2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ne var ne yok sorucan baska hastane ve doktor bu bizim doktora kalsa haziranin 10una dogru gel diyo o zmana ölürüm heralde
Nornal gebeliklerde ayda 1 görüşülüyor zaten, 1 aydan daha uzun zaman sonra mı geld dedi doktor

Hamileyken ev taşıyanların Allah yardımcısı olsun. Bir odada fazladan eşyalar dolaplar duruyordu, onları boşaltıp bebek odası yapalım dedik, o eşyaları dolapları boşaltmak düzenlemek bile ne kadar yorucu, kaldı ki ben bişey yapmadım annem sağolsun her şeyi düzenliyor hallediyor ööle bakarken ayakta durmak bile yordu

Cok zordu kardeeees

Tek seferde halletmekte zorluyor soylim ben cuma günü tek seferde hallettim ama maddi olarak da zorluyor cokda yoruldum yinede eksikler varmış liste yapıp gitmeme rağmen
Kesinlikle maddi olarak zorlar ama doğumu özelde yapmaktan vazgeçince o para ile gidip ihtiyaçlarını alcam, Bı kısmıni internetten söyleyeceğim m

sen daha bu kadına bişe de verme. Senin görümceni hiç sevmedim Anam Allah'tan görümcem küçük büyüsü de böyle sorunlar çıkacak birisi değil iyi kızdır sadece 1 yıldır benimle yaşıyor olması kendi adıma cokkkklkk zordu ne çektik be ahahah

Kizlar bugün çok şükürki bebegim çok hareketli. Ama kasik tarafımda o kadar çok hareket ediyo ki sanki vajinama baskı oluyo gibi kısa suruyo ama adet ağrıdığını de ağrı yapiyo.normal mi bu

Gece bacaklar gunduz kasiklar aynen ya birinden cikip birine gidiyor basamiyorum uzerine küt oldum resmen hayirlisyla kurtulsaydik bi
Hangi magnezyum ilacını kullanıyorsun, ben ilk başlarda magnorm kullanıyordum ama uzun süredir NBT LİFE MAGSİ diye hap şeklindeki magnezyum takviyesini kullanıyorum bu zamana kadar hiç bacak vs kasılmam olmadı. isterse bu ilacı bi dene. 125 mg her hap ama bu ilacın emilimi çok daha iyiymiş

hanımlar instagramda annelerinceler diye bir hesap var , bebek şampuan vs içeriği temiz olanları ve zararlı kimyasal içerenleri filan faylaşmış, yararlı postları var. Bir de tecrübelilere danışayım, göğüsler için gümüş kapak almaya gerek var mı yoksa göğüs kalkanları var onlardan alsak olur mu, bir de göğüs yaraları için kesin lansinoh almalıyız?

İyi yine sizle yaşarken bebe yapmayı başarmışsınız
Benim kayınvalidemler çok iyilerdir ama başka şehirde yaşıyorlar, bir iki ayda bir gelir iki üç gün bizde kalırlar, diyecektim sonunda kuru kuru torun istemeyle olmuyo nası olacak bu bebe

Kesinlikle maddi olarak zorlar ama doğumu özelde yapmaktan vazgeçince o para ile gidip ihtiyaçlarını alcam, Bı kısmıni internetten söyleyeceğim m
Ayy çok iyi düşünmüşsün valla bence en iyisi devlet hastanesi özel oda istersin tertemiz oluyorlar özele bir sürü para veriliyor yazık birde dikkat etmiyorlar devletteki doktorlar kadar iyi olan çok nadir o yüzden çok iyi bir karar bence

Kizlar bugün çok şükürki bebegim çok hareketli. Ama kasik tarafımda o kadar çok hareket ediyo ki sanki vajinama baskı oluyo gibi kısa suruyo ama adet ağrıdığını de ağrı yapiyo.normal mi bu
Benzer durumdayım bugün. Kızım hiç durmuyor. Aşağıya çok fazla vuruyor. Sabahtan beri gaz sancısına benzer ağrılarım ve karında sertleşmem var. Geçsin diye bekliyorum. Doktora da gitmek istemiyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

bir de hanımlar yenidoğan bebek bezi kaç tane almalıyız , 168 li sleepy natural su an trendyolda çok uygun 1 tane mi alsam 2 tane mi , 2 numarası da 168 lisi çok uygun , bir tane bir bir tane 2 numara yeter mi

Ahajaja sorma ayyyy cinsel yaşamım etkilendi tabi ki içeride görümce yatak odası bitişiği karşı komşum ve dehşet ses geliyor bahsetmiştim. Psikolojim yerle bir Nerde nasıl ne zaman napım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…