Garip degil aslinda. Yas gibi dusun doldurdugun yasi soyluyosun. Bebek dogunca 1 yasinin icinde denmez su kadar aylik denir 1 yas dolunca 1 yasinda dersin. Eskilerin hesap kariatirio isiNe demek canım. Düşünürsen 2 adet hastane biliyorum biliyorum işinin ehli olanAnkara venividi konya dünyagöz
Valla ben anamın yalancısıyım. Nette de öyle diyor.9 ay da değil 8 ayda doğum oluyor o zaman bu mantığa göre bu işler çok karışık ya. Hafta hesabı bile garip.
E o zaman ben 6 aylık mı oluyorum şimdi?Garip degil aslinda. Yas gibi dusun doldurdugun yasi soyluyosun. Bebek dogunca 1 yasinin icinde denmez su kadar aylik denir 1 yas dolunca 1 yasinda dersin. Eskilerin hesap kariatirio isi
Evet 6 aylik hamileyiz suan.E o zaman ben 6 aylık mı oluyorum şimdi?
Ekran foto alayım barimiyeAaaa nasıl duymadım bacım.Arkadaşım orda oldu lazer ameliyatını. Doktordan da baya memnun kalmıştı hatta.
Hastane çantası düzenleyicisi dediğin hurc gibi olanlar mı? Yeni bsey çıktıysa bilelimBu arada dün tredyoldan katlanabilir banyo küveti aldım baya indirime girmiş iyi ki beklemişim. Pişik kremi önermişti kız kardeşim Veleda markası ondan aldım. Hastane çantası düzenleyicisini aldım. Başladım alışverişeçok heyecanlı
Evet 6 aylik hamileyiz suan.
Evet evet hurç gibi olanlar.Hastane çantası düzenleyicisi dediğin hurc gibi olanlar mı? Yeni bsey çıktıysa bilelim
Bana oluyo bu ara ara iste. Hemen bol su icip yatiorum soluma. Hemen gecer seninki de insallahya bana bir şey oldu ama ne bilmiyorum. midem bulanmaya başladı birden. o kadar şişkin hissediyorum ki nefes alamıyorum. fenalaştım kısacası. tansiyonuma baktım iyi, şekerim iyi. anlamadım ki ne oldu. bebek desen öyle hareketli ki karnım bir o yana bir diğer yana eğriliyor gibi. zaten o böyle hareketler yapmaya başlayınca nefesim daraldı. şu mesai bir bitsin direkt yatıcam.
Yorgun düştün demekki normal. Ben de dinlene dinlene ev işi yapıyorumya bana bir şey oldu ama ne bilmiyorum. midem bulanmaya başladı birden. o kadar şişkin hissediyorum ki nefes alamıyorum. fenalaştım kısacası. tansiyonuma baktım iyi, şekerim iyi. anlamadım ki ne oldu. bebek desen öyle hareketli ki karnım bir o yana bir diğer yana eğriliyor gibi. zaten o böyle hareketler yapmaya başlayınca nefesim daraldı. şu mesai bir bitsin direkt yatıcam.
Ben zamaninda english home ya da madame cocodan almistim ah ah herseyin ucuz oldugu zamanlar 1 al 1 bedava vardi 3 tlye almistim ikilisiniEvet evet hurç gibi olanlar.Dedim bebek ayrı benim ayrı düzenlerim alayım akıma uyayım.
Ay yok çok sade güzel bı model de değilBen zamaninda english home ya da madame cocodan almistim ah ah herseyin ucuz oldugu zamanlar 1 al 1 bedava vardi 3 tlye almistim ikilisinismdi daha guzel modeller cikmis at bakim ne aldin
Ben valiz düzenleyici diye almsitik seneler önce, aynı urunin adinin doğum cantasi düzenleyici diye sunmuslar, çok iyi taktikAy yok çok sade güzel bı model de değilherşey ateş pahası. Bakım çantası önceden almıştım stoğu Bayadır gelmiyor onun.
Hurclar sen soyleyince gozumun inune gelen. Gecen ay 29 tlydi vay arkadas ya. Pisik kremini ilk defa duydum. Kuveti de iyi almissin ben bunun kovasini alcam masrafa aldim kuvetim de nirmal kuvet var bende. Canta da aldim e bebegin cantasi ama gelmedi daha. Bi de bugun wrap slingle puset ortusu aldimAy yok çok sade güzel bı model de değilherşey ateş pahası. Bakım çantası önceden almıştım stoğu Bayadır gelmiyor onun.
Ayneen iyi taktik vallaa.Ben valiz düzenleyici diye almsitik seneler önce, aynı urunin adinin doğum cantasi düzenleyici diye sunmuslar, çok iyi taktikaramalarda cikiyordur
Bekliyoruz biz de fotoları o zamanHurclar sen soyleyince gozumun inune gelen. Gecen ay 29 tlydi vay arkadas ya. Pisik kremini ilk defa duydum. Kuveti de iyi almissin ben bunun kovasini alcam masrafa aldim kuvetim de nirmal kuvet var bende. Canta da aldim e bebegin cantasi ama gelmedi daha. Bi de bugun wrap slingle puset ortusu aldimguya bisi almicaktim
Ben duz beyaz sectim bi tulum bi sapka. Sapkaya direkt isim olani tuluma da gokkusagi olani basvcaklarHastane çıkışı seçemedim resmen kaç siteye baktım istediğim ya çok pahalı ya stok yok ya yok öyle bir modelSade bişe ama çok sade değil arıyorummmm bulamıyorum. Beşik içine de yatak alcam siz nerden aldınız ben de ikeanin ahşap beşiği var onun içine alcam
Nereye yaptırıyorsunBen duz beyaz sectim bi tulum bi sapka. Sapkaya direkt isim olani tuluma da gokkusagi olani basvcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?