadir diyeceginizi dusunmustum. Nadir tabi nadir de biz cok hasta goruyoruz ondan rast geliyor dedi.

Benzer tecrübelerimiz olmuş. Benim ilkte 2 hafta hamilelik nişanı geldi. Ama sağ olsun kv kızım nişan gelmesi doğum demek değil diye anlattı. Öyle olunca sakin sakin bekledim. Sonra muayeneye gidince 3 cm açılma var deyip doğuma aldılar. Bunda aynen sizin gibi sancıyı çekip evde duş alıp rahat rahat gitmek istiyorum

Kızlar bugün bebemin hareketini hiç hiss etmedim. Dün durmuyordu yerinde. Acaba dönmüşmü onnamı? Çok endişelendim
kafam doluyken birde çok ayaktayken hareketlerini hiç hissedemiyorum. Belki sizinde öyle bir durumdur. Şöyle kendinize köpüklü bir kahve yapıp ayaklarınızı uzatıp biraz dinlenebilirsiniz. Benim kız Türk kahvesi kokusunu alır almaz hoplamaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…