- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Himm buda derin bakalim interntteki minderden olursa ne yuksek ne derin olur heraldeBence benimki bundan daha derin. Ilk bi ay yenidogan pediyle kullandim sonra direk oyle yatirdim Eki Görüntüle 3070534 bu benimki
Nornal gebeliklerde ayda 1 görüşülüyor zaten, 1 aydan daha uzun zaman sonra mı geld dedi doktorBende ne var ne yok sorucan baska hastane ve doktor bu bizim doktora kalsa haziranin 10una dogru gel diyo o zmana ölürüm heralde
Bende almayı düsündüm ama sonra vazgeçtim gereksiz gibi :)Kizlar bunlar kullanisli olur mu ?
1 ay 1 hafta falan oluyo zmanim biraz gec oluyo sanki bana goreNornal gebeliklerde ayda 1 görüşülüyor zaten, 1 aydan daha uzun zaman sonra mı geld dedi doktor
Cok zordu kardeeeesHamileyken ev taşıyanların Allah yardımcısı olsun. Bir odada fazladan eşyalar dolaplar duruyordu, onları boşaltıp bebek odası yapalım dedik, o eşyaları dolapları boşaltmak düzenlemek bile ne kadar yorucu, kaldı ki ben bişey yapmadım annem sağolsun her şeyi düzenliyor hallediyor ööle bakarken ayakta durmak bile yordu
Kesinlikle maddi olarak zorlar ama doğumu özelde yapmaktan vazgeçince o para ile gidip ihtiyaçlarını alcam,Tek seferde halletmekte zorluyor soylimben cuma günü tek seferde hallettim ama maddi olarak da zorluyor cokda yoruldum yinede eksikler varmış liste yapıp gitmeme rağmen
Havalara göre kısa kol alırım napim bakım daHemen sogumaz havalar ya yaz bile gec geldi cok sicak olucak bence oglum ekimde olmustu cok soguk degildi mesela
Ben sevi bebenin puset içi örtüsünü aldım bel desteği de var istersen bakabilirsin canım o örtülere ben de baktım ama yaz bebesi olunca vazgeçtim ruhum sıkıldı vallaVar ama yinede derin ici
sen daha bu kadına bişe de verme. Senin görümceni hiç sevmedimAzcik dedikodu yapim dilim şişti bakher biseyimi gorumceye verdigim icin dogru duzgun biseyim kalmamis kiyafet disinda dün iyice baktim.. nevresim vs besik seti ne varsa yikadim kaldirdim.. pelus, nohut,örgü kıslık battaniyem vs var .. sadece penye battaniyem yok onuda gorumceye verdim eminim, bana vermedin diyo bende sinirlendim bi yerime sokmusumdur o zman dedim..neyse bende var 1 2 tane dedi kalkmis bana eski püskü tüylenmis degisik bi battaniye veriyo .. bununla hastaneye mi gidilir dedim dalga gecer gibi almadim bende .. esimle tartistik ne isteyip duruyosun gider aliriz dedi halbuki istememistim, ben duydum o kadar lafi aklima neymis 3.bebeymis bisey almama gerek yokmus gorumce kafasi iste .. gecen gune kadar 4.bebe de keske dusseydi de soylenip uzulen isim ,besik, puset aramaya koyuldu çıldırıcam ben mi cok abartiyorum benden telaşlı yaa
Standart 1 ay1 ay 1 hafta falan oluyo zmanim biraz gec oluyo sanki bana gore
Canım benimki de çift taraflı takım halinde çok rahat oluyor çok da güzel duruyorGaliba oyle yapicam bi cift tarafli var birde sadece muslin olarak var ama onumuz kış o yuzden boyle bisey alirim galiba
Hangi magnezyum ilacını kullanıyorsun, ben ilk başlarda magnorm kullanıyordum ama uzun süredir NBT LİFE MAGSİ diye hap şeklindeki magnezyum takviyesini kullanıyorum bu zamana kadar hiç bacak vs kasılmam olmadı. isterse bu ilacı bi dene. 125 mg her hap ama bu ilacın emilimi çok daha iyiymişGece bacaklar gunduz kasiklar aynen ya birinden cikip birine gidiyor basamiyorum uzerine küt oldum resmen hayirlisyla kurtulsaydik bi
sen daha bu kadına bişe de verme. Senin görümceni hiç sevmedimAnam Allah'tan görümcem küçük büyüsü de böyle sorunlar çıkacak birisi değil iyi kızdır sadece 1 yıldır benimle yaşıyor olması kendi adıma cokkkklkk zordu ne çektik be ahahah
Ayy çok iyi düşünmüşsün valla bence en iyisi devlet hastanesi özel oda istersin tertemiz oluyorlarKesinlikle maddi olarak zorlar ama doğumu özelde yapmaktan vazgeçince o para ile gidip ihtiyaçlarını alcam,Bı kısmıni internetten söyleyeceğim m
Benzer durumdayım bugün. Kızım hiç durmuyor. Aşağıya çok fazla vuruyor. Sabahtan beri gaz sancısına benzer ağrılarım ve karında sertleşmem var. Geçsin diye bekliyorum. Doktora da gitmek istemiyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.Kizlar bugün çok şükürki bebegim çok hareketli. Ama kasik tarafımda o kadar çok hareket ediyo ki sanki vajinama baskı oluyo gibi kısa suruyo ama adet ağrıdığını de ağrı yapiyo.normal mi bu
Ahajaja sorma ayyyy cinsel yaşamım etkilendi tabi ki içeride görümce yatak odası bitişiği karşı komşum ve dehşet ses geliyor bahsetmiştim. Psikolojim yerle birİyi yine sizle yaşarken bebe yapmayı başarmışsınız
Benim kayınvalidemler çok iyilerdir ama başka şehirde yaşıyorlar, bir iki ayda bir gelir iki üç gün bizde kalırlar, diyecektim sonunda kuru kuru torun istemeyle olmuyo nası olacak bu bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?