2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bugün hic ugrayamadim buraya yiğenim bana kalmaya geldi mutfak dolaplarini indirip sildik bugün canimiz cikti ay bi de eşimin arkadaşina bebek görmeye gidicez ta pursaklara ya o yok gözümde nasil büyüyor suan

Kızlar bişey sorcam.
Başım dönüp duruyodu. Sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim. B12 100 ün altında çıktı. Daha öncede düşüktü iyce düşmüş. Doktor bemiks hap yazmıştı. İçinde folik asit çok yüksek. Multivitaminde de folik asit yüksek zaten. İçim rahat etmiyodu arada bi içiyodum.

Sonuçları göstermeye de gidemedim geri sağlık ocağına kapandı.
İğne yazar heralde hapla olacak gbi değil.

Acaba diyorum şu newlife in b12 dilaltı tableti varya
Ondan mı alsam da kullansam
Hamileler kullanabiliyo mu biliyo musunuz
Kadın doğum doktoruma da yazdım o da cevap vermedi.
Hangisi daha çabuk yükseltir bilemedim
Şimdi çok düşük olduğunu da gördüm ya
Daha çok başım dönmeye başladı psikolojik heralde

Ay bugün hic ugrayamadim buraya yiğenim bana kalmaya geldi mutfak dolaplarini indirip sildik bugün canimiz cikti ay bi de eşimin arkadaşina bebek görmeye gidicez ta pursaklara ya o yok gözümde nasil büyüyor suan
Bana da uğra ben de pursaklardayım

Kizzz ne kendini yoruyosunn al yenisini ödesin eşin boşversene ancaj öyle adam olurlar sen kendini hirpalama degmez inan

Depo bosalinxa en iyisi iğne, bana da iğne verdi doktor 5 adet depo doğsun diye. Hap zamana yayıyor. Dediğin vitamini bilmiyorum ama asm veya eczaneler sorabilirsin.

Canım bizlerin yorumu değil doktorun yorumunu bekle. B12 için bende iğne vuruliyordum aile hekimliğinde hamile kalınca kullanmayın demişlerdir. B12 li besinler tüketmeye çalışıyorum.
Psikolojiktir o . Unutkanlik yapar B12.
Tansiyon olc olmadı.

Bizde axa sigorta yaptırdık yeni. Ogluma eşime bana. Tabi dogumu vskontrolleri kapsamıyor. Dogunca kızımıza da yaptıracagız

Sağlık ocağı b12 bakıyor mu bizim ki bakmıyor Ben kızımda hamileyken newlife dil altını kullandım o çabuk dengeliyor

İnşallah canım. Kasmayınca rahat oluyormuş ama işte bende onu yapamıyorum.
Bende vajinal ultrasonda falan sorun yaşamıyorum ama kendimden başkasının elini orda hissettiğimde kasılıyorum direkt inşallah kendimi sakinleştirip sıkmadan bekleyebilirim. Ay çok zor ya

Kızlar şu takımı aldım, aslında dantelli süslü bişey istemiyordum ama kollarında azıcık dantel var, olur o kadar artık
Bugün geldi, kumaşı hafif viskon karışık pamuklu, hafif, şık duruyor beğendim

Eklentiler

• CB2A0C1F-8559-4F67-8553-7BD812A835D7.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 74
Bende vajinal ultrasonda falan sorun yaşamıyorum ama kendimden başkasının elini orda hissettiğimde kasılıyorum direkt inşallah kendimi sakinleştirip sıkmadan bekleyebilirim. Ay çok zor ya
Sakin olmaya çalışacağız artık başka yapacak Bir şey yok

Hastaneden geldim canım protein kaçağı görülmedi bebişin ölçümleri yapıldı herşey çok güzel 1700 gram olmuş dedi ayaklarımın şişliği sanırım sıcaktan bol bol uzatarak yat dedi. Böbreğime hiçbir zarar vermemiş bebiş ürologa yönlendirdi oda temiz geldi çok şükür.haftasından 1 hafta önde gidiyor sorun yok kısaca Ebe El stribi ile yaptı ya tahlili ondan yanlış çıktı sanırım protein olayı .

Sağlık ocağı b12 bakıyor mu bizim ki bakmıyor Ben kızımda hamileyken newlife dil altını kullandım o çabuk dengeliyor
Kadın doğum doktoru cevap vermiş kullanabilirsin diye. Acaba solgarın dil altı b12 mi alsam yoksa newlife mı
Araştırırken solgarınkine de çok iyi çok hızlı yükseltiyo demişler

Benm hayatım boyunca düşüktü hep iğne ilaç kullandım ama hiç öyle hızlı yükselmedi 200 leri hiç geçmedi
Yatıp duruyorum belki de ondan enerjim yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…