9 kg dan daha az dediler hep ağırlığına.
Puset koyunca 9 kg olabilir
Kabin bendd bakıyorum
Aynen ağırlık önemli bende ağır kaldıramıyorumKg onemli, valla peg pregonun travelini kaldiramadim denedigimdeyonetilir gibi degil ağır olanlar
Ayy benimde öyle doktor 4 hafta sabretsin 5 olursa muhteşem olur dedi tabi beklerseEveet ben de takipteyim. Haziran anneleri Mayisin ortasinda, Temmuz Anneleri Haziranin ortasinda dogumlara basladi. Bu da demek oluyor ki biz de Temjuz ortasi baslicaz. Surada 4 hafta kaldi. Sahsen 17 Temmuzda 37+0 olucam hayirlisiyla. Dogurmayi isterim havalar daha da sicaklamadan, vücudum daha da agirlasmadan.
Ben ilk zamanlar rahimde yapılıklık olmasın diye izin vermiyorlar sanıyordum canım sen 3.yü doğuracağına göre yanlış biliyormuşumBen kullaniyorum
Çatıyı hani çiş tutarken kastığımız kaslar var ya iki bacak arası tam olarak orası diyebilirimBezdim vallahi ya çati agrisi tam neresi benim sağ ayak topugum agriyor niye ya
Ben bunun normal organigini kendimize kullaniyorum guzel ürün
Sende ona oahvalti hazırlama kiz ben olsam oturur ağlarim üzüntüden
Sling kullanamam ben onu baglayinca kkoca totom meydana cikar
Afkurmasin sabah sabah tersinden kalkmiş bence acilma falan olmadan olmaz suni sanciyi ona verelim bi bakiyim dayaniyor mu bana düşük yaparken verdiler adami hoplatiyor vallahi
Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye ki
Hiç yani çok bilen alsın kendi emzirsinLohusa kafasında söylenen herşeyi insan çok takıyor zaten. Kv komşularından biri sütün yaramıyor galiba demişti. Eşimde kadınla dalga geçti bu nasıl saçma laf diye. Sonra kendisi ara ara dalga geçmek için kullandı. Şaka olduğunu bilmeme rağmen her söyleyişinde cinlerim tepeme çıkıyordu. Bu sefer şimdiden tembihledim. Bir kere bile sütle ilgili yorum yaparsan çocuğu sana emzirtirim diye
Benimki de inşallah bayram sonuna kadar durur içerdeBende bayram sınu bekliyorum ama doktor belki 1-5 afustosu bekleyebiliriz dedi :)
Yok kizz aşırı duygusal bir evlat aşırı duygusal eş aşırı duygusal bir baba , romantik, düşünceli daha bolsunIyyyy balik burcu mu en tahammul edemedigim erkek burcu
Ayy inşallah canım sağlıkla gelsinlerde bayramdan sonra gelsinlerben benimkini bayramdan sonra bekliyorum
Ayy inşallah canım sağlıkla gelsinlerde bayramdan sonra gelsinler
Ayy benim bebeğimin ismi aslan olacak burcuda aslan olsun istiyorum ama inşallah beklerbenimki yengeç mi olacak aslan mi tam aradaki tarihlere denk geliyo
doktorum 18 temmuzdan sonra bekliyorum senin doğumunu demişti:)
Ayy benim bebeğimin ismi aslan olacak burcuda aslan olsun istiyorum ama inşallah bekler
Aminnnn inşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallahinşallah gönlünce olur canım❤
ilk oğlum 38+3 de doğmuştu. ikinci ilki kadar beklemiyo diyolar. bakalım neler olacak:)
pazartesiye hematolojiye randevu aldım inşallah güzel haberler alırsam rahatlarim biraz daha:)
İnşallah güzel haberler alırsın canıminşallah gönlünce olur canım❤
ilk oğlum 38+3 de doğmuştu. ikinci ilki kadar beklemiyo diyolar. bakalım neler olacak:)
pazartesiye hematolojiye randevu aldım inşallah güzel haberler alırsam rahatlarim biraz daha:)
Ben ilk zamanlar rahimde yapılıklık olmasın diye izin vermiyorlar sanıyordum canım sen 3.yü doğuracağına göre yanlış biliyormuşum
Canım rahimde yapışıklık çoğunlukla sezeryandan kaynaklı oluyor normal doğumda hiç duymadımBen ilk zamanlar rahimde yapılıklık olmasın diye izin vermiyorlar sanıyordum canım sen 3.yü doğuracağına göre yanlış biliyormuşum
Aminnnn inşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Ayy deme öyle benim ilk 32. haftada koşa koşa geldi32.haftayi geçtik muayenem 10 günde bir haftada bir kontrol olacak
İnşallah güzel haberler alırsın canımsağlıkla gelsin bebeğin sende sağlıklı olursun inşallah herşey güzel olur
Yarin bi ordu misafirim var. Haav cok sicak. Temizlikci de bulamayincaaaaa is basa dustu. Daha isi yarilamadim ama ben pertim. Keske jetgillerdeki robottan benim de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?