2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlarrrr
Düne bakarak bugün biraz daha iyi uyudum. En azından 2 ya da 3 gibi dalmışım. Garip garip rüyalar yakamı bırakmıyor. yarın 31+0 olacağız inşallah sonraki haftaya da randevumuz var piyensesle. İnşallah sağlıkla güzellikşe büyüyordur. Boyunu kilosunu çok merak ediyorum. İyi mi nasıl rahatı yerinde mi vs vs... Zaman sanki bazen duruyor bazen de aşırı hızlı akıyor anlamadım gitti. Eğer bebikim 38 de gelirse 7 haftam var. İnşallah 38 39 gibi gelir çok bekletmez bu sıcaklarda. yine garip duygulara girdim. İçimi korku kapladı. Her zaman kendim ve tüm hamişler için dua ediyorum eli ayağı düzgün aklı başında sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Kaynanam 2 aydır bende. Allah razı olsun evimi siler süpürür. Eşime yemek yapar ama insan gerçekten bir süre sonra bunalıyormuş. Kendi düzeni farklı benim düzenim farklı mesela yapamıyorum o yüzden. Senin elti de pis biri belli yani. Aslan yattığı yerden belli olurmuş. Yaptığı da ne kadar ayıp yani insanlar başka evlerde nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum ben cidden. 2 ay mecburiyetten kv ile kaldım onun evinde aman Bi şey demesin laf olmasın diye her gün ev temizliyordum. Kendi ailem içinde bu böyleydi. Ne diyim bilemedim inan. Allah sabır versin
Ayy insan etkileniyor böyle şeylerde.

30+0 'dan Günaydınlarr
Günaydın.
Allah annesine babasına onu , anne ve babasına da ona bağışlasın inşallah. kıyamam daha ne kadar minik öyle ya Bu sene neden bu kadar duyuluyor erken doğumlar anlamıyorum. benim de kuzenin erken doğum riski varmış. 34. Haftaya kadar geldi ama şükür. Haber ver bize de nasılmış bebiş

Allah'ım bebeği sağlık sıhhat versin anne babasına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz bebişin. Allah'ım anne babayada güç kuvvet versin.

Hanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
Bana arkadaşim verdi 100lü almiş yarisindan cogunu verdi kullanmamis o hava almadigi icin goguslerde yaraya sebep olabiliyormus sadece biyere giderken kullandim dedi bana philipsin gogus kalkani var hava alan ondan aldirdi bende aldim hem icine sütte birikiyor

Rabbim inşallah annesine saglikla sihhatle kavuştursun

Himm ozaman 50 li alayım kenarda dursun disarsi için. Bende ev için değilde disarda islanmasin diye alacan

Hayirla kavussunlar bebeklerine. Yogunbakim sureci duygusal olarak cok zor kaldi ki o haftalarda dogan bebek daha uzun kaliyo. Allah anne babaya sabir versin saglikla sihhatle donsunler hepbirlikte evlerine

Hanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
Ilk 3 ay memeler akiyor. Ben ilk 3 ay kullanip dunyanin parasini vermistim. Bu sefer yikanabilir gogus pedi ve gumus kapak aldim. Kullan at gogus pedi derdinden kurtuldum. Kullan atlarla bas edemezsin. Bir paket yetmez. Ki hic kullanmayan mendil selpak pecete koyan da oluyor. Hijyenik olmayabilir. Nasil icine sinerse.

ben ovulasyon testi kullanmıştım hamile kalmaya çalışırken, ama hepsi yanlış ölçmüştü. yumurtlamam olup bitmişti hergün test yapmıştım ama hepsinde negatif çıkmıştı. doktora gittimde öğrendim çoktan yumurtlama olmuş sende demişti, bilginize.

Ben yumurtlama takibi yaparken de kullanıyorum ama zaten hissediyorum yumurtladığımı ağrım oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…