- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bu dedigine sende inaniyo musun şekerimSen böyle diye diye en erken sen doguracaksin ahada söylüyorum burada
yok henüz denemedim. Bu haftasonu bende bakacagım:)Amway prewash denedin mi
Kaynanam 2 aydır bende. Allah razı olsun evimi siler süpürür. Eşime yemek yapar ama insan gerçekten bir süre sonra bunalıyormuş. Kendi düzeni farklı benim düzenim farklı mesela yapamıyorum o yüzden. Senin elti de pis biri belli yani. Aslan yattığı yerden belli olurmuş. Yaptığı da ne kadar ayıp yani insanlar başka evlerde nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum ben cidden. 2 ay mecburiyetten kv ile kaldım onun evinde aman Bi şey demesin laf olmasın diye her gün ev temizliyordum. Kendi ailem içinde bu böyleydi. Ne diyim bilemedim inan. Allah sabır versinKızlar iyi günler nasılsınızUmarım her kes iyidir. Bende elti krizi atlattım 2hafta
Ben böyle insan görmedim kızlar gerçekten görmedim aşırı sinirimi bozdu. Eşimde zaten sevmez o kızı(bizden 2yıl önce evlenmişler) ben hep diyordumki annem suçlu niye gelininden sana konuşmuşki hiç doğru şey yapmamış. Sende o kıza karşı nefret uyandırmış(halada bu fikirdeyim)
Kafanızı çok ağrıtmak istemiyorum. Çoçuğunu doktora göstermek için (şükür çok iyi çoçuk, sadece fenobarbital alıyor onu azaltıyo ve o dönemde EEG çekiyor( her 6aydan bir geliyorlar(yurtdışından) bu arada bende yabancı uyrukluyum. İlk geldiklerinde daha hamile değildim 3hafta idare ettim. Hep arkalarını topladım. Yemek yeyib arkasından masayı silmeyen, çekirdek çıtlayıp peçeteyle öyle masada bırakıyordu. Neise zaten bunlara göz yumdum yola verdim gittiler. Burda telefon hattıda almıyorlar 150liralarından geçmiyorlar ben verdiyordum dışarıda rahat edin diye.
Bu kez bende hamileydim zaten bilenler bilir varislerim var rahimde ağrımı tarif edemem nasıl((( ayakta kalmakta zorlanıyorum. Yine geldiler çok iyi karşıladım iki üç gündür gelmlerine hazırlanıyordum pasta o bu her şey yaptım. Bu kez daha eşşek gibi davrandı. Çoçuğuna 10tane tencere bulaşık kullanıyordu her sabah,birinde yıkamayı tenezzül etmiyorduBunada 1hafta sonra artık dikkat etmeye başladım. Peçeteyle ağzın burnun siliyor çoçuğun oda masada Çoçuk aşırı hiperaktiv her tarafı dağıtıyo, anlatılır gibi değil yani. Eşim en son fark etti bunları.
Kızlar gerçekten birinin evine 1gün bile gidip yardım ederim. Hele hamile birini düşünemiyorum. Birde çok nankörler sanki benim bunlara borcum var. Sende universite bitirdin bende. Artı ben burda denklikte aldım şükür. Çok sinir etti beni eşi ve kendisi. Sözde demiyorum(akılsız başım) en sonda otobüse geç kaldılar (eşim geç geldi işten) zaten bilet almamıştık. Otogardan alacaktık. Siz bunların eşime yaptıkları suratıgörsenizO nasıl sinirlendi ben kaç haftadır bunlar için bunu yapayım birde bunların yaptığına bak. İstedikleri saatede vardık otogara. Arabayı bile onlara vermişti kendisi işe otobüsle gidiyordu.böyle nankör görülmez Galiba çok konuştum kusura bakmayın kızlar
Ayy insan etkileniyor böyle şeylerde.Komşu vefat etmiş kızlar haberi geldiannem babamdan beri cenazede hassas olduğumu bildiği için bırakmadı evde kızda ağıt, kalabalık sesler olur korkar dedi. Gümbürtü patırdı uyumamıştı zaten şimdi uyudu yavrum
Günaydın.
30+0 'dan Günaydınlarr
Allah annesine babasına onu , anne ve babasına da ona bağışlasın inşallah.Günaydın kızlar cumartesi günü kuzenim kontrole diye gitti ve doğum yaptı asıl haftası 28 bebek 1.5-2 hafta geridenmiş yani 26 810 gram doğdu kontrol esnasında bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen ameliyata almıslar yogun bakımda şuan bebiş insallah tutunur hayata sağlıklı bir şekilde dualarınıza talibizbizim de bugün doktor kontrolümüz var kilosunu falan cok merak ediyorum umarım şekerden etkilenmemiştir cok heyecanlıyım bir ayın sonunda göreceğim icin İnsallah hepimiz vaktinde doğururuz ama en azından 33-34 leri görsün herkes Allah’ın izniyle insallah
Allah'ım bebeği sağlık sıhhat versin anne babasına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz bebişin. Allah'ım anne babayada güç kuvvet versin.Günaydın kızlar cumartesi günü kuzenim kontrole diye gitti ve doğum yaptı asıl haftası 28 bebek 1.5-2 hafta geridenmiş yani 26 810 gram doğdu kontrol esnasında bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen ameliyata almıslar yogun bakımda şuan bebiş insallah tutunur hayata sağlıklı bir şekilde dualarınıza talibizbizim de bugün doktor kontrolümüz var kilosunu falan cok merak ediyorum umarım şekerden etkilenmemiştir cok heyecanlıyım bir ayın sonunda göreceğim icin İnsallah hepimiz vaktinde doğururuz ama en azından 33-34 leri görsün herkes Allah’ın izniyle insallah
Hiç fikrim yok toplamda 120 adet aldım. Çift kullanacağım mantığı ileHanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
Bana arkadaşim verdi 100lü almiş yarisindan cogunu verdi kullanmamis o hava almadigi icin goguslerde yaraya sebep olabiliyormus sadece biyere giderken kullandim dedi bana philipsin gogus kalkani var hava alan ondan aldirdi bende aldim hem icine sütte birikiyorHanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
Aldiklarinizi yıkamaya basladim onları utuleyip yavaştan hazırlamaya başlayacağız. Benim pjima vs eksik onları alacağım bir araHastane çantası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız
Rabbim inşallah annesine saglikla sihhatle kavuştursunGünaydın kızlar cumartesi günü kuzenim kontrole diye gitti ve doğum yaptı asıl haftası 28 bebek 1.5-2 hafta geridenmiş yani 26 810 gram doğdu kontrol esnasında bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen ameliyata almıslar yogun bakımda şuan bebiş insallah tutunur hayata sağlıklı bir şekilde dualarınıza talibizbizim de bugün doktor kontrolümüz var kilosunu falan cok merak ediyorum umarım şekerden etkilenmemiştir cok heyecanlıyım bir ayın sonunda göreceğim icin İnsallah hepimiz vaktinde doğururuz ama en azından 33-34 leri görsün herkes Allah’ın izniyle insallah
Bende 50 li mi alsam dedim sonra 100 muHiç fikrim yok toplamda 120 adet aldım. Çift kullanacağım mantığı ile
Himm ozaman 50 li alayım kenarda dursun disarsi için. Bende ev için değilde disarda islanmasin diye alacanBana arkadaşim verdi 100lü almiş yarisindan cogunu verdi kullanmamis o hava almadigi icin goguslerde yaraya sebep olabiliyormus sadece biyere giderken kullandim dedi bana philipsin gogus kalkani var hava alan ondan aldirdi bende aldim hem icine sütte birikiyor
50 li al ya. Pek lazım olmuyormuş anladığım kadarı ile.Bende 50 li mi alsam dedim sonra 100 mu
Hayirla kavussunlar bebeklerine. Yogunbakim sureci duygusal olarak cok zor kaldi ki o haftalarda dogan bebek daha uzun kaliyo. Allah anne babaya sabir versin saglikla sihhatle donsunler hepbirlikte evlerineGünaydın kızlar cumartesi günü kuzenim kontrole diye gitti ve doğum yaptı asıl haftası 28 bebek 1.5-2 hafta geridenmiş yani 26 810 gram doğdu kontrol esnasında bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen ameliyata almıslar yogun bakımda şuan bebiş insallah tutunur hayata sağlıklı bir şekilde dualarınıza talibizbizim de bugün doktor kontrolümüz var kilosunu falan cok merak ediyorum umarım şekerden etkilenmemiştir cok heyecanlıyım bir ayın sonunda göreceğim icin İnsallah hepimiz vaktinde doğururuz ama en azından 33-34 leri görsün herkes Allah’ın izniyle insallah
Ilk 3 ay memeler akiyor. Ben ilk 3 ay kullanip dunyanin parasini vermistim. Bu sefer yikanabilir gogus pedi ve gumus kapak aldim. Kullan at gogus pedi derdinden kurtuldum. Kullan atlarla bas edemezsin. Bir paket yetmez. Ki hic kullanmayan mendil selpak pecete koyan da oluyor. Hijyenik olmayabilir. Nasil icine sinerse.Hanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
ben ovulasyon testi kullanmıştım hamile kalmaya çalışırken, ama hepsi yanlış ölçmüştü. yumurtlamam olup bitmişti hergün test yapmıştım ama hepsinde negatif çıkmıştı. doktora gittimde öğrendim çoktan yumurtlama olmuş sende demişti, bilginize.Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Bu dedigine sende inaniyo musun şekerim
raporu işyeri onaylıyor, önce onların onaylaması lazım ödeme çıkması içinHastaneden doğum raporu aldıktan sonra raporun bitisinde mi SGK ya gitmem gerekiyor onaylanması için
Ben yumurtlama takibi yaparken de kullanıyorum ama zaten hissediyorum yumurtladığımı ağrım oluyo.ben ovulasyon testi kullanmıştım hamile kalmaya çalışırken, ama hepsi yanlış ölçmüştü. yumurtlamam olup bitmişti hergün test yapmıştım ama hepsinde negatif çıkmıştı. doktora gittimde öğrendim çoktan yumurtlama olmuş sende demişti, bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?