2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yok çok sade güzel bı model de değil herşey ateş pahası. Bakım çantası önceden almıştım stoğu Bayadır gelmiyor onun.

Weledayi bilmiyorum ama Calendula cilt onarıcı bir bitki, Calendula varsa içinde başarılı oluyor ürünler

Eklentiler

• Screenshot_20220524-161329_Chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220524-161408_Dolap.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220524-161418_Dolap.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 60
Evet 6 aylik hamileyiz suan.
Hay Allah.
Ekran foto alayım barimiye
Aklında bulunsun o hastaneler iyidir. ama geçen sene ki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.

Peki benim hepsini almış olmam.

kızlar anne yanı beşikleriniz için yada montessori aldıysanız o yataklarınız için nevresim düşündünüz mü? yastığa gerek yok diye biliyorum ? aldınız mı nevresim? ben diktirmeyi düşünüyorum

Bana da sizin fitilden verdi. Üç gün sonra daha yoğun kaşıntılar başladı. Cuma günü kontrolüm var. Size bir çare bulabildiler mi

Ben diktirmistim zamaninda. Hepsi taze duruyo onlari kullanicam yine. Ama smdi diktirmek daha pahali hazirlardan bi arastirmak gerek

Hay Allah.

Aklında bulunsun o hastaneler iyidir. ama geçen sene ki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.

Peki benim hepsini almış olmam.
Oh oh maşallah alçak bişe kalmadı ise ne güzel otur bekle

Ben diktirmistim zamaninda. Hepsi taze duruyo onlari kullanicam yine. Ama smdi diktirmek daha pahali hazirlardan bi arastirmak gerek
hazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar da

Yan yatış yastığı alman lazım kuzum. Babyjem var e-bebekte. Ben bide ekstra reflü yatağı da alacağım. Nevresim icin suan normal besige geçenw kadar gerek yok. İnce müslin örtülerle halledilir

hazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar da
Nevresimi bilmiyorum bebek hastane cikisi almistim ordan. Icine hangisi sinerse onu ama cok kullanilmiyo yazin muslinle kisin uyku tulumuyla uyudu oglum. Carsaflar soldu kiliflar taptaze duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…