2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5li hastane cikisim 4 takim var benim ondan almam ama 10dan alicam.. ya yazlik icin ayri hastane cikisi varmidir yoksa hepsi standartmi.. benim cocuklar hep kış bebesi ne alcam ne vercem hic bilmiyorum
Aynıdır bence hastane çıkışları. Ankara'da 1 Ağustos geçirecek sonra serin mi olur sonbahar hemen gelir mi acaba havaları kestiremiyorum artık

Ben daha hastane çıkışı bile almadım nere gidem herşey favoride bekliyor. Tek seferde halletcem inşallah.
Tek seferde halletmekte zorluyor soylim ben cuma günü tek seferde hallettim ama maddi olarak da zorluyor cokda yoruldum yinede eksikler varmış liste yapıp gitmeme rağmen

Cok kotu yaa utanmasam aglicam ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum ilacimda bitti yarin kontrolum var doktordan daha etkli bisey varsa onu isticem iyice artti benim dayanamiyorum valla
Ben ağlıyorum valla. Dayanamıyorum çünkü. Benim de kontrolum cumartesi. Soracağım hepsini doktora.

5li hastane cikisim 4 takim var benim ondan almam ama 10dan alicam.. ya yazlik icin ayri hastane cikisi varmidir yoksa hepsi standartmi.. benim cocuklar hep kış bebesi ne alcam ne vercem hic bilmiyorum
Ben yazlık da aldım giydiririm diye. 4 takım da bende var yeter herhalde. Ama baktıklarımla aldıklarım hep normal kalınlıkta yazlık değildi. Geçen trendyolda tam yazlık buldum ama çok pahalıydı almadım o yüzden

Sağol canım benim Hatay orman yangınları işte 3 yıldır maalesef düzenli olarak yakılıyor tabi bizim gibi ormana yakın yerleşim yerleri için sürekli bir tehdit haline geldi şükür ki büyümeden söndürüldü
Yok canım abartıp çocukları emir eri ramazan yapmayız aslında şuan ne desek boş gibi doğumdan sonra hem bebek hem kızların tutumları belirleyecek çoğu şeyi. Şuan en çok dua ettiğim şey kolik olmaması olursa o zaman film başlar bizde
Ama ben onun tatlı kalbinden öğrerim aslında mutlu olsunlar işte evde yatıp kalkacak arkadaş geliyor bizde mutlu olalım

Aynıdır bence hastane çıkışları. Ankara'da 1 Ağustos geçirecek sonra serin mi olur sonbahar hemen gelir mi acaba havaları kestiremiyorum artık
Hemen sogumaz havalar ya yaz bile gec geldi cok sicak olucak bence oglum ekimde olmustu cok soguk degildi mesela

Eklentiler

• Screenshot_20220522-135427_Trendyol.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
Ben ağlıyorum valla. Dayanamıyorum çünkü. Benim de kontrolum cumartesi. Soracağım hepsini doktora.
Bende ne var ne yok sorucan baska hastane ve doktor bu bizim doktora kalsa haziranin 10una dogru gel diyo o zmana ölürüm heralde

Aynen bende baktim az once cok pahali yazik o paraya 1 ay bile giymezler ..

Azcik dedikodu yapim dilim şişti bak her biseyimi gorumceye verdigim icin dogru duzgun biseyim kalmamis kiyafet disinda dün iyice baktim.. nevresim vs besik seti ne varsa yikadim kaldirdim.. pelus, nohut,örgü kıslık battaniyem vs var .. sadece penye battaniyem yok onuda gorumceye verdim eminim, bana vermedin diyo bende sinirlendim bi yerime sokmusumdur o zman dedim..neyse bende var 1 2 tane dedi kalkmis bana eski püskü tüylenmis degisik bi battaniye veriyo .. bununla hastaneye mi gidilir dedim dalga gecer gibi almadim bende .. esimle tartistik ne isteyip duruyosun gider aliriz dedi halbuki istememistim, ben duydum o kadar lafi aklima neymis 3.bebeymis bisey almama gerek yokmus gorumce kafasi iste .. gecen gune kadar 4.bebe de keske dusseydi de soylenip uzulen isim ,besik, puset aramaya koyuldu çıldırıcam ben mi cok abartiyorum benden telaşlı yaa

Muhatap olma sununla. Sidik yaristircak illa. Boyle insanlara bisey de verilmez kendi alsaydi ne veriosun. Birak sifirdan al. Ben oglanin tum kiyafetlerini eltime verdim cicek gibi geri getirdi ama emindim getireceginden verdim. Kotu kullanacak getirmeyecek biri olsa asla vermezdim

Ne bilim aman tovbe dedik guya cocuga bende cok pismanim valla neler verdim neler hala gozu benim cocuklarin kiyafetlerinde 3.cocuguna istiyo ama bundan sonra zirnik koklatmam benimde geliyo bak yarin bugun ihtiyacim olcak artik bisey veremem dedim.Anlamistir zaar

Onlarin ici bebek omurga yapisina gore yapiliyo dumduz olsun diye ki doldurcan icini anlamadim
Düz degil benim ki kiz oglumda cok kullandim sirti kambur olcakti nerdeyse cocugun

Eklentiler

• 20220522_141623.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 64
Bende ne var ne yok sorucan baska hastane ve doktor bu bizim doktora kalsa haziranin 10una dogru gel diyo o zmana ölürüm heralde
Aynen bende baktim az once cok pahali yazik o paraya 1 ay bile giymezler ..
Yuh haziran 10 ne ya. Ne kadar umursamazlar. Aynen sen başka doktora görün en iyisi.
Valla bende öyle düşündüğüm için az aldım 03 ay. O kadar para vermek zor geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…