2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora sorucam bakalim canım ne dicek ne zman gelir yada en erken nasil getirebilirim diye hayirlisi olsun bakalim
Seni grubun en çılgın anası ilan ediyorum ahahaha. Doğuranlar listesinde başı çekeceksin bak gör. Çağıralım enerjiyi

50li lik aldım şimdilik.
Mendil selpakta ne bileyim rahat edemem gibi geldi .

Gümüş kapaklar çok pahalı ama. İse yarıyor mu ki

Ayy çok üzücü Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah sende kendini üzme elimizden gelmeyen şeyler olabilir sonuçta hamilesin canım

İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun cenazelerde bende çok hassasım babamın vefatından sonra hiç dayanamıyorum bende

50li lik aldım şimdilik.
Mendil selpakta ne bileyim rahat edemem gibi geldi .

Gümüş kapaklar çok pahalı ama. İse yarıyor mu ki
işe yarıyor, gümüşün iyileştirici özelliği var. ablam şubatta doğurdu her gün kullanıyor. ikiz emziriyor hiç sorunu olmadı. bana al dediklerinin başında gelmişti

Kundak aldınız mı ? Böyle bir şey mi alsam hiç kullanmadım kundak. Pahalı mı bu acaba ki e bebek de düz bir şey vardı onlar kullanışlı olur mu ayy hiç fikrim yok

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-06-11-26-32-46_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    18 KB · Görüntüleme: 49
Kundak aldınız mı ? Böyle bir şey mi alsam hiç kullanmadım kundak. Pahalı mı bu acaba ki e bebek de düz bir şey vardı onlar kullanışlı olur mu ayy hiç fikrim yok
Ay ben alacaktım pahalı geldi. Müslinle kundaklayayım dedim

Ay ben alacaktım pahalı geldi. Müslinle kundaklayayım dedim
Heh ben de şuan ona karar verdimınstagramda sordum da çok para ay. Zaten gereksiz bişe almayim diye hiç huyum değildir 100 kere düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…