2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiçbirini kullanmadım. Gerek olmadı. İhtiyaç halinde alınabilir bence.

Lansinoh olusmus yaraya hic bi ise yaramiyo benim inanilmaz yara olmuatu parca parca dokulmustu ucu. Sadece madecassol le gecti. Onu da iyice yikamak gerekiodu emzirme oncesi. Ama 2 saatluk sagim arasinda iyilestiriodu gumus kapak kullanmadim ama hevesleniorum su aralar
bir de hanımlar yenidoğan bebek bezi kaç tane almalıyız , 168 li sleepy natural su an trendyolda çok uygun 1 tane mi alsam 2 tane mi , 2 numarası da 168 lisi çok uygun , bir tane bir bir tane 2 numara yeter mi
Ben burer tane 1 ve 2 almistim buyuk paket. Bebek hemen buyuyo o yuzden ihtiyac duymadim tekrar 1 e. Oglum kucuk dogmustu bi de ona ragmen 1 bitince 2 ye gectim. Yine oyle yaparim heralde

Gerçekten bir kere daha teşekkür ederim.Bu felaket tellallığından geliyor ne geliyorsa başımıza…

Lanisohl ise yaramıyor, hastanede hastane işi endustriyel elektronik süt sagma makinesi getirmişlerdi, gogus uclarim mahvoldu (erken doğum oldugu icin sütüm çok çok az geliyordu). Kapağı tecrübeli arkadaslarim da söyledi sadece "gümüş kaplama degil" gerçek gümüş olması lazımmış. Gümüş iyi geliyormuş. Ayrıca silikon göğüs kalkani mutlaka al ben öyle yapicam. Yara olan memeyi bebe direk emmek yerine silikon kalkanlar emiyor, memeyi korumak şart. Yara olmayı da engelliyorsun

Hanimlar bisi sorcam. 32 den sonra tatile gitmek cok akillica bi karar olmaz dimi

Magnorm kullandim hic bi faydasini gormedim hic olmazsa onu kullanirim ya kasiklarim rahmime kadar agriyo her yerim

Nereye gideceksin?
Kültür turu gibi bol yürümeli mi?
Doktorun riskli görüyor mu?
Erken doğum riskin var mi
Ilkinde hic riskim yoktu bunda da hersey yolunda gidiyo bi riskim yok. Yaklasik 8 saatlik yol kendi aracimizla gidicez. Otel deniz tatili arka koltuk bana ait yata yata gidebilecegim ama ya irda dogurursam die cok.korkuorum

Madecassol ilk defa duydum. Arastırayım. Ben de 168 li bir tane 1 numara bez alsam yeter herhalde 2 tane de 168 2 numara alırım o zaman stok yapmayacagım zaten

Ilkinde hic riskim yoktu bunda da hersey yolunda gidiyo bi riskim yok. Yaklasik 8 saatlik yol kendi aracimizla gidicez. Otel deniz tatili arka koltuk bana ait yata yata gidebilecegim ama ya irda dogurursam die cok.korkuorum

Erken dogm riskin yoksa 32.hafta doğum.icin zaten çok erken
1ay tatil yapmayacaksaniz dogurmazsin orada sanirim doktoruna danisirsin zaten ama belli de olmuyor
Bu sene arkadaşımda preeklampsi tanısı yokken bir anda tansiyon çok yulselti, idrarda protein baktılar, doktor kontrolü diye gittiği hastanede doğuma alındı 34. Haftada. Doktorun uygun görürse on3 amaçlı idrarda enfeksiyon ve protein tahlili yaptırıp kafayı rahatlatabilirsin cnm

Madecassol ilk defa duydum. Arastırayım. Ben de 168 li bir tane 1 numara bez alsam yeter herhalde 2 tane de 168 2 numara alırım o zaman stok yapmayacagım zaten
Madecassol bi cok yerde kullaniliyo galiba. Esim is yerinde sicak su hatti patlayinca yandi. Butun sirtina onu verdi doktor uyusturucu kremle karistiirp surerdik. Allah muhtac etmesin ama.iyilesmeyi cok hizlandiriyo

Onlar önleyici krem galiba yara olunca baska kremler kullanmak gerekiyor, millet plastik kalkanı övüyor rahat diyorlar sut aktıgında toplayabiliyormuşsun, göğsü de cabuk iyiletiriyor diyorlar, evet o silikon meme uçlarını duydum ben de, insaşlah ihtiyac olmaz ama bulunsa iyi olur nete bir bakayım

Bi hafta anca gideriz. Doktora bi sonraki randevuda sorucam gitmeden de tum testleri tahlilleri yaptirayim o zaman. Genelde doktorlar 32 den sonra izin vermiyolar vermezse ben de kalicam.malesef

Olmaz insallah ama bebek emmezse de silikon meme ucunu istiyolar. Gece 3 te annem yana done eczane aramisti almak icin. Cahillik iste smdi alip koycam direk cantaya

Bana zaten lanisohu en başında verdiler ama makine mahvetti, krem de ise yaramadı bende en azindan. Bir sürü markada var, yorum okuyup birini alirsin. Bebekler de yabancilamiyormus en önemlisi bu kalkanda

Bi hafta anca gideriz. Doktora bi sonraki randevuda sorucam gitmeden de tum testleri tahlilleri yaptirayim o zaman. Genelde doktorlar 32 den sonra izin vermiyolar vermezse ben de kalicam.malesef

Tahlil yaptırmanın zararı olmaz kafan rahat eder en azindan. Ben asm de idrar tahliliji devamlı yaptırıyorum önlem amaçlı. Saglikla olsun her şey insallah

2 yıl önce Gümüş kapağı ve lansinoh kremi doktorum bana 36.haftada aldırmıştı. 36 dan itibaren her gün önce kremi sürüp sonra evde olduğum süre boyunca kapağı kullanıyordum. Bu meme ucunun nemlenmesi ve emmeye hazırlık içinmiş. Kızım 38 de doğunca başta birkaç gün meme almadı. O zamanda ebeler silikon uç ve göğüs ucu çıkarıcı aldırdılar. Onlarla birlikte hem bebek emmeyi öğrendi hem de ben emzirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…