- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ayy kız çocukları her şekilde çok güzeller vallahiKızların en güzel yanı bu dilleri bıcır bıcırlar
Doktora sorucam bakalim canım ne dicek ne zman gelir yada en erken nasil getirebilirim diyeTatlisimm belki bu bebe erken gelecek sankim galiba oyleki ben inanıyorum erken geleceğine
Vucut kendini belli ediyor zaten agri ve akintilar artiyor yumurtlama zmaninda o siralarda gün aşırı degerlendirin isteBen yumurtlama takibi yaparken de kullanıyorum ama zaten hissediyorum yumurtladığımı ağrım oluyo.
Günaydın canımm bekliyoruz fotilerrrr güzel haberlerGünaydin kizlar güzel haftalariniz olsundün piknikte canim cikmiş zorla kalktim yataktan birazdan oğluşumu görmeye gidecegiz
Seni grubun en çılgın anası ilan ediyorum ahahaha.Doktora sorucam bakalim canım ne dicek ne zman gelir yada en erken nasil getirebilirim diyehayirlisi olsun bakalim
50li baby me sipariş ettim dursun diye50 li al ya. Pek lazım olmuyormuş anladığım kadarı ile.
50li lik aldım şimdilik.Ilk 3 ay memeler akiyor. Ben ilk 3 ay kullanip dunyanin parasini vermistim. Bu sefer yikanabilir gogus pedi ve gumus kapak aldim. Kullan at gogus pedi derdinden kurtuldum. Kullan atlarla bas edemezsin. Bir paket yetmez. Ki hic kullanmayan mendil selpak pecete koyan da oluyor. Hijyenik olmayabilir. Nasil icine sinerse.
Aynen iyi yapmışsın. Bende ondan aldım sanırım.50li baby me sipariş ettim dursun diye
Temmuz annelerinden de biri yazmıştı 41. haftam bitmeden benimki gelmez demiştiDoktora sorucam bakalim canım ne dicek ne zman gelir yada en erken nasil getirebilirim diyehayirlisi olsun bakalim
Ayy çok üzücü Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallahYine sabaha kadar oturduk. Üst komşudan traş sesi kapı sesi geldi hemen ardından kadının sesi gelmeye başladı rahatsızdı kadın, sanıyorum karşı apartmandaki kızına sesleniyor meğerse adam işe giderken kapıda yığılmış kalbi durmuş yardım için sesleniyormuş anlar anlamaz eşime seslendim komşular falanda çıktı ama burda kalbi çalıştıramadılar daha uyuyamadık haber de gelmedi içim acıdı kadının o haline
İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun cenazelerde bende çok hassasım babamın vefatından sonra hiç dayanamıyorum bendeKomşu vefat etmiş kızlar haberi geldiannem babamdan beri cenazede hassas olduğumu bildiği için bırakmadı evde kızda ağıt, kalabalık sesler olur korkar dedi. Gümbürtü patırdı uyumamıştı zaten şimdi uyudu yavrum
Uygundu yorumu iyiydi birde kullan at çok para vermeyim dedimAynen iyi yapmışsın. Bende ondan aldım sanırım.
işe yarıyor, gümüşün iyileştirici özelliği var. ablam şubatta doğurdu her gün kullanıyor. ikiz emziriyor hiç sorunu olmadı. bana al dediklerinin başında gelmişti50li lik aldım şimdilik.
Mendil selpakta ne bileyim rahat edemem gibi geldi .
Gümüş kapaklar çok pahalı ama. İse yarıyor mu ki
Agzinizdan bal damliyor ha ben bile inandik sizin dediklerinize hadi bi 8 hafta sonra fırlatıyımSeni grubun en çılgın anası ilan ediyorum ahahaha.Doğuranlar listesinde başı çekeceksin bak gör. Çağıralım enerjiyi
Ee sonuc 41den once mi geldi yoksa hadi bana umut olTemmuz annelerinden de biri yazmıştı 41. haftam bitmeden benimki gelmez demişti
Daha 34_35. haftada galiba ilki geç doğmuş ama seninki erken gelecek canımEe sonuc 41den once mi geldi yoksa hadi bana umut ol
Ay ben alacaktım pahalı geldi. Müslinle kundaklayayım dedimKundak aldınız mı ? Böyle bir şey mi alsam hiç kullanmadım kundak. Pahalı mı bu acaba ki e bebek de düz bir şey vardı onlar kullanışlı olur mu ayy hiç fikrim yok
Çılgın anaAgzinizdan bal damliyor ha ben bile inandik sizin dediklerinize hadi bi 8 hafta sonra fırlatıyım
Heh ben de şuan ona karar verdimAy ben alacaktım pahalı geldi. Müslinle kundaklayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?