2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda ofis evime 5 dk uzaklikta ama yine de evden calismayi tercih ederim. Cok insancil biri olmadigimdan ne kadar az insan o kadar huzur diyorum. Ofisler cok kalabalik herkese gulumsemek zorundasin off dusuncesi bile geriyor

Bosver, milletle ugrasmazsin evden gelen giden, nasıl geçiyor soruları (TR de bitmiyor soru) hem de hala covid var yani. Dün doktor gittim doktorumun hemşiresi yoktu, covidmis. Kimseden bu saatten sonra bsey bulaşmasın hicbirimize

Hangi iki isim yakisirmis

Kız bizim evin her yanı güneş alıyor. Açık ama havalar ısınmıyor burada ya. Nasıl bi memleket anlamadım ben inan.
Bitliste olan sen miydin canim
Canım bu saatler yüklemede ki mg a göre değişir
50 de açlık +60.dakika
75 de açlık+60.dk+120.dk
100de açlık+60.dk+120.dk+180.dk bakılıyor
Hee ondan demek ki bana doktor degerleri atmadi bile aradi sonuçlar güzel dedi bende hiç sormadim kaç diye kontrole gidince karta yaziyorlar gerci

Benimkide öyle ilaç içmeyince taş gibi oluyor sonra sancıya çeviriyor benimki maalesef

Günaydin kizlarr ayyy ankaraya sıcak iyi çöktü ev 45 derece sanirim şuan vantilatörü cikaracagim birazdan bu gidişle bi yemek koydum ocaga totom cikti hemen yoruluyorum ay ben
Angara ısındııı Yanacaguzzz ortası yok.

Evet doğru senin de zor geçiyor hamileliğin ağrıların fazla oluyordu demi, bide şeker falan.. Benim önceki de bundaki gibi ilk 4 Ay mide bulantılarımdan çok kötü geçirdim sonrası rahattı ama çok sonrayı göremedik onda da. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da herşeye katlanılıyor acısıyla tatlısıyla artık sana da kolay gelsin o zaman, evet geç değil aslında da hem sağlıkçılar öyle öneriyor 28 den sonra hazır olsun diye, hem de evet geçmişin izleri rahat bırakmıyor
Kilosu iyi yine, benimde 26+2 de 1100küsür gr çıktı fazla demişti dr ama benim şekerim de yüksek çıktı ondan heralde uyarmıştı, sonra çok sorun değil falan dedi ama bakalım şekerle bağlantısı olmasa sorun olmuyor sanırım. Bidaki kontrolde iyice soracağım ben de.. Şeker değerleri de bana 50 lik yapıldı, 75, liğin değerlerini hiç bilmiyorum..
Benden 2. Saat için kan almadilar aç aldilar 50 mg icecekten 60 dk sonra bi daha aldilar o kadar
Bende de bu şekilde oldu..
Geçmiş olsun benim de ilk aylarda sürekli öksürük olmuştu 1 aya yakın sürdü o aylar daha tehlikeli çok şükür bişey olmadı, bişey olmaz inş dr a danışmalı tabi yine..

Agdaciya geldim. nefret ediyorum ya. Cok acimasa bari. Dogumdan once bir iki kez daha gelirim sonrasi zaten 6 hafta lohusalik.

26+5 te 1080 gramı biz de, perinatolog normal buldu, gelişimi iyi dedi. 3 gün için mi fazla.dediler sana kilosunu cnm aa

Agdaciya geldim. nefret ediyorum ya. Cok acimasa bari. Dogumdan once bir iki kez daha gelirim sonrasi zaten 6 hafta lohusalik.

Amann olsa bir türlü olmasa. Jilet de ormana döndürüyor, ağda yine de candır. Cesaret edebilirsem lazer ıstiyorum, agdadan da bıktım

Bende çok gerginim ya 32.haftayi bir atlatsaydim erken doğum yapanlar günler yaklaşınca daha çok strese giriyor galiba ben alışverişi tamamladım evdeki temizliği tamamladım normalde taşınacaktik o kaldı çok şükür bu hafta içi valizimizi hazırlarım inşallah

26 da bana 1000 dedi hiç fazla demedi normal mi dedim normal dedi?
Hoş anasına çekerse kilolu dogar

Canım doktorun verdi dimi ilacı?
Çok geçmiş olsun

Canım sen nasıl istiyorsan öyle köy bırakma kimseye
Ayrıca baba isni koymak çok. Doğru bulmuyorum.
Gorumcen çok istiyorsa kendi koysin

İdrar enfeksiyonu bebek için de tehlikeli diyorlardı oyuzden ayaklarınızı dikkat edin dedi

Hemde nasıl zor anlatamam. Ama şükür bugünlerime de öyle diyorum artık. aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlar valla katlanılıyormuş. Ağrım olsa bile hareket edince neşem yerine geliyor hemen. teşekkür ederim hepimize kolay gelsin inşallah hazırlık aşaması daha zormuş gerçekten.
Offf ben dün gittim. Canımı aldı kız resmen ya. Valla çekme bırak kalsın diyesim geldi. O kadar acıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…