2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Chicconun puseti nekadar?
Ve başka marka oturuyormu?

2000 idi sanırım chicco goody ve chicco puset 7500 -8000 bandında oluyor. Chicco dışında uyuyor mu emin değilim, bagi için alternatif önerdi ebebekteki danışman ama chicco da onermedi.

Canım bakınca diğer ikisinie değerlendirmeni yazarmisin?

Tabi cnm, görelim su iki markayi da, artık karar verip alicam. Döviz devamlı artışta, fiyatlar yükseliyor, artık alacagiz da mecbur

Canım sen yurt dışında mıydın?
Bakıcı nasıl 1.5ay izne gidiyor ki? Sen maaş vermiyor musun? Senin en lazım zamanında yoksa bence baska bakici düşünurdum ben.
En azından senin dikişlerin duzelene bebeğe alışana kadar yanında durması lazımdı.
Benim iş yerinde bir arkadaş komsusu bakıyordu covit geçirince bir kere bile kapıma gelip birşeye ihtiyacın varmı diye sorması. Benim çocuğum yaprak sarması seviyor şarmislarda telefonda söyledi bir tabak olsa ikram etmedi diye bakıcısı bıraktı.

ay ben olsam var ki cikiyo der gezerdim popomla
ön yargılı olma popise:)
acik olsam umursamam tabi ki ama tesettürlüyüm o yüzden bana ters öyle şeyler ben aşiri bol giyerim hat belli olmasindan midem bulanir ha tam takvali tesettürlümuyüm hayir ama boyle seylere asiri dikkat ederim

Bende kahvaltisiz asla evden gondermem müşkül bir durum olmadigi sürece kaşiniyor senin ki suni sanciyi bi ona verelim önce ben elimden gelse dogumu kocama yaptiririm

Ay benim için de doktorun iletişimi çok önemli devamlı gittiğim doktor sinirlerimi bozdu bende değiştirdim şimdi gittiğim doktor çok çok iyi ben sorularımı siralamadan kendisi herşeyi detaylı anlatıyor soru sormama gerek bile kalmıyor sen doğum paketi almış miydin

Aynen ya döviz artıyor bebek arabası artıyor.alti üstü bebek arabası alacağı fiyatlar maşallah normal araba gibi.
20 25 binede var.
bende esimi bekliyorum görevden gelsin diye.
Şimdi araştırmaya başladım o gelince vakit kısıtlı fazla yer gezemeyexegiz

Birde 4baby active plus diye bir bebek arabası gördüm instada fiaytida da uygun 1750civari pusetli ama kalitesi nasıl bilmiyorum.
Chiccoyu beğendim bir modelini görmüştüm o bu sanırım .
Listeye ekleyim

acik olsam umursamam tabi ki ama tesettürlüyüm o yüzden bana ters öyle şeyler ben aşiri bol giyerim hat belli olmasindan midem bulanir ha tam takvali tesettürlümuyüm hayir ama boyle seylere asiri dikkat ederim

Hee o zaman haklısın bisey diyemem:)
benim her yerim aynı anda genisledigi için toparlak oldum belirgin çıkan bi yerim yok.
karnim da şu altta takvimde göründüğü gibi aynı

Ayyy son dakika cam balkoncu aramiş cumadan sonra gelcem diye kostur kostur ev topladim robot süpürüyor ben toz aliyorum balkonda yikandi oh mis kan ter içinde kaldim ayol pazartesi getiricez demişti plansiz herşeyden nefret ederim bir başak burcu olarak

Aynen canım doğum paketi aldım ben.
Doktorum sorularımı cevap veriyor hatta senin dedfigin gibi sormadan kendi anlatıyor. Whatsappdan bile darliyorum arada
Htta benim miyomun var onu sordum acik net cevap veriyor yani. Ne olabilir ne olacak anlatıyor

Hepimizin var korkusu illa ki ama onu o zaman dusunurum de gec. Ilk dogumda zaten.anlamiosun ki. Bi bakiosun dogmus. Cunku konuyla ilgili fikrin.yok en guzeli ilki bence
Kız korku hepimizde var hala var.
Ben down sendromu riski dedi korkuyorum.
Rüyamda bebek doğmuş işitme testini gecememiz diye gördüm

Bende kahvaltisiz asla evden gondermem müşkül bir durum olmadigi sürece kaşiniyor senin ki suni sanciyi bi ona verelim önce ben elimden gelse dogumu kocama yaptiririm
Benim ki kahvaltı hariç yemeğimi yapar iş yerinde ben gidip yer gelirim çok yakınız aynı sitede ama ben ona kıyamam ben acı çekeyim ama o çekmesin derim zaten kan görse bayılır bir gün boyunca ayikmaz

Memorialde doğum paketi aldın dimi paket neleri kapsıyor ücreti ne kadar

4baby modeling baktım, travel sistem ve 9 kg. Ben kaldiramam o kadar. O yuzden travel bakmiyorum da kabin araştırıyorum. Yoksa fiyat oldukça iyi

4baby modeling baktım, travel sistem ve 9 kg. Ben kaldiramam o kadar. O yuzden travel bakmiyorum da kabin araştırıyorum. Yoksa fiyat oldukça iyi
Ben ilkinde pusetli travel almıştım üstelik o zaman çok da pahalıydı puset kısmını çok rahat kullandım diğerini de 1.5 yasa kadar kullandım ağır ama sürmesi çok rahat oluyordu sonrasında bir de kabinli aldık hala kullanıyor 5 yasina kadar kullanabilir hatta kreşe giderken bile kullanabilir en azından kardesinde de diğerini kullanırız

Travel olanlar bana çok ağır geldi, daha çok ozellik var travelda ama ben kullananamam yani. Kullanmayacagim şeye de para vermek istemiyorum. Insallah bütçe ve ihtiyacım uygun pusetli kabin alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…