MaşallahBabasıyla göbek yariştiriyoruz. İkimizinde boyu uzun kilosu fazla ondan herhaldeböyle giderse göbekli doğacak simdiden icerde parmak emmeye başlamış açlıktan
Aslinda ofis evime 5 dk uzaklikta ama yine de evden calismayi tercih ederim. Cok insancil biri olmadigimdan ne kadar az insan o kadar huzur diyorum. Ofisler cok kalabalik herkese gulumsemek zorundasin off dusuncesi bile geriyor
Hangi iki isim yakisirmisCanım muhammed gibi ağır ve anlamlı isimlerin konulmasını ben pek doğru bulmuyorum. Çünkü anlamları çok büyük ve çocuk büyüyünce illaki kızılıyor ediliyor o isimle bağırmak kızmak olmaz bizde. Çoğu insan bu yönünü düşünmüyor. Bizim adetlerimizde dede ismide konulmaz aynı şekilde yine çocuktur illaki bişey denir o isme dedeye ayıp olur diye. Sülalemde koyan yoktur. Ama sen annesi olarak ne isim gönlünden geçiyorsa onu koymalısın kesinlikle kimsenin gönlü olsun diye değil kendi gönlün olsun diye koy bence bundurumu eşinlede paylaş çünkü hep içinde kalabilir bundurum. bulduğunuz iki isimde birbirine yakışmış
Bitliste olan sen miydin canimKız bizim evin her yanı güneş alıyor. Açık ama havalar ısınmıyor burada ya. Nasıl bi memleket anlamadım ben inan.
Hee ondan demek ki bana doktor degerleri atmadi bile aradi sonuçlar güzel dedi bende hiç sormadim kaç diye kontrole gidince karta yaziyorlar gerciCanım bu saatler yüklemede ki mg a göre değişir
50 de açlık +60.dakika
75 de açlık+60.dk+120.dk
100de açlık+60.dk+120.dk+180.dk bakılıyor
Mahir çayan koy devrimci ismi olsunHangi iki isim yakisirmis
Evet talihsiz kişi bendimBitliste olan sen miydin canim
Hee ondan demek ki bana doktor degerleri atmadi bile aradi sonuçlar güzel dedi bende hiç sormadim kaç diye kontrole gidince karta yaziyorlar gerci
Benimkide öyle ilaç içmeyince taş gibi oluyor sonra sancıya çeviriyor benimki maalesefEn başından beri iki kez progesteron ağız yoluyla.dun bende baya baskı hissettim sanki dikişim acıyor gibiydi. Bu aralar kendimi rahatsız hissediyorum. Hafif kasıklarımda ağrı oluyor kasılmalarım oluyor düzensiz. Az yesem bile karnım taş gibi beni çok rahatsız ediyor su içmeye korkar oldum.pazartesi kontrolüm var 1 ay üzerine gidecem ne dicek çok merak ediyorum.
Angara ısındıııGünaydin kizlarr ayyy ankaraya sıcak iyi çöktü ev 45 derece sanirim şuan vantilatörü cikaracagim birazdan bu gidişle bi yemek koydum ocaga totom cikti hemen yoruluyorum ay ben
Oyhhh benim yol uzunnnn öyle çok işim var kiŞimdi bebikimin kıyafetlerini ayırdım etiketlerini kestim. Bu bile ne kadar yorucu geldi anlatamam
Bizim yola çıkma durumu olmasa bende erteledim herhaldeOyhhh benim yol uzunnnn öyle çok işim var ki
Evet doğru senin de zor geçiyor hamileliğin ağrıların fazla oluyordu demi, bide şeker falan.. Benim önceki de bundaki gibi ilk 4 Ay mide bulantılarımdan çok kötü geçirdim sonrası rahattı ama çok sonrayı göremedik onda da. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da herşeye katlanılıyor acısıyla tatlısıyla artıkHeyecanlı evet ama valla ben çok zor geçiyorum hamileliği hiç tadına varamadım.aa baya erken olmuş ama hepsi aynı olacak diye bir kural yok ki. İnşallah bu bebişim zamanında sağlıkla gelir benim de hazır değil hala. Bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip hurçlara koyacağım. Aslında geç değil ama senin Bi önceki durumundan dolayı bavulu erken kapatman senim adına iyi olur tabi.
Kilosu iyi yine, benimde 26+2 de 1100küsür gr çıktı fazla demişti dr ama benim şekerim de yüksek çıktı ondan heralde uyarmıştı, sonra çok sorun değil falan dedi ama bakalım şekerle bağlantısı olmasa sorun olmuyor sanırım. Bidaki kontrolde iyice soracağım ben de.. Şeker değerleri de bana 50 lik yapıldı, 75, liğin değerlerini hiç bilmiyorum..Kızlar merhaba doktor randevum vardı şeker yüklemesi yaptirdim. Kızım 26 haftalık ama 1 kilo olmuş. Sizce kilosu fazla mi. Bide 75 gr şeker yüklemesi sonuçlarim sizce nasil çıkmış açlık sekerim yuksek cikmis sanki
Eki Görüntüle 3073064
Bende de bu şekilde oldu..Benden 2. Saat için kan almadilar aç aldilar 50 mg icecekten 60 dk sonra bi daha aldilar o kadar
Geçmiş olsun benim de ilk aylarda sürekli öksürük olmuştu 1 aya yakın sürdü o aylar daha tehlikeli çok şükür bişey olmadı, bişey olmaz inş dr a danışmalı tabi yine..Kızlar bayadir yoktum, önce grip devaminda farenjit,balgam öksürük kulak tıkanıklığı yaşıyorum ve nerdeyse iki haftadır bitmedi,hala balgam çıkarıp öksürüyorum,kulaklarım tıkalı,burnum tıkalı,dün yatarken otruvine sıkmak zorunda kaldım burnuma tek fıs,birşey olmaz değil mi bebeğime,bir de çok sık öksürüyorum o da bişey yapmaz değil mi bebişime, öksürmek zarar verir mi bebegime
Evet doğru senin de zor geçiyor hamileliğin ağrıların fazla oluyordu demi, bide şeker falan.. Benim önceki de bundaki gibi ilk 4 Ay mide bulantılarımdan çok kötü geçirdim sonrası rahattı ama çok sonrayı göremedik onda da. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da herşeye katlanılıyor acısıyla tatlısıyla artıksana da kolay gelsin o zaman, evet geç değil aslında da hem sağlıkçılar öyle öneriyor 28 den sonra hazır olsun diye, hem de evet geçmişin izleri rahat bırakmıyor
Kilosu iyi yine, benimde 26+2 de 1100küsür gr çıktı fazla demişti dr ama benim şekerim de yüksek çıktı ondan heralde uyarmıştı, sonra çok sorun değil falan dedi ama bakalım şekerle bağlantısı olmasa sorun olmuyor sanırım. Bidaki kontrolde iyice soracağım ben de.. Şeker değerleri de bana 50 lik yapıldı, 75, liğin değerlerini hiç bilmiyorum..
Bende de bu şekilde oldu..
Geçmiş olsun benim de ilk aylarda sürekli öksürük olmuştu 1 aya yakın sürdü o aylar daha tehlikeli çok şükür bişey olmadı, bişey olmaz inş dr a danışmalı tabi yine..
Agdaciya geldim.nefret ediyorum ya. Cok acimasa bari. Dogumdan once bir iki kez daha gelirim sonrasi zaten 6 hafta lohusalik.
Bende çok gerginim ya 32.haftayi bir atlatsaydim erken doğum yapanlar günler yaklaşınca daha çok strese giriyor galibaAyy 30 larda olmak çok heyecanlıdır.ben de şimdiden geriliyorum 30 lu haftalar için.. bide 33+2 de doğum yapmıştım öncekini o tarihe odaklı beynim bi atlatsam stres ve korkum yarıya inecek heyecanla devam edeceğim sadece inş çantam da hazır değil, hastane çıkışı almadım bide yıkama ütü işleri duruyor haftaya hepsine el atacağım o hafta biter inş, geç kaldım biraz..
26 da bana 1000 dedi hiç fazla demedi normal mi dedim normal dedi?Evet doğru senin de zor geçiyor hamileliğin ağrıların fazla oluyordu demi, bide şeker falan.. Benim önceki de bundaki gibi ilk 4 Ay mide bulantılarımdan çok kötü geçirdim sonrası rahattı ama çok sonrayı göremedik onda da. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da herşeye katlanılıyor acısıyla tatlısıyla artıksana da kolay gelsin o zaman, evet geç değil aslında da hem sağlıkçılar öyle öneriyor 28 den sonra hazır olsun diye, hem de evet geçmişin izleri rahat bırakmıyor
Kilosu iyi yine, benimde 26+2 de 1100küsür gr çıktı fazla demişti dr ama benim şekerim de yüksek çıktı ondan heralde uyarmıştı, sonra çok sorun değil falan dedi ama bakalım şekerle bağlantısı olmasa sorun olmuyor sanırım. Bidaki kontrolde iyice soracağım ben de.. Şeker değerleri de bana 50 lik yapıldı, 75, liğin değerlerini hiç bilmiyorum..
Bende de bu şekilde oldu..
Geçmiş olsun benim de ilk aylarda sürekli öksürük olmuştu 1 aya yakın sürdü o aylar daha tehlikeli çok şükür bişey olmadı, bişey olmaz inş dr a danışmalı tabi yine..
Canım doktorun verdi dimi ilacı?Kimseye kötü örnek olmak istemem ama 1,5 aydır falan iliadin sprey ile yasıyorum. Başka türlü nefes alamıyorum burnumun içindeki bütün etler şişiyor malesef. Bir şey olmaz yani… bir arkadasımda böyle benim gibi diğer hamileliğinde de böyle olmus malesef ama bir sey yok cocugunda
Canım sen nasıl istiyorsan öyle köy bırakma kimseyeŞükür randevuda aldik 8 hazirana verildi randevu dua edin insallah iyi gecer hersey doktora sorucam doguma ne kadar var hocam diye bakalim ne diyecek oglumuzun ismide degisti buarada biz MUHAMMMED emir koyacaktik ama gorumcem babasının ismini koymamizi istedi sizde emir istiyorsuniz mahir emir koyun dedi galiba oglumun ismi mahir emir olacak onlarinda gonlu kalmasin eşim dedi ama ben MUHAMMED emir olmasini isterdim cunku o isme niyetlenmistik esimle kesin o ismi koyacaktik ama olmadi iste neyse hayirlisi olsun
İdrar enfeksiyonu bebek için de tehlikeli diyorlardı oyuzden ayaklarınızı dikkat edin dediKizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
Hemde nasıl zor anlatamam. Ama şükür bugünlerime de öyle diyorum artık.Evet doğru senin de zor geçiyor hamileliğin ağrıların fazla oluyordu demi, bide şeker falan.. Benim önceki de bundaki gibi ilk 4 Ay mide bulantılarımdan çok kötü geçirdim sonrası rahattı ama çok sonrayı göremedik onda da. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da herşeye katlanılıyor acısıyla tatlısıyla artıksana da kolay gelsin o zaman, evet geç değil aslında da hem sağlıkçılar öyle öneriyor 28 den sonra hazır olsun diye, hem de evet geçmişin izleri rahat bırakmıyor
Offf ben dün gittim. Canımı aldı kız resmen ya. Valla çekme bırak kalsın diyesim geldi. O kadar acıdı.Agdaciya geldim.nefret ediyorum ya. Cok acimasa bari. Dogumdan once bir iki kez daha gelirim sonrasi zaten 6 hafta lohusalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?