2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah diyeyim
minik savaşçıymis tam:) inşallah bu minik acele etmeden seni de zorlamadan sağlıkla gelir

ay ben saymıyorum kv anne falan
32. haftadayim daha biseye ihtiyacın var mı diye bile sormadilar bırak gelip yardım etmeyi bu haftaya kadar çalıştım naptin demediler. sağlık sorunumu da biliyorlar maşallahlari var rahatlıkta

karı koca memur olunca eşim de polis olunca bize özel okuldan başka seçenek kalmıyor ama altından nasil kalkarız hiç bilmiyorum. olmadı devlet okuluna verip bakıcı gibi bisey tutucaz.

Benimki geçen biz nasıl korunacaz diye sordu nasıl yani dedim. Eee uzun süre hiç korunmadık beceremeyiz diyor senin mesajdan sonra kendime zincir vurasım geldi

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ama şuan ekonomik olarak en büyük şükrüm 2 yıl önce ev almış olmak. Araba alalım dedik arabaya para bulsak için e alacak benzin parası bulunmuyor

ilk oğlumda doğum izninden sonra yıllık izinleri bitirip ücretsiz ayrılmıştım ben de. şimdi 4 ay yarım gün tam maaşı kullanmak zorundayım. yoksa toparlayamıyoruz.
Allah sonumuzu hayretsin. çok zor zamanlardan geçiyoruz

gönlünü ferah tut döner bence:) benim bu bıdık ayaklarıyla suratını kapatmıştı. kesinle dönmez demiştim kendi kendime
İnşa Allah Dönmesi için annesi ona eziyyet veriyor bıkar döner bencede
Amin canım Rabbim hepimize rahat, hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağ salim kavuşalım yavrumuza Anladım çok çok geçmiş olsun, bu bebeğini sorunsuz şekilde kucağına alırsın

Kız yüklenemesene kendine o kadar az kaldı doğuracaz
Ay napim bacim kaynana kendine kiyip bi gelmedi annem yardima geldi saolsun bende ona kiyamadim ona kostur buna kostur eşimde cok yardim etti oda bitti .. annemde bana kiyamiyo iyice karnin indi asagiya diyo dogurmazsam iyi hala bir suru iş kaldi beni bekliyo ..

Hey maşallah sizinkilerinde rahatlığı insanı rahatsız edecek cinstenmiş
Annem sağolsun bu defa daha da yardımcı oldu hakkını yiyemem hatta yemek yükünü üstümden aldı son zamanlarda ama o da evde bensiz iş yapamaz hiç birşeyin yerini bilmiyorum nasıl yapıyorsun bilmiyorum deyip duruyor
Okul işi zor Allah yardımcınız olsun nerden baksan zorlayan bir süreç

Aman totosu erimesin kv hanımın yettiği yere kadar kuzum iş varken biliyorum oturmak insanın içine batıyor ama sonrası da aha böyle çekiyoruz. En acilleri anne ve eşin yapsın sonrası yavaş yavaş yapılır ne yapacan. İnan hepimiz öyleyiz bir evlere girsek 1 hafta çıkamayız hoş yapınca ne bittiği var ne birşey.

Amin inşaallah hepimiz güzelce kavuşalım

maşallah diyeyim
minik savaşçıymis tam:) inşallah bu minik acele etmeden seni de zorlamadan sağlıkla gelir
Hala öyle kendisi minyon yaşıtlarına göre ama boyu uzun herşeyi hemen yapmak istiyor benim bebeler aceleci hiç bir şeye geç kalmak istemiyorlar bu da erken gelir ama kızım kadar erken değil ayy sağlıkla gelsinlerde napalim ne zaman isterlerse o zaman gelsinler

Valla sozumona refah seviyemiz artsin diye Avrupa'ya geldik. En yanlis ulkeye gelmisiz. Ada ulkesi, Avrupanin koyu, her sey kisitli, cesitlilik yok ve en kotusu 1 kira 1 maas. Tek kisi calisip gecinilnesi imkan dahilinde degil. Ev kira olmasa da bu pahalilikta zor. Savastan sonra bir suru urunu getirmeyi biraktilar, elde olanlar da pahalilandi. 3 ay dogum izninden sonra full time calismaya donmek zorundayim. 20 Ekim'de ise donucem yani. Diceksiniz e o zmn ne duruyorsunuz. Gidicez de biriim olmadigindan onu da yapamiyoruz. Resmen cikmazdayiz. Para birikmiyor, market fiyatlari, benzin, kira gunden gune artiyor. Birikmeyince yeni bir ulke icin adim da atamiyoruz. Tek iyi tarafi kredi kartimiz veya banka borcumuz fln yok. Net geleni nakit olarak harciyoruz. Neyse kisacasi cok iyi bi gelirin yoksa ki bizde yok, burda da gecinilmiyor.

Arkadaşlar bir sorum var. Kuzenimin eşi lansinoh 2li elektrikli pompa verdi bana, onun süte değen parçaları yıkanıp sterilize edilse yeterli oluyor mu acaba? Pek içime sinmedi yedek parçalarını satıyormuş lansinoh o parçaları alsam mı?

Şuan burda yağmur yağıyor. Evde yağmur yağıyor kaç kaç ı koro halinde söylüyoruz Bide içimdeki hoşlandı durumdan o da kıpır kıpır
Benim dunden eberi cok durgun bebegim ya. Sekeri kacirdim ondan sanirim. Iki tik tik vuruyor sonra yine sakin. Normalde karnimdan cikcak gibi bi o yana bi bu yana vururdu. Aslinda sanki her hafta sonu sakin geciyor. Teorim dogru mudur bilmiyorum ama belki de buyume atagi geciriyordur diyorum. Pazartesi gunleri tam haftayi tamamliyor. Yarin 32+1 olucaz mesela. 33. Haftaya giriyoruz. Ya da teorim yanlış fark etmeden hafta sonlari hep sekeri abartiyorum

Aaa olabilir canım bak benimde cumartesi günleri +0 olur bu iki gün iştahım artıyor hatta dondurma ve dışardan yemek istediğim tek günler bunlar . Hani hareket olarak dikkat etmedim ama yememe bayağı etkisi oluyor.
Ne güzel 32 ye de bay bay dediniz demek

Coronanin ne yapacağı hiç belli olmuyro gebelikte de daha ağır geçiyor doğal olarak. İnşallah Corona kaynaklı geçici bir düşüştür de alistigin bildiğin doktor ve hastaneden ayrılmak zorunda kalmazsin. Şimdi nasılsınız ailecek? iyileşebildiniz mi?
Doktor yasaklamadiysa neden ara versin zaman bende plasenta previa olmasına rağmen 1. Derece olduğu için doktor yasaklamadı. Kanamam falan da olmadı çok şükür.

Muhtemelen hamilelikle alakalıdır. Her bir yerlerimiz değiştiriyor. Hele şimdi son zamanlar vücut kendini doğuma hazırlıyor.

Varislerin nerede olduğu önemli sanırım biz varislerin en yoğun olduğu zamanda (onlara dokundurmamaya çalışarak) birlikte olduk ağrı acı olmadı. Ama benim varisler dışardan görünüyor vajenin üst kısmında tam vajinada değil.

Enfeksiyon belirtisi var mı hiç? Enfeksiyon varsa o da acıya sebep olabiliyor.

Bezi premium care aldım. Islak mendil sadece 2 kutu unibaby aldım uçakta falan kullanmak için. Bolca babyme temizleme pamuğu aldım. Su ve pamuk varken ıslak mendili sadece disardayken kullanırım zaten.
Kızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
Daha vakit var diye henüz bir şey yapmadım. Zaten sağ sağlim İstanbul'a varmadan önce hiç bir şey yapmam Evdeki işleri bile mümkün olduğu kadar dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum biraz fazla ayakta kalsam varisler iyice şişiyor ertesi gün hiç iş yapamaz hale geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…