2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heh ben de şuan ona karar verdimınstagramda sordum da çok para ay. Zaten gereksiz bişe almayim diye hiç huyum değildir 100 kere düşünüyorum
Aynen bende öyleyim. Çok kullanmıyorlarmış zaten. O yüzden almayacağım. Ama benim müslinler yetersiz gelecek herhalde. Duruma göre ek yapacağım

Selam kizlar kontorlumuz vardi bugun sükür hersey yolunda .. 1600 gr olmusuz baş asagiya dönmüs ayaklarindan anlamistim zaten kendi kilom ise 70 olmus temmuz ayinda gel nst ye falan baslariz artik dedi hayirli dogumlarimiz olsun cogu gitti azi kaldi sükür ..

Icesine bebe oldu bunlar. Dogsalar da totolarina vura vura sevsek

Oğluşumun annesine yine poz vermedi plesentasini yastik niyetine kullaniyor kafayi ona gömmüş yatiyordu 1255 gr olmuş herşeyi yolunda çok şükür yanaklari tospik tospik ama sağ bacagimin şişmesine bebek o bolgeye baski yaptığı icin şişiyor dedi doktor zaten kan sulandirici iğne kullaniyosun korkma dedi

Insallah sanci gelince patlamazlar. Ultrasonda bur incelme fln var mi belki gorunuyordur belki doktor kontrol edebilir. 15inde kontrol var, orda sorucam ayrintilari.

Patlaması öyle kolay olsa bana zaten gecmis olsun Rahimde dikiş olduğundan sancı gibi de hissetsen hastaneye gelmen lazım diyor doktor. 2 sene normal bir süre bu arada. Benim.perinatolog 2.kaybimda sezeryan.dugumdan 1 sene hamile kalman riskli demişti dikiş açısından, 1 sene sonra sorun yok demişti. Kendini gereksiz kaygilandirma bugünlerde

yok henüz denemedim. Bu haftasonu bende bakacagım:)

Havuc tarator lekesi bile çıkarıyor, ben başarılı buluyorum acikcasi :)

Ay maşallah artık 1.5 kiloluk bebik var karnımızda baş aşağı ne zaman başlıyorlar ki dönmeye? Ben hiç anlamıyorum doktorum da söylemedi geçen gittiğimde. Haftaya soracağım bakalım. Nst ye 32 de başlanmıyor mu?
Yaaa maşallah az kaldı artık doğunca bol bol bakarsın yüzüne çok heyecanlandım nedense

Icesine bebe oldu bunlar. Dogsalar da totolarina vura vura sevsek
Ay vallahi cok merak ediyorum agzini yüzünü ,seklini şemalini falan .. ablasida geldi kalp sesini duyunca bi hoş oldu odadan cikinca ilk isi cimciklemek oldu cok kiskaniyo o yeterince vurur zaten totosuna

Aynen kocaman oldular masallah 30lu haftalardan sonra donuyolar canim tekrar pozisyon degisme durumlarida oluyo .. ebe dogum aninda dönen bebek bile gordum diyo mesela.. suan icin benim randevumu yine 1 ay sonrasina atti o zmanda zaten 33 34 haftalik oluyorum normalinde 35de aliniyor nstye ben o haftalarda girdim hep cocuklarda doktoruna agrina gore degisir

Yani böyle insanları gördükce çok şaşırıyorum, bende başkasının evine gitsim kardeşim bile olsa bir tarafdan yardım etmeye çalışırım. Sabah çıkıp akşama kadar avm dolaşıyorlar akşamda eve gelip yemek istiyorlar böyle insanlar yani. Ona kalırsa eşim haftada 2defa nöbette o günler ben kendime bir atıştırmalık hazırlayıp yerim. Bir insanlağın olsun 3kişiniz kendinize bir yemek yapın Bilmiyorum Allahınnan bulsunlar. Benim hamile durumumla bu kadar yordularsa Rabbimde onlara gönüllerine göre versin

39 yaşındaydı canım. Onda kızarıklıkta oldu ara ara hep kontrole gittttik biz hani nolur nolmaz diye ama birşey çıkmadı. Hatta benim doğuma kadar doktorun hatası mı falan dedi başka doktora da gösterdik. Ama işte bende erken geçince benimkisini o jele bağladık. Bide ablam da şu olmuş kesi yeri çok zorlamış doktor halterci gibi kas yapmışsın demişti genel anestezi alırken uyanmış bi daha uyutmuşlar o zorlamadan da iyileşme uzun sürdü diye düşündük.

Hmm anladım. O zaman her an her şey olabilir yani. Hiç belli olmuyor demek bu doğum işi. Bana doktorum 32 den sonra demişti ama bakalım alacak mı nst ye göreceğiz haftaya
Benim hep agrio bence normal doktor normal.agrilar demisti
Benimde mesaneye kasiklara cok baski oluyor ani hareketlerde ayakta vs
Bu da normal o zaman ya. Bende korktum Bi şey mi var acaba diye

Benim bebişin hemen herşeyi tamam henüz almadıklarım var ama ne alacağıma karar verdim, bir pişik kremi kaldı yorumlara baktıkça kafa gitti iyice ama hemen herkes organik pişik kremleri geçirmiyor demiş, sudocremi tavsiye eden çok ama içeriği temiz değil

Çok iyi yaa taktir ettim. Bende böyle insanlık yaparım arkadaşlarıma. Burda bizden başka kimse yok. Türkiyeye geldiklerinde bende kalıyorlar. Amma canıma tak etti yok böyle edepsizlik Dahası iki ay staja gelmek istiyor universite hastanesine yazın, hemde ben doğum yapacak aylarda. Annem dedi kesinlikle redd et. Lohusalığı tatmadın bilmiyorsun nasıl şey. Birde onla kocasıylamı uğraşıcaksın. Evde rahat gezmen lazım artıda iki kız kardeşim gelicek onlarmı toplayacak bu malların arkasını

Eşim zaten gördü canım. Annesini aradı hemen bunasıl pis kız eşşek sanki. Kv’de evet hep öyle bize geldikıerinde falan deyip geçiştirdi Kv kudurtmuş onu zaten. Yani ben normal insana yapmam bunu, hele hamileye asla yani

Reziller ya ne kadar ayıp. Aslında sende yapmayacaktın. Aç kalacaklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…