- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yaaa çok sevindim gözünüz aydın olsunÇıktım canım şükür taburcu ettilerçok azalmıştı artık doktor da rahmini açacak kadar kasılman yok taburcu olabilirsin dedi sevine sevine geldim evime
Doktorun muayenesi ne kadar orda canımAntalya kepez, burda dogum paketi yok canım.
Bir önceki randevum da gitmişken doğum ücretini sorayım dedim adam sezeryan 4150 dedi. Daha önce belli dönemlerde artış oluyor diye doğum ağustosta olacak kısmetse zam döneminiz var mı arada dedim. Artık heran değişebiliyor bakın bugün muayene ücretine zam geldi dediHemde nasıl zorluyor
Ay maşallah süpersinizÇıktım canım şükür taburcu ettilerçok azalmıştı artık doktor da rahmini açacak kadar kasılman yok taburcu olabilirsin dedi sevine sevine geldim evime
Bu haftalarda yalancı sancıların olması normal açılma yoksa tam bilmiyorum ama yanıltıcı bilgi de olmasın kızımda hiç sancım olmadı ama doktorum geçici hafif sancı olabilir devam eden sancı olursa hemen haber ver demişti hemen hastaneye gel demiştiBugün çok değişik birşey yaşadım. Kızı öğle uykusuna yatırınca bende yattım. Uykumda rüyada sancım başladı sonra kesildi bir süre sonra yeniden sancı oldu geçti. Uyandığımda karnımda gerçekten sertleşme ve sancı vardı. Acaba rüyada sandığım gerçek sancı mıydı yoksa rüya mıydı bir türlü ayırt edemedim
Hiçbir fikrim yok canım . Böyle karnım taş gibi oluyor bebiş sanki poposunu kafasını dayıyor zorluyor gibi oluyor anlamıyorum ama ne olduğunu birdahaki kontrolde soracağım artıkEvet benimki de asırı sert acaba kasılma filan mı diyorum ben de bebek hareketi sandıgımız
Ay erken mi doğurucan yoksa bu seferAynen netten arastirdimda biraz yalanci sancilar olabiliyormus.. hareketleride asagilarda hissetmeye basladim bebek sertlesmesi ve sık idrarda fazlayla var artik hayirlisi olsun insallah hakkimizda
Amiin inşallah çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım:) saglıkla zamanında gelsib bebiş
Benim sancı ara ara oluyor. Özellikle stresli günlerde ve kendimi çok yorduğumda oluyor. Dinlenince geçiyor amaBu haftalarda yalancı sancıların olması normal açılma yoksa tam bilmiyorum ama yanıltıcı bilgi de olmasın kızımda hiç sancım olmadı ama doktorum geçici hafif sancı olabilir devam eden sancı olursa hemen haber ver demişti hemen hastaneye gel demişti
Nasıl rahatladım anlatamamYaaa çok sevindim gözünüz aydın olsunvaktiyle sağlıcakla gelsin
Çok iş yapmıyorum zaten normalde ama bu ara annemin taşınma işleri vardı bana bişey yaptırmasalar da ortada gezmek bile yordu bide annem babam boşandı mal davası var şu an onunla ilgili bir takım gerginlikler var son zamanlarda ister istemez canım sıkılıyor belki de bunlar tetikledi diyorumAy maşallah süpersinizdikkat et kendini yorma dinlen hep
Benimde öyle oluyor üzüleyim strese gireyim hemen yığılma ve ağrı oluyor bir süre sonra geçiyorBenim sancı ara ara oluyor. Özellikle stresli günlerde ve kendimi çok yorduğumda oluyor. Dinlenince geçiyor ama
Stres herşeyi tetikliyor canim zor günlermis geçmiş olsun annen baban hakkında da hayırlısı olsun aynen öyle ye iç uzan yemek yaparken bile uzun süreli ayakta kalma canım zaten günler azaldı sağlıkla gelsin bebelerimizÇok iş yapmıyorum zaten normalde ama bu ara annemin taşınma işleri vardı bana bişey yaptırmasalar da ortada gezmek bile yordu bide annem babam boşandı mal davası var şu an onunla ilgili bir takım gerginlikler var son zamanlarda ister istemez canım sıkılıyor belki de bunlar tetikledi diyorumneyse ki geçti artık içer suyu yatarım bi yemek yapmaya kalkarım
Selamlar. Benim de kız böyle değildi. Bu oğlan yatınca başlıyor fingir fingir gün içinde de de maşallah aktif bazen ağrıtıyor tabi.Selamlar uyumayanlar. Kaç gündür cok yoruldum bu kız beni mahvediyor. Uyutmuyor hareketleri ile canımı cok yakıyor aglıycak şekle geliyorum. Bu saat oldu durmuyor sabahtan beri. Oğlanlar böyle degildi oynardı ama canım yanmazdı
Insan fark etmiyor hayatin icinde ama yoruluyor. Bak sadece 1 gun yattim ağrılarım hafifledi. Demek ki vücut da baba uzan dinlen diye mesaj vermeye calisiyormus.Gecmis olsun, en azindan dinlenirsin biraz. Ben bu gebelikte sık raporlar daha iyiyim, hem fiziksel hem mental çok geriliyormusum demek ki
Günaydıın benim de 2 3 gündür hissettiğim tam olarak bu, pazartesi adliyede kosturdum durdum dun de adliyedeydim hic dinlenemedim özellikle bh iki gün adliyede islerimi halletmeye calısırken kasıldı karnım sertlesti durdu, yürürken arada durup bebek mi oynuyor diye kontrol bile ettim ama anlayamadım. Aksamları dinlenirken olmuyor genelde ama gündüz cok oluyor, bugun saat 10 da randevum var bakalım ne diyecek doktorum heyecandan uyuyamadım kalktım bu saattegünaydın hanımlar :) benim bebek geceleri hareketli değil iyi ki, yoksa hiç uyuyamazdım. şimdi de uyuyamıyorum gerçi basıyorlar sanki, daralıyor içim. balkonda camı açıp oturuyorum ara ara uyanıp.
dün işyerinde oturduğum yerde yarım saatte bir nerdeyse karnım sertleşti. bi sağ tarafımda bebek toplandı gibi, bi sol. bende hareketinden dolayı oluyor sandım zaten çok hareketli gündüzleri. çok sık olduğu için doktora gittim, nstde hiç sertleşme hissetmedim ama yalancı kasılma çıkmış. doktorum doğru hissetmişsin, kendini dinle yine fazla hissedersen gel dedi. ama bebek yukarıda, rahim ağzı durumu iyi erken doğumla ilgili bir şey görmedi. kasılmalarda magnezyumu arttırdı
Insan ozluyor o gunleri. Hayatimin en guzel zamanlariydi ilk hamileligi. Hem heyecani hem de simarikligiylaAy gerçekten 2ay sonra 3yaşına girecek oğlum var. Ev 5dk mı temiz kalmaz. Resmen oğlumda 9ay yatmışım ne güzel yataktan çıkmamıştım. Şimdi diyorum erken doğacak bu çocuk sizin yüzünüzden çünkü iş bitmiyor. Hergün ev süpürüp siliniyor hergün çamaşır yıkanıyor asılıyor hiç hatırlamıyorum ilk hamileliğimde bunları yaptığımıbakalım birde kardeş durumları nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?