Ben çati kati güney cephedeyim karşi komşumda donuyor kuzey cephe o peluş pijamayla geziyor ben tişörtleValla şimdiden tatlı hareketleri. Doğduklarımda nasıl olacaklar kim bilir.çok heyecanlıyım 30. Haftaya girdiğimden beri kalbim pır pır. Zaman su oldu sanki ya.
Tansiyonunu baktır canım mutlaka. Bende öyle olunca tanıyorum düşmüş oluyor. Randevu bulabilmene çok sevindim. İsim olarakta neden kendi istediğinizi koymuyorsunuz ki? Yani bilmiyorum sonuçta sizin çocuğunuz başkalarını karıştırmayın derim. Bunlar belki size ufak gelir ama ileride daha çok karışırlar. Ama şu da var bana kalırsa Muhammed ismi de bir birey için çok ağır bir isim. İnşallah içinize sinen bir isim olur.
Ay burarası hala soğuk. Kışlıkları ile duruyoruz biz ya. Akşam soba yakıyoruz. Ben inanmıyorum bu dedikleriniz gerçek mi? Ben ne zaman yazı göreceğim cıbıldanacağım
Benden 2. Saat için kan almadilar aç aldilar 50 mg icecekten 60 dk sonra bi daha aldilar o kadarKızlar merhaba doktor randevum vardı şeker yüklemesi yaptirdim. Kızım 26 haftalık ama 1 kilo olmuş. Sizce kilosu fazla mi. Bide 75 gr şeker yüklemesi sonuçlarim sizce nasil çıkmış açlık sekerim yuksek cikmis sanki
Eki Görüntüle 3073064
Kız bizim evin her yanı güneş alıyor. Açık ama havalar ısınmıyor burada ya. Nasıl bi memleket anlamadım ben inan.Ben çati kati güney cephedeyim karşi komşumda donuyor kuzey cephe o peluş pijamayla geziyor ben tişörtle
Kilosu gayet normal bence. Diger sonuçlardan pek anlamıyorumKızlar merhaba doktor randevum vardı şeker yüklemesi yaptirdim. Kızım 26 haftalık ama 1 kilo olmuş. Sizce kilosu fazla mi. Bide 75 gr şeker yüklemesi sonuçlarim sizce nasil çıkmış açlık sekerim yuksek cikmis sanki
Eki Görüntüle 3073064
Size direkt 75gr yükleme yapmışlar. Açlık sınırda zaten. İlk saat saatte biraz yüksek gelmiş. Bana ilk 50gr yükleme oldu benim 178 çıkınca 2. Yüklemeyi yaptılar 100gr. Onda zaten şeker ben varım dedi. İnsülin+diyet devam ediyorum şu anda. Kiloya gelince şu anda 29+2 haftalık 1298gr kızım. Sizin haftanızda benim kızım 826gr Dı. Fazla gibi kilosu. Tabi burdan net öğrenemezsiniz. Em iyisi doktorunuz ile görüşün bir an önceKızlar merhaba doktor randevum vardı şeker yüklemesi yaptirdim. Kızım 26 haftalık ama 1 kilo olmuş. Sizce kilosu fazla mi. Bide 75 gr şeker yüklemesi sonuçlarim sizce nasil çıkmış açlık sekerim yuksek cikmis sanki
Eki Görüntüle 3073064
Canım bu saatler yüklemede ki mg a göre değişirBenden 2. Saat için kan almadilar aç aldilar 50 mg icecekten 60 dk sonra bi daha aldilar o kadar
Valla şimdiden tatlı hareketleri. Doğduklarımda nasıl olacaklar kim bilir.çok heyecanlıyım 30. Haftaya girdiğimden beri kalbim pır pır. Zaman su oldu sanki ya.
Tansiyonunu baktır canım mutlaka. Bende öyle olunca tanıyorum düşmüş oluyor. Randevu bulabilmene çok sevindim. İsim olarakta neden kendi istediğinizi koymuyorsunuz ki? Yani bilmiyorum sonuçta sizin çocuğunuz başkalarını karıştırmayın derim. Bunlar belki size ufak gelir ama ileride daha çok karışırlar. Ama şu da var bana kalırsa Muhammed ismi de bir birey için çok ağır bir isim. İnşallah içinize sinen bir isim olur.
Ay burarası hala soğuk. Kışlıkları ile duruyoruz biz ya. Akşam soba yakıyoruz. Ben inanmıyorum bu dedikleriniz gerçek
Tesekkur ederim canim gönülleri kalmasin dedim eşim de o olsun gonulleri kalmasin dedi bana bende tmm dedim ama dedim belirledigimiz isimde aklimda kaldi ama dedim hayirlisi olsun mahir emirde iyi dedim biz emir deriz onlarda mahir desinler dedimValla şimdiden tatlı hareketleri. Doğduklarımda nasıl olacaklar kim bilir.çok heyecanlıyım 30. Haftaya girdiğimden beri kalbim pır pır. Zaman su oldu sanki ya.
Ay burarası hala soğuk. Kışlıkları ile duruyoruz biz ya. Akşam soba yakıyoruz. Ben inanmıyorum bu dedikleriniz gerçek mi? Ben ne zaman yazı göreceğim cıbıldanacağım
İyi bari anlaştıysanız sevindimTesekkur ederim canim gönülleri kalmasin dedim eşim de o olsun gonulleri kalmasin dedi bana bende tmm dedim ama dedim belirledigimiz isimde aklimda kaldi ama dedim hayirlisi olsun mahir emirde iyi dedim biz emir deriz onlarda mahir desinler dedim
Bende istemezdim beklerdimki bu cocugumuzdada bize biraksinlar ama yine araya girdiler yaİyi bari anlaştıysanız sevindim
Valla canım ne diyim bilemedim.Bende istemezdim beklerdimki bu cocugumuzdada bize biraksinlar ama yine araya girdiler ya
Kilolu bir hamileyim zaten ama toplam 2 kilo aldım. Aslında yediklerime dikkat ediyorum. Doktor herşeyden cok memnunum kilosu iyi dedi. Ama bana fazla geldi kilosu uygulamalarda 750 gr felan yaziyordu. Şeker sonucu için yarın sabah ara dedi. İnşallah sadece yediklerime dikkat ederek insülinsiz atlatabilirim bu süreciSize direkt 75gr yükleme yapmışlar. Açlık sınırda zaten. İlk saat saatte biraz yüksek gelmiş. Bana ilk 50gr yükleme oldu benim 178 çıkınca 2. Yüklemeyi yaptılar 100gr. Onda zaten şeker ben varım dedi. İnsülin+diyet devam ediyorum şu anda. Kiloya gelince şu anda 29+2 haftalık 1298gr kızım. Sizin haftanızda benim kızım 826gr Dı. Fazla gibi kilosu. Tabi burdan net öğrenemezsiniz. Em iyisi doktorunuz ile görüşün bir an önce
Ben korona olduğum için 2 ay boyunca uyuyamayacak evden çıkamayacak şekilde öksürdüm. Çok sükür bebeğimin bir sorunu yok. Doktor olumsuz birşey söylemediKızlar bayadir yoktum, önce grip devaminda farenjit,balgam öksürük kulak tıkanıklığı yaşıyorum ve nerdeyse iki haftadır bitmedi,hala balgam çıkarıp öksürüyorum,kulaklarım tıkalı,burnum tıkalı,dün yatarken otruvine sıkmak zorunda kaldım burnuma tek fıs,birşey olmaz değil mi bebeğime,bir de çok sık öksürüyorum o da bişey yapmaz değil mi bebişime, öksürmek zarar verir mi bebegime
Aslinda ofis evime 5 dk uzaklikta ama yine de evden calismayi tercih ederim. Cok insancil biri olmadigimdan ne kadar az insan o kadar huzur diyorum. Ofisler cok kalabalik herkese gulumsemek zorundasin off dusuncesi bile geriyorPandemi ile evden de çalışmaya başladık, kadın için hep zor. Bir oglen evi süper diğer gün yemek yap diğer gün ütü yap akşama kalmasın. İşte olsam tam 1 saat arkadaşlarla muhabbet edip yemek yerdim. Evde olunca oturamıyorum kesinlikle. Tek faydasi alsam yolda gecmiyor zaman istanbul trafigindeKadına hayat daha zor her koşulda.
Doktorun öyle dediyse normaldir o zaman benim kız zayıfmışKilolu bir hamileyim zaten ama toplam 2 kilo aldım. Aslında yediklerime dikkat ediyorum. Doktor herşeyden cok memnunum kilosu iyi dedi. Ama bana fazla geldi kilosu uygulamalarda 750 gr felan yaziyordu. Şeker sonucu için yarın sabah ara dedi. İnşallah sadece yediklerime dikkat ederek insülinsiz atlatabilirim bu süreci
Az kalmış az. Ha gayret. Oo harika. Es dedigin böyle olur. Benim eşim de öyle. Cocugumuza o bakiyor, alusveris, temizlik hep onda. Zaten ben eşime guvenerek yaptim 2 bebeyi. Ama yine de duzen takintiliyim. Gordugum seyi yapana kadar rahat oturamiyorum. Sonra kalmisken sunu da yapayim bunu da yapayim 2 dk diye yerime oturamiyorum. O da diyor hicbir seye dokunma beni bekle ben gelince hallederim ama gonul razi gelmiyor. Benim lanetim gibi bir sey.Ay yok valla beni 32 den sonra kimse yerimden kaldıramazeşim sağolsun zaten bişey yaptırmıyor da bana, o zamana kadar bebişin odası eşyaları falanda herşeyi yerleşmiş olur inşallah
Babasıyla göbek yariştiriyoruz. İkimizinde boyu uzun kilosu fazla ondan herhaldeDoktorun öyle dediyse normaldir o zaman benim kız zayıfmışmaşallah diyelim. Doktorunu dinle sadece. Kafanı karıştırma bu şekilde derim. İnşallah öyle olur. Ben kullanmamak için çok direndim ama kazanamadım savaşı
Merhana çok geçmiş olsun canım. Sprey bişey yapmaz ama tek seferlik kullanırsan çünkü burun içinde uyuşukluk yapıyor içerisindeki maddeden dolayı o yüzden zararlı fakat devamlı kullanmazsan. Bende mecbur günde 1kez uyurken yapmıştım hastalık döneminde. Asla uyuyamıyorsum baş ağrısından ölüyordum burnum tıkalı diye. Birde bizde faranjit oldupumuz dönemde balgamınız vardı ve ne yapsak asla gitmiyordu. Bu yüzden hastalık bitse bile öksürük kalıyor. Öksürükte balgamı çıkartmak için vücut yapıyor. Bisolnatur diye bir bitkisel şurup var. Eczacıya sorabilirsiniz ben gebelikte kullandım zararsız diye biliyorum çünkü doktorum vermişti. Küçük bebeklerde de kullanılıyor içeriği temizdi. Mucizevi bişey 1günde balgam öksürük kalmamıştı. Şimdş hasta olunca ailece kullanıyoruz. İsterseniz sorun eczacıya kullanınKızlar bayadir yoktum, önce grip devaminda farenjit,balgam öksürük kulak tıkanıklığı yaşıyorum ve nerdeyse iki haftadır bitmedi,hala balgam çıkarıp öksürüyorum,kulaklarım tıkalı,burnum tıkalı,dün yatarken otruvine sıkmak zorunda kaldım burnuma tek fıs,birşey olmaz değil mi bebeğime,bir de çok sık öksürüyorum o da bişey yapmaz değil mi bebişime, öksürmek zarar verir mi bebegime
Kimseye kötü örnek olmak istemem ama 1,5 aydır falan iliadin sprey ile yasıyorum. Başka türlü nefes alamıyorum burnumun içindeki bütün etler şişiyor malesef. Bir şey olmaz yani… bir arkadasımda böyle benim gibi diğer hamileliğinde de böyle olmus malesef ama bir sey yok cocugundaKızlar bayadir yoktum, önce grip devaminda farenjit,balgam öksürük kulak tıkanıklığı yaşıyorum ve nerdeyse iki haftadır bitmedi,hala balgam çıkarıp öksürüyorum,kulaklarım tıkalı,burnum tıkalı,dün yatarken otruvine sıkmak zorunda kaldım burnuma tek fıs,birşey olmaz değil mi bebeğime,bir de çok sık öksürüyorum o da bişey yapmaz değil mi bebişime, öksürmek zarar verir mi bebegime
Canım muhammed gibi ağır ve anlamlı isimlerin konulmasını ben pek doğru bulmuyorum. Çünkü anlamları çok büyük ve çocuk büyüyünce illaki kızılıyor ediliyor o isimle bağırmak kızmak olmaz bizde. Çoğu insan bu yönünü düşünmüyor. Bizim adetlerimizde dede ismide konulmaz aynı şekilde yine çocuktur illaki bişey denir o isme dedeye ayıp olur diye. Sülalemde koyan yoktur. Ama sen annesi olarak ne isim gönlünden geçiyorsa onu koymalısın kesinlikle kimsenin gönlü olsun diye değil kendi gönlün olsun diye koy bence bundurumu eşinlede paylaş çünkü hep içinde kalabilir bundurum. bulduğunuz iki isimde birbirine yakışmışŞükür randevuda aldik 8 hazirana verildi randevu dua edin insallah iyi gecer hersey doktora sorucam doguma ne kadar var hocam diye bakalim ne diyecek oglumuzun ismide degisti buarada biz MUHAMMMED emir koyacaktik ama gorumcem babasının ismini koymamizi istedi sizde emir istiyorsuniz mahir emir koyun dedi galiba oglumun ismi mahir emir olacak onlarinda gonlu kalmasin eşim dedi ama ben MUHAMMED emir olmasini isterdim cunku o isme niyetlenmistik esimle kesin o ismi koyacaktik ama olmadi iste neyse hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?