2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

27+0 dan selamlar cook hastayim dun acile attim canimi sana bisey yapamam dedi bende biliyorum bisey yapamicagini bogazima bari baksaydin dedim.. test aldilar sukur negatif ama geberiyorum iyi grip olmusum.. sabah yine acı acı giren krampla uyandim deli oluyorum ansizin girince birde baya yogun sulu ve beyaz akintim oluyo 23unde baska hastaneye gidicem kendi doktorum haziranin 5i 10u arasi gel dedi özledim simdiden

Aslinda hemen almasi gerekir muane etmedi mi henuz

Aslinda hemen almasi gerekir muane etmedi mi henuz
Muayene oldum geçen gittiğimde dosya açtı. Şimdi ben diyelim gittim oraya bunca sıra beklemeden kan verme yerine gidip verebilir miyim pazartesi gel ver dedi de ben bugün anca gidicem

Seçenek çok fazla artık ,anahtarlık çöl var makrome şeklinde yaptıran , magnet var ,mum,sabun ,kolonya ,kutuları var ,keseler var

Ben de ilk bebe yaptırmak istiyorum ama kendimden de biliyorum. Başkasının yaptırdığı anahtarlıligi kullanmam, magnet gidip de buzdolabına asmam. Ancak 1.derece yakinimiz yapar gibi bunu. Kolonya ve mum başkalarının da kullanacağı, alıp kenara atmayacagi şeyler gibi geliyor ancak

Gecmis olsun. Ilk 3 ayda yasamistim agir grip, test negatifti. 1 haftalik gribin kulucka suresi bitene kadar gecmedi duzelemedim. C vitamini takviyesinge boğaz spreyi sadece verdi doktor

Yakinda aile hekimi yok mu cnm? Gidip bir idrarda enfeksiyon testi ver akıntı icin. Ben bu hafta test verecegim sadece kontrol amaçlı ki sende akıntı artmış. Normal mi değil mi kafan rahat olur

Reactions: fsp
Sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar.
Ben de 26. haftamdayım, doktorum bebeğin suyunda azalma var dedi. su miktarını arttır dedi. havuç suyu çok şekerli önermiyorum dedi
Çok endişelendim, başına gelen önerisi olan var mı

Muayene oldum geçen gittiğimde dosya açtı. Şimdi ben diyelim gittim oraya bunca sıra beklemeden kan verme yerine gidip verebilir miyim pazartesi gel ver dedi de ben bugün anca gidicem
Fis alman gerekiyo diye biliyorum canim yine hasta kayittan sor doktorunda istem yapmasi gerekiyor ki kan almaya gidebilesin yonlendirirler seni sen sor kayita

Saol canim tesekkur ederim evet hatirliyorum senide ne zormus ya 2 gundur anami aglatti parol biseye fayda etmiyor bogaz spreyi falanda vermedi doktor cocuklarin burun spreyinden falan kullaniyorum ihlamur c vitamini nane limon bunlari kullancaksin dedi o kadarini bizde biliyoruz .. kiz bu akintiyi donem donem yasiyorum bi verdigimde idrari cikmiyor bisey sukur doktor normal rahim buyudukce demisti yanma kasinti koku gibi sıkıntılarım olmuyor .. olmazsa veririm yine 20sinde zaten gidicem yine gel demisti hemsire hanimcim bi kan idrar veririm

Pimpirikli ben, tahlil yaptirimca kafam rahat oluyor Bsey çıkmasın da ben negatif göreyim diye.

Tez vakitte iyileşirsin inşallah cnm

Açliktan bayilirsin ya once aç aliyorlar sonra icecegi icince alarm kurdum 60 dk sonra tekrar kan verdim ben

Havuc suyunu önermiyorsa ne öneriyormus benim arkadaşım havuc suyuyla cogaltti

Dolaptan depend almak mantıklı mı kadın 1 paket hiç açılmadık 1 paket yarım toplamda 14 adeti satıyor. Kuponla falan bana 55 tl ye gelecek. Kargo da bedava. Trendyol 2 tüm paket toplamda 20 adet 120 tl kafam karıştı

Senin sabah açlık şekerine bakabilmeleri için gece saat 10 dan sonra bir şey yememen gerekiyordu aslında. Neden şimdi kahvaltıdan önce gidip test yaptırmıyorsun? Ordan da kahvaltı yaparsın hemen

Fis alman gerekiyo diye biliyorum canim yine hasta kayittan sor doktorunda istem yapmasi gerekiyor ki kan almaya gidebilesin yonlendirirler seni sen sor kayita
Aradık randevuya gerek yokmuş direk barkod alıp kan veriliyormuş. Tmmdr burda hem randevu alıyorsun hem gidip sıra alıyorsun bekle babam bekle

Senin sabah açlık şekerine bakabilmeleri için gece saat 10 dan sonra bir şey yememen gerekiyordu aslında. Neden şimdi kahvaltıdan önce gidip test yaptırmıyorsun? Ordan da kahvaltı yaparsın hemen
Eşim okulda sınavı var. Onu bekliyorum. Ordan da kendime kahvaltı ısmarlatırım hehehe.

Günaydın hanımlar, bugun kontrolum vardı bebeğim cok iyi çok sukur, 963 gram olmus haftasıyla uyumlu, şeker yüklemesi yaptılar su an kan vermeyi bekliyorum. Buraya ladar hersey güzel ama vajinamın oralarda 4 5 küçük bişey cıkmıstı doktora soyledim HPV virüsüymüş smear aldı hemen, sıkıntılı bir durum dedi büyüyecek mi kontrol edeceğiz buyurse yakacagız dedi. İnternet batağından baktığım kadarıyla bebeğe gecme durumu varmıs normal doguma engel teskil edebiliyormus bebekte ses tellerinde sorun cıkarabiliyomus, anneden babaya vs bulasabiliyormus vs vs, psikolojik olarak çöktüm, tam hersey düzeldi derken baska bir sorun cıkıyor, hiç hpv olan dogum yapan var mı aramızda

Kesinlikle etkili bende 32 de ayrılıcam insallah hiç devretmek için takatim yok bu sebepten 2 haftam kaldı cok şükür cünkü gün geçtikçe de zorlaşıyor cidden çalışmak

Benim arkadaşımda çıkmıştı hamileyken, sezeryan yaptı doktoru bebeğe geçmesin diye.
Büyümeden kendiliğinden de geçebilir, büyüyüp cogalabilirde. Umarım kendiliğinden geçer.
Sana eşinden de geçmiş olabilir, her zaman hemen gün yüzüne çıkmaz. Ümmin sistem zayifladiginda ortaya çıkar genelde. Su an hamile olduğun icin çıkmış olabilir, hamilelikten sonra vücudun güçlenince yok olabilir. Genellikle cinsel yolla bulaşır , ama ağdacı salonları gibi yerlerden geçme ihtimali de olabilir ( düşük olsada)
Ben 15 sene ilac firmasında mümessillik yaptım ve bunun ilacını çalıştım o yüzden biliyorum.
Endişelenme olur mu, kendine de iyi bak geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…