Yakın zamanda işe koyulsak iyi olcakBende senin gibiyim 2 tane beşli hastane çıkışı aldm başka hiçbirsey yok
Aynıdır bence hastane çıkışları. Ankara'da 1 Ağustos geçirecek sonra serin mi olur sonbahar hemen gelir mi acaba havaları kestiremiyorum artık5li hastane cikisim 4 takim var benim ondan almam ama 10dan alicam.. ya yazlik icin ayri hastane cikisi varmidir yoksa hepsi standartmi.. benim cocuklar hep kış bebesi ne alcam ne vercem hic bilmiyorum
Pusetin yenidogan aparati yok mu icinde. Ben biseyle doldurmamistimonu kullandim bi sureCokta gerekli degil o zman muslin alip ustune ortsek yeter heralde .. ama pusetin ici derin oluyo ya neyle doldursam acep icini
Tek seferde halletmekte zorluyor soylimBen daha hastane çıkışı bile almadımnere gidem herşey favoride bekliyor. Tek seferde halletcem inşallah.
Ben ağlıyorum valla. Dayanamıyorum çünkü. Benim de kontrolum cumartesi. Soracağım hepsini doktora.Cok kotu yaa utanmasam aglicam ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum ilacimda bitti yarin kontrolum var doktordan daha etkli bisey varsa onu isticem iyice artti benim dayanamiyorum valla
Ben yazlık da aldım giydiririm diye. 4 takım da bende var yeter herhalde. Ama baktıklarımla aldıklarım hep normal kalınlıkta yazlık değildi. Geçen trendyolda tam yazlık buldum ama çok pahalıydı almadım o yüzden5li hastane cikisim 4 takim var benim ondan almam ama 10dan alicam.. ya yazlik icin ayri hastane cikisi varmidir yoksa hepsi standartmi.. benim cocuklar hep kış bebesi ne alcam ne vercem hic bilmiyorum
https://www.hepsiburada.com/tekstil-sepeti-puset-boyun-yastigi-mavi-p-HBV00001878UU böyle puset içi yastıkları var ama şimdi baktım o bahsettiğin örtü ve iç yastık set halinde satılıyor, daha uyguna geliyor. direkt set alırdım ben senin yerinde olsam.Tamam canim oyle yapim bende tsekkur ederim
Sağol canım benim Hatay orman yangınları işte 3 yıldır maalesef düzenli olarak yakılıyor tabi bizim gibi ormana yakın yerleşim yerleri için sürekli bir tehdit haline geldiGeçmiş olsun, umarım çok büyük değildir, herkes iyidir. Tüm hayata dahil etmek lazım tabi çocukları ama öte yandan sen ablasın abisin diye diye sorumluluk yüklememek gerekiyor. Hele sadece 2 yaş büyük olan bir çocuğa. Yanlış yapmaktan korkuyorum. Doğum yaklaştıkça stres olmaya başladım. Nasıl olucak nasıl halledicez diye. Bebekleri görünce aa baby diye gülümsüyor el sallıyor belki de mutlu olur eve bir bebek geldiğine, belli mi olur
Hemen sogumaz havalar ya yaz bile gec geldi cok sicak olucak bence oglum ekimde olmustu cok soguk degildi meselaAynıdır bence hastane çıkışları. Ankara'da 1 Ağustos geçirecek sonra serin mi olur sonbahar hemen gelir mi acaba havaları kestiremiyorum artık
Galiba oyle yapicam bi cift tarafli var birde sadece muslin olarak var ama onumuz kış o yuzden boyle bisey alirim galibahttps://www.hepsiburada.com/tekstil-sepeti-puset-boyun-yastigi-mavi-p-HBV00001878UU böyle puset içi yastıkları var ama şimdi baktım o bahsettiğin örtü ve iç yastık set halinde satılıyor, daha uyguna geliyor. direkt set alırdım ben senin yerinde olsam.
Bende ne var ne yok sorucan baska hastane ve doktor bu bizim doktora kalsa haziranin 10una dogru gel diyo o zmana ölürüm heraldeBen ağlıyorum valla. Dayanamıyorum çünkü. Benim de kontrolum cumartesi. Soracağım hepsini doktora.
Aynen bende baktim az once cok pahali yazik o paraya 1 ay bile giymezler ..Ben yazlık da aldım giydiririm diye. 4 takım da bende var yeter herhalde. Ama baktıklarımla aldıklarım hep normal kalınlıkta yazlık değildi. Geçen trendyolda tam yazlık buldum ama çok pahalıydı almadım o yüzden
Muhatap olma sununla. Sidik yaristircak illa. Boyle insanlara bisey de verilmez kendi alsaydi ne veriosun. Birak sifirdan al. Ben oglanin tum kiyafetlerini eltime verdim cicek gibi geri getirdi ama emindim getireceginden verdim. Kotu kullanacak getirmeyecek biri olsa asla vermezdimAzcik dedikodu yapim dilim şişti bakher biseyimi gorumceye verdigim icin dogru duzgun biseyim kalmamis kiyafet disinda dün iyice baktim.. nevresim vs besik seti ne varsa yikadim kaldirdim.. pelus, nohut,örgü kıslık battaniyem vs var .. sadece penye battaniyem yok onuda gorumceye verdim eminim, bana vermedin diyo bende sinirlendim bi yerime sokmusumdur o zman dedim..neyse bende var 1 2 tane dedi kalkmis bana eski püskü tüylenmis degisik bi battaniye veriyo .. bununla hastaneye mi gidilir dedim dalga gecer gibi almadim bende .. esimle tartistik ne isteyip duruyosun gider aliriz dedi halbuki istememistim, ben duydum o kadar lafi aklima neymis 3.bebeymis bisey almama gerek yokmus gorumce kafasi iste .. gecen gune kadar 4.bebe de keske dusseydi de soylenip uzulen isim ,besik, puset aramaya koyuldu çıldırıcam ben mi cok abartiyorum benden telaşlı yaa
Var ama yinede derin iciPusetin yenidogan aparati yok mu icinde. Ben biseyle doldurmamistimonu kullandim bi sure
Onlarin ici bebek omurga yapisina gore yapiliyo dumduz olsun diye ki doldurcan icini anlamadimVar ama yinede derin ici
Ne bilim aman tovbe dedik guya cocuga bende cok pismanim valla neler verdim neler hala gozu benim cocuklarin kiyafetlerinde 3.cocuguna istiyo ama bundan sonra zirnik koklatmam benimde geliyo bak yarin bugun ihtiyacim olcak artik bisey veremem dedim.Anlamistir zaarMuhatap olma sununla. Sidik yaristircak illa. Boyle insanlara bisey de verilmez kendi alsaydi ne veriosun. Birak sifirdan al. Ben oglanin tum kiyafetlerini eltime verdim cicek gibi geri getirdi ama emindim getireceginden verdim. Kotu kullanacak getirmeyecek biri olsa asla vermezdim
Düz degil benim ki kiz oglumda cok kullandim sirti kambur olcakti nerdeyse cocugunOnlarin ici bebek omurga yapisina gore yapiliyo dumduz olsun diye ki doldurcan icini anlamadim
Bence benimki bundan daha derin. Ilk bi ay yenidogan pediyle kullandim sonra direk oyle yatirdimDüz degil benim ki kiz oglumda cok kullandim sirti kambur olcakti nerdeyse cocugun
Bende ne var ne yok sorucan baska hastane ve doktor bu bizim doktora kalsa haziranin 10una dogru gel diyo o zmana ölürüm heralde
Yuh haziran 10 ne ya.Aynen bende baktim az once cok pahali yazik o paraya 1 ay bile giymezler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?