Aynen bende öyle düşünmüştüm.Bende bilmiyorumki valls cnmama altını ıslak bırakmamak lazımmış o çok pişik yapabiliyormuş, olmadı bende mustela ve sudocrem alıyom mustelayı günlük kullanırım, dğerinide pişik olur gibi olursa o zaman sürerim
Günlük kullanıma uygunmuda sudocrem cnm içeriği çok zararlı dediler banagünlük mustela kullansam, pişik olur gibi olduğunda sudocrem olur heralde
Hepimizde var pimpiriklilik. Amma çoçuğunu bahane edib bulaşık yıkamayan olmam her haldeHiç sevmem öyle insanları ama sanırım bende öyle olurumay inşallah olmam dua edin. Şimdiden pimpirikli olmaya başladım..
Aaa pudra hiç aklıma gelmemişti benim listelerdede hiç denk gelmedim, lazım olurmuki acepAynen bende öyle düşünmüştüm.en iyi yine mustela sudocrem hariç diğerlerine bakarak. Ben delininkini de aldım ama likit pudra. Antalya da gıdığına büklüm yerlerine sürerim dedim. Yavrum pişmesin
Sudokremimi canım? Ben bepanthol birde sebamed aldım onları süre bilirmiyim?Aynen baslarda cok bez degistiriyosun asitlide oluyor o yuzden yanmasin ve pisik olmasin diye azcik sür her alt degismede bisey olmaz pamuk gibi olur popişi
kilo eşittir sağlık değil, anne kalbi, senin çok iyi anlıyorum ama zayıf olsun sağlıklı olsun. kuzeninin durumundan etkilenip kaygılanma. ne güzel şekerini kontrol altına almışsın. bebeğin için çok iyi bir şey yapmışsın, üzgün değil mutlu olmalısın.Cok sağolun kızlar hepiniz Allah razı olsun insallah toparlayıp evine döner anne icin cok zor hem doğum yapmışsın eve gidiyorsun bebek yok ama karnında da degil Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın insallah sağlığına kavuşur cok arttı boyle doğumlarYa biz de dr dan geldik şimdi normalde bebiş ya önde ya da haftasıyla uyumluydu ama bu sefer kilosu az dedi doktor şekerimden dolayı muz yemeyi falan bırakmıştım muz iyi kilo aldırıyor dedikleri icin günde 2 tane yiyordum önceden doktor şimdi de şekere rağmen günde bir muz ye dedi sütle beraber kabak çekirdeği kuruyemiş bol ye dedi vitamin verdi 2 hafta sonra yeniden çağırdı takip edelim kilosunu diye kafaya takma en fazla zayıf bi bebek olur dedi bi yandan şekerden etkilenmemiş olmasına sevindim onun icin dikkat ediyorum sonuç da bi yandan da dikkat ettiğim için neden kilo almadı diye de üzüldüm sürekli sağlıklı şeyler yiyorum halbu ki anlamadım neyse sağlıklı olsunda
ne desen haklısın. çingene gibi kadın. evlerden ırak.Eşim zaten gördü canım. Annesini aradı hemen bunasıl pis kız eşşek sanki. Kv’de evet hep öyle bize geldikıerinde falan deyip geçiştirdiKv kudurtmuş onu zaten. Yani ben normal insana yapmam bunu, hele hamileye asla yani
cumartesi günü gittiğim perinatolog dışardan ekmek yemeyi bırak, yapabiliyorsan kendin yap demişti. ne kadar tam buğdaylı, tahıllı, sağlıklı etiketleri olsada ev ekmeği gibi değil şekeri etkiliyor demişti. bi hastasında yaşamış bunu örnek vermiştiKızlar doktordan çıktım. Sata göre 30+1iz amma bebiş önden gidiyor. Kilosu 1850gr boyu 42sm. Sizce kızlar kesiyimmi ekmek yemeyi?
S Semasimo sordum doktoruma varis konusunu. Dedi bebeğe bir zararı yok. Amma sana var ağrı veriyor. Damar cerrahına göster onlar bir baksınlar trombozlaşma varsa oksapara başlayalım dedi. Veya varis için külotlar varmış ondan giyecem
Yok canım o kadar da değil tabi.Hepimizde var pimpiriklilik. Amma çoçuğunu bahane edib bulaşık yıkamayan olmam her halde
Ya eskiden kullanılıyordu bebeklere. Annemde görüyordum kardeşimin poposuna dökerdi gıdığına bolum yerlerine falan dökerdi. Şimdi toz değil de likit şeklinde olanı varmış bende öyle aldım sürerim diye. Heves işteAaa pudra hiç aklıma gelmemişti benim listelerdede hiç denk gelmedim, lazım olurmuki acep
maşallahKızlar doktordan çıktım. Sata göre 30+1iz amma bebiş önden gidiyor. Kilosu 1850gr boyu 42sm. Sizce kızlar kesiyimmi ekmek yemeyi?
S Semasimo sordum doktoruma varis konusunu. Dedi bebeğe bir zararı yok. Amma sana var ağrı veriyor. Damar cerrahına göster onlar bir baksınlar trombozlaşma varsa oksapara başlayalım dedi. Veya varis için külotlar varmış ondan giyecem
ahaha sağlıkla ilgili konuda güldürdün, Allahın gücüne gitmesin. Ama kas kısmını kesmiyorlar elleriyle iki yana açtırarak (yanlarındaki asistanın yardımıyla) yeniden içten kesi yapıyolar o kas kısmı zorlamış keside zorlanmış belki de. kas da kötüymüş bir yerde görmüş olduk. ne diyeyim ya, her gün başka bir şeye kafası takılıyor insanın, evdeyim ya bir de sürekli kendimi dinlemeye başladım. en iyisi gamsız olmak. böyle oram ağrıyor buram ağrıyor, sonu yok. olacağına varır sonunda. senin komşun için çok üzüldüm bu arada. Başları sağ olsun. Bugün orada olmamakla en doğru kaarı vermişsin. Kuzu etkilenmesin. Etraftaki duyguları biz farkında olmasak da emiyolar. ben doktor kapısı önünde beklerken bile endişeleniyorum. içerideki çocuklar boğazlıyolarmış gibi ağlıyor, yavrum da masum masum benim suratıma bakıyor. yok bir şey annecim, bak burda ne var diye başka bir şeye odaklanması için uğraşıyorum. Benim yavruşum aşı vurulunca bile ağlamıyor, çok uslu kuzum.39 yaşındaydı canım. Onda kızarıklıkta oldu ara ara hep kontrole gittttik biz hani nolur nolmaz diye ama birşey çıkmadı. Hatta benim doğuma kadar doktorun hatası mı falan dedi başka doktora da gösterdik. Ama işte bende erken geçince benimkisini o jele bağladık. Bide ablam da şu olmuş kesi yeri çok zorlamış doktor halterci gibi kas yapmışsın demiştigenel anestezi alırken uyanmış bi daha uyutmuşlar o zorlamadan da iyileşme uzun sürdü diye düşündük.
Şey düşünür oldum. benim karnım normal gebelere görü büyükçene ya. rahmim olması gerekenden çok geriliyor büyüyüyor, belki dikiş yerleri incelmiştir. aman en kötü sezaryen olur yeniden. şu an düşünerek sonucu değiştiremeyeceğime göre. hayırlısını dilemekten başka çarem yok.Patlaması öyle kolay olsa bana zaten gecmis olsunRahimde dikiş olduğundan sancı gibi de hissetsen hastaneye gelmen lazım diyor doktor. 2 sene normal bir süre bu arada. Benim.perinatolog 2.kaybimda sezeryan.dugumdan 1 sene hamile kalman riskli demişti dikiş açısından, 1 sene sonra sorun yok demişti. Kendini gereksiz kaygilandirma bugünlerde
Ayy çok üzücü Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallahsende kendini üzme elimizden gelmeyen şeyler olabilir sonuçta hamilesin canım
Aynı evde olamasakta hergün işe kalkışını traş seslerini, evden çıkışını duyardım. Çok efendi bir adamdı mekanı cennet olsun inşallahİnna lillahi ve İnna ileyhi raciun cenazelerde bende çok hassasım babamın vefatından sonra hiç dayanamıyorum bende
Aminne desen haklısın. çingene gibi kadın. evlerden ırak.
Beyaz değildide güya kepekli, tam buğday alıyordum bırakıcam yavaş yavaş. Tatlıyıda ekmeğide. Meyve sezonu başladı çok meyve yeriz)Yok canım o kadar da değil tabi.
Ya eskiden kullanılıyordu bebeklere. Annemde görüyordum kardeşimin poposuna dökerdi gıdığına bolum yerlerine falan dökerdi. Şimdi toz değil de likit şeklinde olanı varmış bende öyle aldım sürerim diye. Heves işte
maşallahaslında normalde sağlık için bile beyaz ekmek hamur işi uzak durmak gerekiyor. Ama doktorun bir şey demediyse normal devam et.
Haklı yani ekmeğin her türlüsü zarar. Bırakıcam bende bakalım yapa bilsemcumartesi günü gittiğim perinatolog dışardan ekmek yemeyi bırak, yapabiliyorsan kendin yap demişti. ne kadar tam buğdaylı, tahıllı, sağlıklı etiketleri olsada ev ekmeği gibi değil şekeri etkiliyor demişti. bi hastasında yaşamış bunu örnek vermişti
Maşallah cnm benimde 29.haftada 1.550 gr.çıktı 10 gün önden çıkıyor benim bebiş, gayet iyi dedi dr.gelişimi kilosu içinKızlar doktordan çıktım. Sata göre 30+1iz amma bebiş önden gidiyor. Kilosu 1850gr boyu 42sm. Sizce kızlar kesiyimmi ekmek yemeyi?
MaşAllahMaşallah cnm benimde 29.haftada 1.550 gr.çıktı 10 gün önden çıkıyor benim bebiş, gayet iyi dedi dr.gelişimi kilosu için
Yalıçiftliğe gitmiştim ben cnm, kendi aracımızla gitmiştik ulaşımı bilmiyorum ama denizi mükemmeldi, eylül ayında gitmiştim bende sıcaktı gayetKonuyla alakasız olacak, bebeğimiz 1. 1,5 aylıkken Eylül ortasında bir tatil planlıyoruz. Bodrum tarafını iyi bilen birileri var mı? Bodrum havaalanına ulaşımı kolay ve aile için uygun olan bir tatil planlıyorum. Ev kiralamak niyetindeyim. Sürekli haritadan bakıyorum havaalanına yakın olsun diye ama belki yakın gibi duran ulaşımı çetrefilli olan ya da uzak gibi duran ama otobandan çok kolay ulaşımlı yer de vardır. Kuşadasına bile transfer varmış havaalanında. Var mı bir önerisi görüşü olan?
Amin inşallah cnm hepimizinki sağlıkla gelsinMaşAllahSağlıklı doğsunlarda Benimkide öyle dedi. Peki diyet falan önerdimi?
Yok yani ipleri koparttiracaklar insana. Anlayış nerde kiDaha staj yapmak istiyor hemde ben doğavak ayda, lohusa lohusa bunumu çekecem. Allaha dua ediyorum bana zor olucaksa kabul etmesinler buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?