2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh sizede geçmiş olsun şu sıra memleketteyim hiç bakamıyorum geçmişe. Reyyoş hala halsiz yatıyor sadece çorba içiyor düzelse idi yavrum üzgünüm ah.
Ya yavrum hala yatiyor mu ya. Iyilesmistir diye dusunmustum. Insallah bugun iyi olur artik ya. Cok hastalik salgin var nasil zamanlardayiz ya rabbim

Ben o isi kismen cozdum bence. Cok yoruluyorum dedikce annem.yorulcak diye o kadar derli toplu oynuyo ki. 4 bucuk yasin guzelligi mi desem ne desem
Senin ogluna bqyiliyorum. Ne kadar minnos tatlis guzel kalpli cocuk o ya. Kalbini yedigimin dusunceli centilmen. Cok iyi bi abi olacak.

Ben 17. Haftamdan beri yasiyorum. Hatta 13. Haftamda ultrasonda kasilma çıkmıştı. Her gun surekli kasilmam oluyor. Oyle alistim ki. Bazen diyorum bu sefer normalden cok gibi, hastaneye gideyim sonra kesiliyor. Bugun kontrolde soylicem doktora.

Merhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Ben mochi aldim bi arkadaşim önerdi diger bir arkadaşimda benim acitmişti dedi sanirim onu kendi deneyimimizle anlayacagiz

Günaydin kizlar acayip uykum var iğne saatim geldigi icin mecbur kalktim asla da geri uyuyamiyorum ya M Mirune Cim nasil oldun daha iyimisin

dönmese de 36 ya kadar dönüyormus canım . normal dogummu istiyorsun, benim 31 haftalık dönmüş görünüyor dünkü kontrolde. ama yüzü asagıdaymıs bas asagıda olması gerekirken,
Evet normal dogum istiyorum hayirlisi olsun insallah 2 kizimdada normal dogum oldu o yuzden normal dogum istiyorum yine ama işte dönse sezeryanda olsa ilk olacak ya insan ister istemez çekiniyor herkes diyor son anda dönen bebekler bile varmış bakalim bu ayın 28'inde randevu gunumuz gidicez bakalim

Ya yavrum hala yatiyor mu ya. Iyilesmistir diye dusunmustum. Insallah bugun iyi olur artik ya. Cok hastalik salgin var nasil zamanlardayiz ya rabbim
Havaların dengesi yok. Allah'ım şifa versin herkese. Dün gece parol aldırdım çok iyi uyudu. Bugün temennim iyi olsun başım ağrıyor diyordu..

Herkese Günaydın. Güncelleme yapayım 31+2 den selamlar Hastalıklar bir yandan kız kardeşlerimle takılmacalar bir yandan annemin evde temizlik vs . Run run run benim için koşturmalı. Şükür benim sağlığım iyi. Hasta olanlara geçmiş olsun. Sıkı takip edemez oldum yoğunluktan ama aklımdasınız. İlk doğumu 4 gözle bekliyorum. Artık ağrılar sızılar zor zamanlardayız hayırlısı ile zamanında doğurup vücudumuz salsın bizi içeride yer kalmadı organlarımız yerine geri gelsin filan.

Haziranda gittim iste canim temmuzda goruselim dedi hersey yolunda dedi ne biliyim ondan sonra duser benim kontrollerde ..

Bende 30+4 um çok fark yok bence, benim öncedende oluyordu ama günde 1-2 kısa sürüyordu. Dün çok sık yaşadım. Bence kasılma çıksada çok stres yapmayalım, bebek yukarıda rahim ağzında erken doğuma yönelik bişey görmedi. Umarım seninde güzel geçer kontrol. Kasılmalar olacak artık :)

Günaydin kizlar acayip uykum var iğne saatim geldigi icin mecbur kalktim asla da geri uyuyamiyorum ya M Mirune Cim nasil oldun daha iyimisin
Iyiyim iyiyim sag ol. Bogazim qciyir yutkunurken cay bal fln o da gececek. Ben de kalkinca asla geri uyuyamiyorum. Cok istiyorum ama olmuyor. Yatakta donendikten sonra off kalkip bari isleri halledeyim diye dusunup kendimi kalkmaya zorluyorum. Bak sozum ona esimk ve kizi gecirdikten sonra uyuyacaktim. 1 bucuk saat oldu. Carsaflari degistirdim camasir attim dus aldim. Simdi supur sil yemek derken aksam olacak
Aksam da doktora gidicez. Oysaki gonul istiyor ki yataktan cikmayayim.

Keşke tadını çıkarabilsem, ağrılarım huzur vermiyor. Ama en azından sonsuzluğa doğru istediğim gibi yatıyorum, bunu düşünüp mutlu olmaya çalışcam. :)

Instagramdaki hamileleri takip ediyorum, hiçbirinin hiçbir sıkıntısı yok gibi. Ya da paylaşmıyorlar. Sonra kendime bakıyorum, enerjisiz, ağrılı…
evet bende uyuz oluyorum :) nasıl sürekli ayakta olup gezebiliyorlar, tatillere yurtdışına çıkıyorlar. bizde sıkıntımız bitmiyor, sürekli yat hareket etme diyor herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…