- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ben medela'ninkini almıştım çekimi çok iyiMerhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
15 dk da düşmüş olamaz zaten kendimid e öyle kötü hissetmiyorum hiç cihazım yüksek ölçüyor galibaBen kendi cihazimida asm'de ya da hastanede kan verirken yanımda götürüyorum benim cihazım birebir çıkıyor açlık kan şekeri senin cihazına göre 93 iyi 95 ve altı normal ama birden 67'lere düşmesi çok iyi değil düşük hipoglisemi oluyor 70 altı düşük baygınlık gecirmene sebebiyet verebilir bence diyetisyenle birlikte endokrine de gitmen faydana olur
Belli süre vermiş olabilirler canım ama inşallah olmaz yani sgk yla anlaşma varken bile zorluyor fiyatlarben dün memorialdeydim devam ediyordu , hatta 20 sinde tekrar gideceğim,
Mochi ile elektrikli makineler cok farkli kulvarda. Sut coktur mochi onu toplar ama ilk gun onunla sagim yapilmaz mesela. Elektrikli ben lansinoh ciftli kullandim memnundumMerhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Yaptır canım öncesinde yine test isteyebilirler aklında olsunSöylemişticanım ben unuttum stresten ya eşimin işleri çok gerdi ama sayenizde hatırladım bu cuma randevum var bende yaptırayım
Yarım saatte hatta bir saatte bile o kadar fark olacağını hiç düşünmüyorum o kadar hızlı düşmesi de iyi olmaz asm'deki cihazlarinda çok iyi olduğunu düşünmüyorum istersen hastanede tahlili yenile benim şekerim yükseldiğinde de ben kendimi kötü hissetmeyebiliyorum15 dk da düşmüş olamaz zaten kendimid e öyle kötü hissetmiyorum hiç cihazım yüksek ölçüyor galiba
Ufaktan ufaktan yoklamalar başlıyor gazamız mübarek olsunBugun ilk defa kisa sureli kasik agrim oldu baya keskindi bebektede sertlesme oldu.. heralde doguruyorum dedim bir dhada olmadii ondan sonra .. unutmusum dogum sancilarini hatirlatti
Elektrikli olan var teyzem verdi ben Manuel de bulunsun diye almak istedimMochi ile elektrikli makineler cok farkli kulvarda. Sut coktur mochi onu toplar ama ilk gun onunla sagim yapilmaz mesela. Elektrikli ben lansinoh ciftli kullandim memnundum
Dedigim gibi sut olursa mochi cok rahat ama olmazsa bosa masrafElektrikli olan var teyzem verdi ben Manuel de bulunsun diye almak istedim
Siğil görüntülerine baktım da daha çok basur olduğumuzda hafif şiş et beni gibi birşey çıkıyor ya onun gibi ama dudak kısmında doktor randevuma da var daha telefonda bilgi verir mi acaba kendisi Amerika’ya gitti beni farklı bi doktora yönlendirdi gelene kadar. Sizinki nasıl ve ne dedi doktorunuzDoktoruna bi danis canim. Bende ve bi arkadasimizda daha var ikimizin doktoru da farkli seyler soyledi. O yuzden kendi doktorunun ne dusundugu onemli
Rica ederimHarika bilgilendirme. Net bi icerige ulasamadigim icin gunduz cok tutusup hastaneyi aradim onlar da biz devam edioruz dedi sadece. Smdi daha net bi fikrim oldu tesekkurler
Annelik sigortası diye bir şey var eşiniz veya sizin sigortanız yoksa da devlet hamilelik boyunca sizi sigortalıyor özel hastanelerde de geçiyor bilginiz olsunBende sgk yok, sezeryanda normal doğumda aynı fiyatmı? Gerçi universitede doğum yaparım mühtemelen ama bazen özelide aklıma getiriyorum
Allahım bizede nasip et maşallahBen o isi kismen cozdum bence. Cok yoruluyorum dedikce annem.yorulcak diye o kadar derli toplu oynuyo ki. 4 bucuk yasin guzelligi mi desem ne desem
Ebebeğin markası vardı mamajoo sanırım çiftli almıştım o baya iyiydi. Resmini bulup ekleyeceğim. Tüm göğsümü sağıyordu ve uygun fiyatlıydı. Ama başka marka denemediğim için karşılaştıramıyorum diğerleriyle. Süt artırmamda çok yardımcı oldu ama. Mochide aldım bu sefer süt toplaması içinMerhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Benimki minicik 1 tane et beni gibi. Genital sigil dedi doktor. Acele bi durum yok doktorunu bekle gebelikte bisey yapilamiyo sadece tahlil vs yapiliyo. Sadece bulasici esler birbirine bulastirabiliyo. Wc sonrasi falan ellerini daha ozenli yika siyebilirim sadeceSiğil görüntülerine baktım da daha çok basur olduğumuzda hafif şiş et beni gibi birşey çıkıyor ya onun gibi ama dudak kısmında doktor randevuma da var daha telefonda bilgi verir mi acaba kendisi Amerika’ya gitti beni farklı bi doktora yönlendirdi gelene kadar. Sizinki nasıl ve ne dedi doktorunuz
Bunu ilk defa duyyorum bazen bagkur odemesi gecikince ozel muayene oluorum.ben napmak lazim ki bunun icinRica ederim
Annelik sigortası diye bir şey var eşiniz veya sizin sigortanız yoksa da devlet hamilelik boyunca sizi sigortalıyor özel hastanelerde de geçiyor bilginiz olsun
Hayir mochi de sagim yapiyo ama sut varsa yapiyo. Yani dogum yaptin bebek emmiyo diyelim. Elektrikli makine sagar ve sutun de gelir. Ama mochi vakum yaptigi icin oyle bi ozelligi yok sut varsa topluyoŞimdi benim anlamadığım bu mochi sadece diğer memeden geleni toplamak için mi? Sağımı elektrikli olanlar mı yapıyor?
Taburcu oldum been çok şükürÇok çok geçmiş olsun canimmm geçecek bu günler hep böyle düşün Allah ne zaman ve vakitte yazdıysa o zaman gelecek minik kuşlarımız dünyaya O herşeyi bilendir korkma güzel haberlerini alalım inşallah
Ah canimmm bende kizim agustosta 4 e gircek oglum 2 yasinda simdi bide agarlstim iyice nefes aldirmiyilar parka dısari saatlerce eve giremiyoruz girsek yemektir temizliktir valla dogurcam bi yerde korkuyorumAy gerçekten 2ay sonra 3yaşına girecek oğlum var. Ev 5dk mı temiz kalmaz. Resmen oğlumda 9ay yatmışım ne güzel yataktan çıkmamıştım. Şimdi diyorum erken doğacak bu çocuk sizin yüzünüzden çünkü iş bitmiyor. Hergün ev süpürüp siliniyor hergün çamaşır yıkanıyor asılıyor hiç hatırlamıyorum ilk hamileliğimde bunları yaptığımıbakalım birde kardeş durumları nasıl olacak
Danışmaya annelik sigortasından yararlanmak istiyorum dediğiniz de yardımcı olmaları laZım aslında SGK gözükmediğini de hamile olduğunuz için size bu bilgilendirmeyi yapmaları lazım ama işlerine gelmiyor sanırımBunu ilk defa duyyorum bazen bagkur odemesi gecikince ozel muayene oluorum.ben napmak lazim ki bunun icin
Hayir mochi de sagim yapiyo ama sut varsa yapiyo. Yani dogum yaptin bebek emmiyo diyelim. Elektrikli makine sagar ve sutun de gelir. Ama mochi vakum yaptigi icin oyle bi ozelligi yok sut varsa topluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?