Evet evet ister istemez etkiliyormus stres kafanı dağıtmayı deneAynen öyle. Bunlarada bi şey oluyor bi süre sonra. Bence de belirt. Bende doktor bulurum inşallah içime sinen♀
Allah Allah onu hiç duymadım. Yola gideceğiz ya onum stresi sarmıştı beni. Kv nin evinde küçük falan sıcak düşündükçe stres yapıyorum o yüzden olabilir o zaman
evet poliçe detayına bakmak lazım yoksa kendim yaptırırım artıkSormakta fayda var, birde yenidoğanda nasıl neler kapsıyor öğrenmek lazım röntgenler göz ve işitme testleri kapsıyorsa süper olur, keşke özel aşılarıda kapsasa
Sağol kuzum öyle yapayım en iyisi.Evet evet ister istemez etkiliyormus stres kafanı dağıtmayı dene
Evet canım şapka alıcam yanıma yedekten 3tane. Pijama konusundada çok teşekkür ederim. Gecelik alıcam birdeYalnız doğum sonrası aşırı kanama oluyor pijamalara sürekli kan değiyor leke oluyor, terliyorsun o sıcakta illaki değiştirmek zorunda kalıyorsun. Sen yedekte al mutlaka sonra eşini göndermek surumunda kalırsın pijama alması için. Birde yedek şapka almalısın bebek için çünkü doğumca kafası kanlı oluyor şapkaya kan bulaşıyor. Eğer iyi bir hastane ise yıkamıyorlar zaten öyle kalması gerekiyor sadece kabasını alıyorlar. Onuda değiştirmek gerekiyor kanlı kanlı durmuyor şapka
Ben de ya hickieik hissetmedim ya da hissettim ama adını koyamiyorumHıçkırık asla katiyen hissedemiyorum ben yailkinde de hic hissetmemistim. Benim bebeler cok erken haftalardan bas asagi donuyolar, belki alttan olunca cok hissedemiyorum e bir de yaglar da olunca ondan belki. ne bileyim.
Küçük gurmeya tüm ebeveynlerin kabusu. geçmiş olsun. düşüncesi bile kahrediyor. bi daha asla bunu yaşamazsın inşallah. hiçbirimiz yaşamayalım. çok kötü. bebek için üzülme. öyle anlık stresler etkilemiyor bilimsel olarak yavruları. ben genel stresin de etkilemediğini düşünüyorum. kızıma hamileyken çok stresli bir işte çalışıyordum, pc ekranını kırasım geliyordu. ne oldu, kızım çok sakin uyumlu mutlu bir bebek. şimdi de bunalıp ağladığım oluyor, ağlasam da mutlu da olsam oğlum normal oynama düzeninde devam ediyor. onu daha çok yediklerim iilgilendiriyor valla. azcık güzel bir şey ye de oynayam diye bekliyormuş gibi geliyor. :)
Saçmalamış doktorAynen öyle sen git başka doktorda dolaş bana da haber ver diyor madem öyle senlede bir isim yok sana hasta çoksa banada doktor çok üstelik şimdiye kadar hiç aramadım doktor yorumlarinda da memnun kalmadım diye belirteceğim
Belkide başı aşağı olduğundan. Bende bir ara sık sık hiss ediyordum şimdi azaldı. Ama dönmemiçti qaliba benim bebemHıçkırık asla katiyen hissedemiyorum ben yailkinde de hic hissetmemistim. Benim bebeler cok erken haftalardan bas asagi donuyolar, belki alttan olunca cok hissedemiyorum e bir de yaglar da olunca ondan belki. ne bileyim.
normal bir durumda bile böyle aptal bir tepki verecekse onunla devam etmemen en doğrusu olmuş zaten. boşver. ileride daha da canını sıkabilirdi. ne kadar ayıp yaptığı. o zaman numarasını vermeyecek ki bu işler böyle yürüyor. gecenin bir yarısı da değil ki olabilirdi de. sancının hastalığın saati zamanı olur mu. hiç üşenme bence de yorumunu yaz. ben de geçen bir emlakçı sinirimi bozunca yorum yazdım. isim bile vermedim ama kendini anlamış benden özür diliyormuş. 2 ay boyunca neredeydin. üzerimden ciddi paralar kazanabileceğini düşünse totomdan ayrılmazdı. makul bir yer arıyorum diye 10 kere salladı. ben de çok güzel yazdım içimde kalanları engelledim. oh olsun. işini düzgün yapmayan herkese atarlıyım.Ayy bende bir gün önce kv sinirlendim sol kasik üstünde hafif bir ağrım olmaya başladı kendimi temizlige verdim bu sefer bebek hiç hareket etmedi her dakika tepinen bebede ses seda yoktu ağrım gece biraz artınca doktorumu aradım cevap vermedi mesaj attım doktorumun tavrı beni sinir krizine soktu cevabı şuydu çok saçma gündüz ağrın vardi neden şimdi yazıyorsun dediği saat 23:00 üstelik birşey olursa istediğiniz saatte arayabilirsiniz diyen adamgündüz hafifti geçer diye bekledim gece arttı belki gece doguracagim sana mı soracak bebeğim senin işin paranı nasıl alıyorsan sıkıntımız varsa istediğimiz saatte de soru sorabiliriz bir de demez mi bizim hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru yok nöbetçi bir tane bul muayene ol banada haber ver hemen ona randevumu iptal ettim engelledim başka bir doktora randevu aldım
Ay merak ederiz buraya da yaz doktordan çıkınca. Böbrek kaynaklı olacağını sanmiyorum ama protein kaçağı çok olursa böbrekler başta olmak üzere organlara zarar verebiliyor. Ama senin böyle bir durumun olamaz çünkü daha geçen hafta normalmiş, protein yükseldiyse bile çok yeni yükseldi ve hemen önlemi alınacak ki bir sürü sebebi olabiliyor yükselmesinin. Benim eltimde de protein sınırda çıktı ama hafif bir idrar yolu enfeksiyonu da geçiyor aynı zamanda doktoru enfeksiyondan da olabilir 1 hafta sonra tahlili tekrar et ona göre karar vericez dedi.Sabah 13/8 çıkmış tansiyon iki üç gündür özellikle gündüzleri baygın gibi uyuyorum ağzımızın tadı yok ölü gibiyim resmen inşallah onla alakası yoktur sıcaklardandır. El strbi ve testi ben yaptım 30 an batır çıkar dedi bende garanti olsun diye 50 sn tuttumEbe tansiyonun yüksek olsaydı direk sevk edecektim ama pazartesi gel şu an için sadece şişlik ve protein gözüküyor dedi. Bende tek böbrekliyim biri alınmıştı. Korkuyorum böbrek kaynaklı olur mu diye o yüzden öğlende sonra kendi doktorum çok uzakta olduğu için farklı bir doktora sıra aldım gidip baktıracağım evhamlıyım bekletemem pazartesi yi
Zaten rahmin içinde de varsa sezaryen de riskliymiş her türlü bir risk var yani inşallah doğum esnasında da sonrasında da en sıkıntısız olacağımız doğum türü olsun. Epidural falan olursak belki varisler dikilirken hissetmeyiz diye ümitliyim bu sefer.Sezeryanl hiç düşünmek istemiyorumkalp damar cerrahıda rahatlattı beni. Dedi asla engel değil merak etme.
Ben de hiç hissetmedim ne oğlumda ne bu kızımda. Oğlum dediğin gibi çok erken dönmüştü kız daha dönmedi ama yine de hiç hissetmiyorum öyle ritmik bir kıpırtı. Anca ya tepinsin ya ayağıni sürtüp acıtsınHıçkırık asla katiyen hissedemiyorum ben yailkinde de hic hissetmemistim. Benim bebeler cok erken haftalardan bas asagi donuyolar, belki alttan olunca cok hissedemiyorum e bir de yaglar da olunca ondan belki. ne bileyim.
Ay merak ederiz buraya da yaz doktordan çıkınca. Böbrek kaynaklı olacağını sanmiyorum ama protein kaçağı çok olursa böbrekler başta olmak üzere organlara zarar verebiliyor. Ama senin böyle bir durumun olamaz çünkü daha geçen hafta normalmiş, protein yükseldiyse bile çok yeni yükseldi ve hemen önlemi alınacak ki bir sürü sebebi olabiliyor yükselmesinin. Benim eltimde de protein sınırda çıktı ama hafif bir idrar yolu enfeksiyonu da geçiyor aynı zamanda doktoru enfeksiyondan da olabilir 1 hafta sonra tahlili tekrar et ona göre karar vericez dedi.
Tamam canım şuan bekliyorumAy merak ederiz buraya da yaz doktordan çıkınca. Böbrek kaynaklı olacağını sanmiyorum ama protein kaçağı çok olursa böbrekler başta olmak üzere organlara zarar verebiliyor. Ama senin böyle bir durumun olamaz çünkü daha geçen hafta normalmiş, protein yükseldiyse bile çok yeni yükseldi ve hemen önlemi alınacak ki bir sürü sebebi olabiliyor yükselmesinin. Benim eltimde de protein sınırda çıktı ama hafif bir idrar yolu enfeksiyonu da geçiyor aynı zamanda doktoru enfeksiyondan da olabilir 1 hafta sonra tahlili tekrar et ona göre karar vericez dedi.
Zaten rahmin içinde de varsa sezaryen de riskliymiş her türlü bir risk var yani inşallah doğum esnasında da sonrasında da en sıkıntısız olacağımız doğum türü olsun. Epidural falan olursak belki varisler dikilirken hissetmeyiz diye ümitliyim bu sefer.
Geçen doğumda bir şey hissetmedim zaten gerçekten engel değil demek ki, doktorum ömrümde böyle büyük varis görmedim demese varlıklarından haberim bile yoktu o ana kadar.
Evet ya. 2-3 saat kıpırdamasa ya da benim dikkatim başka bir işte olduğundan fark etmesem tribe giriyorum. hemen odaklanıyorum. sonra bir kere oynasın sırıtıp bir oh çekiyorum. çok harika bir duygu oynamasını hissetmek, yi olduğunu bilmek.Ben de hiç hissetmedim ne oğlumda ne bu kızımda. Oğlum dediğin gibi çok erken dönmüştü kız daha dönmedi ama yine de hiç hissetmiyorum öyle ritmik bir kıpırtı. Anca ya tepinsin ya ayağıni sürtüp acıtsınAman kıpırdasinlar da nasıl olursa olsun kıpırtı azalınca o da ayrı stres oluyor
Valla plesenta previa var nasilsa agustosun ilk haftasi alirlar diyodum sezeryanle bakalim ne olacak halimizBenimde en son gittiğimde 11 çıkmıştı. İnşallah artmamıştıreşime diyorum baktık gelmiyor alsınlar sezaryen ile. 40 derece+nem napacağım ha belki tetikler ama doğumu Bi nebze umutluyum
Çok doğru canım ama bazen sinirlerimi kontrol edemiyorum tansiyonum fırlıyor eşimi çok seviyorum o yüzden onun anneside ne kadar sinir etse saygımdan onuda kırmak istemiyorum bir başlasam daha susturamaz zaten strese girdim hemen ağrım başladı zaten çok hafifti temizlik yapıp sinirimi hafifleteyim dedim doktorum da aşırı sinir etti çok şükür Rabbime birşeyim yok pazartesi yeni bir doktora başlayacağım inşallah iyi insanlara denk geliriz hepimizKüçük gurme
Saçmalamış doktoro hafif ağrıyla gitsen de birşey yapmadan normal deyip gönderirdi muhtemelen ki olması gereken ağrı geçmeyince gitmek sende kendini yormuşsun canım bende sinirlenince eli ayağı durmayanlardanım ama vakit bunun için uygun değil artık bir şekilde uzanıp dinlenip sakinlememiz gerekiyor
İlk başta bana diyor riskli gebesin birşey olursa istedigin saatte arayabilirsiniz hatta eşime diyor ki sende numarami kaydet eşin heyecan yaparsa sen ararsın yazdığı şeyler ciddi anlamda sinirlerimi iyice bozdu kızımda aşırı tedirginlik yaşadım bu bebekte biraz daha sakin olmaya çalışıyorum hemen gitsem bunda ne var derdi gece birşey olduğunda ben gelirim bakarım diyordu git nöbetçi kadın doğum doktoru bul diyor bana da haber ver diyor çok onemsemis gibi aaa çok iyi yapmışsın emlakciya bende işini düzgün yapmayan herkese atarliyim şikayet varda şikayet edeceğimnormal bir durumda bile böyle aptal bir tepki verecekse onunla devam etmemen en doğrusu olmuş zaten. boşver. ileride daha da canını sıkabilirdi. ne kadar ayıp yaptığı. o zaman numarasını vermeyecek ki bu işler böyle yürüyor. gecenin bir yarısı da değil ki olabilirdi de. sancının hastalığın saati zamanı olur mu. hiç üşenme bence de yorumunu yaz. ben de geçen bir emlakçı sinirimi bozunca yorum yazdım. isim bile vermedim ama kendini anlamış benden özür diliyormuş. 2 ay boyunca neredeydin. üzerimden ciddi paralar kazanabileceğini düşünse totomdan ayrılmazdı. makul bir yer arıyorum diye 10 kere salladı. ben de çok güzel yazdım içimde kalanları engelledim. oh olsun. işini düzgün yapmayan herkese atarlıyım.
Randevu olmasa da sabah gidin hangi doktorda takipliyseniz yardımcı oluyorlarArkadaslar randevu alamiyoruz yabenim guatir icinde bebisim icinde kontrole gitmem lazim ya ama randevu yok kac gundur deniyoruz ama randevu vermiyorlar bu nasil iş boyle ya
Doğuma kadar daha döner diyor herkes oyuzden endişelenmemek lazım sanrimBenim de 29. Haftada kafası sol böğrüme sıkışmıştı. Hiç sormak aklıma gelmedi. Çarşamba ne diyecek acep doktorum
He senin o zaman bizden erken olur.Valla plesenta previa var nasilsa agustosun ilk haftasi alirlar diyodum sezeryanle bakalim ne olacak halimiz
Aynen aynen son anda bile dönüyormuş.Doğuma kadar daha döner diyor herkes oyuzden endişelenmemek lazım sanrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?