2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15 dk da düşmüş olamaz zaten kendimid e öyle kötü hissetmiyorum hiç cihazım yüksek ölçüyor galiba

Merhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Mochi ile elektrikli makineler cok farkli kulvarda. Sut coktur mochi onu toplar ama ilk gun onunla sagim yapilmaz mesela. Elektrikli ben lansinoh ciftli kullandim memnundum

15 dk da düşmüş olamaz zaten kendimid e öyle kötü hissetmiyorum hiç cihazım yüksek ölçüyor galiba
Yarım saatte hatta bir saatte bile o kadar fark olacağını hiç düşünmüyorum o kadar hızlı düşmesi de iyi olmaz asm'deki cihazlarinda çok iyi olduğunu düşünmüyorum istersen hastanede tahlili yenile benim şekerim yükseldiğinde de ben kendimi kötü hissetmeyebiliyorum

Doktoruna bi danis canim. Bende ve bi arkadasimizda daha var ikimizin doktoru da farkli seyler soyledi. O yuzden kendi doktorunun ne dusundugu onemli
Siğil görüntülerine baktım da daha çok basur olduğumuzda hafif şiş et beni gibi birşey çıkıyor ya onun gibi ama dudak kısmında doktor randevuma da var daha telefonda bilgi verir mi acaba kendisi Amerika’ya gitti beni farklı bi doktora yönlendirdi gelene kadar. Sizinki nasıl ve ne dedi doktorunuz

Harika bilgilendirme. Net bi icerige ulasamadigim icin gunduz cok tutusup hastaneyi aradim onlar da biz devam edioruz dedi sadece. Smdi daha net bi fikrim oldu tesekkurler
Rica ederim
Bende sgk yok, sezeryanda normal doğumda aynı fiyatmı? Gerçi universitede doğum yaparım mühtemelen ama bazen özelide aklıma getiriyorum
Annelik sigortası diye bir şey var eşiniz veya sizin sigortanız yoksa da devlet hamilelik boyunca sizi sigortalıyor özel hastanelerde de geçiyor bilginiz olsun

İyi akşamlar arkadaşlar bugünde kaşık ağrım başladı hergüne bişi çıkıyor saat 6 dan beri ağrıyor kasıklarım parol içtim ama geçirirmi bilmiyorum

Merhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Ebebeğin markası vardı mamajoo sanırım çiftli almıştım o baya iyiydi. Resmini bulup ekleyeceğim. Tüm göğsümü sağıyordu ve uygun fiyatlıydı. Ama başka marka denemediğim için karşılaştıramıyorum diğerleriyle. Süt artırmamda çok yardımcı oldu ama. Mochide aldım bu sefer süt toplaması için

Şimdi benim anlamadığım bu mochi sadece diğer memeden geleni toplamak için mi? Sağımı elektrikli olanlar mı yapıyor?

Benimki minicik 1 tane et beni gibi. Genital sigil dedi doktor. Acele bi durum yok doktorunu bekle gebelikte bisey yapilamiyo sadece tahlil vs yapiliyo. Sadece bulasici esler birbirine bulastirabiliyo. Wc sonrasi falan ellerini daha ozenli yika siyebilirim sadece

Rica ederim

Annelik sigortası diye bir şey var eşiniz veya sizin sigortanız yoksa da devlet hamilelik boyunca sizi sigortalıyor özel hastanelerde de geçiyor bilginiz olsun
Bunu ilk defa duyyorum bazen bagkur odemesi gecikince ozel muayene oluorum.ben napmak lazim ki bunun icin
Şimdi benim anlamadığım bu mochi sadece diğer memeden geleni toplamak için mi? Sağımı elektrikli olanlar mı yapıyor?
Hayir mochi de sagim yapiyo ama sut varsa yapiyo. Yani dogum yaptin bebek emmiyo diyelim. Elektrikli makine sagar ve sutun de gelir. Ama mochi vakum yaptigi icin oyle bi ozelligi yok sut varsa topluyo

Taburcu oldum been çok şükür geriledi sancılar çok az bişey var rahimde açılmaya sebep olacak kadar değil dediler çıkardılar geldim evime

Ah canimmm bende kizim agustosta 4 e gircek oglum 2 yasinda simdi bide agarlstim iyice nefes aldirmiyilar parka dısari saatlerce eve giremiyoruz girsek yemektir temizliktir valla dogurcam bi yerde korkuyorum

Danışmaya annelik sigortasından yararlanmak istiyorum dediğiniz de yardımcı olmaları laZım aslında SGK gözükmediğini de hamile olduğunuz için size bu bilgilendirmeyi yapmaları lazım ama işlerine gelmiyor sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…