Bu yorumlardan sonra hemen tansiyon aleti alacagım ya gercekten ölcmem bir sıkıntı varsa önlemimi almam yoksa da ölçüp içimi rahat ettirmem lazım
Zaten kendi bebeme yapacağım. Demekstediğim o. Ama etrafımdakiler bebek doğar doğmaz hizmet bekliyor benden.Ilk cocuk olunca bole oluyo. Smdi gel bizim eve. Sabah annee hadi pizza yapalim diye uyandiriliorumoglene kekler pastalar aksama hamburgerler donerler. Elin ogluna anasina babasina yapmam diosun. Kendininkine denmio
Cok beklerlerZaten kendi bebeme yapacağım. Demekstediğim o. Ama etrafımdakiler bebek doğar doğmaz hizmet bekliyor benden.
Aynen bende öyle söyledim içimdenCok beklerler
Amin. .İnsallah cok güzel sonuclar alırsın
Ilk cocukta bilmiyordum hic neyin nasil olcagini ilk nişanda hemen goturduler.. kizdada ne sanci ne acilma kendim gittim ama bunda su 5 dakika araliklarla gelen sanciyla gitmek istiyorum ozel olsun devlet olsun alttan muanesi orda cekilen sanci cok zor oluyo evinde cekmek daha iyidir galibaBende ilkini Ankara Lokman Hekim etlik hastanesinde doğum yaptım. Özel olmasına rağmen odalarından doğumhanesinden hiç memnun kalmadım. Bu sefer Eskişehir şehir hastanesinde doğum yapacağım. Hatta öyle rahatım ki doktor bile ayarlamadım. Sancı geldi mi takip ederim 5 dk ya indi mi gider doğururum diyorum
Gercekten ya artık bebege benzesinler alien gibi bakmaya korkuyorum1 kiloyu geçince bebekler daha bir bebeğe benziyor değil miönceleri ultrasonda uzaylı gibi görünüyorlar Kilolar emzirirken verilir yeter ki hem siz hem bebek sağlıkla doğsun
Onların sana hizmet etmesi lazım hiç kılını bile kıpırdatmaZaten kendi bebeme yapacağım. Demekstediğim o. Ama etrafımdakiler bebek doğar doğmaz hizmet bekliyor benden.
Bir kadınla konuşmuştum özelde doğum yapmış evde bekledim dedi sancılarım sıklaşana kadar hatta ılık duş aldım dedi çünkü en başta gidersen hemen sezeryana alıyorlarmış özel hastanelerIlk cocukta bilmiyordum hic neyin nasil olcagini ilk nişanda hemen goturduler.. kizdada ne sanci ne acilma kendim gittim ama bunda su 5 dakika araliklarla gelen sanciyla gitmek istiyorum ozel olsun devlet olsun alttan muanesi orda cekilen sanci cok zor oluyo evinde cekmek daha iyidir galiba
Çok hareket ettin mi canım ozmn onlar da yoruluyorKızlar bugün bebemin hareketini hiç hiss etmedim. Dün durmuyordu yerinde. Acaba dönmüşmü onnamı? Çok endişelendim
Aaa çok iyiymiş o zaman, ben hiç araştırmadım. Eşim asistan doktor onun için özel muamele görürüm diye umut ediyorum. Bakalım nasıl olucakDevlet hastanesinde yaptim 2 dogumuda ucret odemedim canim hic .. hastanelerde ozel oda isteyenler ucret veriyormus galiba ondan hic haberim yoktu benim ama suan zaten hemen hemen her hastanede ozel oda gibiymis.. arastirmalarima gore oda bana ve esime ait sanci ve dogum odalari cok yakinmis birbirine sen donene kadar odan hazir vs vs birde sünnet isini arastircam o kaldi sadece
Hayır canım çok harekett etmedimÇok hareket ettin mi canım ozmn onlar da yoruluyor
önemli olan yükseldiğini hissettiğim an ölçmek o yüzden mutlaka alacağım.Tansiyon olmasa bile al, hem gebelikte hem her eve lazım tansiyon aleti. Mümkünse bilek alma koldan al, oyle önerdi bana doktor öyle aldim
Tatlı bseyler ye, bir iki de tıkla karnina :)Kızlar bugün bebemin hareketini hiç hiss etmedim. Dün durmuyordu yerinde. Acaba dönmüşmü onnamı? Çok endişelendim
Öyle yapacağım xaten canım. Dönüşte kaynanamda gelecek. Yardım eder artık ev yemek konusunda. İnşallah ben bebeğe bakıyım sen hizmet et demez. Sinirlerim zıplar o zamanGercekten ya artık bebege benzesinler alien gibi bakmaya korkuyorum
Onların sana hizmet etmesi lazım hiç kılını bile kıpırdatma
Bir kadınla konuşmuştum özelde doğum yapmış evde bekledim dedi sancılarım sıklaşana kadar hatta ılık duş aldım dedi çünkü en başta gidersen hemen sezeryana alıyorlarmış özel hastaneler
Evett bugün çok göstermedi kendini yüzünü göremedik ama yanakları ben burdayım diyordu1 kiloyu geçince bebekler daha bir bebeğe benziyor değil miönceleri ultrasonda uzaylı gibi görünüyorlar Kilolar emzirirken verilir yeter ki hem siz hem bebek sağlıkla doğsun
Nasıl agrilarin oluyorduKızlar kontrolden çıktım rahim ağzın kapalı, plesenta yukarıda, bebek kalp atımları iyi dedi. Bu doğum ağrısı veya sancısı değil idrar ve kanda temiz çıktı. Ama sen böyle kendini yorar ağrıların böyle giderse erken doğumu tetiklersin dedi ağrıları normale göre fazla bulduşimdi sabah akşam progestan fitil, haftada 1 iğne kullanacam. Tansiyon Ölçümlerin iyi pazartesi günü de şeker yüklemesi yapalım dedi. Normalde 50mg yapıyor ama kızda 50de 1.saat 140 çıkmış tekrar 75lik yaptık diye bunda direk 75lik dedi
Benzer tecrübelerimiz olmuş. Benim ilkte 2 hafta hamilelik nişanı geldi. Ama sağ olsun kv kızım nişan gelmesi doğum demek değil diye anlattı. Öyle olunca sakin sakin bekledim. Sonra muayeneye gidince 3 cm açılma var deyip doğuma aldılar. Bunda aynen sizin gibi sancıyı çekip evde duş alıp rahat rahat gitmek istiyorumIlk cocukta bilmiyordum hic neyin nasil olcagini ilk nişanda hemen goturduler.. kizdada ne sanci ne acilma kendim gittim ama bunda su 5 dakika araliklarla gelen sanciyla gitmek istiyorum ozel olsun devlet olsun alttan muanesi orda cekilen sanci cok zor oluyo evinde cekmek daha iyidir galiba
kafam doluyken birde çok ayaktayken hareketlerini hiç hissedemiyorum. Belki sizinde öyle bir durumdur. Şöyle kendinize köpüklü bir kahve yapıp ayaklarınızı uzatıp biraz dinlenebilirsiniz. Benim kız Türk kahvesi kokusunu alır almaz hoplamaya başlıyorKızlar bugün bebemin hareketini hiç hiss etmedim. Dün durmuyordu yerinde. Acaba dönmüşmü onnamı? Çok endişelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?