Bana da uğra ben de pursaklardayımAy bugün hic ugrayamadim buraya yiğenim bana kalmaya geldi mutfak dolaplarini indirip sildik bugün canimiz cikti ay bi de eşimin arkadaşina bebek görmeye gidicez ta pursaklara ya o yok gözümde nasil büyüyor suan
aa göçmenlerden biriysen seni tanıyor olabilirim.Bana da uğra ben de pursaklardayım
Kizzz ne kendini yoruyosunn al yenisini ödesin eşin boşversene ancaj öyle adam olurlar sen kendini hirpalama degmez inanBen bu görümceye nasıl beddua etsem bilemiyorum.. gercekten ben bunun kadar uyuşuk, fikirsiz bisey gormedim sinir stresten bana erkenden dogurtturur yerden yere vuracan yere yazik.. Allah kocasina sabir versin ben kadin basimla dayanamiyorum. Besigimin parcasini sen tut at ! Olacak seymi abla ben sana at diye mi verdim nerden bulucam ben dedim.. kalkmis bana koca koca parca saliyo dalga gecer gibi.. hadi onlari karsilikli taktim digerleri kisa onlar uzun nasil sallanicak alt cekmeceye degmicek mi ? Ben bu kadar pislik bi insan gormedim onun yuzunden esimle tartistim ona cattim kafayi yememek elde degil.Ne halleri varsa gorsunler artik.Yıldım
Depo bosalinxa en iyisi iğne, bana da iğne verdi doktor 5 adet depo doğsun diye. Hap zamana yayıyor. Dediğin vitamini bilmiyorum ama asm veya eczaneler sorabilirsin.Kızlar bişey sorcam.
Başım dönüp duruyodu. Sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim. B12 100 ün altında çıktı. Daha öncede düşüktü iyce düşmüş. Doktor bemiks hap yazmıştı. İçinde folik asit çok yüksek. Multivitaminde de folik asit yüksek zaten. İçim rahat etmiyodu arada bi içiyodum.
Sonuçları göstermeye de gidemedim geri sağlık ocağına kapandı.
İğne yazar heralde hapla olacak gbi değil.
Acaba diyorum şu newlife in b12 dilaltı tableti varya
Ondan mı alsam da kullansam
Hamileler kullanabiliyo mu biliyo musunuz
Kadın doğum doktoruma da yazdım o da cevap vermedi.
Hangisi daha çabuk yükseltir bilemedim
Şimdi çok düşük olduğunu da gördüm ya
Daha çok başım dönmeye başladı psikolojik heralde
Ne güzel yiğen öyle gelmiş yardım etmişAy bugün hic ugrayamadim buraya yiğenim bana kalmaya geldi mutfak dolaplarini indirip sildik bugün canimiz cikti ay bi de eşimin arkadaşina bebek görmeye gidicez ta pursaklara ya o yok gözümde nasil büyüyor suan
Canım bizlerin yorumu değil doktorun yorumunu bekle. B12 için bende iğne vuruliyordum aile hekimliğinde hamile kalınca kullanmayın demişlerdir. B12 li besinler tüketmeye çalışıyorum.Kızlar bişey sorcam.
Başım dönüp duruyodu. Sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim. B12 100 ün altında çıktı. Daha öncede düşüktü iyce düşmüş. Doktor bemiks hap yazmıştı. İçinde folik asit çok yüksek. Multivitaminde de folik asit yüksek zaten. İçim rahat etmiyodu arada bi içiyodum.
Ay benim en korktuğum şey bu galiba inşallah korktuğumuz başımıza gelmez38. Hafta diye biliyorum. Bende korkuyorum bu muayeneden. Kanamam olduğu zaman çok kötü anlar yaşattılar çünkü
İnşallah canım. Kasmayınca rahat oluyormuş ama işte bende onu yapamıyorum.Ay benim en korktuğum şey bu galiba inşallah korktuğumuz başımıza gelmez
Bizde axa sigorta yaptırdık yeni. Ogluma eşime bana. Tabi dogumu vskontrolleri kapsamıyor. Dogunca kızımıza da yaptıracagızkızlar birde aklıma başka soru geldi
bebek doğduğunda özel sağlık sigortası yaptıracak var mı?
ben kendime allianz tamamlayıcı yaptırmıştım, hamileliğin 2. ayında yaptırdım. öncesinde yaptırsaydım da doğumu- kontrolü karşılaması için 1 sene dolmuş olması lazımdı, bende kan-idrar tahlillerimde kullanırım zaten diye yaptırdım.
kendimi özel sağlığa geçirmeyi düşünüyorum, bebeği de özel sağlık yaptırmak istiyorum.
konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
eşimin işyeri evlendiğimizde aileyi yapmıyordu, o yüzden kendim yaptırdım. ama şirket karar değiştirmiş, aileyi de yapıyorlarmış artık.
Bulduk zaten canim yarin alicak insallah pazar gunude evde kurcaklar besigimiziKizzz ne kendini yoruyosunn al yenisini ödesin eşin boşversene ancaj öyle adam olurlar sen kendini hirpalama degmez inan
Kafada olsa dogumu etkilemez bende o yuzden dedim olabilir kimisi kucuk kimisi buyuk olabiliyoYanlız ben 2 hafta ileride derken kafası için dedim doktorum kafası büyük dedi bazı çocukların kafası minyon oluyor bazısı büyük olabilir dedi
Sağlık ocağı b12 bakıyor mu bizim ki bakmıyorKızlar bişey sorcam.
Bende vajinal ultrasonda falan sorun yaşamıyorum ama kendimden başkasının elini orda hissettiğimde kasılıyorum direktİnşallah canım. Kasmayınca rahat oluyormuş ama işte bende onu yapamıyorum.
Sakin olmaya çalışacağız artık başka yapacak Bir şey yokBende vajinal ultrasonda falan sorun yaşamıyorum ama kendimden başkasının elini orda hissettiğimde kasılıyorum direktinşallah kendimi sakinleştirip sıkmadan bekleyebilirim. Ay çok zor ya
Hastaneden geldim canım protein kaçağı görülmedi bebişin ölçümleri yapıldı herşey çok güzel 1700 gram olmuş dedi ayaklarımın şişliği sanırım sıcaktan bol bol uzatarak yat dedi. Böbreğime hiçbir zarar vermemiş bebiş ürologa yönlendirdi oda temiz geldi çok şükür.haftasından 1 hafta önde gidiyor sorun yok kısacaAy merak ederiz buraya da yaz doktordan çıkınca. Böbrek kaynaklı olacağını sanmiyorum ama protein kaçağı çok olursa böbrekler başta olmak üzere organlara zarar verebiliyor. Ama senin böyle bir durumun olamaz çünkü daha geçen hafta normalmiş, protein yükseldiyse bile çok yeni yükseldi ve hemen önlemi alınacak ki bir sürü sebebi olabiliyor yükselmesinin. Benim eltimde de protein sınırda çıktı ama hafif bir idrar yolu enfeksiyonu da geçiyor aynı zamanda doktoru enfeksiyondan da olabilir 1 hafta sonra tahlili tekrar et ona göre karar vericez dedi.
Zaten rahmin içinde de varsa sezaryen de riskliymiş her türlü bir risk var yani inşallah doğum esnasında da sonrasında da en sıkıntısız olacağımız doğum türü olsun. Epidural falan olursak belki varisler dikilirken hissetmeyiz diye ümitliyim bu sefer.
Geçen doğumda bir şey hissetmedim zaten gerçekten engel değil demek ki, doktorum ömrümde böyle büyük varis görmedim demese varlıklarından haberim bile yoktu o ana kadar.
aa göçmenlerden biriysen seni tanıyor olabilirim.
Kadın doğum doktoru cevap vermiş kullanabilirsin diye. Acaba solgarın dil altı b12 mi alsam yoksa newlife mıSağlık ocağı b12 bakıyor mu bizim ki bakmıyorBen kızımda hamileyken newlife dil altını kullandım o çabuk dengeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?