2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım her doktor farklı kadın doğum doktorum prof iki saati de önemsiyor endokrin ilk saat önemli o yüksek çıkıyorsa 2.saati önemsemiyorum diyor sen niçin endokrine başlıyorsun canim
Gebelik öncesi.insulin direnci hastasıyım
Doktorum insülin direncim.oldugundan şeker yüklemesini riskli buluyor, gebelik şekerini tetikleyebilir diye şeker yüklemesi yapmıyor. Cihazla.evde takip olacak. Takip için endokriniye yönlendiriyor o yuzden. Hamilelik öncesinde de endokriniye gidiyordum.zaten cnm

Cok geçmis olsun canım korkma inşallah hersey yolunda gidecek. Yorma kendini

Gecmis olsunneyse ki hicbir sorun yokmus. kontrol ettirmissiniz.iviniz rahatlamis en azindan.

Cok sağol canım insallah bu haftalardan sonra ekstra dikkat etmek gerekiyor sanırım dinlenmeye oturmaya kalkmaya
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Sabah cok dinc uyaniyorum ama gun icinde agrim kasilmam oluyor. Sadece bilgisayar basinda da otursam zorluyor demek ki. Uzandigim an tum agrilarim geciyor. Keske hepimizin boyle bi sansi olsa calismasak dinlensek ne guzel olurdu. Gun sayiyorum ben valla. 1.5 ay kaldi dogum iznine.

Günaydın hanımlar Açlık şekerine bakmak için kaç saat açlık istiyorlardı

Bundan bende vardı nereye soktu isem bulmam lazım mmm
Ben karnina degil bacak arama koyuyorum. Yastik koysam buyuk geliyor, bir sey koymasam rahat edemiyorum.. bu yastigin ince kismi ice gelecek sekilde bacak arama koyuyorum ve cok rahat ediyorum. Su anda yataktan yazarken de bacak aramda

Ben karnina degil bacak arama koyuyorum. Yastik koysam buyuk geliyor, bir sey koymasam rahat edemiyorum.. bu yastigin ince kismi ice gelecek sekilde bacak arama koyuyorum ve cok rahat ediyorum. Su anda yataktan yazarken de bacak aramda
Çok iyi bulup çıkartıp deneyeceğim yastık koyuyorum büyük geliyor geceler ızdırap oldu

Şeker yüklemesi bu açlık tokluk sonucuna göre mi karar veriliyor? Benim bugün durum vahim kahvaltı yapmamam gerek yapsam saat 5 de ancak 8 saat olur. Devlete başladım ya ben üniversiteye. Gel kanın bulunsun burda da ver dedi açlık da bakalım dedi orası da maşallah ful çekiyor 1 de açılıyor muayene ve geçen sefer tam 3.5 saat bekledim. Netcem nere gitcem bayılıp düşmem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…