Ay yok çok sade güzel bı model de değilherşey ateş pahası. Bakım çantası önceden almıştım stoğu Bayadır gelmiyor onun.
Dur site fotolarini ekliimBekliyoruz biz de fotoları o zaman
Hay Allah.Evet 6 aylik hamileyiz suan.
Ekran foto alayım barimiye
Aklında bulunsun o hastaneler iyidir.Bu arada dün tredyoldan katlanabilir banyo küveti aldım baya indirime girmiş iyi ki beklemişim. Pişik kremi önermişti kız kardeşim Veleda markası ondan aldım. Hastane çantası düzenleyicisini aldım. Başladım alışverişeçok heyecanlı
Instada minitobaby die bi sayfaNereye yaptırıyorsun
Bana da sizin fitilden verdi. Üç gün sonra daha yoğun kaşıntılar başladı. Cuma günü kontrolüm var. Size bir çare bulabildiler miKızlar yarın doktoruma gidicem her gün akıntı sorunu yaşıyorum fitil verdi gyno lomexin kullandım 2-3 gün iyi geldi tekrar başladı kabusum oldu ya
birde çok ağrılarım oluyor kas ağrısı vs halsiz kalıyorum ki evdeyim birde bir saat iş yapayım bütün gece her yerim ağrıyor magnezyum istiycem ama sizin önerdiğiniz marka var mı ona da bakıyım.
Ben diktirmistim zamaninda. Hepsi taze duruyo onlari kullanicam yine. Ama smdi diktirmek daha pahali hazirlardan bi arastirmak gerekkızlar anne yanı beşikleriniz için yada montessori aldıysanız o yataklarınız için nevresim düşündünüz mü? yastığa gerek yok diye biliyorum ? aldınız mı nevresim? ben diktirmeyi düşünüyorum
Aminnnn inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alalım inşallahSağlıkla kavuşun
Ayy inşallah canımMaşallah tontişimeçok güzel canım sen zaten diyet işini çözdün halledersin bundan sonrası iplik söküğü gibi gelir
Aynen bende calendulayi biliyorum o yüzden aldım kardeşim de çok memnunmuş.Weledayi bilmiyorum ama Calendula cilt onarıcı bir bitki, Calendula varsa içinde başarılı oluyor ürünler
Çok güzeller güle güle kullanDur site fotolarini ekliim
Oh oh maşallah alçak bişe kalmadı ise ne güzel otur bekleHay Allah.
Aklında bulunsun o hastaneler iyidir.ama geçen sene ki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.
Peki benim hepsini almış olmam.
Tesekkur ederim kuzum sen de hepsini gule gule guzel gunlerde kullanÇok güzeller güle güle kullan
Aynen ufak tefek şeyler kaldı işte onları da zamanla alırız.Oh oh maşallah alçak bişe kalmadı ise ne güzel otur bekle
hazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar daBen diktirmistim zamaninda. Hepsi taze duruyo onlari kullanicam yine. Ama smdi diktirmek daha pahali hazirlardan bi arastirmak gerek
Yan yatış yastığı alman lazım kuzum. Babyjem var e-bebekte. Ben bide ekstra reflü yatağı da alacağım. Nevresim icin suan normal besige geçenw kadar gerek yok. İnce müslin örtülerle halledilirkızlar anne yanı beşikleriniz için yada montessori aldıysanız o yataklarınız için nevresim düşündünüz mü? yastığa gerek yok diye biliyorum ? aldınız mı nevresim? ben diktirmeyi düşünüyorum
Nevresimi bilmiyorum bebek hastane cikisi almistim ordan. Icine hangisi sinerse onu ama cok kullanilmiyo yazin muslinle kisin uyku tulumuyla uyudu oglum. Carsaflar soldu kiliflar taptaze duruyohazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?