2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy benimde öyle doktor 4 hafta sabretsin 5 olursa muhteşem olur dedi tabi beklerse tirsmaya başladım ilk rahat oluyormuş hiçbir şeyi bilmemek her zaman rahatlikmis

Çatıyı hani çiş tutarken kastığımız kaslar var ya iki bacak arası tam olarak orası diyebilirim bu çatı ağrısına vajinaya bıçak sağlanması gibi ağrılarda eşlik ediyor

Hiç yani çok bilen alsın kendi emzirsin bizimki de bunu 6.ayda kesmene müsaade etmeyecem diyor hı hı diyorum izin alan var sanki

Ayy benim bebeğimin ismi aslan olacak burcuda aslan olsun istiyorum ama inşallah bekler

inşallah gönlünce olur canım❤
ilk oğlum 38+3 de doğmuştu. ikinci ilki kadar beklemiyo diyolar. bakalım neler olacak:)
pazartesiye hematolojiye randevu aldım inşallah güzel haberler alırsam rahatlarim biraz daha:)

Aminnnn inşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Ayy deme öyle benim ilk 32. haftada koşa koşa geldi 32.haftayi geçtik muayenem 10 günde bir haftada bir kontrol olacak

İnşallah güzel haberler alırsın canım sağlıkla gelsin bebeğin sende sağlıklı olursun inşallah herşey güzel olur

Yarin bi ordu misafirim var. Haav cok sicak. Temizlikci de bulamayincaaaaa is basa dustu. Daha isi yarilamadim ama ben pertim. Keske jetgillerdeki robottan benim de olsa

Aminnnn inşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Ayy deme öyle benim ilk 32. haftada koşa koşa geldi 32.haftayi geçtik muayenem 10 günde bir haftada bir kontrol olacak

sen istisnasın canım özel durumlar için değil de genel durumlar için diyolar onu:)
sen gönlünü ferah tut. Bu poncik 37 den önce gelmez inşallah

benim de aynı doktora devam etsem iki haftada bire düşüyordu kontrol:)
pazartesi günü duruma göre bakcaz artik:)

İnşallah güzel haberler alırsın canım sağlıkla gelsin bebeğin sende sağlıklı olursun inşallah herşey güzel olur

amin Allah razı olsun canım benim ❤
bu corona çökertti bizi
inşallah toparlar değerler güzel haberlerle gelirim:)

Yarin bi ordu misafirim var. Haav cok sicak. Temizlikci de bulamayincaaaaa is basa dustu. Daha isi yarilamadim ama ben pertim. Keske jetgillerdeki robottan benim de olsa

Allah kolaylık versin canım
yiyecekleri bari onlar yapıp getirseymis. ben kimseyi kabul etmiyorum kimseye de gitmiyorum. Bu haftada misafir ağırlamak da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…