Yok dualı yaptırmadım ,ahşap minik pilot temalı sadece isim yazıyor gelmedi henüz foto atacaktım amaHimm dualı filan mı?
Pileksi ahşap?
Kızlar banyo filesi alacağım önereceğiniz bir ürün var mı? Katlanır küvete uygun
Teşekkür ederim ben de sevi bebeye bakıyordum ürünleri hakkında yorumlar gayet iyi reflü yatağını da bu markadan aldımSevi Bebe Lüks Bebek Banyo Filesi Art-689 Lacivert Puantiye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu önerdi arkadaşlarım ama bilemiyorum
Himm uygunmuş fiyatiDegisiyo ne sectiginize gore. Isimlinin fiyati ayri kartli jelatinlinin ayri. Tek basina anahtarlik 1.5 benm yaptirdigimda kart ve jelatin vardi 3 tl. Isimliler de harf basina artiyomus fiyat
Bende fikir arıyorum ne yapsak bilemedikYok dualı yaptırmadım ,ahşap minik pilot temalı sadece isim yazıyor gelmedi henüz foto atacaktım ama
Ben bunu yaptıracağım.Bende fikir arıyorum ne yapsak bilemedik
Benim kızımin ismi DuruKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru muhadi buyrun yoruma
Seçenek çok fazla artık ,anahtarlık çöl var makrome şeklinde yaptıran , magnet var ,mum,sabun ,kolonya ,kutuları var ,keseler varBende fikir arıyorum ne yapsak bilemedik
Bende masal derken son dakika duru ya dönebilirim ama epeydir masal diyorum ona daha çok alarm gibiBenim kızımin ismi Duruen sevdiğim Lina ismini düşünüyorduk birden Duru isminde karar verdik
Aynen benim de 12 yıllık ara var. O zamanlar instagram olmadığı için böyle şeyler çok yoktu. Yapmayı da düşünmüyorum. Normal normal çekerim fotoğrafını.Valla benim 2. Çocuğum olcak arada 10 sene var kızımla okadar farklı ki herşey herkesin kendi fikri tercihi tabi öyle özel foto çekimleri ,dantelli sabahlık giyip hiç bana göre şeyler değil kzımmda yapmadım oğlumda da yapmam herhalde normalmişler fotolarımız çekiniriz yeter,şimdilik 3 takım aldım hastane için biri
Duru ismi çok hoş ve narin gelmiştir bana hep
Masal ismide çok güzel erken gelmesinler gününde gelirler inşallah daha karar verirsinizBende masal derken son dakika duru ya dönebilirim ama epeydir masal diyorum ona daha çok alarm gibi
İnşallah inşallah sağlıkla hayırlaMasal ismide çok güzel erken gelmesinler gününde gelirler inşallah daha karar verirsiniz
Bende ayda bir muhakkak baktiriyorum bugünkü ıdrar tahlilinde keton çıktıPanik olma cnm, ayda 2 kez baktiriyorum önlem amaçlı idrara. Takipteyim, kafam.rahat. Sen de rahat ol
Gittiğimiz doktor ne diyorsa o artık:) stres yok, diyetisyen doktor devam. Ben de endokriniye başlıyorum cnmBende ayda bir muhakkak baktiriyorum bugünkü ıdrar tahlilinde keton çıktışeker yüklemesi yaptırdıgim saatlerdekinde normal çıktı ama şeker yüklemesi 1. saat yüksek çıktı 180 açlık ve 2. saat normal çıktı ben diyorum tıp ve tıpcilar çok şaşırıyor endokrin ve diyetisyenle iletişime geçtim diyet listesi yine değişti doktorum ilk saati önemsiyorum 2. saat istersen ölç benim için önemli değil dedi
Kızlar cevaplarınız icin cok teşekkür ederim iyi ki burası var cidden benim sancım bir kez daha tekrarlayınca korktuk kadın doğum acik var bulunduğum il de oraya gittik doktor alttan muayne ile rahim ağzıma falan baktı nst bağlandı ve normal karından usg yaptı yani her şey yapıldı bir şey çıkmadı cok şükür iş yerinde ayakta cok kaldım diye oldu muhtemelen ve sizin de dediğiniz gibi bebeğin pozisyonu ve hareketinden bu tarz ağrılar olurmus dr da öyle söyledi cok korktuk cünkü beraberinde bebek hareketi de hissetmedim sola yatıp dinlendiğim halde yani muhtemelen hareketsel degil de ayakta kalmaktan oldu benim kiGeçen bende tanımlamakta zorlandığım bir sancı oldu. 2 gün kendi kafasına göre tamamen düzeniz bebeğin bulunduğu yerde sancılarım oldu hani doğum sancısı olmadığına emindim ama arkadaşların söylediği gibi yalancı sancı gibi falanda değildi. Doktoruma söyledim ebe kontrolü yapıldı ertesi gün ultrasonda herşey yolundaydı. Yanındayken tarif ettiğimde o da doğumla alakalı değil muayene ve ultrason bulgusu da yok ama bu kadar ağrın fazla şimdi olmasa devamında erken doğum riskin olur dedi. O zaman çok yormuştum kendimi dinlenince ve verdiği ilaçları kullanınca tekrarrlamadı. Verdiği fitil ve iğne devam ediyorum. Bu tarz ağrıları mutlaka takibinde olduğunuz doktorunuzla konuşun en iyi o yönlendirir. İdrar ve kan testi isteyebilir.
Kızlar cevaplarınız icin cok teşekkür ederim iyi ki burası var cidden benim sancım bir kez daha tekrarlayınca korktuk kadın doğum acik var bulunduğum il de oraya gittik doktor alttan muayne ile rahim ağzıma falan baktı nst bağlandı ve normal karından usg yaptı yani her şey yapıldı bir şey çıkmadı cok şükür iş yerinde ayakta cok kaldım diye oldu muhtemelen ve sizin de dediğiniz gibi bebeğin pozisyonu ve hareketinden bu tarz ağrılar olurmus dr da öyle söyledi cok korktuk cünkü beraberinde bebek hareketi de hissetmedim sola yatıp dinlendiğim halde yani muhtemelen hareketsel degil de ayakta kalmaktan oldu benim kineyseki cok şükür bişey yok Allah kimseyi korkutmasın ya hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize insallah amin
Aynen öyle canım her doktor farklı kadın doğum doktorum prof iki saati de önemsiyor endokrin ilk saat önemli o yüksek çıkıyorsa 2.saati önemsemiyorum diyor sen niçin endokrine başlıyorsun canimGittiğimiz doktor ne diyorsa o artık:) stres yok, diyetisyen doktor devam. Ben de endokriniye başlıyorum cnm
Ben bunu favorilere eklediğimde 70küsürdü fiyatıSevi Bebe Lüks Bebek Banyo Filesi Art-689 Lacivert Puantiye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu önerdi arkadaşlarım ama bilemiyorum
Canım bende şeker yüklemesi sonuçlarını yazdım. Kızda da bu dada hep 1.saat sınırda çıkıyor benim diğerleri normalBende ayda bir muhakkak baktiriyorum bugünkü ıdrar tahlilinde keton çıktışeker yüklemesi yaptırdıgim saatlerdekinde normal çıktı ama şeker yüklemesi 1. saat yüksek çıktı 180 açlık ve 2. saat normal çıktı ben diyorum tıp ve tıpcilar çok şaşırıyor endokrin ve diyetisyenle iletişime geçtim diyet listesi yine değişti doktorum ilk saati önemsiyorum 2. saat istersen ölç benim için önemli değil dedi
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Hamilelik çok değişik bir süreç. Aynı anda vücudunda yüzlerce şey oluyor hatta yalnızca vücudunda değil duygu durumunda bile an an değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?