2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sezeryan doğumdan sonra duş olayını hemen yapabilir miyiz
Ay aradan yüzyıl geçmiş gibi hatırlamakta çok zorlanıyorum hatırladığım koruyucu bant vardı bizim doktor üstüne streç film sardırmıştı öyle duş alabilirsin demişti. Eve gelince hemen duş aldım diye aklımda ama tam da emin olamadım canım ya

Ben de 9 yıl önce doğurdum o zaman depend yoktu ama rahmetli ananemden kalma hasta bezleri vardı külot şeklinde onlardan kullanmıştım çok pratik oldu. Şimdi de depend alacağım inşallah.

Benim cildim aşırı hassas, Philips Avent'in göğüs kalkanı bile tahriş etmişti, gümüş küpe bile yara yapıyor o yüzden gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Ama kullananlar memnun gümüşün iyileştirici özelliği var diyorlar, meme ucunu hep nemli tutuyor diyorlar. İlla alacaksan da ikisinden birini alsan yeter herhalde.

Memlekete geleli 2 gün oldu kızım hastalandı. Sularda mikrop varmış içmiş salgın varmış karın ağrısı ve kusma acile gittik iğne yaptılar bir sürü ilaç verdiler. Şimdide ateşli Annemlerde klozet yok zor yapıyor normal tuvalete bacaklarım ağrıyor Filan diye . Hamile halimle deli gibi uykum var yorgunum. Uyuyamıyorum ateşli ateş ölçer vs de yok . Bir yandan dehşet eve gidesim var bir yanım anne babamı uzun süre göremedim kız kardeşimi sene de 1 kere görüyorum diye durmam gerektiğini söylüyor. Napcam bilmiyorum ama çocuk hasta olunca herşey çok zor

Çok geçmiş olsun canım. Senin kız büyük nöbetçi eczaneden koltuk altı ateş ölçeri alsaydınız keşke ölçtürürdü onla böyle aklın kalmazdı en azından seyrini daha rahat takip ederdin. İnşallah çabucak atlatır güzel kuzum
Hastane de kaç çıktı ateşi?
Eşin yanındaysa nöbetleşe beklerseniz ya çok yorulmasan

Hastanede ateşi yoktu. İğne vuruldu eve geldik yatınca oldu. Eşim içeride uyuyor biz kız kardeşimin odasında kalıyoruz. Başında ben duruyorum uyuyamadım gözüme uyku girmedi

Hastanede ateşi yoktu. İğne vuruldu eve geldik yatınca oldu. Eşim içeride uyuyor biz kız kardeşimin odasında kalıyoruz. Başında ben duruyorum uyuyamadım gözüme uyku girmedi
Anlıyorum canım ama en azından bir iki saat uyusan. Sadece sana değil dinlenmiş bir anne hem kızına hem karnındaki bebeğine daha faydalı olur. İlaçlar uyku yapmadı peki? Şuan duş aldıramazsın sanırım ama koltuk altını soğuk suyla ıslattığın bezle silsen o da ateşi düşürmeden bir nebze yardımcı olur

Ayy çok gecmiş olsun çok zor bişey o ateş kusma ishal varsa tekrar götür canim ben sirf bu yüzden hastanede yatmiştim bekarken 2 gün serumla ancak kendime gelmistim evde su bitmişti aşagi markete inmeye üşenip yarim bardak su icmiştim çesmeden sadece cok beter rabbim korusun

Of ben kabuslarla uyaniyorum artik hep sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum rüyamda kiz ben nasil uyuyacagim şimdi gecen bi uyandim oturdum ağladim rüyama şuanda o moddayim uyuyan kocami boğmak istiyorum sinirden yazik hicbiseyden haberi yok

Aman tövbeler olsun kız adamın şuan tek suçu deliksiz yatmak dizi neyim mi izliyorsun yazı falan mı okuyorsun da acaba bilinç altında kalıyor

Herkese günaydın resmen uyuyamıyorum sabahları 6 da ayaktaym.. vücut doğum sonrasınına hazırlık yapıyor heralde :)
Bu arada bende göğüs kalka I yada gümüş kapak almadım kararsızım alsam mı diye yoksa ihtiyaç olunca mı alsam bilemedim
Herşey o kadar pahalı ki ihtiyaç olmazsa boş yere para vermek istemiyorum

Benimki geçen biz nasıl korunacaz diye sordu nasıl yani dedim. Eee uzun süre hiç korunmadık beceremeyiz diyor senin mesajdan sonra kendime zincir vurasım geldi
Sen kendine zincir wurma o korunmayı beceremiycekse kendini düz duvara wurabilier

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ama şuan ekonomik olarak en büyük şükrüm 2 yıl önce ev almış olmak. Araba alalım dedik arabaya para bulsak için e alacak benzin parası bulunmuyor
bizde ev aldık evlenmeden önce onda nişan takılarını vermiştim, ikimizinde arabası yoktu. düğünden sonrada araba alalım dedik tüm takılarımı sattık, tek altınım bileziğim kalmadı. anneminki hatıra kalsın istedim o bile olmadı işyerimde sağolsun evlilik tazminatımı verdi. takılarla ve tazminatla alabildik arabayı. kendi üzerime yaptım tabi benim mesai sabah 7de başladığı için kışın karanlıkta yola çıkmam gerekiyordu, ihtiyaçtı bana.

bende aldım arkadaştan, steril etsen yeterli olur gibi. çoğu öyle yapıyor :) bende yedek parça mı alsam diyordum, ama 1 kere daha steril ederim parça almam diye düşünüyorum

benim sevgiliyken gördüğüm rüyalar meşhur :) gece arayıp uyandırıp kızıyordum, öyle böyle değil çok sinirleniyodum allahtan hamile psikolojimle görmüyorum öyle rüyaları. dizi film mi izledin acaba ondan mı bilinçaltında kaldı

Günaydın, hastaneye hazır mama götürecek olan var mı yedek bulunsun diyorlar ama hangi marka almalıyım bilmiyorum hiç.
Günaydın, ben hipp organik alacağım oğluma da onu kullanmıştım. bende çantaya koyacağım mutlaka. oğluma inat ettim ilk günler mama vermedim sütümde az geldi sarılık oldu boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…