Aynen bende öyleyim. Çok kullanmıyorlarmış zaten. O yüzden almayacağım. Ama benim müslinler yetersiz gelecek herhalde. Duruma göre ek yapacağımHeh ben de şuan ona karar verdimınstagramda sordum da çok para ay. Zaten gereksiz bişe almayim diye hiç huyum değildir 100 kere düşünüyorum
Hadi bakalim azcik daha gecsin baslicam bakalim egzersize hurmaya falan Allah buyukDaha 34_35. haftada galiba ilki geç doğmuş ama seninki erken gelecek canım
Ayy nerde o gunler oynayarak giderim valla dogumaÇılgın ana8 hafta sonra sancım tuttu dersen görürüz seni kız bak herşeyini hazırla has
Icesine bebe oldu bunlar. Dogsalar da totolarina vura vura sevsekSelam kizlar kontorlumuz vardi bugun sükür hersey yolunda .. 1600 gr olmusuz baş asagiya dönmüs ayaklarindan anlamistim zatenkendi kilom ise 70 olmus temmuz ayinda gel nst ye falan baslariz artik dedi hayirli dogumlarimiz olsun cogu gitti azi kaldi sükür ..
Insallah sanci gelince patlamazlar. Ultrasonda bur incelme fln var mi belki gorunuyordur belki doktor kontrol edebilir. 15inde kontrol var, orda sorucam ayrintilari.
yok henüz denemedim. Bu haftasonu bende bakacagım:)
Ay maşallah artık 1.5 kiloluk bebik var karnımızdaSelam kizlar kontorlumuz vardi bugun sükür hersey yolunda .. 1600 gr olmusuz baş asagiya dönmüs ayaklarindan anlamistim zatenkendi kilom ise 70 olmus temmuz ayinda gel nst ye falan baslariz artik dedi hayirli dogumlarimiz olsun cogu gitti azi kaldi sükür ..
Yaaa maşallahOğluşumun annesine yine poz vermedi plesentasini yastik niyetine kullaniyor kafayi ona gömmüş yatiyordu1255 gr olmuş herşeyi yolunda çok şükür yanaklari tospik tospik ama sağ bacagimin şişmesine bebek o bolgeye baski yaptığı icin şişiyor dedi doktor zaten kan sulandirici iğne kullaniyosun korkma dedi
Ay vallahi cok merak ediyorum agzini yüzünü ,seklini şemalini falan .. ablasida geldi kalp sesini duyunca bi hoş oldu odadan cikinca ilk isi cimciklemek olduIcesine bebe oldu bunlar. Dogsalar da totolarina vura vura sevsek
Aynen kocaman oldular masallahAy maşallah artık 1.5 kiloluk bebik var karnımızdabaş aşağı ne zaman başlıyorlar ki dönmeye? Ben hiç anlamıyorum doktorum da söylemedi geçen gittiğimde. Haftaya soracağım bakalım. Nst ye 32 de başlanmıyor mu?
Yaaa maşallahaz kaldı artık doğunca bol bol bakarsın yüzüne çok heyecanlandım nedense
Benim hep agrio bence normal doktor normal.agrilar demistiKızlar benim kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sanki baskı var gibi. Normal mi?
Benimde mesaneye kasiklara cok baski oluyor ani hareketlerde ayakta vsKızlar benim kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sanki baskı var gibi. Normal mi?
Yani böyle insanları gördükce çok şaşırıyorum, bende başkasının evine gitsim kardeşim bile olsa bir tarafdan yardım etmeye çalışırım. Sabah çıkıp akşama kadar avm dolaşıyorlar akşamda eve gelip yemek istiyorlar böyle insanlar yani. Ona kalırsa eşim haftada 2defa nöbette o günler ben kendime bir atıştırmalık hazırlayıp yerim. Bir insanlağın olsun 3kişiniz kendinize bir yemek yapınKaynanam 2 aydır bende. Allah razı olsun evimi siler süpürür. Eşime yemek yapar ama insan gerçekten bir süre sonra bunalıyormuş. Kendi düzeni farklı benim düzenim farklı mesela yapamıyorum o yüzden. Senin elti de pis biri belli yani. Aslan yattığı yerden belli olurmuş. Yaptığı da ne kadar ayıp yani insanlar başka evlerde nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum ben cidden. 2 ay mecburiyetten kv ile kaldım onun evinde aman Bi şey demesin laf olmasın diye her gün ev temizliyordum. Kendi ailem içinde bu böyleydi. Ne diyim bilemedim inan. Allah sabır versin
Ayy insan etkileniyor böyle şeylerde.
Günaydın.
Allah annesine babasına onu , anne ve babasına da ona bağışlasın inşallah.kıyamam daha ne kadar minik öyle ya Bu sene neden bu kadar duyuluyor erken doğumlar anlamıyorum. benim de kuzenin erken doğum riski varmış. 34. Haftaya kadar geldi ama şükür. Haber ver bize de nasılmış bebiş
Kızlar iyi günler nasılsınızUmarım her kes iyidir. Bende elti krizi atlattım 2hafta
Ben böyle insan görmedim kızlar gerçekten görmedim aşırı sinirimi bozdu. Eşimde zaten sevmez o kızı(bizden 2yıl önce evlenmişler) ben hep diyordumki annem suçlu niye gelininden sana konuşmuşki hiç doğru şey yapmamış. Sende o kıza karşı nefret uyandırmış(halada bu fikirdeyim)
Kafanızı çok ağrıtmak istemiyorum. Çoçuğunu doktora göstermek için (şükür çok iyi çoçuk, sadece fenobarbital alıyor onu azaltıyo ve o dönemde EEG çekiyor( her 6aydan bir geliyorlar(yurtdışından) bu arada bende yabancı uyrukluyum. İlk geldiklerinde daha hamile değildim 3hafta idare ettim. Hep arkalarını topladım. Yemek yeyib arkasından masayı silmeyen, çekirdek çıtlayıp peçeteyle öyle masada bırakıyordu. Neise zaten bunlara göz yumdum yola verdim gittiler. Burda telefon hattıda almıyorlar 150liralarından geçmiyorlar ben verdiyordum dışarıda rahat edin diye.
Bu kez bende hamileydim zaten bilenler bilir varislerim var rahimde ağrımı tarif edemem nasıl((( ayakta kalmakta zorlanıyorum. Yine geldiler çok iyi karşıladım iki üç gündür gelmlerine hazırlanıyordum pasta o bu her şey yaptım. Bu kez daha eşşek gibi davrandı. Çoçuğuna 10tane tencere bulaşık kullanıyordu her sabah,birinde yıkamayı tenezzül etmiyorduBunada 1hafta sonra artık dikkat etmeye başladım. Peçeteyle ağzın burnun siliyor çoçuğun oda masada Çoçuk aşırı hiperaktiv her tarafı dağıtıyo, anlatılır gibi değil yani. Eşim en son fark etti bunları.
Kızlar gerçekten birinin evine 1gün bile gidip yardım ederim. Hele hamile birini düşünemiyorum. Birde çok nankörler sanki benim bunlara borcum var. Sende universite bitirdin bende. Artı ben burda denklikte aldım şükür. Çok sinir etti beni eşi ve kendisi. Sözde demiyorum(akılsız başım) en sonda otobüse geç kaldılar (eşim geç geldi işten) zaten bilet almamıştık. Otogardan alacaktık. Siz bunların eşime yaptıkları suratıgörsenizO nasıl sinirlendi ben kaç haftadır bunlar için bunu yapayım birde bunların yaptığına bak. İstedikleri saatede vardık otogara. Arabayı bile onlara vermişti kendisi işe otobüsle gidiyordu.böyle nankör görülmez Galiba çok konuştum kusura bakmayın kızlar
39 yaşındaydı canım. Onda kızarıklıkta oldu ara ara hep kontrole gittttik biz hani nolur nolmaz diye ama birşey çıkmadı. Hatta benim doğuma kadar doktorun hatası mı falan dedi başka doktora da gösterdik. Ama işte bende erken geçince benimkisini o jele bağladık. Bide ablam da şu olmuş kesi yeri çok zorlamış doktor halterci gibi kas yapmışsın demiştiAy ablan da cok uzun sure cekmis. Gecmis olsun. Benim batma seklinde agrilarim oldu ilk 4 ay. Acaba operasyonu yapis sekillerinden mi yoksa gebenin yasindan dolayi mi kimi hemen atlatirken kimisi benim gibi surunuyor. Ablan kac yasindaydi sezaryen oldugunda?
Hmm anladım. O zaman her an her şey olabilir yani. Hiç belli olmuyor demek bu doğum işi. Bana doktorum 32 den sonra demişti ama bakalım alacak mı nst ye göreceğiz haftayaAynen kocaman oldular masallah30lu haftalardan sonra donuyolar canim tekrar pozisyon degisme durumlarida oluyo .. ebe dogum aninda dönen bebek bile gordum diyo mesela.. suan icin benim randevumu yine 1 ay sonrasina atti o zmanda zaten 33 34 haftalik oluyorum normalinde 35de aliniyor nstye ben o haftalarda girdim hep cocuklarda doktoruna agrina gore degisir
Benim hep agrio bence normal doktor normal.agrilar demisti
Bu da normal o zaman ya. Bende korktum Bi şey mi var acaba diyeBenimde mesaneye kasiklara cok baski oluyor ani hareketlerde ayakta vs
Çok iyi yaa taktir ettim. Bende böyle insanlık yaparım arkadaşlarıma. Burda bizden başka kimse yok. Türkiyeye geldiklerinde bende kalıyorlar. Amma canıma tak etti yok böyle edepsizlikO nasi elti be. Benim eltim ayni binada benimle. Geldiginde daginiklik goruurse hamilesin der toplar. Her seferinde bakar makine temizse yerlestirir. Ha ben o hamileyken ona yapmistim o da bana yapio smdi orasi ayri ama normal zamanda da yapmaz insan bole eseklik. Kabul etme gitsin kv de kalsinlar seninki de can
Eşim zaten gördü canım. Annesini aradı hemen bunasıl pis kız eşşek sanki. Kv’de evet hep öyle bize geldikıerinde falan deyip geçiştirdiBen esimden cikarirdim hincimi sucu olmasa da. Sonucta onun akrabasi diyeay okurken sinirim bozuldu. Normal degil kesinlikle. Birak senin isini yapmasin amenba yardim etmek zorunda degil ama kebdi pisligini temizlemeli, hem gelip evinde kaliyor hem sana is kilitliyo. Hamile olmasan bile normal degil.
Reziller ya ne kadar ayıp. Aslında sende yapmayacaktın. Aç kalacaklardıYani böyle insanları gördükce çok şaşırıyorum, bende başkasının evine gitsim kardeşim bile olsa bir tarafdan yardım etmeye çalışırım. Sabah çıkıp akşama kadar avm dolaşıyorlar akşamda eve gelip yemek istiyorlar böyle insanlar yani. Ona kalırsa eşim haftada 2defa nöbette o günler ben kendime bir atıştırmalık hazırlayıp yerim. Bir insanlağın olsun 3kişiniz kendinize bir yemek yapınBilmiyorum Allahınnan bulsunlar. Benim hamile durumumla bu kadar yordularsa Rabbimde onlara gönüllerine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?