2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız en uzaktaki insan getirir kaseyi falan tv ünitesini bana alsan ben kapına altın takardım
Az yesin de kendine hizmetçi tutsun deli soyka

Kız en uzaktaki insan getirir kaseyi falan tv ünitesini bana alsan ben kapına altın takardım
Az yesin de kendine hizmetçi tutsun deli soyka
Ben aliakinim bunun gorgusuzlugune sasirmam sasirtici aslinda. Yillarca evime gelip toplayip toplayip goturdu. Parfumden ruja hatta oglumun daha kullanmadigi lazimligina kadar. Yoktan da anlamiyo. Sanirsin ben sabancinin kiziyim gecen yil ogluma bi esofman takimi aldim az buyuk aldim 3 mevsim giyer diye dusunerek. Bu seninkine buyuk ver de benm oglan giysin dedi ozellikle aldik falan dedm inatla oglanin uzerinden cikarttirip denedi ogluna. Allahtan oglum agladi da birakti geri yoksa vermem falan desen de onu cantasina atiyo yani

Şükür en azından şekerim iyi gidiyor bir sorun yok. Ama şu yanmalar da geçse bir an önce çok iyi olacak. Uyuyamamak çok kötü bir şeymiş yani hiç uyuyamamak..
Bu yazı böyle böyle geçirecez kuzu maalesef son ayların yaza gelmesi çok iyi olmadı ama napalım

Bu yazı böyle böyle geçirecez kuzu maalesef son ayların yaza gelmesi çok iyi olmadı ama napalım
Aynen öyle. Artık tek duamız aman sağlıklı olsunlar aman sıkıntıları olmasın aman zamanında doğsunlar. Başka bir şey istemiyorum. Biz atlatırız bu durumları bir şekilde

Kız yakın olaydık ya ben döverdim onu benim tahammül sınırlarımın çok üstünde bu karı buna nefes tüketmeye yazık oksijen sağlayan ağaç ağlar be

Benim her yerim yaniyo. Ev cati kati cephe guney bati. Ytanmasam ciplak gezcem gece ara ara ayagimin birini yere koyyorum utanmasam camdan disari uzatcam. Dogursaydik bi hayirla
Yok beni daha ateş çağırmıyor geçen işte kızdan stresten soyundum iki gündür burnum akıyor

Kız yakın olaydık ya ben döverdim onu benim tahammül sınırlarımın çok üstünde bu karı buna nefes tüketmeye yazık oksijen sağlayan ağaç ağlar be
Kiz bi de cok arkadasi var. Heralde hepsine boyle yapio diorum ben yani baska turlu bu yapismasa kmse bunla akliyla arkadaslik etmez bence yani

Benim bir iki kez vajinadan aşağıya baskı hissettim, ertesi gün doktordaydim, daha doğum pozisyonunda olmadığından ayakları asagida baskinyapmasi normal demişti cnm

32.haftada bebek gelişimini hemen hemen tamamlamış oluyor ayrıca kuvezde de 2kg üzerini tutmuyor hastaneler. Özellikle benim gibi erken dogum yaşamış ve riski olanlar için minimum 32.hafta sinirini geçmek kritik. Yoksa 36 yi görelim, premature olmasın keşke

Kac sene olmuştu senin sezeryan olalı? 2019 da olduğumda sezeryan 2 sebe sızladı, hatta cekildigini hissettim sanki yeni seseryan olmuşum da dikişler kuruyor gibi. 3 sene oldu ancak geçti ama hissizlik belirli bir alanda hala var bende

Sandık lekesini nAsıl cıkarttın canım

Amway prewash denedin mi

22 ay oldu tam. Acimiyordu aslinda. 2 gundur ayni nokta aciyor. 10 gun var dojtora gitmeye

Hanımlar hamileyken bactroban krem kullanabiliyor muyuz? Sanırım ayak tırnağım batmıs biraz iltihap olusmus oraya sürsem dedim ama fazla bi açıklamada bulamadım internette

Sizlere bi sorum olacak ben en çok bebeği emzirirken ya da mama yerken nefes borusuna kaçmasından çok korkuyorum yeğenimden dolayı fobi oldu tecrübeli anneler fikir verebilir mi böyle bi durum da ne yapmak gerekiyor

Kuzum bende sezeryan yeri ağrısı hiç olmadı bir jel vermişti sanırım o etkili oldu çokta çabuk iyileşti. O yüzden kendimden bilmiyorum ama ablamda oluyordu aynı doktorda doğum yaptık kontrollerde hep normal çıkıyordu onunki de şimdi 4 yılı bitti şikayetleri nerdeyse 1-1,5 yıldır yok. Okuduysan haziran annelerinde yeni sezeryanlılara bu köşe kısmını daha sıkı dikiyoruz demişler senin daha 2 yıl oldu rahim büyüdüğü için normal bir bası ağrısıdır diye düşünüyorum

22 ay oldu tam. Acimiyordu aslinda. 2 gundur ayni nokta aciyor. 10 gun var dojtora gitmeye
Benim de ilk 2 sene cekiyordu dikiş yerlerim, normal. İkinci kez diye dusunme, sezeryan olunca ameliyat iste, ameliyat olunca da 5 kat rahime kadar kesiyorlar, gayet normal. İyileşmem 40 günu gecmisti

Hastane çantası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız
bizim cuma günü 32 bitiyor. Bebeğin çantasını hazırlayalı birkaç hafta oldu. Kendi çantamı da bu hafta hazırlar kapatırım diyorum. Herşey hazır ama valize koyup kapatmadım henüz
Sizlere bi sorum olacak ben en çok bebeği emzirirken ya da mama yerken nefes borusuna kaçmasından çok korkuyorum yeğenimden dolayı fobi oldu tecrübeli anneler fikir verebilir mi böyle bi durum da ne yapmak gerekiyor
bebeği dizlerinizin üzerine ters şekilde yatırım sırtına parmaklarınıza sertçe baskı yapıyorsunuz. Ben birkaç kez yapmak durumunda kaldım kızımda. Çok şükür sorunsuz çıktı hemen. YouTube da bebek ilk yardımı diye videolarda ayrıntılı anlatıyor

Ay yardım etsinler artık ama senin kızın daha büyükmüş daha iyi gibime geliyor benim bekleme şansım da çok yoktu canım yaşta artık riskli grupta 37 tüp bebek hemen tutar mı bilmiyorum embriyomuz çoktu ama ara vermek istemedim iyiki vermemisim 1 sene daha beklesem yapmayabilirdim kızımda preeklampsi geçirdim için korkularım çok fazlaydı kizimda hamileyken çalışıyordum ama şimdi çocuklari büyütene kadar hastaneye donmeyi düşünmüyorum eşimde iş yerimiz var çalışanlarla birlikte oluyor ama kızım konusunda çok yardım ediyor ev ile iş yerimiz aynı yerde sayılır çok yakın kızımı götürür gezdirir iştahı çok azdı şuan daha iyi çalışanlarımız da kızımı çok sevdiği için oynayarak yediriyorlar bende evde hep oyunla yedirmeye çalışıyordum ama oyuna dalıp yemeği yemiyordu bu sefer ben üzülüyorum strese giriyorum hemen tansiyonumu etkiliyor o yüzden eşim götürür oyunlar oynarlar ben evde uzanirim sıkılırsam kalkar giderim ama kızım gün içindeki herşeyi detaylı rüyasında görür ve anlatır uykusuz günlere 2 yıldır çok aşırı alıştım bari 1 yıl daha devam edeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…