2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru mu hadi buyrun yoruma
Benim kızımin ismi Duru en sevdiğim Lina ismini düşünüyorduk birden Duru isminde karar verdik

Aynen benim de 12 yıllık ara var. O zamanlar instagram olmadığı için böyle şeyler çok yoktu. Yapmayı da düşünmüyorum. Normal normal çekerim fotoğrafını.
trendleri de hiç takip etmedim, çok isteyerek ikinci bebeği planladık, bebeğimin ve ailemizin huzuru hariç hiçbir şey umrumda değil.
Sanki ilk bebekte daha bilgiliydim gibi geliyor, hiç sıkıntısız kıyafetleri gidip almıştım, şimdi sanki beceremiyorum gibi geliyor.
Şimdi listemi yaptım bakalım bu ay alacağım.

Panik olma cnm, ayda 2 kez baktiriyorum önlem amaçlı idrara. Takipteyim, kafam.rahat. Sen de rahat ol
Bende ayda bir muhakkak baktiriyorum bugünkü ıdrar tahlilinde keton çıktı şeker yüklemesi yaptırdıgim saatlerdekinde normal çıktı ama şeker yüklemesi 1. saat yüksek çıktı 180 açlık ve 2. saat normal çıktı ben diyorum tıp ve tıpcilar çok şaşırıyor endokrin ve diyetisyenle iletişime geçtim diyet listesi yine değişti doktorum ilk saati önemsiyorum 2. saat istersen ölç benim için önemli değil dedi

Gittiğimiz doktor ne diyorsa o artık:) stres yok, diyetisyen doktor devam. Ben de endokriniye başlıyorum cnm

Kızlar cevaplarınız icin cok teşekkür ederim iyi ki burası var cidden benim sancım bir kez daha tekrarlayınca korktuk kadın doğum acik var bulunduğum il de oraya gittik doktor alttan muayne ile rahim ağzıma falan baktı nst bağlandı ve normal karından usg yaptı yani her şey yapıldı bir şey çıkmadı cok şükür iş yerinde ayakta cok kaldım diye oldu muhtemelen ve sizin de dediğiniz gibi bebeğin pozisyonu ve hareketinden bu tarz ağrılar olurmus dr da öyle söyledi cok korktuk cünkü beraberinde bebek hareketi de hissetmedim sola yatıp dinlendiğim halde yani muhtemelen hareketsel degil de ayakta kalmaktan oldu benim ki neyseki cok şükür bişey yok Allah kimseyi korkutmasın ya hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize insallah amin

Delirella E elf234 alıntıya ekleyememişim

Gittiğimiz doktor ne diyorsa o artık:) stres yok, diyetisyen doktor devam. Ben de endokriniye başlıyorum cnm
Aynen öyle canım her doktor farklı kadın doğum doktorum prof iki saati de önemsiyor endokrin ilk saat önemli o yüksek çıkıyorsa 2.saati önemsemiyorum diyor sen niçin endokrine başlıyorsun canim

Canım bende şeker yüklemesi sonuçlarını yazdım. Kızda da bu dada hep 1.saat sınırda çıkıyor benim diğerleri normal ama bu defa doktor açlığa laboratuvar ortamında birkaç kez daha bakılsın dedi. 100 çıkmıştı 100 üzeri çıkarsa haber dedi. Rahmetli babamdan kalan şeker aleti vardı onu aldım strip alıp evde de ölçümlere başlayacam baktım işler rayında gitmiyor diyetisyen beni de bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…