Bana gereksiz geliyor.Bende yaptirmadim cocuklarda buna yaptirirsam olmaz
Gebelik öncesi.insulin direnci hastasıyımAynen öyle canım her doktor farklı kadın doğum doktorum prof iki saati de önemsiyor endokrin ilk saat önemli o yüksek çıkıyorsa 2.saati önemsemiyorum diyor sen niçin endokrine başlıyorsun canim
GuzelmisBen bunu yaptıracağım.
Aynen çok var ya. Bizde bilemedik ne yaptırsakSeçenek çok fazla artık ,anahtarlık çöl var makrome şeklinde yaptıran , magnet var ,mum,sabun ,kolonya ,kutuları var ,keseler var
Çok iyi yaBen direk herifi aliyorum bacak aramabide ona mi para verim
Cok geçmis olsun canım korkma inşallah hersey yolunda gidecek. Yorma kendiniKızlar cevaplarınız icin cok teşekkür ederim iyi ki burası var cidden benim sancım bir kez daha tekrarlayınca korktuk kadın doğum acik var bulunduğum il de oraya gittik doktor alttan muayne ile rahim ağzıma falan baktı nst bağlandı ve normal karından usg yaptı yani her şey yapıldı bir şey çıkmadı cok şükür iş yerinde ayakta cok kaldım diye oldu muhtemelen ve sizin de dediğiniz gibi bebeğin pozisyonu ve hareketinden bu tarz ağrılar olurmus dr da öyle söyledi cok korktuk cünkü beraberinde bebek hareketi de hissetmedim sola yatıp dinlendiğim halde yani muhtemelen hareketsel degil de ayakta kalmaktan oldu benim kineyseki cok şükür bişey yok Allah kimseyi korkutmasın ya hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize insallah amin
Cok sağol canım insallahCok geçmis olsun canım korkma inşallah hersey yolunda gidecek. Yorma kendini
Gecmis olsunneyse ki hicbir sorun yokmus. kontrol ettirmissiniz.iviniz rahatlamis en azindan.Kızlar cevaplarınız icin cok teşekkür ederim iyi ki burası var cidden benim sancım bir kez daha tekrarlayınca korktuk kadın doğum acik var bulunduğum il de oraya gittik doktor alttan muayne ile rahim ağzıma falan baktı nst bağlandı ve normal karından usg yaptı yani her şey yapıldı bir şey çıkmadı cok şükür iş yerinde ayakta cok kaldım diye oldu muhtemelen ve sizin de dediğiniz gibi bebeğin pozisyonu ve hareketinden bu tarz ağrılar olurmus dr da öyle söyledi cok korktuk cünkü beraberinde bebek hareketi de hissetmedim sola yatıp dinlendiğim halde yani muhtemelen hareketsel degil de ayakta kalmaktan oldu benim kineyseki cok şükür bişey yok Allah kimseyi korkutmasın ya hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize insallah amin
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Sabah cok dinc uyaniyorum ama gun icinde agrim kasilmam oluyor. Sadece bilgisayar basinda da otursam zorluyor demek ki. Uzandigim an tum agrilarim geciyor. Keske hepimizin boyle bi sansi olsa calismasak dinlensek ne guzel olurdu. Gun sayiyorum ben valla. 1.5 ay kaldi dogum iznine.Cok sağol canım insallahbu haftalardan sonra ekstra dikkat etmek gerekiyor sanırım dinlenmeye oturmaya kalkmaya
Ahahahaja yarıldımBen direk herifi aliyorum bacak aramabide ona mi para verim
Bundan bende vardı nereye soktu isem bulmam lazım mmmben şu u şeklinde sarıp sarmayanlardan nefret ettim. bende böyle bir şey var, 2 hamileliğimde de yanımdan hiç ayırmıyorum. çok memnunum. onsuz uyuyamıyorum. Sevi Bebe Hamile Karın Destek Yastığı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
+2 oldu varmı artıranBen yastik niyetine kocamin belini curutuyom
8 istiolar diye biliorum benGünaydın hanımlarAçlık şekerine bakmak için kaç saat açlık istiyorlardı
Ben karnina degil bacak arama koyuyorum. Yastik koysam buyuk geliyor, bir sey koymasam rahat edemiyorum.. bu yastigin ince kismi ice gelecek sekilde bacak arama koyuyorum ve cok rahat ediyorum. Su anda yataktan yazarken de bacak aramdaBundan bende vardı nereye soktu isem bulmam lazım mmm
Çok iyi bulup çıkartıp deneyeceğimBen karnina degil bacak arama koyuyorum. Yastik koysam buyuk geliyor, bir sey koymasam rahat edemiyorum.. bu yastigin ince kismi ice gelecek sekilde bacak arama koyuyorum ve cok rahat ediyorum. Su anda yataktan yazarken de bacak aramda
Deme ya ayy çokmuş.8 istiolar diye biliorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?