Canım nerden aldınKızlar şu takımı aldım, aslında dantelli süslü bişey istemiyordum ama kollarında azıcık dantel var, olur o kadar artık
Bugün geldi, kumaşı hafif viskon karışık pamuklu, hafif, şık duruyor beğendim
Bende öyleydim o kadar çok iğne kullandım ki yine düzelmedi solgari bilmiyorum ben newlife plus dil altı kullandım ondan sonra düzeldiKadın doğum doktoru cevap vermiş kullanabilirsin diye. Acaba solgarın dil altı b12 mi alsam yoksa newlife mı
Araştırırken solgarınkine de çok iyi çok hızlı yükseltiyo demişler
Benm hayatım boyunca düşüktü hep iğne ilaç kullandım ama hiç öyle hızlı yükselmedi 200 leri hiç geçmedi
Yatıp duruyorum belki de ondan enerjim yokmuş
Ben gocmenim ailem orda oturuyor hala.kız göçmen konutlarının ordayım
Hepsiburadadan aldım, link koyayımCanım nerden aldın
Hangi siteden
Bn hala bakıyorum alamadım bişey
Evet banada başka bir doktor sezeryan riskli demişti bu durumda, ki bende rahim içindede var varisler.Ay merak ederiz buraya da yaz doktordan çıkınca. Böbrek kaynaklı olacağını sanmiyorum ama protein kaçağı çok olursa böbrekler başta olmak üzere organlara zarar verebiliyor. Ama senin böyle bir durumun olamaz çünkü daha geçen hafta normalmiş, protein yükseldiyse bile çok yeni yükseldi ve hemen önlemi alınacak ki bir sürü sebebi olabiliyor yükselmesinin. Benim eltimde de protein sınırda çıktı ama hafif bir idrar yolu enfeksiyonu da geçiyor aynı zamanda doktoru enfeksiyondan da olabilir 1 hafta sonra tahlili tekrar et ona göre karar vericez dedi.
Zaten rahmin içinde de varsa sezaryen de riskliymiş her türlü bir risk var yani inşallah doğum esnasında da sonrasında da en sıkıntısız olacağımız doğum türü olsun. Epidural falan olursak belki varisler dikilirken hissetmeyiz diye ümitliyim bu sefer.
Geçen doğumda bir şey hissetmedim zaten gerçekten engel değil demek ki, doktorum ömrümde böyle büyük varis görmedim demese varlıklarından haberim bile yoktu o ana kadar.
Merhabalar, nerede yaptiriyorsunuz kapı süsü ve takı yastığını ben de arayış içindeyimYorucu bir gündü ama bebemin herşeyi tamamlandı ve valizimizi hazirladimbir tek kapı süsü, takı yastığını bekliyoruz
Ayy bende bitirdim herşeyiBugun bir posta daha alisveris yaptik, cok mesudum. Neredeyse her seyi tamam.
Kesinlikle ben de. Bi rahatlama geliyor hazirlklar tamamlandikca. Benim hala eksiklerim var. Haziran sonu isim baskili hastane cikisi, havlusu gelecek. Arkadasim ona verdigim sterilizatoru pompayi fln getirecek. Kendi next to mesini de baba verecek. Yani ben ancak haziranin son haftasi (35. Hafta) tamamen hazir olucam. Ama temel ihtiyaclar ile cantayi haftaya hazirlicam.Ayy bende bitirdim herşeyibugün son deterjanları, kendime süt arttırıcı damla çay, bide yenidoğan bezi aldım 1 paket. Artık kredi kartımı kullanmamam lazım Yarında kv gelecek onla dolaba yerleştiririz kıyafetleri, aldığım ıvır zıvırları paketlerinden çıkarır yerleştiririz. İşler tamamlanınca Rahatlamış hissediyorum :)
Süt artırıcı damla nasıl oluyor ben hic bilmiyorumAyy bende bitirdim herşeyibugün son deterjanları, kendime süt arttırıcı damla çay, bide yenidoğan bezi aldım 1 paket. Artık kredi kartımı kullanmamam lazım Yarında kv gelecek onla dolaba yerleştiririz kıyafetleri, aldığım ıvır zıvırları paketlerinden çıkarır yerleştiririz. İşler tamamlanınca Rahatlamış hissediyorum :)
Pompayı biri kullandıktan sonra yeni parça alıyor musunuz yoksa yıkayıp sterilize etmek yeterli oluyor mu? Bi arkadaştan buldum kendisi 4-5 sene önce kullanmış kutusuyla herşeyi tam ama plastikler sararmış, biberonda çizikler var kalıntı kalmış gibi duruyor huylandım. Kendisi aslında sterilize etmiş, hijyenine güvendiğim biri. Ama bilemedim parçaları yeni alsam o da ayrı masraf. Bide seneler geçtikten sonra çekim gücü azalıyor mu? Bana verdiği Philips avent natural tekliKesinlikle ben de. Bi rahatlama geliyor hazirlklar tamamlandikca. Benim hala eksiklerim var. Haziran sonu isim baskili hastane cikisi, havlusu gelecek. Arkadasim ona verdigim sterilizatoru pompayi fln getirecek. Kendi next to mesini de baba verecek. Yani ben ancak haziranin son haftasi (35. Hafta) tamamen hazir olucam. Ama temel ihtiyaclar ile cantayi haftaya hazirlicam.
Merhaba bizim komşularımız Tahtakalede bu işle uğraşıyorlar onlar yapacak ledli bulut kapı süsü ve takı yastığıMerhabalar, nerede yaptiriyorsunuz kapı süsü ve takı yastığını ben de arayış içindeyim
Bestlak süt arttırıcı damla var, ablamda ve arkadaşımda gördüm. Tabi kullanmadan önce doktora sorarım ama takviye edici gıda bi zararı yoktur diye düşünüyorum aldım hazırda dursun o da dedim :) bide humana still tea gördüm onuda aldım normal zamanda bile içiyorlarmış tadı güzelmişSüt artırıcı damla nasıl oluyor ben hic bilmiyorum
Sute degen parcalari yeniden almak mantikli bence. Bi de cok cok kullanmadiysa cekim gucune bisey olsugunu dusunmuorum benim makine bi kac ay kadar duzenli kullanildi azalma vs yokPompayı biri kullandıktan sonra yeni parça alıyor musunuz yoksa yıkayıp sterilize etmek yeterli oluyor mu? Bi arkadaştan buldum kendisi 4-5 sene önce kullanmış kutusuyla herşeyi tam ama plastikler sararmış, biberonda çizikler var kalıntı kalmış gibi duruyor huylandım. Kendisi aslında sterilize etmiş, hijyenine güvendiğim biri. Ama bilemedim parçaları yeni alsam o da ayrı masraf. Bide seneler geçtikten sonra çekim gücü azalıyor mu? Bana verdiği Philips avent natural tekli
Haftaya ablamla deneyeceğiz bakalım, sadece hunisini değiştiririm sorun yoksa. Biberonlarımda aventin zaten uyumlu olur. Bunuda halledince eksiğim kalmıyorSute degen parcalari yeniden almak mantikli bence. Bi de cok cok kullanmadiysa cekim gucune bisey olsugunu dusunmuorum benim makine bi kac ay kadar duzenli kullanildi azalma vs yok
Sadece biberon ve huni degil. Biberonun uzerine takilan 3 parca bi aparat var icinde valf olan.( benmki lansinoh aventte az yada cok olabilir bu parca.) O da sute degiyo. Soyle yapabilirsin. Dolapta hic kullanmadigi huniyi basligi yedek parca niyetine satanlar oluyo. Kesin kullanilmamis posetinde kapali sekilde duruyosa daha uyguna onlari alabilirsinHaftaya ablamla deneyeceğiz bakalım, sadece hunisini değiştiririm sorun yoksa. Biberonlarımda aventin zaten uyumlu olur. Bunuda halledince eksiğim kalmıyor
Teşekkür ederim bakayım öyle o zaman :)Sadece biberon ve huni degil. Biberonun uzerine takilan 3 parca bi aparat var icinde valf olan.( benmki lansinoh aventte az yada cok olabilir bu parca.) O da sute degiyo. Soyle yapabilirsin. Dolapta hic kullanmadigi huniyi basligi yedek parca niyetine satanlar oluyo. Kesin kullanilmamis posetinde kapali sekilde duruyosa daha uyguna onlari alabilirsin
Bunu ben de okudum bi yerde hatta kuzenim gecen ay dogum yapti. Doktoru nasi kimyon rezene cayi yapilir annenin icmesi disinda bebege ne kadar verilir falan die bi kagit tutusturmus eline. Smdi zararli verme desem doktor uygun gordu diyecek. Ben de bisey demedimArkadaşlar bu arada rezene eskiden hem hamilelikte hem emzirirken süt artırıcı gaz giderici vs olarak çok kullanılıyormuş ama son zamanlarda genotoksik olduğunu kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar. Süt artırıcı damlalarda filan da oluyor galiba, gerçi o damladaki miktarı zararlı olmayabilir belki çayını yapıp içmek zararlıdır bilemiyorum o kadarınıbilginiz olsun
Kimyonda mı zararlıymış?Bunu ben de okudum bi yerde hatta kuzenim gecen ay dogum yapti. Doktoru nasi kimyon rezene cayi yapilir annenin icmesi disinda bebege ne kadar verilir falan die bi kagit tutusturmus eline. Smdi zararli verme desem doktor uygun gordu diyecek. Ben de bisey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?