2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende olduğu zaman dalgalanıyor canım bi noktaya kafasını dayamış da orda çıkıntı olmuş öylece bekliyor gibi oluyor dalgalanmaysa hareket ediyodur bebiş korkacak bişey yoktur inşallah

Canım bende de lökosit biraz yüksek çıkmıştı bayramdan önce, gebelikten dolayı da olabiliyormuş bu doktor da çok yüksek bir değer değil ilaca gerek yok bol bol su iç demişti dün temiz çıktı çok şükür. Ama senin durumun farklı değil mi tek böbreğin vardı yanılmıyorsam doktor kullan antibiyotik derse kullan bence riske atma

Yarın görüşeceğim bakalım en kötü Asm ye giderim. Evet kuzum çok şükür böbrek tahlillerimi yeniledi bugün hepsi temiz . Bol su içmeye devam

Çok teşekkür ederim kuzum hijyene daha çok dikkat etmek lazım

Benim böyle dalgalanıp titretip bırakıyor resmen ara sıra da pıtpıtları tekmeyi hissediyorum ama bu ara dalgalanıp titretiyor karnımı . Ve karnım aşırı sert bu ara sanki geriliyormuş gibi içerde
Evet benimki de asırı sert acaba kasılma filan mı diyorum ben de bebek hareketi sandıgımız

Asm de kan alınıp halk saglıgı laboratuarına gönderiliyor konyada tüm tahlillerim gönderildiği yer yani cihazları kötü değildir. Ama eş zamanlı ölçtürmek en mantıklısı

Bende olduğu zaman dalgalanıyor canım bi noktaya kafasını dayamış da orda çıkıntı olmuş öylece bekliyor gibi oluyor dalgalanmaysa hareket ediyodur bebiş korkacak bişey yoktur inşallah
Ay insallah bazen de tarif ettiğin gibi oluyor sabah cıkacak hersey doktora soracagım

Bugün çok değişik birşey yaşadım. Kızı öğle uykusuna yatırınca bende yattım. Uykumda rüyada sancım başladı sonra kesildi bir süre sonra yeniden sancı oldu geçti. Uyandığımda karnımda gerçekten sertleşme ve sancı vardı. Acaba rüyada sandığım gerçek sancı mıydı yoksa rüya mıydı bir türlü ayırt edemedim

Saol canim gecen hafta cok yoruldum ama 2 gundur iyi dinlendim bugun birden oldu anlamdim .. daha temmuzda gidicem kontrole ya
Bende kendimi yorarsam öyle oluyor üstelik yarın temizlik günüm kontrollerin uzun olmuyor mu canım benim kontroller haftada bir normal muayenelerim 10 günde bir artık çok sıkı takip başladı benim için de iyi oldu ben çok uzun süreli bekleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…