- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Hiç pabuç birakma almila gayet güzelDuru sanki daha güzel gibi ama bilemedimeşimde Zeynep ismi ile kafayı bozdu. Ne güzel karar vermiştik
Zeynep Asel güzelmiş nasip diğerine inşallah diyelimAhh Zeynep Asel koycaktim kizim olsaydi.. bende cok begeniyorum
Eşimde öyle dedi duru saf berrak temiz demek masal yerine duru olsun diyorbence duru :) ipek koymasam duru da aklımdaydı benim çok saf bir isim
AnladımÇok normal canım hatta doğumdan sonra da yaşayacaksın bu duyguları. Uykusuzluk, değişen hormonlar falan insna neler neler hissediyoro karışma meselesinde çok yakınlarına resti çek alışkanlık haline getirmesinler diğerlerinde duymamazlıktan gel laf anlatamıyorsun yorulduğunla kalıyorsun
Bakalım kırmak istemiyorum ama işte başka sebeplerden kendisi de kararsızAhh Zeynep Asel koycaktim kizim olsaydi.. bende cok begeniyorum
Almilayı koyacağız o kesin bakalım yanına ikinci ismi inci koyacaktık ama şu sıra Zeynep ismine taktı. Bakalım ne olacak.Hiç pabuç birakma almila gayet güzel
Tobe de kiz ne digeri 4.ye yer acma simdiden kendine gelZeynep Asel güzelmiş nasip diğerine inşallah diyelim
Yine aynısını doguruyorsun galibaHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Ben yemeğimi tuzsuz yiyorum canım çok korkuyorum preeklampsi çok zor Allah kimseye yaşatmasınCanım coraspirin kullanyrm 6. Haftadan berisuyu bu aara az içtim umarım ondandr normal yemeğin tuzu oluyor ama ekstra tuzlu şeyler özellikle yediğim bişi yok senin bendende erken gelmiş miniğin 7 ayda 7 kilo aldm bence idare eder çok sağolasın
Ay duru kızları çok naif çok güzel akıllı oluyor ya çok beğeniyorum duru isminideKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru muhadi buyrun yoruma
Palmiye ye gidiyorum canımHangi hastaneye gidiyorsun?
Masal daha hoşuma gitti ama ikisi de çok güzelKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru muhadi buyrun yoruma
Hangi doktor? Süleyman Aslan'dı kızımda doktorum. Orada doğum yaptım. Eşim yine orada yapmamı istiyor. Hastane çok uygun diye. Burada 16.000. Ama kayınvalidemin yanında doğum yapmak istemiyorum.Palmiye ye gidiyorum canım
Kırılmak istemeyen bi zahmet algılarını açsınAnladımne bileyim valla Bi korku sardı beni. Ama dediğin gibi öyle yapmayı düşünüyorum. Kimseyi karıştırmak istemiyorum ama o psikoloji ile nasıl davranırım bilmiyorum. Kırmakta istemem kimseyi.
Bakalım kırmak istemiyorum ama işte başka sebeplerden kendisi de kararsız
Almilayı koyacağız o kesin bakalım yanına ikinci ismi inci koyacaktık ama şu sıra Zeynep ismine taktı. Bakalım ne olacak.
Zeynepler hep naif saf ve temiz iyi huylu oluyorlar tanidigim tüm zeynepler böyleDuru sanki daha güzel gibi ama bilemedimeşimde Zeynep ismi ile kafayı bozdu. Ne güzel karar vermiştik
Ozan Turgut a gidiyorum canım. Ama fiyat konusunda haklı kime sorsam fena fiyatlar söylüyorHangi doktor? Süleyman Aslan'dı kızımda doktorum. Orada doğum yaptım. Eşim yine orada yapmamı istiyor. Hastane çok uygun diye. Burada 16.000. Ama kayınvalidemin yanında doğum yapmak istemiyorum.
Canim bende kararsizdim dün yaptirdim o icilen icecek sprite gazoza benziyor hatta daha az şekerli olduguna yeminedebilirimHerkes temmuzda dogurmaktan bahsediyor benimki agustos sonu görünüyorgaliba son adet 24 kasım oldugundan en kucuk gebe benim burada yav, daha 25 yeni olduk. Yarın doktor kontrolüm var seker yüklemesi yaptırmaya karar verdim en sonunda, hakkımızda hayırlısı artık. Bir de bugun doktora gideceğim dahiliyeye. Sol kaburgamın altında bebek büyüdüğü için oluyordur dediğim agrı arkaya asagıya kaymaya basladı, orada tam dalak oldugu için şüphelendim bir baktıracagım. Dalak büyümesi vs olabiliyormus allah korusun dua edin insallah birsey cıkmaz cok endiseliyim valla. Saat 2 bucukta randevum var
Birşey çıkmaz inşallah canımHerkes temmuzda dogurmaktan bahsediyor benimki agustos sonu görünüyorgaliba son adet 24 kasım oldugundan en kucuk gebe benim burada yav, daha 25 yeni olduk. Yarın doktor kontrolüm var seker yüklemesi yaptırmaya karar verdim en sonunda, hakkımızda hayırlısı artık. Bir de bugun doktora gideceğim dahiliyeye. Sol kaburgamın altında bebek büyüdüğü için oluyordur dediğim agrı arkaya asagıya kaymaya basladı, orada tam dalak oldugu için şüphelendim bir baktıracagım. Dalak büyümesi vs olabiliyormus allah korusun dua edin insallah birsey cıkmaz cok endiseliyim valla. Saat 2 bucukta randevum var
Ah ah nerdeeeee. Hele benim kaynana. Yapma dersin dur dersin ısrar eder. Eşimle çok kavga ediyorlar.Kırılmak istemeyen bi zahmet algılarını açsın
Ya evet. Bende ısındım aslında ama bilemedim ne yapar. Türkçe olsun ismi diyor ama Zeynep ismini de çok beğeniyor. Artık hangisini isterseZeynepler hep naif saf ve temiz iyi huylu oluyorlar tanidigim tüm zeynepler böyle
Hadi gözün aydın canımKizlar şeker yüklemesi sonuclarim temiz cikmiş kan degerlerimde iyiymiş çok şükür ay üstümden bir yük kalkti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?