2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımin saçlarını kesmedik ama tahmini fazlasını düşünerek saçının miktarı kadar sadaka verdik, akika kurbanı da kestik nasip olursa inşallah oğlumda da aynılarını yapacağız hatta biz kızımda kestigimiz kurbanın yanında yetim çocuklarin bir surelige yemeğini karşıladık hepsi kızıma dua etti çok zorlu yollardan geçtik Rabbim kızımı bize bağışladı bu zorlu yollarda ikinci çocuğu bize nasip etti sadaka kötülükleri uzaklaştırır , kaza beladan korur, iyilere yolu çıkarır inşallah

Kizlar napiyosunuz mesajlar birikmiş ben arkadaşlarla pijama partisi modundaydim iki gündür yoktum mesajlar çok birikmiş ama okuyamadim uykusuzum üşendim kocambeyle bebegin ismine karar veremiyoruz takti kafaya yiğite bende yiğit istemiyorum sinir ediyor ortak karara varamiyoruz

Canımm bnm de hep çıkıyor idrarda
Hacettepe de kültüre baktılar hatta
Hiç bakteri üremedi ama hala çıkıyor

Masallah, saglikla büyüsün

Bende de 2 gündür üşütme kaynaklı biraz öksürme var. Hareketleri azaldı internetten okuduğum kadarıyla da harekette azalma oluyormuş. İnsan sürekli kendini dinliyor valla

Ne kadar uzun sürdü gerçekten. İnşallah bir an önce çıkar sonuçlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Aaaa öyle miymiş? Ben hiç refekatçi almıyorlar diye biliyordum. Benim ilk doğumum özel hastanede böyle olmuştu. Sancı süresince yanımdaydı doğumhaneye tek girdim. Bir arkadaşım şehir Hastanesi'nde doğurdu çok memnun kaldı. Her şey yeniymis özel hastane gibiymis. Muhtemelen doktorubu doğuma çağırma gibi bir opsiyon yoktur. Onun dışında olher şey çok güzelmiş hiç özel olmadı diye üzülme. İnşallah arkadaşım gibi sen de çok memnun kalırsın

Kızlar bugün bebemin hareketini hiç hiss etmedim. Dün durmuyordu yerinde. Acaba dönmüşmü onnamı? Çok endişelendim
Sanırım 28. Haftadan sonra bebeğin hareketleri daha anlamlı ve izlenebilir oluyormuş. O sebeple panik olmayın. Vucuttaki başka etkenlerden de etkilenip az hareket edebiliyolar anladığım

Aynen bence de özel hastanede aranacak kriterler, yenidoğan yoğun bakımı olması, hastanenin genel politikasının çok müdahaleci olması yani doğumun doğal sürecine saygı duyması, sancı odalarının tek kişilik olması, eşin doğumhaneye girebilmesi, doğum sonrası odaların tek kişilik olması, kalabalık ziyaretçisi olanlar için 2 odalı suitlerin olması .....

Canım Ankara şehir hastanesi çok temiz doktorlari da çok iyi benim kuzenim gazeteci Ankara'daki hastaneleri araştırmıştı onunla konuştuğum zaman söyledi hatta kendisinin eşide orada 4 doğum yaptı

Kasılmalar başlamış olsa göndermezlerdi, ciğer geliştirici iğne falan yaparlardı. Neyseki tehlikeli bir durum yokmuş. Sen dinlenmeye bak. Annenle eşin de destek olacakmış ne güzel. Bebişler de az daha sabretsinler ekmek elden su gölden dursunlar içimizde daha çok erken.

Oooh iyi demişsin benim içimin yağları eridi. Herkes haddini bilsin

Doğuma kadar hastanede yaptırmaları. Ayrıca doğum başladıktan sonra max 3 gun sonra doğum gerçekleşir diyor doktorlar zaten. Senin aralıksız kasılma olmadıktan sonra düzeltirsin inşallah. Ama enfeksiyon önemli, fitil vermedi mi doktor ? Benim de erken doğum riski var, doktor 32 yi atlatsak diyor ilk hedef. 34 te zaten bebek emme fonksiyonu bile kazanıyormuş. Stres yapma, sakin ol, gir kaldirma tetiklemesin. Geçmiş olsun.insallah

Nasıl agrilarin oluyordu
Ben ağrılardan çok anlamsız bir sanvıdan dolayı gittim. Rahmin üstünde tam bebeğin olduğu yerde vakitsiz şiddetli sancılarım oldu. Hani ne doğum sancısı ne bağırsak sancısı ama beni cidden zorlayan bir şiddette. Ağrılarım da kasık yukarısında iki tarafta oluyor onuda anlattım ağrı olması normal ama senin ağrıların fazla dinlenmen şart dedi

Demi ya içerisi rahat işte yatın yok canım ben giderken de farkındaydım doğumla falan alakası yoktu kasılmam da yok yalancı malancı başlamadıydı ama hani çokta anlamlı gelmeyince enfeksiyondan mı acaba dedim bide 2 gündür hafifleyip şiddetlendi.

Tatlı bseyler ye, bir iki de tıkla karnina :)
Sanırım 28. Haftadan sonra bebeğin hareketleri daha anlamlı ve izlenebilir oluyormuş. O sebeple panik olmayın. Vucuttaki başka etkenlerden de etkilenip az hareket edebiliyolar anladığım
Teşekkür ederim kızlar. Yavaş yavaş hareketlendi, korkutmuşdu beni

Sağol canım idrarda kanda temiz çıktı aslında, tek kullanımlık toz verdi dün kullandım bugün de kullan dedi. Dün progestan iğnede yapıldı. Fitil olarak sabah akşam devam edecem bide proluton depot diye bir iğne verdi haftada bir yaptır erken doğumu engellemek için dedi.
Normalde kızımda 25te kasılmalarım başlamıştı senin gibi takipli gitmiştim. Hatta nst ye falanda erken başladık o zaman. Bunda da herşey yolundaysa 37 de alırız dedi çok çok iyi olursan belki 38 demişti ama o kısım hayal gibi geliyor artık
Şimdi de yatacaz bakalım bir süre inşallah zamanında gelirler
35te cılız kızımda bir çene kuvveti vardı görmen lazımdı

Kime sorsam çok memnun bende denicem bakalım nasip şimdiki şehir hastanelerini çok övüyolar evime uzak biraz ama sancıları takip etmeye calisicam yolda molda dogururum sonra Allah vermsin

Canım Ankara şehir hastanesi çok temiz doktorlari da çok iyi benim kuzenim gazeteci Ankara'daki hastaneleri araştırmıştı onunla konuştuğum zaman söyledi hatta kendisinin eşide orada 4 doğum yaptı
Aynen canım benimde aklıma yattı randevu aldım işte 23une Bi gidip kayıt açtırmak lazımmış doğum anında zorluk olmasın diye tarama sonucu kan idrar bebegin ultrasonu gibi onları halledicem bakalim

Kızlar ya bu bende arada Bi oluyo ya boğazıma sahip cikamiyo fazla kaçırıyorum, yada hala üsütüyorum ince giyince.. nabzım hızlanıyor vücudumun direnci Bi anda dusuyo hissediyorum başımda dönme kalbimde çarpıntı oluyo sonra Bi mide bulantısı istifa ettim az önce sonrasında baya rahatladım.. herseyim düzeldi şükür nabzim midem vs anlamadım gitti Bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…