2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah o zaman neydi acaba yaşadığım şey doktora gidip gitmemek de kararsız kalmıştım ama gidicem galiba teşekkür ederim cevap icin
Geçen bende tanımlamakta zorlandığım bir sancı oldu. 2 gün kendi kafasına göre tamamen düzeniz bebeğin bulunduğu yerde sancılarım oldu hani doğum sancısı olmadığına emindim ama arkadaşların söylediği gibi yalancı sancı gibi falanda değildi. Doktoruma söyledim ebe kontrolü yapıldı ertesi gün ultrasonda herşey yolundaydı. Yanındayken tarif ettiğimde o da doğumla alakalı değil muayene ve ultrason bulgusu da yok ama bu kadar ağrın fazla şimdi olmasa devamında erken doğum riskin olur dedi. O zaman çok yormuştum kendimi dinlenince ve verdiği ilaçları kullanınca tekrarrlamadı. Verdiği fitil ve iğne devam ediyorum. Bu tarz ağrıları mutlaka takibinde olduğunuz doktorunuzla konuşun en iyi o yönlendirir. İdrar ve kan testi isteyebilir.

Tekrardan selamlar doktordan geldim bu seferde suyu alt sınırda bu kızlar beni öldürecek hepsi aynı şeyi yaşatıyor yine aynı şeyi yasycam öyle hissediyorum elimde değil...
Tansiyon 14-7 çıktı doktorda, 10 gün düzenli günde dört defa ölçücem 10 gün sonra eğer yüksek seyrediyosa tansiyon ilacı baslycakms...
Bebeğe giden kan akımları gayet iyi dedi 1215 gram 35 cm olmus minik kizcem ama uyuyodu pek göremedim
Bizde son durumlar böyle

Hayırlı sağlıklı zamanda doğsun inşallah. Maşallah

Insallah normale doner tansiyonun. Kizinin da totosunu isiririm masallah

Hamile yastığı kullanıp memnun kalan varmı ? Varsa link varmı

Kızlar banyo filesi alacağım önereceğiniz bir ürün var mı? Katlanır küvete uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…