2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldım sudocrem. Kullanırım diye düşünüyorum. İçeriği temiz olan hiç bir ürün olduğunu düşünmüyorum. İllaki vardır ama en temizinden bile vardır bir şeyler. Bir de mustela aldım. Onu kullanırım bez bağlarken. Nasıl kullanıldığını ya da ne zaman kullanacağımı bile bilmiyorum gerçi pişik olunca mı olmadan önce her bez bağlamada mı sürülüyor bu kremler??

Allah'ım bebeği sağlık sıhhat versin anne babasına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz bebişin. Allah'ım anne babayada güç kuvvet versin.
Hayirla kavussunlar bebeklerine. Yogunbakim sureci duygusal olarak cok zor kaldi ki o haftalarda dogan bebek daha uzun kaliyo. Allah anne babaya sabir versin saglikla sihhatle donsunler hepbirlikte evlerine
Rabbim inşallah annesine saglikla sihhatle kavuştursun
Cok uzuldum. Zor ve uzun bir surec. Allah guc ve sabir versin. Insallah saglikla kucaklarina alirlar bebeklerini sonunda. Erken dogup simdi gulen oynayan hicbir sorunu olmayan cocuklar var. Insallah onlarin da oyle olacaktir.
Cok sağolun kızlar hepiniz Allah razı olsun insallah toparlayıp evine döner anne icin cok zor hem doğum yapmışsın eve gidiyorsun bebek yok ama karnında da degil Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın insallah sağlığına kavuşur cok arttı boyle doğumlar Ya biz de dr dan geldik şimdi normalde bebiş ya önde ya da haftasıyla uyumluydu ama bu sefer kilosu az dedi doktor şekerimden dolayı muz yemeyi falan bırakmıştım muz iyi kilo aldırıyor dedikleri icin günde 2 tane yiyordum önceden doktor şimdi de şekere rağmen günde bir muz ye dedi sütle beraber kabak çekirdeği kuruyemiş bol ye dedi vitamin verdi 2 hafta sonra yeniden çağırdı takip edelim kilosunu diye kafaya takma en fazla zayıf bi bebek olur dedi bi yandan şekerden etkilenmemiş olmasına sevindim onun icin dikkat ediyorum sonuç da bi yandan da dikkat ettiğim için neden kilo almadı diye de üzüldüm sürekli sağlıklı şeyler yiyorum halbu ki anlamadım neyse sağlıklı olsunda

Malım işte ben o yüzden Eşimde zaten bana kızdı sende annem gibisin. Lafını söyliceksin
Yok canım kendine öyle deme. O da senin iyi niyetliliğin. Boşver sevabı sana günahı onlara olsun. Başınızın gözünüzün sadakası olsun yaptıkların.

Daha staj yapmak istiyor hemde ben doğavak ayda, lohusa lohusa bunumu çekecem. Allaha dua ediyorum bana zor olucaksa kabul etmesinler buraya

Merhaba güzel anneler sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah. Sizlere bir sorum var doğum kontrol hapınızı bıraktıktan ne kadar süre sonra adet düzeniniz oturdu ve güzel haberi aldınız acaba ? :)

Kemik ve pelvik ağrısı diye biliyorum son aylarda ağrı çok oluyor kemiklerde açılıyor. Benimde var canım
Yok yok kemik ağrım ayrı. O zaten uzun zamandır var. Ama bu ağrı kasıklarımda oluyor baskı gibi hissediyorum.

Yok canım kendine öyle deme. O da senin iyi niyetliliğin. Boşver sevabı sana günahı onlara olsun. Başınızın gözünüzün sadakası olsun yaptıkların.
Amin canım Amma hamile halimle nasıl stress yaşattılarsa. Bir çoçukları vat sanki millette çoçuk yok tek dünyada doğum yapan bu. Hamileliyini hiç düşünemiyorum

Sudocrem kullandim 2 cocuktada bundada tabiki vazgecilmezim.. o kadar guzel yapiyo ki her turlu yaraya pisige iyi geliyor kendime bile kullanmistim hamileyken sivilce kalmamisti yuzumde.. her bez baglamada sürdüm azar azar zaten pisik bile olmadi o yuzden .. pisik oldugu zmanda hemen kurutuyordu yarayi

Amin canım Amma hamile halimle nasıl stress yaşattılarsa. Bir çoçukları vat sanki millette çoçuk yok tek dünyada doğum yapan bu. Hamileliyini hiç düşünemiyorum
Hiç sevmem öyle insanları ama sanırım bende öyle olurum ay inşallah olmam dua edin. Şimdiden pimpirikli olmaya başladım..

Biliyorum kremi günlük yaşantımda bende kullanıyorum ama bebeğe ne zaman kullanacağımız bilmiyordum. O zaman her bez bağlama da azcık kullansam yeterli olacak öyle mi?

Merhaba güzel anneler sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah. Sizlere bir sorum var doğum kontrol hapınızı bıraktıktan ne kadar süre sonra adet düzeniniz oturdu ve güzel haberi aldınız acaba ? :)
ben yeni evliydim zaten, düğünden önce başlamıştım hapı kullanmaya. 3 ay kullandım sadece, adetim zaten hep düzenliydi, hapsız 2. adetten sonra hamile kaldım.

Bana doktorum bir aylık yazmıştı kist erisin diye. Bitirdim o ay kontrole gittiğimde dedi rahim duvarı ince dominant follikul yok. Amma o ay kaldım. Bem kilo almıştım spor yapmaya başladım dedim zaten olmaz gebelik. Spor tetikledi qaliba. Rahim duvarınıda kalınlaştırdı iki follikulum yetişmişti biriyle hamile kaldım digeri gebe zamanı öğrendim kiste dönüşmüş. Yani her şey kısmet

Biliyorum kremi günlük yaşantımda bende kullanıyorum ama bebeğe ne zaman kullanacağımız bilmiyordum. O zaman her bez bağlama da azcık kullansam yeterli olacak öyle mi?
Aynen baslarda cok bez degistiriyosun asitlide oluyor o yuzden yanmasin ve pisik olmasin diye azcik sür her alt degismede bisey olmaz pamuk gibi olur popişi

Kızlar cumartesi doktora gittim bende bebiş 1.600 40cm olmuş kafası zaten aşağıdaydı 20li haftalarımdan beri. Doktor bu aydan sonra artık genetik olarak kilo boy belli olacak dedi. 34.haftada tekrar çağardı daha sonra 2haftada bir geleceksin dedi. Bebeğin eşi karnımın ön duvarındaymış. O yüzden hareketlerini az hissedersin dedi. Bende diyorum bebis ne kadar sakin Her şey yolunda çok şükür

Bende bilmiyorumki valls cnm ama altını ıslak bırakmamak lazımmış o çok pişik yapabiliyormuş, olmadı bende mustela ve sudocrem alıyom mustelayı günlük kullanırım, dğerinide pişik olur gibi olursa o zaman sürerim
Günlük kullanıma uygunmuda sudocrem cnm içeriği çok zararlı dediler bana günlük mustela kullansam, pişik olur gibi olduğunda sudocrem olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…