Ben sadece sleepy 2 almistim 3-6 kilo diyor, 3 aylikken 6 kilo oluyolar yani dogumdan 3. Aya kullanilir 5 -6 paket alayim dedim sonra dedim bittikce aliriz belki begenmeyiz belli mi olur. Sonra Haziran Annelerinde bir kadin yazmis bezin citcitli yerleri cok dandik ve sozdiriyor, tum carsafini kiyafetini degistirmek zorunda kaldim bence sleepy almayin. Aldiysaniz 3 saatte bir degistirin.Madecassol ilk defa duydum. Arastırayım. Ben de 168 li bir tane 1 numara bez alsam yeter herhalde 2 tane de 168 2 numara alırım o zaman stok yapmayacagım zaten
Bende plastik kalkan var Avent in süt toplamada evet güzel işe yarıyor. Ama benim yaralarımı çabuk iyileştirmedi sanki bana öyle geldi.. kullanışlı bişey ama kremi sürünce biyere bulaşmıyor, akan sütleri topluyor falan rahatsız da etmiyor.. Gümüş olanları da çok duydum ben de onları da baya övüyorlar..Onlar önleyici krem galiba yara olunca baska kremler kullanmak gerekiyor, millet plastik kalkanı övüyor rahat diyorlar sut aktıgında toplayabiliyormuşsun, göğsü de cabuk iyiletiriyor diyorlar, evet o silikon meme uçlarını duydum ben de, insaşlah ihtiyac olmaz ama bulunsa iyi olur nete bir bakayım
Benim dr muayeneye gitiiğimde ben sormadan 32. Haftadan sonra yolculuk tatil önermiyorum planınız veya acil durum olursa o vakitlerde yeniden değerlendiririz demişti.. Dr yönlendirmesiyle tahliller falan netleşir artık durum..Bi hafta anca gideriz. Doktora bi sonraki randevuda sorucam gitmeden de tum testleri tahlilleri yaptirayim o zaman. Genelde doktorlar 32 den sonra izin vermiyolar vermezse ben de kalicam.malesef
Kalkan degil ama meme ucu koruyucusu gibi bir sey almistim meme ucum yara olunca. Ben tutturamadi cok da ugrasmadim attim koseye. Emzirmeyi ogrendigim an kurtuldum yaralardan ben. Ilk 1 hafta zor ama olayi cozunce kolaylasiyor. Bir de cok hizli iyilesiyor meme ucu. Anne sutunun iyilestirici gucu var sanirim. Ben de gumus kapaga merakliyim bu sefer. En temizi sagliklisi bence. Ben surekli gogus pedi kullanmistim ilk 3 ay. Dunyanin parasiydi o pedler. Simdi kapak alicam bur de kumas gibi tekrar yikanabilir gogus pedlerinden alicam yedekte dursun diye.Onlar önleyici krem galiba yara olunca baska kremler kullanmak gerekiyor, millet plastik kalkanı övüyor rahat diyorlar sut aktıgında toplayabiliyormuşsun, göğsü de cabuk iyiletiriyor diyorlar, evet o silikon meme uçlarını duydum ben de, insaşlah ihtiyac olmaz ama bulunsa iyi olur nete bir bakayım
Bugun var randevum soyleyim doktora uygun gorurse kullanirim teskkur ederim canimDoktoruna danış istersen bu ilacı da magnorm cunku bana yetmiyormuş givi geliyordu ben değiştirdim ilacımı
Ne kadar dogru emzirirsen emzir her bebekte yara oluyo malesef ondan kacamiyosun en az 1 hafta sonra duzeliyor ben lansinoh kullanmistim kizimda cabuk iyileşmisti bunda nolcak bakalimKalkan degil ama meme ucu koruyucusu gibi bir sey almistim meme ucum yara olunca. Ben tutturamadi cok da ugrasmadim attim koseye. Emzirmeyi ogrendigim an kurtuldum yaralardan ben. Ilk 1 hafta zor ama olayi cozunce kolaylasiyor. Bir de cok hizli iyilesiyor meme ucu. Anne sutunun iyilestirici gucu var sanirim. Ben de gumus kapaga merakliyim bu sefer. En temizi sagliklisi bence. Ben surekli gogus pedi kullanmistim ilk 3 ay. Dunyanin parasiydi o pedler. Simdi kapak alicam bur de kumas gibi tekrar yikanabilir gogus pedlerinden alicam yedekte dursun diye.
MaşallahGünaydın Her pazartesi hafta dönüyoruz 28+0'dan selamlar
Meme ucu acısı kadar berbat şey azdır. Hiç kimse bu kısımdan bahsetmiyor, sanıyorsun doğum yapınca yorulacaksın uykusuzluk var eyvallah. ama o emzirme kısmı meğerse en zor aşamalardan biriymiş memeler adapte olana kadar. inşallah ilki gibi olmaz 2.de. Kremi sürüp gümüş kapağı takıcam 36. haftadan sonra artık gerisi Allah kerim. Emzirmeye ara vereli sadece 5 ay oldu ama sanki hiç hatırlamıyorum nasıl oluyordu. İnşallah bisiklet sürmek gibidir, hatırlıyorsundur kolayca.Ne kadar dogru emzirirsen emzir her bebekte yara oluyo malesef ondan kacamiyosun en az 1 hafta sonra duzeliyor ben lansinoh kullanmistim kizimda cabuk iyileşmisti bunda nolcak bakalim
Ben yenilere kiyamayip 30 da yikiyorum. Lekeli olan beyazlari acimadim attim 70 e. 90 dediler de korktum atamadimGünaydınlarrr
Kızlar bebek kıyafetlerini kaç derece kaç dk de yıkamam gerekiyor? Bu hafta başlayacağım. Hastane çantasını da tamamlayıp kaldıracağım. Hazır dursun sanki ne olacak
Bende 30 da yıkamayı dedim. Kiri tozu gitse yeter diye düşündüm. Ama sorayım dedimBen yenilere kiyamayip 30 da yikiyorum. Lekeli olan beyazlari acimadim attim 70 e. 90 dediler de korktum atamadim
Hepsi taze daha at 30 a gitsinBende 30 da yıkamayı dedim. Kiri tozu gitse yeter diye düşündüm. Ama sorayım dedim
Ben 60da yıkadım mahvettim bazı kıyafetleri. bir tanesinin ayak ucunda çıngırak vardı salladıkça eğlensin keşfetsin, sökülmüştü. 40da yıkarım bu sefer.Ben yenilere kiyamayip 30 da yikiyorum. Lekeli olan beyazlari acimadim attim 70 e. 90 dediler de korktum atamadim
Valla biz de Haziran 15 de gidicez 4 günlüğüne 31 haftalık olcam doktora sordum 34 hafta öncesi gidebilirsin dedi doktorunuza sorun isterseniz gitmek zorundayım çünkü yaz bitene kadar gidemem ve kızıma da yaZık olur hiç gidemezse o yüzden okul kapanır kapanmaz gideceğiz biz ,Hanimlar bisi sorcam. 32 den sonra tatile gitmek cok akillica bi karar olmaz dimi
Geliyorum arkandanMaşallahbende salı günleri hafta dönüyorum. Yarın 29+0 olacağız inşallah
Hadi bakalımGeliyorum arkandan
Hatirliyosun emin ol hatirlatiyor sana bebek .. benim oglumdan kalan birde disiyle isirip kestigi yer var tam ucunda kizim emerken enfeksiyon kapmisti aglayarak emzirirdim sonunda dayanamadim genel cerraha gittim nesterle temizlemisti simdide benim tek korktugum sey o .. gogus ucu yarasini bile gectim benimde 5 sene oldu bakalim nasil olucak..Meme ucu acısı kadar berbat şey azdır. Hiç kimse bu kısımdan bahsetmiyor, sanıyorsun doğum yapınca yorulacaksın uykusuzluk var eyvallah. ama o emzirme kısmı meğerse en zor aşamalardan biriymiş memeler adapte olana kadar. inşallah ilki gibi olmaz 2.de. Kremi sürüp gümüş kapağı takıcam 36. haftadan sonra artık gerisi Allah kerim. Emzirmeye ara vereli sadece 5 ay oldu ama sanki hiç hatırlamıyorum nasıl oluyordu. İnşallah bisiklet sürmek gibidir, hatırlıyorsundur kolayca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?