Ay cikmayan seyler var ben de deneyim bunu yarin ozellikle agiz mendillerinde hep sut mama lekesi kalmisBizdeki lekeli kıyafetleri çıkarmak için annem önce beyaz sabunu rendeleyip tencerede suyla kaynattı. Sonra o deterjanla makinada bi yarım saat yıkatıp bekletmeye aldı. 2 saat bekleyip devam ettirdi. Bütün sararmalar lekeler gitmiş
Sonunda dogurdu valla ben dogurmus kadar oldumRihanna 13 Mayista dogum yapmis diyolar. Bu da bebegiymis.
Yok bende bu sefer erken yapicam digerleri kışa geldi serin serin hazirlamistim agustosun sicaginda zor olur bisey yapamam simdiden agirlastim agrilarim artti vs canim 2 cocukla daha zor hersey keske ilk olsa kafa rahat olur bende bu ay sonu baslicam ufak tefek eksiklerim var zaten kizla oglanin kiyafetleri hep ayirmistim giyebilcekleride yikayip kaldirdim bi utuler dolabini besigini cantasini hemen hazir ederim hayirli gelsinler bakalim kazasiz belasiz..Canım senin bebisler geç geliyormus benimki erkenci kuşkorkuyorum valla birde senin yakınların yanında yardımcı olabilecek kişiler var bende hiç kimse yok eşime yap getir desem eminim ki yapıp getiremez ama yinede diğerleri geç oldu diye bu da geç gelecek diye birşey yok her bebek farklı hazırlığını yap canım biz bugün her şeyimizi aldık çok şükür ufak tefek şeyler kaldı ben hafta içi yıkayıp utuleyip valizimizi hazırlarım inşallah
Rihanna bile dogurdu üstümüzeDogum oncesi 40 bedendim, 42 beden normal pijama takımı aldım bir de M beden lcw nin lohusa /hamile pijama takımını sipariş verdim bugün.lohusa pijamaları zaten geniş kalip
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 999,99 TL
LCW DREAM Ekru V Yaka Nakışlı Kısa Kollu Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S29182Z8-FDUwww.lcwaikiki.com
Rihanna deyince kadrajdan düşmeyen karnı geliyor aklasonunda dogurmus demek
Herkes doğurması bekliyormus Riri'ninRihanna bile dogurdu üstümüze
Canım çok iyi yapmışsın tabiki abisi ve ablasindan kalanların kullanılabilir olanı bebegede kullanırsın bende kızımda kalanlar var onlari ayırdım ama çoğu eskimiş benim kız prematüre olduğu için uzun süreli kullanmış eskitmisYok bende bu sefer erken yapicam digerleri kışa geldi serin serin hazirlamistim agustosun sicaginda zor olur bisey yapamam simdiden agirlastim agrilarim artti vs canim 2 cocukla daha zor hersey keske ilk olsa kafa rahat olur bende bu ay sonu baslicam ufak tefek eksiklerim var zaten kizla oglanin kiyafetleri hep ayirmistim giyebilcekleride yikayip kaldirdim bi utuler dolabini besigini cantasini hemen hazir ederim hayirli gelsinler bakalim kazasiz belasiz..
Yaşamadım canım yaşayanı da görmedim. Ama dün yada bugün temmuz annelerinde böyle bir konu geçti onlara bir sor istersen aynı şey sanırımİyi akşamlar kızlar. NasılsınızBiz 28hafta olduk şükür. Bendede yeni yeni sorunlar başlıyor. Ben burda bir kaç kere yazmıştım hatta, bir arkadaşımızla aynı gibiydi durum, onda rahim uzunluğu kısalmıştı. Bende 20ci haftadan itibaren çok ağırlık hiss ediyordum. Afedersiniz tuvalette oturamıyordum sanki kopuk düşecek gibi bir yerlerim. Ve artık ayaktata cinsiyyet organımın sol tarafı aşırı ağrımaya başladı. Sanki şimdi düşecek gibi, birde üstünde o ağrılı sivilcelerden çıkmış dokunamıyordum öyle bir hiss( Doktora gittim ve artık dayanılmaz hall aldı. Rahim damarlarında sol tarafda varikoz genişleme var dedi bu yüzdendi ağrın. Eve geldim bir iki gün geçti ve solda cins.organımın şişdiyi ve üzerinde damarlar gördüm kıvrak kıvrak, anladım artık varikoz içerde kalmayıb dışa vurduğunu((( ailede anneannemde olmuş küzenimde olmuş. Doğuma zorla almışlar kız baya israr etmiş. Böyle bir durumu duyan oldumu hiç? 7gebeden birinde olan bir şey yazıyorda internette, ama yinede endişeleyim.
Doktorlar onlarla kesinlikle oynanmamasını söylüyor. Göğsü falan da sıkma. Meme uyaranları rahimdeki kasılmaları arttıyormuşKızlar iyi akşamlar. Bir şey soracaktım. Gögüsümün ucunda beyaz küçük nokta nokta bir şeyler var dokununca kabuk gibi çıkıyor. Süt belirtisimi?
Yaşamadım canım yaşayanı da görmedim. Ama dün yada bugün temmuz annelerinde böyle bir konu geçti onlara bir sor istersen aynı şey sanırım
Teşekkür ederim canım bir bakayım o topiğe. Evet meme uçları oksitosin salgılıyor, onuda uzun süre uyarmak gerekiyormuş bende oynamıyorum asla dün fark ettim, acaba sütmü merak ettimDoktorlar onlarla kesinlikle oynanmamasını söylüyor. Göğsü falan da sıkma. Meme uyaranları rahimdeki kasılmaları arttıyormuş
Ben tarak setini chicco aldım canım, makasıda chiccodan alıcam ama set halinde almayı düşünmüyorum gerçi tek makas işimi görürHanımlar
Bebek tarak seti ve. Tırnak makası olarak ne aldınız acaba?
Tarak setlerinde hep kötü kokuyor filan diyorsa karar veremedim
Tırnak makası için chiccoyu tavsiye ediyorlardı ben de tırnak makasını ve tarağı chiccodan aldım ama tarak için bir fikrim yok açmadım. Tırnak makasının seti gerekli bir şey mi bilmiyorum tek makası aldım benHanımlar
Bana müslin kullanışlı gelmemişti canım çok bile almışsın ince olduğundan anca puset üstüne atıyodum büyüdükçe üstüne örtemedim çünkü eli ayağıyla yüzüne kapatıyodu hafif ya kısacası boşuna almıştımKızlar müslin örtü kaç tane almak gerekir sizce? 4 tane almışım şimdiye kadar ince ve 80*80. Bir iki tane de büyüğünü alayım diyorum ama hepsinin desenlerinde gözüm kaldı. Bir yerlerde çok çok alın çok kullanılıyor yazmışlardı ama vur deyince öldürüyorum sonra ben
Ben set almamıştım kızımda, tarak ve tırnak makası almıştım ayrı ayrı. İkisini de hala kullanıyorum.Hanımlar
Di mi ben de bunu hep duyuyorum. Doktorlar hamileyken emzirebilirsin, emzirmek rahimde kasılmalara sebep olabilir ama bu kasılmaların doğumu başlatacak kadar güçlü olduğuna dair bir veri bir araştırma yok elimizde diyorlar. Ama meme ucuna dokunmayın, doğumu başlatabilir diyorlar. Çok tezat işler ya.Doktorlar onlarla kesinlikle oynanmamasını söylüyor. Göğsü falan da sıkma. Meme uyaranları rahimdeki kasılmaları arttıyormuş
Sizin iyi imiş biz geçtik o safhalarıkreşe giderken sabahtan 6 ya kadar giderdi yavrum. Şimdi 1e başladı öğlen geliyor. Yani sabhatan öğlene kada zamanım var sonra iş güç ders.
Şimdi şöyle anlatayım. Aslında biz epey erken gönderdik ama ne yazık ki mecbur kaldık. Kreş dediğimiz bebek bakım evi aslında. 3 aylık bebekten 3 yaşa kadar. 3 ayrı sınıf var, kızım bu yaz 3. sınıfa geçecek. 3 aylık doğum izninden sonra işe başlıyorsun, çalışan anne baba için devlet ödenek çıkartıyor, sizin adınıza çocuğunuz için kreşe kendileri ödeme yapıyor. 3 aylık bir bebeği başkalarına vermek çok acı. Bir annenin isteyeceği son şey. Ben 1 ay ücretsiz izinle 4 aya kadar uzattım doğum iznimi. Ardından eşim işini bıraktı, zaten bırakacaktı ama o an bırakması daha uygundu. Ben işe başlayınca 2 ay kızımıza o baktı. 6 aydan 9. aya kadar mesai saatlerimize göre dönüşümlü baktık. İkimiz de çalışıyorsak bakıcı desteği aldık. Tam 9 aylıkken kreşe verdik. İlk kreşten hiç memnun değildim. Bir sürü vukuat yaşadık. Kreş değiştirdik. 2. yani şu an gittiği kreşten memnunuz. Bu çocuğumuzu da en az 9 aylıkken aynı kreşe vermeyi düşünüyoruz. Epey ilgileniyorlar. Geçen kızımı 21. ay kontrolüne götürdüm doktor da ben iki çocuğumu o kreşe vermiştim, en iyi kreşi bulmuşsunuz civarda dedi. Mutlu bir şekilde gidiyor, mutlu geri geliyor. Hep oyunlar oynayıp şarkılar söylüyolar. Bazen bir şarkı çıkıyor, İngilizce çocuk şarkısı, bir bakıyorum şarkı ne diyorsa hareketlerini yapıyor, şarkı diyor mesela point up point down put your finger on your nose yukarıyı sonra aşağı gösteriyor sonra parmağını burnuna koyuyor. Ben şarıyı ilk defa duyuyorum o anlamını ne yapacağını öğrenmiş.Tabi canım yani ben bakıyorum bizle olmuyor artık yetmiyoruz çocuğa ilgi oyun falan bir yere kadar akran istiyor. Avm ye oyun alanında kendi yaşıtlarıyla biraz vakit geçirsin hemen o gün modu farkedilir derece yükseliyor daha çok konuşuyor daha uyumlu hareket ediyor. Şartları müsait olan her insanın göndermesi taraftarıyım. Bide ben kolejde çalışıyordum daha önce çocuk okulunda olanlardaki değişime bizzat şahit oldum.
Öyle canım. Ama bilemiyorsun ki mecbur dediklerine dikkat ediyoruzDi mi ben de bunu hep duyuyorum. Doktorlar hamileyken emzirebilirsin, emzirmek rahimde kasılmalara sebep olabilir ama bu kasılmaların doğumu başlatacak kadar güçlü olduğuna dair bir veri bir araştırma yok elimizde diyorlar. Ama meme ucuna dokunmayın, doğumu başlatabilir diyorlar. Çok tezat işler ya.
O bende de var. Değişik bir şey. Ama hiç ellemedim. Daha önce okumuştum göğüs uçları kasılma tetikliyor falan diye. Zaten çok acıyor da .Kızlar iyi akşamlar. Bir şey soracaktım. Gögüsümün ucunda beyaz küçük nokta nokta bir şeyler var dokununca kabuk gibi çıkıyor. Süt belirtisimi?
Tek tırnak makası ile ebebekten aldım sapı yeşil Bi tarak seti.Hanımlar
5 tane falan aldım. Yazın lazım olur diye. Ama ihtiyac dahilinde alırım diye düşünüyorum. Şimdilik yeterli benceKızlar müslin örtü kaç tane almak gerekir sizce? 4 tane almışım şimdiye kadar ince ve 80*80. Bir iki tane de büyüğünü alayım diyorum ama hepsinin desenlerinde gözüm kaldı. Bir yerlerde çok çok alın çok kullanılıyor yazmışlardı ama vur deyince öldürüyorum sonra ben
Dolap ve şifonyer aldık biz. Şahsen ben sadece şifonyere sığdıramam onca eşyayıKızlar çocuk odasına dolap aldınız mı sifonyer işinizi görür mü biz sifonyer koyduk prego nün anne yanı beşiğini aldık oda yatak odasında duracak. Söyle bi yıl sonra Montessori çocuk.odasi takımı alalım diyoruz. Şimdi alsak bı yıl.sonrs elde kalacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?