İnşallah zamanında doğar benim kızımda solunum problemi hiç cekmedi sadece düşük kilo problemi vardı 1600 kg doğdu 1300 kg düştü onuda 3_4 günde tamamladı çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı ben sonrasında da iylesemedim çok uzun sürdü iylesir iylesmez hemen transfer ettirdim benim bebeler tüp bebekbu bebeğimde de coraspirin kullanıyorum çok şükür her şey yolunda
He stres işini benim kv, görümce, abla halletti ya bizim kızda zor bir bebek oldu. Tek avantaj işte ilk gebelikte uyuduğun zaman dürten yok kaçta bayılırsan uyu kal
Ben kolejde çalışıyordum canım sadece okul kaydı olsa forması kitabı bilmem nesi varda vardı. O zaman hadi idare edilebilir tutarlardı ama şuan sormuyorum bile ne kadar diye baksana 100 bin diyorsun
Benimki geçen biz nasıl korunacaz diye sordu nasıl yani dedim. Eee uzun süre hiç korunmadık beceremeyiz diyorAyy canım aman öyle demeee ben yandim başka kimse yanmasınbenim kızlar 6 buçuk ve 10 yaşında hiç düşünmydk benimde bünye böyle sorunlu olunca ama bu minik resmen süpriz yaptı ilk zamanlar baya nbir şok yaşamıştım ama werene hamdolsun Rabbim hayırlısını versin sen tedbiri sıkı al gerisi Allah'a kalmış benim tedbir kocada olunca sakata geldim
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ama şuan ekonomik olarak en büyük şükrüm 2 yıl önce ev almış olmak. Araba alalım dedik arabaya para bulsak için e alacak benzin parası bulunmuyorEkonomi cok kotu gercekten3-4 sene once 3-4 bin lira maasla hem iphone almistim, hem amsterdam ispanya gezdim, babamin arabasiyla surekli disarda arkadaslarla bulusurdum. Yazin 2-3 kez tatil yapmistim beachlerde geziyordum simdi işe hamile olmasam otobüsle gidip geleceğim, 3 günde bir 200 lira benzin alıyorum o da sadece işe git gel. Dışarı çıkmaya korkuyorum vallahi. Kendime bişey almıyorum zaten hepsi bebeğe artık, maaşın hepsi yattığı gün karta gidiyor ev aldık bide evlenirken, herşeyi kendimiz yaptık. Eşimin maaşıda evin borcuna gidiyor. Çocuktan sonra çalışamam diyemiyorum artık tek maaşla geçinilmez.
Ekonomi cok kotu gercekten3-4 sene once 3-4 bin lira maasla hem iphone almistim, hem amsterdam ispanya gezdim, babamin arabasiyla surekli disarda arkadaslarla bulusurdum. Yazin 2-3 kez tatil yapmistim beachlerde geziyordum simdi işe hamile olmasam otobüsle gidip geleceğim, 3 günde bir 200 lira benzin alıyorum o da sadece işe git gel. Dışarı çıkmaya korkuyorum vallahi. Kendime bişey almıyorum zaten hepsi bebeğe artık, maaşın hepsi yattığı gün karta gidiyor ev aldık bide evlenirken, herşeyi kendimiz yaptık. Eşimin maaşıda evin borcuna gidiyor. Çocuktan sonra çalışamam diyemiyorum artık tek maaşla geçinilmez.
İnşa Allahgönlünü ferah tut döner bence:) benim bu bıdık ayaklarıyla suratını kapatmıştı. kesinle dönmez demiştim kendi kendime
Amin canımİnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olup nasip olur canımşöyle gelip keyfine doğum hikayeni yazarsın plesenta dekolman(eş ayrılması) oldu. Hafif kanamam başladı öğlen saatlerinde doktor muayenesinde önce farkedilmedi açıklık vs yoktu nst iyiydi. Kırmızı kanama oldu diye tedbir amaçlı yatışım yapıldı. Akşam vizitesinde ultrasonda farkedildi anında doğuma aldılar.
Ay napim bacim kaynana kendine kiyip bi gelmedi annem yardima geldi saolsun bende ona kiyamadim ona kostur buna kostur eşimde cok yardim etti oda bitti .. annemde bana kiyamiyo iyice karnin indi asagiya diyo dogurmazsam iyi hala bir suru iş kaldi beni bekliyo ..Kız yüklenemesene kendine o kadar az kaldı doğuracaz
Hey maşallah sizinkilerinde rahatlığı insanı rahatsız edecek cinstenmişay ben saymıyorum kv anne falan
32. haftadayim daha biseye ihtiyacın var mı diye bile sormadilar bırak gelip yardım etmeyibu haftaya kadar çalıştım naptin demediler. sağlık sorunumu da biliyorlar maşallahlari var rahatlıkta
karı koca memur olunca eşim de polis olunca bize özel okuldan başka seçenek kalmıyor ama altından nasil kalkarız hiç bilmiyorum. olmadı devlet okuluna verip bakıcı gibi bisey tutucaz.
Aman totosu erimesin kv hanımınAy napim bacim kaynana kendine kiyip bi gelmedi annem yardima geldi saolsun bende ona kiyamadim ona kostur buna kostur eşimde cok yardim etti oda bitti .. annemde bana kiyamiyo iyice karnin indi asagiya diyo dogurmazsam iyi hala bir suru iş kaldi beni bekliyo ..
Amin inşaallah hepimiz güzelce kavuşalımİnşa AllahDönmesi için annesi ona eziyyet veriyor bıkar döner bencede
Amin canımRabbim hepimize rahat, hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağ salim kavuşalım yavrumuza Anladım çok çok geçmiş olsun, bu bebeğini sorunsuz şekilde kucağına alırsın
Hala öyle kendisi minyon yaşıtlarına göre ama boyu uzun herşeyi hemen yapmak istiyormaşallah diyeyim
minik savaşçıymis tam:) inşallah bu minik acele etmeden seni de zorlamadan sağlıkla gelir
Valla sozumona refah seviyemiz artsin diye Avrupa'ya geldik. En yanlis ulkeye gelmisiz. Ada ulkesi, Avrupanin koyu, her sey kisitli, cesitlilik yok ve en kotusu 1 kira 1 maas. Tek kisi calisip gecinilnesi imkan dahilinde degil. Ev kira olmasa da bu pahalilikta zor. Savastan sonra bir suru urunu getirmeyi biraktilar, elde olanlar da pahalilandi. 3 ay dogum izninden sonra full time calismaya donmek zorundayim. 20 Ekim'de ise donucem yani. Diceksiniz e o zmn ne duruyorsunuz. Gidicez de biriim olmadigindan onu da yapamiyoruz. Resmen cikmazdayiz. Para birikmiyor, market fiyatlari, benzin, kira gunden gune artiyor. Birikmeyince yeni bir ulke icin adim da atamiyoruz. Tek iyi tarafi kredi kartimiz veya banka borcumuz fln yok. Net geleni nakit olarak harciyoruz. Neyse kisacasi cok iyi bi gelirin yoksa ki bizde yok, burda da gecinilmiyor.ilk oğlumda doğum izninden sonra yıllık izinleri bitirip ücretsiz ayrılmıştım ben de. şimdi 4 ay yarım gün tam maaşı kullanmak zorundayım. yoksa toparlayamıyoruz.
Allah sonumuzu hayretsin. çok zor zamanlardan geçiyoruz
Benim dunden eberi cok durgun bebegim ya. Sekeri kacirdim ondan sanirim. Iki tik tik vuruyor sonra yine sakin. Normalde karnimdan cikcak gibi bi o yana bi bu yana vururdu. Aslinda sanki her hafta sonu sakin geciyor. Teorim dogru mudur bilmiyorum ama belki de buyume atagi geciriyordur diyorum. Pazartesi gunleri tam haftayi tamamliyor. Yarin 32+1 olucaz mesela. 33. Haftaya giriyoruz. Ya da teorim yanlış fark etmeden hafta sonlari hep sekeri abartiyorumŞuan burda yağmur yağıyor. Evde yağmur yağıyor kaç kaç ı koro halinde söylüyoruzBide içimdeki hoşlandı durumdan o da kıpır kıpır
Aaa olabilir canım bak benimde cumartesi günleri +0 olur bu iki gün iştahım artıyor hatta dondurma ve dışardan yemek istediğim tek günler bunlarBenim dunden eberi cok durgun bebegim ya. Sekeri kacirdim ondan sanirim. Iki tik tik vuruyor sonra yine sakin. Normalde karnimdan cikcak gibi bi o yana bi bu yana vururdu. Aslinda sanki her hafta sonu sakin geciyor. Teorim dogru mudur bilmiyorum ama belki de buyume atagi geciriyordur diyorum. Pazartesi gunleri tam haftayi tamamliyor. Yarin 32+1 olucaz mesela. 33. Haftaya giriyoruz. Ya da teorim yanlış fark etmeden hafta sonlari hep sekeri abartiyorum
Coronanin ne yapacağı hiç belli olmuyro gebelikte de daha ağır geçiyor doğal olarak. İnşallah Corona kaynaklı geçici bir düşüştür de alistigin bildiğin doktor ve hastaneden ayrılmak zorunda kalmazsin. Şimdi nasılsınız ailecek? iyileşebildiniz mi?plateletler yani trombositlerim. 150 400 bin arası olması gerekiyomus. benim düşüktü ama 110 bindeydi.
en son çarşamba günü 90 bine düşmüş. gittiğim hastanenin kadim doğumu ve dahiliyesi artık burda olmaz dediler.
hastane doktor araştırdık hematoloji randevusu aldık. cuma günü de eşim corona çıktı. oğlum okulda enfeksiyon kapmisti ilac falan kullandı. ondan bana geçmişti. Benden eşime. meğerse salgından kaynaklı enfeksiyon değil coronaymis bizim kaptigimiz
tam benim hasta olduğum ve kan verip degerin düşük çıktığı zaman coronaymisim.
çok karmaşık yazdım ama inşallah bu anı düşüş coronadan olmuştur değerlerim düzelir diye dua ediyorum şu an:)
Doktor yasaklamadiysa neden ara versin zaman bende plasenta previa olmasına rağmen 1. Derece olduğu için doktor yasaklamadı. Kanamam falan da olmadı çok şükür.Valla monttan ayakkabiya, uyku tulumuna, ne bileyim her sey var. Esime diyorum ne oldugunu unutma, bir sey gerekince sana sorarim. Kizim oksuruyor arada ya. Yemek seciyor. Ama cok sukur genel durumu iyi. Gulup oynuyor.
Aslinda benim bi derdim var. Esimle beraber olurken ( evet hamileligin basindan beri cinsellige ara vermedik) birden canim yandi. Icten keskin ani bir acı. Hic boyle problemlerim olmadi simdiye kadar. Hamilelikle baglantili diye düşünüyorum. Hamilelikte kilcal damarlar hassaslasiyomus vs diyolar. Ya oyle bir sey ya da pelvik varisi dediklerinden. Yani internette oyle diyor en azindan. Hala arada icten bi sizlama geliyor. Carsamba doktor randevusu var, sorucam bakalim. Insallah gostermem gerekmez. Oyle aciyo ki kimse dokunsun ellesin istemiyorum. Nasil normal dogum yaparim bilmiyorum. Buna bile dayanamiyoken
Bezi premium care aldım. Islak mendil sadece 2 kutu unibaby aldım uçakta falan kullanmak için. Bolca babyme temizleme pamuğu aldım. Su ve pamuk varken ıslak mendili sadece disardayken kullanırım zaten.Selam canlar geriye dönük okumaya çalışıyorum ama çoğuna yetişemiyorum
Neler yapıyorsunuz neler aldnzz bende yeni yeni başladım unibaby ıslak mendil sipariş edicem Trendyolda en uygun buldum ama yinede dehşet pahalı siz ıslak mendil ne aldnz bez Prima premium care alicam ama bizim minik doğacak gibi 0 beden olanı alacağım
Bugün kontrolüm wardi benim kız hala ters kafa yukarda boynunda hala kordon çıkmamış sıkı da değil daha doğmadan yaramaz yandm ben galiba1779 gram benim minik masalım şuan iyi herşey iyi dedi inşallah iyi olur 37. Haftayı görelim öncelikle dedi daha ilerisini öngöremiyir henüz galiba kaç kilo doğar dedim 2800 3000 Gr civari dedi
Ciğer geliştirici iğne yapılacak yarın ve diğer gün wurulacagim iğneden çok korkarım
32. Hafta çalışabilir werdi bende durumlar böyle
Daha vakit var diye henüz bir şey yapmadım. Zaten sağ sağlim İstanbul'a varmadan önce hiç bir şey yapmamKızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?