- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Malım işte ben o yüzdenReziller ya ne kadar ayıp. Aslında sende yapmayacaktın. Aç kalacaklardı
Ben aldım sudocrem. Kullanırım diye düşünüyorum. İçeriği temiz olan hiç bir ürün olduğunu düşünmüyorum. İllaki vardır ama en temizinden bile vardır bir şeyler. Bir de mustela aldım. Onu kullanırım bez bağlarken. Nasıl kullanıldığını ya da ne zaman kullanacağımı bile bilmiyorum gerçiBenim bebişin hemen herşeyi tamam henüz almadıklarım var ama ne alacağıma karar verdim, bir pişik kremi kaldı yorumlara baktıkça kafa gitti iyiceama hemen herkes organik pişik kremleri geçirmiyor demiş, sudocremi tavsiye eden çok ama içeriği temiz değil
BabyJem Babyjem Antikolik Kundak Gri Fiyatı 733 ben bundan almıştım ama kv kalın olur o, müslinle yaparız kundağı dediKundak aldınız mı ? Böyle bir şey mi alsam hiç kullanmadım kundak. Pahalı mı bu acaba ki e bebek de düz bir şey vardı onlar kullanışlı olur mu ayy hiç fikrim yok
Ayy ben artık tahammülsüz oldum insanlara karşı gerçekten kimse kıymet bilmez. Hamile halinle
hele yatılı meselesi tam bir kabus k. Valideler 1 gün kaldı bı de görümce 1 yıl kaldı ya o bı gün bana yıl gibi geldi artık yatılı kelimesini dahi duymak istemiyorum tek korkum memlekette gitcem gelcem hemen k valideler mezuniyete gelcekler duam günü birlik gelip gitsinler ama nerede kalır onlar benceHerkes gitsin dip bucak evi arındırmam lazım takıntılıyım. Gece yüz kere kalkıyorum gecelik giyiyorum üstüm müsait değil yani yatılıya asla müsait değiliz şu halimizle ağrılar sızlar geceler nasıl geçiyor bı biz biliyoruz
Allah'ım bebeği sağlık sıhhat versin anne babasına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz bebişin. Allah'ım anne babayada güç kuvvet versin.
Hayirla kavussunlar bebeklerine. Yogunbakim sureci duygusal olarak cok zor kaldi ki o haftalarda dogan bebek daha uzun kaliyo. Allah anne babaya sabir versin saglikla sihhatle donsunler hepbirlikte evlerine
Rabbim inşallah annesine saglikla sihhatle kavuştursun
Cok sağolun kızlar hepiniz Allah razı olsun insallah toparlayıp evine döner anne icin cok zor hem doğum yapmışsın eve gidiyorsun bebek yok ama karnında da degil Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın insallah sağlığına kavuşur cok arttı boyle doğumlarCok uzuldum. Zor ve uzun bir surec. Allah guc ve sabir versin. Insallah saglikla kucaklarina alirlar bebeklerini sonunda. Erken dogup simdi gulen oynayan hicbir sorunu olmayan cocuklar var. Insallah onlarin da oyle olacaktir.
Yok canım kendine öyle deme. O da senin iyi niyetliliğin. Boşver sevabı sana günahı onlara olsun. Başınızın gözünüzün sadakası olsun yaptıkların.Malım işte ben o yüzdenEşimde zaten bana kızdı sende annem gibisin. Lafını söyliceksin
Daha staj yapmak istiyor hemde ben doğavak ayda, lohusa lohusa bunumu çekecem. Allaha dua ediyorum bana zor olucaksa kabul etmesinler burayaAyy ben artık tahammülsüz oldum insanlara karşı gerçekten kimse kıymet bilmez. Hamile halinle
hele yatılı meselesi tam bir kabus k. Valideler 1 gün kaldı bı de görümce 1 yıl kaldı ya o bı gün bana yıl gibi geldi artık yatılı kelimesini dahi duymak istemiyorum tek korkum memlekette gitcem gelcem hemen k valideler mezuniyete gelcekler duam günü birlik gelip gitsinler ama nerede kalır onlar benceHerkes gitsin dip bucak evi arındırmam lazım takıntılıyım. Gece yüz kere kalkıyorum gecelik giyiyorum üstüm müsait değil yani yatılıya asla müsait değiliz şu halimizle ağrılar sızlar geceler nasıl geçiyor bı biz biliyoruz
Kemik ve pelvik ağrısı diye biliyorum son aylarda ağrı çok oluyor kemiklerde açılıyor. Benimde var canımKızlar benim kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sanki baskı var gibi. Normal mi?
Yok yok kemik ağrım ayrı. O zaten uzun zamandır var. Ama bu ağrı kasıklarımda oluyor baskı gibi hissediyorum.Kemik ve pelvik ağrısı diye biliyorum son aylarda ağrı çok oluyor kemiklerde açılıyor. Benimde var canım
Amin canımYok canım kendine öyle deme. O da senin iyi niyetliliğin. Boşver sevabı sana günahı onlara olsun. Başınızın gözünüzün sadakası olsun yaptıkların.
Sudocrem kullandim 2 cocuktada bundada tabiki vazgecilmezim.. o kadar guzel yapiyo ki her turlu yaraya pisige iyi geliyor kendime bile kullanmistim hamileyken sivilce kalmamisti yuzumde.. her bez baglamada sürdüm azar azar zaten pisik bile olmadi o yuzden .. pisik oldugu zmanda hemen kurutuyordu yarayiBen aldım sudocrem. Kullanırım diye düşünüyorum. İçeriği temiz olan hiç bir ürün olduğunu düşünmüyorum. İllaki vardır ama en temizinden bile vardır bir şeyler. Bir de mustela aldım. Onu kullanırım bez bağlarken. Nasıl kullanıldığını ya da ne zaman kullanacağımı bile bilmiyorum gerçipişik olunca mı olmadan önce her bez bağlamada mı sürülüyor bu kremler??
Hiç sevmem öyle insanları ama sanırım bende öyle olurumAmin canımAmma hamile halimle nasıl stress yaşattılarsa. Bir çoçukları vat sanki millette çoçuk yok tek dünyada doğum yapan bu. Hamileliyini hiç düşünemiyorum
Biliyorum kremi günlük yaşantımda bende kullanıyorum ama bebeğe ne zaman kullanacağımız bilmiyordum. O zaman her bez bağlama da azcık kullansam yeterli olacak öyle mi?Sudocrem kullandim 2 cocuktada bundada tabiki vazgecilmezim.. o kadar guzel yapiyo ki her turlu yaraya pisige iyi geliyor kendime bile kullanmistim hamileyken sivilce kalmamisti yuzumde.. her bez baglamada sürdüm azar azar zaten pisik bile olmadi o yuzden .. pisik oldugu zmanda hemen kurutuyordu yarayi
ben yeni evliydim zaten, düğünden önce başlamıştım hapı kullanmaya. 3 ay kullandım sadece, adetim zaten hep düzenliydi, hapsız 2. adetten sonra hamile kaldım.Merhaba güzel anneler sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah. Sizlere bir sorum var doğum kontrol hapınızı bıraktıktan ne kadar süre sonra adet düzeniniz oturdu ve güzel haberi aldınız acaba ? :)
Bana doktorum bir aylık yazmıştı kist erisin diye. Bitirdim o ay kontrole gittiğimde dedi rahim duvarı ince dominant follikul yok. Amma o ay kaldım. Bem kilo almıştım spor yapmaya başladım dedim zaten olmaz gebelik. Spor tetikledi qaliba. Rahim duvarınıda kalınlaştırdı iki follikulum yetişmişti biriyle hamile kaldım digeri gebe zamanı öğrendim kiste dönüşmüş. Yani her şey kısmetMerhaba güzel anneler sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah. Sizlere bir sorum var doğum kontrol hapınızı bıraktıktan ne kadar süre sonra adet düzeniniz oturdu ve güzel haberi aldınız acaba ? :)
Aynen baslarda cok bez degistiriyosun asitlide oluyor o yuzden yanmasin ve pisik olmasin diye azcik sür her alt degismede bisey olmaz pamuk gibi olur popişiBiliyorum kremi günlük yaşantımda bende kullanıyorum ama bebeğe ne zaman kullanacağımız bilmiyordum. O zaman her bez bağlama da azcık kullansam yeterli olacak öyle mi?
Tamam o zaman öyle yapayım bendeAynen baslarda cok bez degistiriyosun asitlide oluyor o yuzden yanmasin ve pisik olmasin diye azcik sür her alt degismede bisey olmaz pamuk gibi olur popişi
Bende bilmiyorumki valls cnmBen aldım sudocrem. Kullanırım diye düşünüyorum. İçeriği temiz olan hiç bir ürün olduğunu düşünmüyorum. İllaki vardır ama en temizinden bile vardır bir şeyler. Bir de mustela aldım. Onu kullanırım bez bağlarken. Nasıl kullanıldığını ya da ne zaman kullanacağımı bile bilmiyorum gerçipişik olunca mı olmadan önce her bez bağlamada mı sürülüyor bu kremler??
Günlük kullanıma uygunmuda sudocrem cnm içeriği çok zararlı dediler banaSudocrem kullandim 2 cocuktada bundada tabiki vazgecilmezim.. o kadar guzel yapiyo ki her turlu yaraya pisige iyi geliyor kendime bile kullanmistim hamileyken sivilce kalmamisti yuzumde.. her bez baglamada sürdüm azar azar zaten pisik bile olmadi o yuzden .. pisik oldugu zmanda hemen kurutuyordu yarayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?