- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
benim de doguma 77 gun kaldi diyor desenize beraber dogumumuz olucak saglikla insallah sizin ilk hamileliginizmi birde bebisiniz kizmi erkekmibenim de 29+1 bugün uygulamaya göre doğuma 76 gün kalmış ve bebek mor lahana büyüklüğündeymiş :) heyecan dorukta tabii
77 gun kaldiysa cikarma toplama yapip hesaplasana ayini canim. Tarayiciya yazinca da kac haftanin kac ay oldugunu soyluyo her hafta ordan bakabilirsinArkadaslar cok sukur biz 29 haftalik olduk bugun kac aylık hamileyim suan ve doguma erken gelmesse tabi kac ayim kalmis oluyor 2 aym
benim de doguma 77 gun kaldi diyor desenize beraber dogumumuz olucak saglikla insallah sizin ilk hamileliginizmi birde bebisiniz kizmi erkekmi
Panik olma cnm, ayda 2 kez baktiriyorum önlem amaçlı idrara. Takipteyim, kafam.rahat. Sen de rahat olAynen canım biliyorum muhtemelen doktorum da isteyecektir proteine bakmayı umarım iyi olur herşey bu haftalarda hastalanmaya başlamamıstm ilk kızımda daiyi haberler alrm inşallah
Pek iyi yapıyosun canım bende daha dikkatli olucam inşallah bakalım doktorum ne diyecek 1 saat sonra randevu heyecan ve endişe çokPanik olma cnm, ayda 2 kez baktiriyorum önlem amaçlı idrara. Takipteyim, kafam.rahat. Sen de rahat ol
Maşallah baya büyümüşHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
evet ilk hamileliğim nasip olursa bebiş de kız :) ben artık uygulamaya bakmıyorum sanki zaman su gibi akıp gidiyor. herkes zaman geçmiyor vs diyor da ben korkuyorum ya çabuk geçiyorArkadaslar cok sukur biz 29 haftalik olduk bugun kac aylık hamileyim suan ve doguma erken gelmesse tabi kac ayim kalmis oluyor 2 aym
benim de doguma 77 gun kaldi diyor desenize beraber dogumumuz olucak saglikla insallah sizin ilk hamileliginizmi birde bebisiniz kizmi erkekmi
Kadında gen varrrr gennnAhahah kiz kiskansam kadina benzemelerini kiskanirim belki bana benzerdi beneler. Kv nin bebeleri ayni kendisi. Benmkiler de ayni bababi anne bebelerine hic mi bisi katamaz katamamisim. Gerci buyuk oglana cene kuvvetimi vermisim sukur aksama kadar konusuyo
Aynen zaman cabuk gectievet ilk hamileliğim nasip olursa bebiş de kız :) ben artık uygulamaya bakmıyorum sanki zaman su gibi akıp gidiyor. herkes zaman geçmiyor vs diyor da ben korkuyorum ya çabuk geçiyor
2 au 17 gun kalmis oluyor ama esim suan 7 ay 1 haftaliksin dedi internettede 6 ay 3 haftalik hamile gozukuyor sordum da hatami yaptim ki77 gun kaldiysa cikarma toplama yapip hesaplasana ayini canim. Tarayiciya yazinca da kac haftanin kac ay oldugunu soyluyo her hafta ordan bakabilirsin
YaKadında gen varrrr gennnçene iyidir yüzü gergin tutar gıdık oluşumunu engeller
Geçen şöyle bir yazıya denk gelmiştim2 au 17 gun kalmis oluyor ama esim suan 7 ay 1 haftaliksin dedi internettede 6 ay 3 haftalik hamile gozukuyor sordum da hatami yaptim ki
Yalancı sancı adet sancısı gibi bir şey değil. aniden saplanan tek taraflı bir ağrı da değil, karnın en tepe noktasının tümden sertleşmesi 10 20 saniye kadar sertleşmiş kalıp yeniden rahatlaması gibi rahatsız ama ağlatacak, acı verecek bir his değil.Kızlar yalancı sancı/ ağrı yaşayanlar tam olarak nasıl oluyor benim dün de girmişti sağ tarafıma bugünde sol tarafıma girdi bi sancı ağlatacak cinsten bi 2 dakika sürdü sonra hafif etkisi devam etti ve komple geçti bu tarz bişey mi ?
Allah Allah o zaman neydi acaba yaşadığım şeyYalancı sancı adet sancısı gibi bir şey değil. aniden saplanan tek taraflı bir ağrı da değil, karnın en tepe noktasının tümden sertleşmesi 10 20 saniye kadar sertleşmiş kalıp yeniden rahatlaması gibi rahatsız ama ağlatacak, acı verecek bir his değil.
İnşallah. Şu şeker diyeti korkutuyor beniSeninki de asagi yukari bu ebatlardadir cok buyumusler cok sasirdim doktor 37 cm.diyince
Evet yaa kaynanamin 3 oglan birbirinin aynisi. Onu mu kinadim ki
Bu da sari olursa ayni bebe olcaklar galibaallah bahtlarini guzel etsin
Kızlar bebek hangi haftaya kadar döner? 26da gittigimde dönmemişti. Her gün aklımda
Aynen pozisyonları çok değişiyor, benim görümcemin bebeğinde doğum zamanında dönmüş, tam sezeryana mı dönsek falan diye konuşup karar değiştirme fikirleri ortaya atılırken dönmüş minnoş..Çok geçmiş olsun. Tıkanıklık için coldmix çok iyi geliyor baliciler gibi elimde koklayıp duruyorum ben tikandikca
Dur daha bismillah çocuk içerde parende atıyorDoğum pozisyonunda sabitlenmeleri için daha çok erken. Son haftalarda dönenler bile var.
Çok güzel isim ela adıyla güzelce büyüsünler, bende Ela Nil istemiştim eşimle ortayı bulamadık :)Canimm bizde %90 kızımızın adı Ela olucak inşallah tabloya ekleyebilirmisin%10 değişme ihtimali eğer değişirse söylerim
M Mirune sanırım o benim, ilayda diye yazmıştm.. Est ne özrü, burda çok sık aktif olamıyorum o yüzden kalmamıştır aklında..Çok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.
Maşallah ne güzel sevinçli haber, hızlı hızlı büyüyor bebişlerin hepsi maşallahKızlaar bugün kızçemizi gördük, her şey yolundaymış çok şükür. 1280 gr, 37-38 cm dedi
Benim demir, magnezyum, kalsiyum vs değerlerim bakılmadı hiç 13.haftadan beri ya, doktora söyledim tamam bakalım dedi sadece tam kan sayımı girmişTakviyelerimi içiyorum, öyle kramp, ağrı vs şikayetim de yok pek, yine de baktırmalı mıyım sizce sağlık ocağına filan gidip?
Ay yaklaştık biz de iyice.Ay şimdi bi Haziran annelerine bakayım dedim nasıl heyecanlandımgün alanlar doğuranlar suyu gelenler vs. Kızlar ya nst kaçıncı haftada başlıyordu hiç hatırlayamadım 30 muydu 32 miydi
İsimler ikisi de çok güzel.. Bende bi tık daha bi zarafet çağrıştıran Duru ya kullanıyorum oyumuKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru muhadi buyrun yoruma
İyi karar vermişsin şeker yüklemesi için, aklında kalmaz en azından sonuç da iyi çıkar rahat edersin inş.. Geçmiş olsun bu arada Allah korusun kötü düşünme dahiliyede de bişey çıkmaz, gebeliğe bağlı geçici durumdur inş..Herkes temmuzda dogurmaktan bahsediyor benimki agustos sonu görünüyorgaliba son adet 24 kasım oldugundan en kucuk gebe benim burada yav, daha 25 yeni olduk. Yarın doktor kontrolüm var seker yüklemesi yaptırmaya karar verdim en sonunda, hakkımızda hayırlısı artık. Bir de bugun doktora gideceğim dahiliyeye. Sol kaburgamın altında bebek büyüdüğü için oluyordur dediğim agrı arkaya asagıya kaymaya basladı, orada tam dalak oldugu için şüphelendim bir baktıracagım. Dalak büyümesi vs olabiliyormus allah korusun dua edin insallah birsey cıkmaz cok endiseliyim valla. Saat 2 bucukta randevum var
Kızlar yalancı sancı/ ağrı yaşayanlar tam olarak nasıl oluyor benim dün de girmişti sağ tarafıma bugünde sol tarafıma girdi bi sancı ağlatacak cinsten bi 2 dakika sürdü sonra hafif etkisi devam etti ve komple geçti bu tarz bişey mi ?
bazen bebek ters bir hareket yapınca öyle ağrı oluyor. Artık büyüyüp mideyi mesaneyi sıkıştırıyor bebek. Yalancı sancı da ağrı yok karnınız sertleşiyor bebek toplanıyor sonra yeniden gevşiyor. Gerçek sancıda belden bir sıcaklıkla başlayıp birkaç dakika rahme kadar inen bir sancı oluyor.Allah Allah o zaman neydi acaba yaşadığım şeydoktora gidip gitmemek de kararsız kalmıştım ama gidicem galiba teşekkür ederim cevap icin
Valla benim 2. Çocuğum olcak arada 10 sene var kızımla okadar farklı ki herşey herkesin kendi fikri tercihi tabi öyle özel foto çekimleri ,dantelli sabahlık giyip hiç bana göre şeyler değil kzımmda yapmadım oğlumda da yapmam herhalde normalmişler fotolarımız çekiniriz yeter,şimdilik 3 takım aldım hastane için biriKızlar şimdi Haziran ayı bizim hazırlıkları yapma, tamamlama ayımız.
Neler almalıyız listeniz var mı?
Doğum için hastanede oda süsü vs gibi ritüeller var mı? Ben o işlerden uzak kalmışım, pandemi vs derken yıllardır da yeni doğan bebek görmedim. İşin raconu ne bilen var mı?
Duru ismi çok hoş ve narin gelmiştir bana hepKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru muhadi buyrun yoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?