- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Geçen bende tanımlamakta zorlandığım bir sancı oldu. 2 gün kendi kafasına göre tamamen düzeniz bebeğin bulunduğu yerde sancılarım oldu hani doğum sancısı olmadığına emindim ama arkadaşların söylediği gibi yalancı sancı gibi falanda değildi. Doktoruma söyledim ebe kontrolü yapıldı ertesi gün ultrasonda herşey yolundaydı. Yanındayken tarif ettiğimde o da doğumla alakalı değil muayene ve ultrason bulgusu da yok ama bu kadar ağrın fazla şimdi olmasa devamında erken doğum riskin olur dedi. O zaman çok yormuştum kendimi dinlenince ve verdiği ilaçları kullanınca tekrarrlamadı. Verdiği fitil ve iğne devam ediyorum. Bu tarz ağrıları mutlaka takibinde olduğunuz doktorunuzla konuşun en iyi o yönlendirir. İdrar ve kan testi isteyebilir.Allah Allah o zaman neydi acaba yaşadığım şeydoktora gidip gitmemek de kararsız kalmıştım ama gidicem galiba teşekkür ederim cevap icin
Aynen canım çok haklısın.Diyecegimi dedim ben onlara canim kimin ne hali varsa gorsun gerektigi yerde ben gostericem onlara bebegin kime ait oldugunu
Tesekkur ederim sordugum buydu cok sagolunGeçen şöyle bir yazıya denk gelmiştim
Hayırlı sağlıklı zamanda doğsun inşallah. MaşallahTekrardan selamlar doktordan geldim bu seferde suyu alt sınırda bu kızlar beni öldürecek hepsi aynı şeyi yaşatıyor yine aynı şeyi yasycam öyle hissediyorum elimde değil...
Tansiyon 14-7 çıktı doktorda, 10 gün düzenli günde dört defa ölçücem 10 gün sonra eğer yüksek seyrediyosa tansiyon ilacı baslycakms...
Bebeğe giden kan akımları gayet iyi dedi 1215 gram 35 cm olmus minik kizcem ama uyuyodu pek göremedim
Bizde son durumlar böyle
İnşallah canımHayırlı sağlıklı zamanda doğsun inşallah. Maşallah
Insallah normale doner tansiyonun. Kizinin da totosunu isiririm masallahTekrardan selamlar doktordan geldim bu seferde suyu alt sınırda bu kızlar beni öldürecek hepsi aynı şeyi yaşatıyor yine aynı şeyi yasycam öyle hissediyorum elimde değil...
Tansiyon 14-7 çıktı doktorda, 10 gün düzenli günde dört defa ölçücem 10 gün sonra eğer yüksek seyrediyosa tansiyon ilacı baslycakms...
Bebeğe giden kan akımları gayet iyi dedi 1215 gram 35 cm olmus minik kizcem ama uyuyodu pek göremedim
Bizde son durumlar böyle
Ben düşünmüyorum. Diğer çocuklarımda da yaptırmadım.Hanımlar bebek susu için ne yaptıracaksanız dagitmalik
Makrome anahtarlik yaptirdim benHanımlar bebek susu için ne yaptıracaksanız dagitmalik
Himm nekadar yaptılar acaba?Makrome anahtarlik yaptirdim ben
Kızıma küçük bir magnet yaptırmıştım ,şimdi oğluma da küçük bir magnet yaptırıyorum hatıra kalsın diyeHanımlar bebek susu için ne yaptıracaksanız dagitmalik
Himm dualı filan mı?Kızıma küçük bir magnet yaptırmıştım ,şimdi oğluma da küçük bir magnet yaptırıyorum hatıra kalsın diye
Ben direk herifi aliyorum bacak aramaHamile yastığı kullanıp memnun kalan varmı ? Varsa link varmı
Bende yaptirmadim cocuklarda buna yaptirirsam olmazBen düşünmüyorum. Diğer çocuklarımda da yaptırmadım.
ben şu u şeklinde sarıp sarmayanlardan nefret ettim. bende böyle bir şey var, 2 hamileliğimde de yanımdan hiç ayırmıyorum. çok memnunum. onsuz uyuyamıyorum. Sevi Bebe Hamile Karın Destek Yastığı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorHamile yastığı kullanıp memnun kalan varmı ? Varsa link varmı
Degisiyo ne sectiginize gore. Isimlinin fiyati ayri kartli jelatinlinin ayri. Tek basina anahtarlik 1.5 benm yaptirdigimda kart ve jelatin vardi 3 tl. Isimliler de harf basina artiyomus fiyatHimm nekadar yaptılar acaba?
Ben yastik niyetine kocamin belini curutuyomHamile yastığı kullanıp memnun kalan varmı ? Varsa link varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?