2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım ne bileyim valla Bi korku sardı beni. Ama dediğin gibi öyle yapmayı düşünüyorum. Kimseyi karıştırmak istemiyorum ama o psikoloji ile nasıl davranırım bilmiyorum. Kırmakta istemem kimseyi.
Ahh Zeynep Asel koycaktim kizim olsaydi.. bende cok begeniyorum
Bakalım kırmak istemiyorum ama işte başka sebeplerden kendisi de kararsız
Hiç pabuç birakma almila gayet güzel
Almilayı koyacağız o kesin bakalım yanına ikinci ismi inci koyacaktık ama şu sıra Zeynep ismine taktı. Bakalım ne olacak.

Hastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisim bebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Yine aynısını doguruyorsun galiba maasallah burunlar filan hep aynı

Ben yemeğimi tuzsuz yiyorum canım çok korkuyorum preeklampsi çok zor Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Kızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru mu hadi buyrun yoruma
Masal daha hoşuma gitti ama ikisi de çok güzel

Kırılmak istemeyen bi zahmet algılarını açsın

Herkes temmuzda dogurmaktan bahsediyor benimki agustos sonu görünüyor galiba son adet 24 kasım oldugundan en kucuk gebe benim burada yav, daha 25 yeni olduk. Yarın doktor kontrolüm var seker yüklemesi yaptırmaya karar verdim en sonunda, hakkımızda hayırlısı artık. Bir de bugun doktora gideceğim dahiliyeye. Sol kaburgamın altında bebek büyüdüğü için oluyordur dediğim agrı arkaya asagıya kaymaya basladı, orada tam dalak oldugu için şüphelendim bir baktıracagım. Dalak büyümesi vs olabiliyormus allah korusun dua edin insallah birsey cıkmaz cok endiseliyim valla. Saat 2 bucukta randevum var

Hangi doktor? Süleyman Aslan'dı kızımda doktorum. Orada doğum yaptım. Eşim yine orada yapmamı istiyor. Hastane çok uygun diye. Burada 16.000. Ama kayınvalidemin yanında doğum yapmak istemiyorum.
Ozan Turgut a gidiyorum canım. Ama fiyat konusunda haklı kime sorsam fena fiyatlar söylüyor kv çok mu sıkıntı

Canim bende kararsizdim dün yaptirdim o icilen icecek sprite gazoza benziyor hatta daha az şekerli olduguna yeminedebilirim hic mi tatli yemiyoruz ay diyerekten ya allah bismillah dedim yaptirdim vallahi

Birşey çıkmaz inşallah canım ben sende de küçüğüm ama benim kız durmaz kız dursa doktor durmaz ağustos ortasını görürsem ne mutlu bana

Kırılmak istemeyen bi zahmet algılarını açsın
Ah ah nerdeeeee. Hele benim kaynana. Yapma dersin dur dersin ısrar eder. Eşimle çok kavga ediyorlar.
Zeynepler hep naif saf ve temiz iyi huylu oluyorlar tanidigim tüm zeynepler böyle
Ya evet. Bende ısındım aslında ama bilemedim ne yapar. Türkçe olsun ismi diyor ama Zeynep ismini de çok beğeniyor. Artık hangisini isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…