- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ay aradan yüzyıl geçmiş gibi hatırlamakta çok zorlanıyorumKızlar sezeryan doğumdan sonra duş olayını hemen yapabilir miyiz
Ben de 9 yıl önce doğurdum o zaman depend yoktu ama rahmetli ananemden kalma hasta bezleri vardı külot şeklinde onlardan kullanmıştım çok pratik oldu. Şimdi de depend alacağım inşallah.Herkese iyiakşamlar hastane için yavaş yavaş alışveriş yapıyorum fakat bir sorum olcak normal doğumda depend mi ,yoksa lohusa pedi mi almamız gerekiyor ,ilk çocuğumu doğurduğumda 10 sene önceydi depend falan yoktu uzun pedlerden kullanmıştım ,şimdi okadar çok şey var ki mesela gümüş kapak ya da göğüs kalkanı şart mı ,göğüs pedi yeterli mi hastane çantasını hazırlayanlardan neler koydunuz fikir alsak …..
Çok geçmiş olsun canım. Senin kız büyük nöbetçi eczaneden koltuk altı ateş ölçeri alsaydınız keşke ölçtürürdü onla böyle aklın kalmazdı en azından seyrini daha rahat takip ederdin. İnşallah çabucak atlatır güzel kuzumMemlekete geleli 2 gün oldu kızım hastalandı. Sularda mikrop varmış içmiş salgın varmış karın ağrısı ve kusma acile gittik iğne yaptılar bir sürü ilaç verdiler. Şimdide ateşliAnnemlerde klozet yok zor yapıyor normal tuvalete bacaklarım ağrıyor Filan diye . Hamile halimle deli gibi uykum var yorgunum. Uyuyamıyorum ateşli ateş ölçer vs de yok . Bir yandan dehşet eve gidesim var bir yanım anne babamı uzun süre göremedim kız kardeşimi sene de 1 kere görüyorum diye durmam gerektiğini söylüyor. Napcam bilmiyorum ama çocuk hasta olunca herşey çok zor
Hastanede ateşi yoktu. İğne vuruldu eve geldik yatınca oldu.Çok geçmiş olsun canım. Senin kız büyük nöbetçi eczaneden koltuk altı ateş ölçeri alsaydınız keşke ölçtürürdü onla böyle aklın kalmazdı en azından seyrini daha rahat takip ederdin. İnşallah çabucak atlatır güzel kuzum
Hastane de kaç çıktı ateşi?
Eşin yanındaysa nöbetleşe beklerseniz ya çok yorulmasan
Anlıyorum canım ama en azından bir iki saat uyusan. Sadece sana değil dinlenmiş bir anne hem kızına hem karnındaki bebeğine daha faydalı olur. İlaçlar uyku yapmadı peki? Şuan duş aldıramazsın sanırım ama koltuk altını soğuk suyla ıslattığın bezle silsen o da ateşi düşürmeden bir nebze yardımcı olurHastanede ateşi yoktu. İğne vuruldu eve geldik yatınca oldu.Eşim içeride uyuyor biz kız kardeşimin odasında kalıyoruz. Başında ben duruyorum uyuyamadım gözüme uyku girmedi
Çok güzel de. Ağustos sıcağında bu terlik çok bunaltmaz mi?Merhaba ekran görüntülerini ekledim. Bakabilirniz burdan. Site ismi ve satıcı ismi yazıyorterlikleri aldığım site lohusahamile.com
Ayy çok gecmiş olsun çok zor bişey o ateş kusma ishal varsa tekrar götür canim ben sirf bu yüzden hastanede yatmiştim bekarken 2 gün serumla ancak kendime gelmistim evde su bitmişti aşagi markete inmeye üşenip yarim bardak su icmiştim çesmeden sadece cok beter rabbim korusunMemlekete geleli 2 gün oldu kızım hastalandı. Sularda mikrop varmış içmiş salgın varmış karın ağrısı ve kusma acile gittik iğne yaptılar bir sürü ilaç verdiler. Şimdide ateşliAnnemlerde klozet yok zor yapıyor normal tuvalete bacaklarım ağrıyor Filan diye . Hamile halimle deli gibi uykum var yorgunum. Uyuyamıyorum ateşli ateş ölçer vs de yok . Bir yandan dehşet eve gidesim var bir yanım anne babamı uzun süre göremedim kız kardeşimi sene de 1 kere görüyorum diye durmam gerektiğini söylüyor. Napcam bilmiyorum ama çocuk hasta olunca herşey çok zor
Aman tövbeler olsun kız adamın şuan tek suçu deliksiz yatmakOf ben kabuslarla uyaniyorum artik hep sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum rüyamda kiz ben nasil uyuyacagim şimdigecen bi uyandim oturdum ağladim rüyama şuanda o moddayim uyuyan kocami boğmak istiyorum sinirden yazik hicbiseyden haberi yok
Benimki geçen biz nasıl korunacaz diye sordu nasıl yani dedim. Eee uzun süre hiç korunmadık beceremeyiz diyorsenin mesajdan sonra kendime zincir vurasım geldi
Günaydın ben götüreceğim hip alicam biberonda Philips avent yavaş akım yenidoğan olanı alacagimGünaydın, hastaneye hazır mama götürecek olan var mı yedek bulunsun diyorlar ama hangi marka almalıyım bilmiyorum hiç.
bizde ev aldık evlenmeden önce onda nişan takılarını vermiştim, ikimizinde arabası yoktu. düğünden sonrada araba alalım dedik tüm takılarımı sattık, tek altınım bileziğim kalmadı. anneminki hatıra kalsın istedim o bile olmadıAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ama şuan ekonomik olarak en büyük şükrüm 2 yıl önce ev almış olmak. Araba alalım dedik arabaya para bulsak için e alacak benzin parası bulunmuyor
bende aldım arkadaştan, steril etsen yeterli olur gibi. çoğu öyle yapıyor :) bende yedek parça mı alsam diyordum, ama 1 kere daha steril ederim parça almam diye düşünüyorumArkadaşlar bir sorum var. Kuzenimin eşi lansinoh 2li elektrikli pompa verdi bana, onun süte değen parçaları yıkanıp sterilize edilse yeterli oluyor mu acaba? Pek içime sinmedi yedek parçalarını satıyormuş lansinoh o parçaları alsam mı?
benim sevgiliyken gördüğüm rüyalar meşhur :) gece arayıp uyandırıp kızıyordum, öyle böyle değil çok sinirleniyodumOf ben kabuslarla uyaniyorum artik hep sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum rüyamda kiz ben nasil uyuyacagim şimdigecen bi uyandim oturdum ağladim rüyama şuanda o moddayim uyuyan kocami boğmak istiyorum sinirden yazik hicbiseyden haberi yok
Hastanede giyeceğim zaten evde normal açık terliklerini giyerim. Ayaklarımın dışarıdaki ortamda görülmesinden hoşlanmıyorum. Böyle bir terlik gitmesem kesin çorap giyerimÇok güzel de. Ağustos sıcağında bu terlik çok bunaltmaz mi?
Günaydın, ben hipp organik alacağım oğluma da onu kullanmıştım. bende çantaya koyacağım mutlaka. oğluma inat ettim ilk günler mama vermedim sütümde az geldi sarılık oldu boş yereGünaydın, hastaneye hazır mama götürecek olan var mı yedek bulunsun diyorlar ama hangi marka almalıyım bilmiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?