- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Sussalar dillerini eşşek arısı sokacak sankiAh ah nerdeeeee. Hele benim kaynana. Yapma dersin dur dersin ısrar eder. Eşimle çok kavga ediyorlar.
Ya evet. Bende ısındım aslında ama bilemedim ne yapar. Türkçe olsun ismi diyor ama Zeynep ismini de çok beğeniyor. Artık hangisini isterse
Haha aynen. Bakalım ben ne yapacağım o zamanlar. PffSussalar dillerini eşşek arısı sokacak sanki
ben de ölçtüm tarttım yaptırmaya karar verdim, rabbim korusun bebelerimizi, biz gerekeni yapalım dedim.Canim bende kararsizdim dün yaptirdim o icilen icecek sprite gazoza benziyor hatta daha az şekerli olduguna yeminedebilirimhic mi tatli yemiyoruz ay diyerekten ya allah bismillah dedim yaptirdim vallahi
benden de küçükler varmış:) benim ilk gebeliğim ne olacağını bilemiyorum valla, ama tam zamanında 40. haftasında gelmeye karar verip doğsun inşallah küçük de doğmasın ama zaman bi an önce geçsin istiyorum artıkkkkBirşey çıkmaz inşallah canımben sende de küçüğüm ama benim kız durmaz kız dursa doktor durmaz ağustos ortasını görürsem ne mutlu bana
Sıkıntı değil aslında ama annem doğuma gelmez o zaman. Annem yanımda olsun istiyorum.Ozan Turgut a gidiyorum canım. Ama fiyat konusunda haklı kime sorsam fena fiyatlar söylüyorkv çok mu sıkıntı
Benim de. Kafa dağıtmaya ihtiyacım var 3 yıldır sadece çalıştım şimdi de çocuk olcak. Başımı alıp gidesim var dağlara taşlara vurcam kendimiAhahah yazık bize bazen araba kullanırken weriyorum son sesi sonra diyorum 3 çocuk annesi olacan kızım kendine gel hamile olduğumu idrak etmekte zorlanyrm
Kafa dagatasm War aslında bu ruh hali sakinlik filan içime kapanir oldumm ondan bu baygın aygın hallerim
Yaaa ne güzel sen benden daha dikkatlisin maaşaallahBen yemeğimi tuzsuz yiyorum canım çok korkuyorum preeklampsi çok zor Allah kimseye yaşatmasınsağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Çok gel birlikte wuralim kendimizi dağlaraBenim de. Kafa dağıtmaya ihtiyacım var 3 yıldır sadece çalıştım şimdi de çocuk olcak. Başımı alıp gidesim var dağlara taşlara vurcam kendimikocamda gelsin tabi. ,
ÇılgınNe yapacagi belli anahtari ama soylemicem yok sonra terbiyesiz diyolaa bana
Ayy teşekkür ederimAy duru kızları çok naif çok güzel akıllı oluyor ya çok beğeniyorum duru isminide
2 hamile ortaya ne çıkar bilmiyorumYaaa ne güzel sen benden daha dikkatlisin maaşaallahamin amin zor şeyler gerçekten
Çok gel birlikte wuralim kendimizi dağlara
Eceleye gerek yok ya dursunlarbenden de küçükler varmış:) benim ilk gebeliğim ne olacağını bilemiyorum valla, ama tam zamanında 40. haftasında gelmeye karar verip doğsun inşallah küçük de doğmasın ama zaman bi an önce geçsin istiyorum artıkkkk
Biraz ağlar biraz güleriz biraz kahve içeriz ortaya karışık2 hamile ortaya ne çıkar bilmiyorumağlar miyiz güler miyiz
Anladım canım daha vakit var iyice düşün hangisi sana daha uygunsa öyle yap. Zaten burda en son doğuma bile gelebiliyorsun sıkıntı olmuyor biliyorsunSıkıntı değil aslında ama annem doğuma gelmez o zaman. Annem yanımda olsun istiyorum.
Öyle. Hiç istemesem de düşünmek zorunda kalıyorum. Hayırlısı bakalım.Anladım canım daha vakit var iyice düşün hangisi sana daha uygunsa öyle yap. Zaten burda en son doğuma bile gelebiliyorsun sıkıntı olmuyor biliyorsun
Kolay gelsin. Bugün ben de kendimi külçe gibi hissediyorum. Normalde çok hareketli bir yapım var. Bir koltuktan diğerine geçecek halim yok. Sıcaklara bağlıyorum. İnşallah ondandır. Hamilelik ağırlığını kabul edemem.Ay ben çok halsizim bugün yapıştım kaldım.. Aşı günümmüş bugün siz demeseniz unuttu idim 2. dozu da olayım da. Ona gitmem gerek kocam bey gelirse. Daha devlete gidip kan vercem sıra uzun sürüyor. İngilizce çalışmam gerek saldım onu da bayadır bir sürü sorumluluk lakin enerji yok . Memlekete gidecem Haziran'da 5 saatlik yol. Evde bir sürü boya düzen temizlik işi streslerdeyimmm çatlıcam
Seninki de asagi yukari bu ebatlardadir cok buyumusler cok sasirdim doktor 37 cm.diyinceAy maşallahyanaklara bak. benimki nasıl oldu acaba çatlıcam meraktan
Evet yaa kaynanamin 3 oglan birbirinin aynisi. Onu mu kinadim kiMaşallahkız bunlar aynı bebe gibi çok benziyorlar
Bu da sari olursa ayni bebe olcaklar galibaYine aynısını doguruyorsun galibamaasallah burunlar filan hep aynı
Sağolasın ay ben de öyle yerimde durmam ondan zor geliyor bu halsiz haller havalardandir sanırımKolay gelsin. Bugün ben de kendimi külçe gibi hissediyorum. Normalde çok hareketli bir yapım var. Bir koltuktan diğerine geçecek halim yok. Sıcaklara bağlıyorum. İnşallah ondandır. Hamilelik ağırlığını kabul edemem.
Geline bak geline kıskandım demiyor da kınadım mı diyorSeninki de asagi yukari bu ebatlardadir cok buyumusler cok sasirdim doktor 37 cm.diyince
Evet yaa kaynanamin 3 oglan birbirinin aynisi. Onu mu kinadim ki
Bu da sari olursa ayni bebe olcaklar galibaallah bahtlarini guzel etsin
Ahahah kiz kiskansam kadina benzemelerini kiskanirim belki bana benzerdi beneler. Kv nin bebeleri ayni kendisi. Benmkiler de ayni babaGeline bak geline kıskandım demiyor da kınadım mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?