Sezeryan daha pahalı oluyor, normal dogum daha uygunBende sgk yok, sezeryanda normal doğumda aynı fiyatmı? Gerçi universitede doğum yaparım mühtemelen ama bazen özelide aklıma getiriyorum
Bende olduğu zaman dalgalanıyor canım bi noktaya kafasını dayamış da orda çıkıntı olmuş öylece bekliyor gibi oluyor dalgalanmaysa hareket ediyodur bebiş korkacak bişey yoktur inşallahDün ve önceki gün bende de sürekli bu sekilde oldu ben de bebek hareketi mi sancı mı ayırt edemiyorum sanki bebeğin eli ayagı değil de kafası poposu boyle karnımda dalga yapıyormus gibi oluyor, bakıyorum o bolgeye dıştan hafif hareket görünüyor dalgalanma gibi ama bebek mi kasılma bi ayırt edemiyorum o yüzden sordum nasıl oluyor diye bugun de var hafif hafif yarın doktora gideceğim kesin soracagım ben de
Canım bende de lökosit biraz yüksek çıkmıştı bayramdan önce, gebelikten dolayı da olabiliyormuş bu doktor da çok yüksek bir değer değil ilaca gerek yok bol bol su iç demişti dün temiz çıktı çok şükür. Ama senin durumun farklı değil mi tek böbreğin vardı yanılmıyorsam doktor kullan antibiyotik derse kullan bence riske atma
Yarın görüşeceğim bakalım en kötü Asm ye giderim. Evet kuzum çok şükür böbrek tahlillerimi yeniledi bugün hepsi temiz . Bol su içmeye devamCanım bende de lökosit biraz yüksek çıkmıştı bayramdan önce, gebelikten dolayı da olabiliyormuş bu doktor da çok yüksek bir değer değil ilaca gerek yok bol bol su iç demişti dün temiz çıktı çok şükür. Ama senin durumun farklı değil mi tek böbreğin vardı yanılmıyorsam doktor kullan antibiyotik derse kullan bence riske atma
Çok teşekkür ederim kuzum hijyene daha çok dikkat etmek lazımBenimki minicik 1 tane et beni gibi. Genital sigil dedi doktor. Acele bi durum yok doktorunu bekle gebelikte bisey yapilamiyo sadece tahlil vs yapiliyo. Sadece bulasici esler birbirine bulastirabiliyo. Wc sonrasi falan ellerini daha ozenli yika siyebilirim sadece
Evet benimki de asırı sert acaba kasılma filan mı diyorum ben de bebek hareketi sandıgımızBenim böyle dalgalanıp titretip bırakıyor resmen ara sıra da pıtpıtları tekmeyi hissediyorum ama bu ara dalgalanıp titretiyor karnımı . Ve karnım aşırı sert bu ara sanki geriliyormuş gibi içerde
Asm de kan alınıp halk saglıgı laboratuarına gönderiliyor konyada tüm tahlillerim gönderildiği yer yani cihazları kötü değildir. Ama eş zamanlı ölçtürmek en mantıklısıYarım saatte hatta bir saatte bile o kadar fark olacağını hiç düşünmüyorum o kadar hızlı düşmesi de iyi olmaz asm'deki cihazlarinda çok iyi olduğunu düşünmüyorum istersen hastanede tahlili yenile benim şekerim yükseldiğinde de ben kendimi kötü hissetmeyebiliyorum
Saol canim gecen hafta cok yoruldum ama 2 gundur iyi dinlendim bugun birden oldu anlamdim .. daha temmuzda gidicem kontrole yaAynen öyle
Geçmiş olsun canım kendini yordum mu yoksa şimdi nasılsın kontrolün ne zaman
Ay insallah bazen de tarif ettiğin gibi oluyor sabah cıkacak hersey doktora soracagımBende olduğu zaman dalgalanıyor canım bi noktaya kafasını dayamış da orda çıkıntı olmuş öylece bekliyor gibi oluyor dalgalanmaysa hareket ediyodur bebiş korkacak bişey yoktur inşallah
Anladım ben demek istediğini
Aynen netten arastirdimda biraz yalanci sancilar olabiliyormus.. hareketleride asagilarda hissetmeye basladim bebek sertlesmesi ve sık idrarda fazlayla var artik hayirlisi olsun insallah hakkimizdaUfaktan ufaktan yoklamalar başlıyor gazamız mübarek olsun
Amin kuzu sağlıkla sıhhatle gelsinlerAynen netten arastirdimda biraz yalanci sancilar olabiliyormus.. hareketleride asagilarda hissetmeye basladim bebek sertlesmesi ve sık idrarda fazlayla var artik hayirlisi olsun insallah hakkimizda
Çıktım canım şükür taburcu ettilerzeykus canım siz naptınız sancılar azalmış çıkıyor musunuz hastaneden
Antalya kepez, burda dogum paketi yok canım.Hangi memoriale gidiyorsun doğum paketi almış mıydın
Hemde nasıl zorluyorBelli süre vermiş olabilirler canım ama inşallah olmaz yani sgk yla anlaşma varken bile zorluyor fiyatlar
Gözün aydın canım:) saglıkla zamanında gelsib bebişÇıktım canım şükür taburcu ettilerçok azalmıştı artık doktor da rahmini açacak kadar kasılman yok taburcu olabilirsin dedi sevine sevine geldim evime
Bende kendimi yorarsam öyle oluyor üstelik yarın temizlik günümSaol canim gecen hafta cok yoruldum ama 2 gundur iyi dinlendim bugun birden oldu anlamdim .. daha temmuzda gidicem kontrole ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?