Ya yavrum hala yatiyor mu ya. Iyilesmistir diye dusunmustum. Insallah bugun iyi olur artik ya. Cok hastalik salgin var nasil zamanlardayiz ya rabbimAhh sizede geçmiş olsun şu sıra memleketteyim hiç bakamıyorum geçmişe. Reyyoş hala halsiz yatıyor sadece çorba içiyor düzelse idi yavrumüzgünüm ah.
Senin ogluna bqyiliyorum. Ne kadar minnos tatlis guzel kalpli cocuk o ya. Kalbini yedigimin dusunceli centilmen. Cok iyi bi abi olacak.Ben o isi kismen cozdum bence. Cok yoruluyorum dedikce annem.yorulcak diye o kadar derli toplu oynuyo ki. 4 bucuk yasin guzelligi mi desem ne desem
Ben 17. Haftamdan beri yasiyorum. Hatta 13. Haftamda ultrasonda kasilma çıkmıştı. Her gun surekli kasilmam oluyor. Oyle alistim ki. Bazen diyorum bu sefer normalden cok gibi, hastaneye gideyim sonra kesiliyor. Bugun kontrolde soylicem doktora.Günaydıın benim de 2 3 gündür hissettiğim tam olarak bu, pazartesi adliyede kosturdum durdum dun de adliyedeydim hic dinlenemedim özellikle bh iki gün adliyede islerimi halletmeye calısırken kasıldı karnım sertlesti durdu, yürürken arada durup bebek mi oynuyor diye kontrol bile ettim ama anlayamadım. Aksamları dinlenirken olmuyor genelde ama gündüz cok oluyor, bugun saat 10 da randevum var bakalım ne diyecek doktorum heyecandan uyuyamadım kalktım bu saatteyalanxı kasılma yasayanların hepsi 30 hafta ve üstü ben daha 29 bana erken değil mi
Ben mochi aldim bi arkadaşim önerdi diger bir arkadaşimda benim acitmişti dedi sanirim onu kendi deneyimimizle anlayacagizMerhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Son anda doneni biliyorum. Hatta dogumu da cok kolay gecti kizin. Donecegi varsa donuyor valla son anda da olsa. Stres yapmayin.
Evet normal dogum istiyorum hayirlisi olsun insallah 2 kizimdada normal dogum oldu o yuzden normal dogum istiyorum yine ama işte dönse sezeryanda olsa ilk olacak ya insan ister istemez çekiniyor herkes diyor son anda dönen bebekler bile varmış bakalim bu ayın 28'inde randevu gunumuz gidicez bakalimdönmese de 36 ya kadar dönüyormus canım . normal dogummu istiyorsun, benim 31 haftalık dönmüş görünüyor dünkü kontrolde. ama yüzü asagıdaymıs bas asagıda olması gerekirken,
Havaların dengesi yok. Allah'ım şifa versin herkese. Dün gece parol aldırdım çok iyi uyudu. Bugün temennim iyi olsun başım ağrıyor diyordu..Ya yavrum hala yatiyor mu ya. Iyilesmistir diye dusunmustum. Insallah bugun iyi olur artik ya. Cok hastalik salgin var nasil zamanlardayiz ya rabbim
Haziranda gittim iste canim temmuzda goruselim dedi hersey yolunda dedi ne biliyim ondan sonra duser benim kontrollerde ..Bende kendimi yorarsam öyle oluyor üstelik yarın temizlik günümkontrollerin uzun olmuyor mu canım benim kontroller haftada bir normal muayenelerim 10 günde bir artık çok sıkı takip başladı benim için de iyi oldu ben çok uzun süreli bekleyemem
Yok kiz dogurmam ben yine kendi istediginde gelir ama banada cektirir heraldeAy erken mi doğurucan yoksa bu seferbu da çok erken ama azıcık daha bekler inşallah minik bebiş
Bende 30+4 um çok fark yok bence, benim öncedende oluyordu ama günde 1-2 kısa sürüyordu. Dün çok sık yaşadım. Bence kasılma çıksada çok stres yapmayalım, bebek yukarıda rahim ağzında erken doğuma yönelik bişey görmedi. Umarım seninde güzel geçer kontrol. Kasılmalar olacak artık :)Günaydıın benim de 2 3 gündür hissettiğim tam olarak bu, pazartesi adliyede kosturdum durdum dun de adliyedeydim hic dinlenemedim özellikle bh iki gün adliyede islerimi halletmeye calısırken kasıldı karnım sertlesti durdu, yürürken arada durup bebek mi oynuyor diye kontrol bile ettim ama anlayamadım. Aksamları dinlenirken olmuyor genelde ama gündüz cok oluyor, bugun saat 10 da randevum var bakalım ne diyecek doktorum heyecandan uyuyamadım kalktım bu saatteyalanxı kasılma yasayanların hepsi 30 hafta ve üstü ben daha 29 bana erken değil mi
Iyiyim iyiyim sag ol. Bogazim qciyir yutkunurken cay bal fln o da gececek. Ben de kalkinca asla geri uyuyamiyorum. Cok istiyorum ama olmuyor. Yatakta donendikten sonra off kalkip bari isleri halledeyim diye dusunup kendimi kalkmaya zorluyorum. Bak sozum ona esimk ve kizi gecirdikten sonra uyuyacaktim. 1 bucuk saat oldu. Carsaflari degistirdim camasir attim dus aldim. Simdi supur sil yemek derken aksam olacak
Ya cok tatlisin agzindan bal damliyo insallah cok guzel gecinir butun kardesler icinde benimkiler deSenin ogluna bqyiliyorum. Ne kadar minnos tatlis guzel kalpli cocuk o ya. Kalbini yedigimin dusunceli centilmen. Cok iyi bi abi olacak.
Keşke tadını çıkarabilsem, ağrılarım huzur vermiyor. Ama en azından sonsuzluğa doğru istediğim gibi yatıyorum, bunu düşünüp mutlu olmaya çalışcam. :)Ill bebeginne hamile olanlar su kalan son aylarin tadini cikarsin. Gercekten diyorum. Ilkinde prensesler gibiymisim. Hic hastalandigimi hatirlamiyorum. Is de yapmazdim. Pendemide esim evdeydi temizlik yemek hep o yapardi. Cocuk olunca cok baska oluyormus.
evet bende uyuz oluyorum :) nasıl sürekli ayakta olup gezebiliyorlar, tatillere yurtdışına çıkıyorlar. bizde sıkıntımız bitmiyor, sürekli yat hareket etme diyor herkesInstagramdaki hamileleri takip ediyorum, hiçbirinin hiçbir sıkıntısı yok gibi. Ya da paylaşmıyorlar. Sonra kendime bakıyorum, enerjisiz, ağrılı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?