- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kız en uzaktaki insan getirir kaseyi falan tv ünitesini bana alsan ben kapına altın takardımInan hic biri yok. Guya ev hediyesiyle geldi bana. O ev aldiginda ben ona kocaman bi tv unitesi almiatim set halinde. 2017 de bin tlye yakin. Bana 6 tane kase getirmis. Elin bos gel daha iyi kufreder gibi kase getirmis. Kek pogaca vs tabak hazirladim cayin yanina ikram ettim ikiser tane eve gotureyim de yarin oglumun beslenme cantasina koyyim dio. Verir miyim gotune baka baka gonderdim
Yerlesme kanamasi cok konusulan ama nadir yasanan bi durum bence. Sana umut vermek isterdim ama 3 gun gecikmede cikmiyosa muhtemelen gebelik yok. Kimyasal gebelik gecirdim ben onda bile pozitifi gormustum iki gun gecikmede. Sen emin olmak icin bi asmde kan ver sabah
Ben aliakinim bunun gorgusuzlugune sasirmam sasirtici aslinda. Yillarca evime gelip toplayip toplayip goturdu. Parfumden ruja hatta oglumun daha kullanmadigi lazimligina kadar. Yoktan da anlamiyo. Sanirsin ben sabancinin kiziyimKız en uzaktaki insan getirir kaseyi falan tv ünitesini bana alsan ben kapına altın takardım
Az yesin de kendine hizmetçi tutsun deli soyka
Bu yazı böyle böyle geçirecez kuzu maalesef son ayların yaza gelmesi çok iyi olmadı ama napalımŞükür en azından şekerim iyi gidiyor bir sorun yok. Ama şu yanmalar da geçse bir an önce çok iyi olacak. Uyuyamamak çok kötü bir şeymiş yani hiç uyuyamamak..
Benim her yerim yaniyo. Ev cati kati cephe guney bati. Ytanmasam ciplak gezcem gece ara ara ayagimin birini yere koyyorumBu yazı böyle böyle geçirecez kuzu maalesef son ayların yaza gelmesi çok iyi olmadı ama napalım
Aynen öyle. Artık tek duamız aman sağlıklı olsunlar aman sıkıntıları olmasın aman zamanında doğsunlar. Başka bir şey istemiyorum. Biz atlatırız bu durumları bir şekildeBu yazı böyle böyle geçirecez kuzu maalesef son ayların yaza gelmesi çok iyi olmadı ama napalım
Kız yakın olaydık ya ben döverdim onu benim tahammül sınırlarımın çok üstünde bu karıBen aliakinim bunun gorgusuzlugune sasirmam sasirtici aslinda. Yillarca evime gelip toplayip toplayip goturdu. Parfumden ruja hatta oglumun daha kullanmadigi lazimligina kadar. Yoktan da anlamiyo. Sanirsin ben sabancinin kiziyimgecen yil ogluma bi esofman takimi aldim az buyuk aldim 3 mevsim giyer diye dusunerek. Bu seninkine buyuk ver de benm oglan giysin dedi ozellikle aldik falan dedm inatla oglanin uzerinden cikarttirip denedi ogluna. Allahtan oglum agladi da birakti geri yoksa vermem falan desen de onu cantasina atiyo yani
Yok beni daha ateş çağırmıyorBenim her yerim yaniyo. Ev cati kati cephe guney bati. Ytanmasam ciplak gezcem gece ara ara ayagimin birini yere koyyorumutanmasam camdan disari uzatcam. Dogursaydik bi hayirla
Kiz bi de cok arkadasi var. Heralde hepsine boyle yapio diorum ben yani baska turlu bu yapismasa kmse bunla akliyla arkadaslik etmez bence yaniKız yakın olaydık ya ben döverdim onu benim tahammül sınırlarımın çok üstünde bu karıbuna nefes tüketmeye yazık oksijen sağlayan ağaç ağlar be
Yaa daha ne hallerini konuşacağımız günleri gelecekAynen öyle. Artık tek duamız aman sağlıklı olsunlar aman sıkıntıları olmasın aman zamanında doğsunlar. Başka bir şey istemiyorum. Biz atlatırız bu durumları bir şekilde
Toplaşıp saçını başını yolunKiz bi de cok arkadasi var. Heralde hepsine boyle yapio diorum ben yani baska turlu bu yapismasa kmse bunla akliyla arkadaslik etmez bence yani
kizlar bişey sormam lazim 32 haftam.bugun itibariyle.doluyor yarın doktora çalışabilir raporu için gidicem ama son iki gündür yürümekte zorlanıyorum resmen aşağıya baskı yapiyo inanılmaz hareketli ve alt kısmında batmaya benzer bisiker oluyo ilk hamilleliginde böyle olmamıştım.
ya herkes 32 yi görsek.falan diyo benim 32 bitti ama sanırım.daha zor günler bekliyo hicbisey yapamıyorsun acayip ağır hissediyorsun saçma.saban ağrılar baskılar yurmekte zorlanıyorum valla bence direk doguralim 38 falan olalım yani
sezaryenli olup sezaryen yarası acıyan var mı? 2 gündür sağ köşesi sızlıyor sezaryen yarasının. eşimle hatırladık o kısmı en geç iyileşmişti. valla ssvdden korkmaya başladım, sancı olmadan yaram acıyorsa sancıyla ne olur.
Sandık lekesini nAsıl cıkarttın canım
22 ay oldu tam. Acimiyordu aslinda. 2 gundur ayni nokta aciyor. 10 gun var dojtora gitmeyeKac sene olmuştu senin sezeryan olalı? 2019 da olduğumda sezeryan 2 sebe sızladı, hatta cekildigini hissettim sanki yeni seseryan olmuşum da dikişler kuruyor gibi. 3 sene oldu ancak geçti ama hissizlik belirli bir alanda hala var bende
Kuzum bende sezeryan yeri ağrısı hiç olmadı bir jel vermişti sanırım o etkili oldu çokta çabuk iyileşti. O yüzden kendimden bilmiyorum ama ablamda oluyordu aynı doktorda doğum yaptık kontrollerde hep normal çıkıyordu onunki de şimdi 4 yılı bitti şikayetleri nerdeyse 1-1,5 yıldır yok. Okuduysan haziran annelerinde yeni sezeryanlılara bu köşe kısmını daha sıkı dikiyoruz demişler senin daha 2 yıl oldu rahim büyüdüğü için normal bir bası ağrısıdır diye düşünüyorumsezaryenli olup sezaryen yarası acıyan var mı? 2 gündür sağ köşesi sızlıyor sezaryen yarasının. eşimle hatırladık o kısmı en geç iyileşmişti. valla ssvdden korkmaya başladım, sancı olmadan yaram acıyorsa sancıyla ne olur.
Benim de ilk 2 sene cekiyordu dikiş yerlerim, normal. İkinci kez diye dusunme, sezeryan olunca ameliyat iste, ameliyat olunca da 5 kat rahime kadar kesiyorlar, gayet normal. İyileşmem 40 günu gecmisti22 ay oldu tam. Acimiyordu aslinda. 2 gundur ayni nokta aciyor. 10 gun var dojtora gitmeye
İnşallah İnşallah hayırlısı ile gelelim o günlereYaa daha ne hallerini konuşacağımız günleri gelecek
bizim cuma günü 32 bitiyor. Bebeğin çantasını hazırlayalı birkaç hafta oldu. Kendi çantamı da bu hafta hazırlar kapatırım diyorum. Herşey hazır ama valize koyup kapatmadım henüzHastane çantası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız
bebeği dizlerinizin üzerine ters şekilde yatırım sırtına parmaklarınıza sertçe baskı yapıyorsunuz. Ben birkaç kez yapmak durumunda kaldım kızımda. Çok şükür sorunsuz çıktı hemen. YouTube da bebek ilk yardımı diye videolarda ayrıntılı anlatıyorSizlere bi sorum olacak ben en çok bebeği emzirirken ya da mama yerken nefes borusuna kaçmasından çok korkuyorum yeğenimden dolayı fobi oldu tecrübeli anneler fikir verebilir mi böyle bi durum da ne yapmak gerekiyor
Ay yardım etsinler artık ama senin kızın daha büyükmüş daha iyi gibime geliyor benim bekleme şansım da çok yoktu canım yaşta artık riskli grupta 37En iyisini yapmışsın bence. Her çocuk anneye en az 7 yıl bağımlı kalıyor arayı çok açınca hep sana bağımlı birileri oluyor hayatını onlara göre planlamak zorunda kalıyorsun. Mesela ben tam rahata etmişken şimdi tekrar başa sarıcam. Ama tek başıma başa sarmıcam inşallah kızı bu kadar ara verdirip 8 sene çocuk istemeyen eşimin başına sarmayı düşünüyorumSerbest çalışıyor nasıl olsa ben derse girince kıza o baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?