2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sussalar dillerini eşşek arısı sokacak sanki

Canim bende kararsizdim dün yaptirdim o icilen icecek sprite gazoza benziyor hatta daha az şekerli olduguna yeminedebilirim hic mi tatli yemiyoruz ay diyerekten ya allah bismillah dedim yaptirdim vallahi
ben de ölçtüm tarttım yaptırmaya karar verdim, rabbim korusun bebelerimizi, biz gerekeni yapalım dedim.

Birşey çıkmaz inşallah canım ben sende de küçüğüm ama benim kız durmaz kız dursa doktor durmaz ağustos ortasını görürsem ne mutlu bana
benden de küçükler varmış:) benim ilk gebeliğim ne olacağını bilemiyorum valla, ama tam zamanında 40. haftasında gelmeye karar verip doğsun inşallah küçük de doğmasın ama zaman bi an önce geçsin istiyorum artıkkkk

Benim de. Kafa dağıtmaya ihtiyacım var 3 yıldır sadece çalıştım şimdi de çocuk olcak. Başımı alıp gidesim var dağlara taşlara vurcam kendimi kocamda gelsin tabi. ,

Ben yemeğimi tuzsuz yiyorum canım çok korkuyorum preeklampsi çok zor Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Yaaa ne güzel sen benden daha dikkatlisin maaşaallah amin amin zor şeyler gerçekten
Benim de. Kafa dağıtmaya ihtiyacım var 3 yıldır sadece çalıştım şimdi de çocuk olcak. Başımı alıp gidesim var dağlara taşlara vurcam kendimi kocamda gelsin tabi. ,
Çok gel birlikte wuralim kendimizi dağlara

Eceleye gerek yok ya dursunlar benim düşündüğüm bu gelmeyen yaz gelince nasıl oluruz biranda sıcaklar bastırıp çok sıcak geçerse vay halimize

Ay ben çok halsizim bugün yapıştım kaldım. . Aşı günümmüş bugün siz demeseniz unuttu idim 2. dozu da olayım da. Ona gitmem gerek kocam bey gelirse. Daha devlete gidip kan vercem sıra uzun sürüyor. İngilizce çalışmam gerek saldım onu da bayadır bir sürü sorumluluk lakin enerji yok . Memlekete gidecem Haziran'da 5 saatlik yol. Evde bir sürü boya düzen temizlik işi streslerdeyimmm çatlıcam

Kolay gelsin. Bugün ben de kendimi külçe gibi hissediyorum. Normalde çok hareketli bir yapım var. Bir koltuktan diğerine geçecek halim yok. Sıcaklara bağlıyorum. İnşallah ondandır. Hamilelik ağırlığını kabul edemem.

Ay maşallah yanaklara bak. benimki nasıl oldu acaba çatlıcam meraktan
Seninki de asagi yukari bu ebatlardadir cok buyumusler cok sasirdim doktor 37 cm.diyince
Maşallah kız bunlar aynı bebe gibi çok benziyorlar
Evet yaa kaynanamin 3 oglan birbirinin aynisi. Onu mu kinadim ki
Yine aynısını doguruyorsun galiba maasallah burunlar filan hep aynı
Bu da sari olursa ayni bebe olcaklar galiba allah bahtlarini guzel etsin

Sağolasın ay ben de öyle yerimde durmam ondan zor geliyor bu halsiz haller havalardandir sanırım

Seninki de asagi yukari bu ebatlardadir cok buyumusler cok sasirdim doktor 37 cm.diyince

Evet yaa kaynanamin 3 oglan birbirinin aynisi. Onu mu kinadim ki

Bu da sari olursa ayni bebe olcaklar galiba allah bahtlarini guzel etsin
Geline bak geline kıskandım demiyor da kınadım mı diyor

Geline bak geline kıskandım demiyor da kınadım mı diyor
Ahahah kiz kiskansam kadina benzemelerini kiskanirim belki bana benzerdi beneler. Kv nin bebeleri ayni kendisi. Benmkiler de ayni baba bi anne bebelerine hic mi bisi katamaz katamamisim. Gerci buyuk oglana cene kuvvetimi vermisim sukur aksama kadar konusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…