2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Garip degil aslinda. Yas gibi dusun doldurdugun yasi soyluyosun. Bebek dogunca 1 yasinin icinde denmez su kadar aylik denir 1 yas dolunca 1 yasinda dersin. Eskilerin hesap kariatirio isi

Garip degil aslinda. Yas gibi dusun doldurdugun yasi soyluyosun. Bebek dogunca 1 yasinin icinde denmez su kadar aylik denir 1 yas dolunca 1 yasinda dersin. Eskilerin hesap kariatirio isi
E o zaman ben 6 aylık mı oluyorum şimdi?

Bu arada dün tredyoldan katlanabilir banyo küveti aldım baya indirime girmiş iyi ki beklemişim. Pişik kremi önermişti kız kardeşim Veleda markası ondan aldım. Hastane çantası düzenleyicisini aldım. Başladım alışverişe çok heyecanlı

ya bana bir şey oldu ama ne bilmiyorum. midem bulanmaya başladı birden. o kadar şişkin hissediyorum ki nefes alamıyorum. fenalaştım kısacası. tansiyonuma baktım iyi, şekerim iyi. anlamadım ki ne oldu. bebek desen öyle hareketli ki karnım bir o yana bir diğer yana eğriliyor gibi. zaten o böyle hareketler yapmaya başlayınca nefesim daraldı. şu mesai bir bitsin direkt yatıcam.

Hastane çantası düzenleyicisi dediğin hurc gibi olanlar mı? Yeni bsey çıktıysa bilelim

Bana oluyo bu ara ara iste. Hemen bol su icip yatiorum soluma. Hemen gecer seninki de insallah

Yorgun düştün demekki normal. Ben de dinlene dinlene ev işi yapıyorum

Evet evet hurç gibi olanlar. Dedim bebek ayrı benim ayrı düzenlerim alayım akıma uyayım.
Ben zamaninda english home ya da madame cocodan almistim ah ah herseyin ucuz oldugu zamanlar 1 al 1 bedava vardi 3 tlye almistim ikilisini smdi daha guzel modeller cikmis at bakim ne aldin

Ben zamaninda english home ya da madame cocodan almistim ah ah herseyin ucuz oldugu zamanlar 1 al 1 bedava vardi 3 tlye almistim ikilisini smdi daha guzel modeller cikmis at bakim ne aldin
Ay yok çok sade güzel bı model de değil herşey ateş pahası. Bakım çantası önceden almıştım stoğu Bayadır gelmiyor onun.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-24-16-06-06-43_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2022-05-24-16-05-50-09_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2022-05-24-16-05-43-92_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2022-05-24-16-07-06-13_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 57
Ay yok çok sade güzel bı model de değil herşey ateş pahası. Bakım çantası önceden almıştım stoğu Bayadır gelmiyor onun.
Ben valiz düzenleyici diye almsitik seneler önce, aynı urunin adinin doğum cantasi düzenleyici diye sunmuslar, çok iyi taktik aramalarda cikiyordur

Hastane çıkışı seçemedim resmen kaç siteye baktım istediğim ya çok pahalı ya stok yok ya yok öyle bir model Sade bişe ama çok sade değil arıyorummmm bulamıyorum. Beşik içine de yatak alcam siz nerden aldınız ben de ikeanin ahşap beşiği var onun içine alcam

Hurclar sen soyleyince gozumun inune gelen. Gecen ay 29 tlydi vay arkadas ya. Pisik kremini ilk defa duydum. Kuveti de iyi almissin ben bunun kovasini alcam masrafa aldim kuvetim de nirmal kuvet var bende. Canta da aldim e bebegin cantasi ama gelmedi daha. Bi de bugun wrap slingle puset ortusu aldim guya bisi almicaktim

Bekliyoruz biz de fotoları o zaman

Ben duz beyaz sectim bi tulum bi sapka. Sapkaya direkt isim olani tuluma da gokkusagi olani basvcaklar

Eklentiler

• IMG-20220521-WA0019.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20220521-WA0018.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…