- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
58 le hamile kalmıştım, şuan 67 yim 9 kilo almışım 30 haftadaKızlar kilolar ne alemdekaç kilo aldınız haftanıza göre?
Chicconun puseti nekadar?
Ve başka marka oturuyormu?
Canım bakınca diğer ikisinie değerlendirmeni yazarmisin?
Canım sen yurt dışında mıydın?Yapma ya, cok gecmis olsun. Insallah tamamen duzelir. Tam da korktugum seyi soyledin. Enfeksiyon fln kapmadi ama di mi? Ya birkac saatligine bir kadin tutsaniz. 2-3 gunde bir 4-5 saatligine bile gelse nefes alirsin. Bak benim de basima ne geldi. Icim rahatti gecen gune kadar. Hep krese ve bakici teyzeye guveniyordum. Teyze demez mi ben dogumdan sonraki 1.5 ay tatilde olucam. E kadinin bir hayati var, hicbir sey soyleyemem, aksine adina mutlu olurum dinlensin ama bizim acimizdan cok kotu oldu. Ilk etapta endisem dogumdayken kim bakacak kizima oldu. Ablama dedim dogum zamani 2 gun izin alip bakabilir misin? Almaya calisirim dedi. Dogumun saati gunu belli degil ki. Dener ama kesin izin alip gelebilir mi ona da guvenemiyorum. Dikis kismini dogum sonrasini hic dusunmemistim bile. Ilk 2 ay cok zorlayacqk yine. Kres desen 4 gun gitse 5.gunu muhakkak hasta bu cocuk, yok burnu akti, yok aksirdi tiksirdi diye eve gonderiyorlar. Ki cocuk hasta degil. Geliyor normal. Hasta olsa zaten ben gondermem. Luna'nin tozq alerjisi var, Zyrtec kullanmazsak hep burnu akiyor. Ama sirf burnu akmasin da eve gonderip durmasinlar diye cocugumu ilaca bogamam. Kisacasi kres isi de yalan. Son 2 ayin 1 ayi krese gitmemistir, oyle diyim. Napicam cok merak ediyorum iki cocukla. Ben dikisi falan dusunmemistim dedigim gibi. Dogumda Luna'nin kim yaninda olcakti derdim. Ama simdi dusununce haklisin. Belki de sadece arada Luna ile bile ilgilenseler iyi olabilir benim icin. Gerci babannenin hareket kalibiyeti kisitli bacagini kirdigindan ama dedesi yardim edebilir. Ne diyim Allah hepimize yardimci olsun.
ay ben olsam var ki cikiyo der gezerdim popomla
ön yargılı olma popise:)
Valla en son solumdaydi ama döndü anlamiyorum ben neresi nerdeseninkinin kafası popoya doğru mu acaba :)
Bende kahvaltisiz asla evden gondermem müşkül bir durum olmadigi sürece kaşiniyor senin ki suni sanciyi bi ona verelim önce ben elimden gelse dogumu kocama yaptiririmHahahabenimki neyseki gündüz uyuyamıyor. Ama gece de maşallah kafayı koyduğu gibi gider. Ya valla her yük bizde aslında. Maddi olarak zorlanıyor eşim biraz bende hem fiziksel hem manevi hemde ruhsal olarak zorlanıyorum.
Üzülürüm bacım zaten kendi yapar gider kahvaltısını beni hiç uyandırmaz. Ben sadece öğle yemeği yapıyordum ona. Onu da son 2 aydır kv hazırlıyor zaten. Bi de kıyamam ben yaparım ya. Ağlasam da sızlasamdaya anlatamıyorum işte bunu takmış kafayı suni sancıya. Adam elinden gelse 37 de doğurtacak beni hıçkırıyordur senin bebik. Benimki en az gün de 3 4 defa yapıyor onu
Hahaha evet olabilir valla. Bende soruyorum bazen dalgasına ne var ben olamam mı falan diyor
Benim de öyleydi bak dün içmedim normal çıktı. Baştan deseydi benim doktorda keşke.
Ay benim için de doktorun iletişimi çok önemli devamlı gittiğim doktor sinirlerimi bozdu bende değiştirdim şimdi gittiğim doktor çok çok iyi ben sorularımı siralamadan kendisi herşeyi detaylı anlatıyor soru sormama gerek bile kalmıyor sen doğum paketi almış miydinCanım benim görüşüm doktor önemli. Doktorun iletişimi önemli
Begenmediysen beğendiğine git. Benim detayliyi başka doktor yaptı. Sevmedim ben mesela onu. Eşim yanimda yoktu o anlatırken not aliyrodum eşime anlatmaya beni dinlemiurosun filan dedi.
Kendi doktorum konusurken not alıyorum hatta şey diyor telefonundaki listeden sorun varmı bak sor hadi diyor
Ben iletişimi kuvvetli doktor istiyorum mesela.
Aynen ya döviz artıyor bebek arabası artıyor.alti üstü bebek arabası alacağı fiyatlar maşallah normal araba gibi.2000 idi sanırım chicco goody ve chicco puset 7500 -8000 bandında oluyor. Chicco dışında uyuyor mu emin değilim, bagi için alternatif önerdi ebebekteki danışman ama chicco da onermedi.
Tabi cnm, görelim su iki markayi da, artık karar verip alicam. Döviz devamlı artışta, fiyatlar yükseliyor, artık alacagiz da mecbur
acik olsam umursamam tabi ki ama tesettürlüyüm o yüzden bana ters öyle şeyler ben aşiri bol giyerim hat belli olmasindan midem bulanir ha tam takvali tesettürlümuyüm hayir ama boyle seylere asiri dikkat ederim
Aynen canım doğum paketi aldım ben.Ay benim için de doktorun iletişimi çok önemli devamlı gittiğim doktor sinirlerimi bozdu bende değiştirdim şimdi gittiğim doktor çok çok iyi ben sorularımı siralamadan kendisi herşeyi detaylı anlatıyor soru sormama gerek bile kalmıyor sen doğum paketi almış miydin
Kız korku hepimizde var hala var.Hepimizin var korkusu illa ki ama onu o zaman dusunurum de gec. Ilk dogumda zaten.anlamiosun ki. Bi bakiosun dogmus. Cunku konuyla ilgili fikrin.yoken guzeli ilki bence
Benim ki kahvaltı hariç yemeğimi yapar iş yerinde ben gidip yer gelirim çok yakınız aynı sitede ama ben ona kıyamam ben acı çekeyim ama o çekmesin derimBende kahvaltisiz asla evden gondermem müşkül bir durum olmadigi sürece kaşiniyor senin ki suni sanciyi bi ona verelim önce ben elimden gelse dogumu kocama yaptiririm
Memorialde doğum paketi aldın dimi paket neleri kapsıyor ücreti ne kadarAynen canım doğum paketi aldım ben.
Doktorum sorularımı cevap veriyor hatta senin dedfigin gibi sormadan kendi anlatıyor. Whatsappdan bile darliyorum arada
Htta benim miyomun var onu sordum acik net cevap veriyor yani. Ne olabilir ne olacak anlatıyor
Aynen ya döviz artıyor bebek arabası artıyor.alti üstü bebek arabası alacağı fiyatlar maşallah normal araba gibi.
20 25 binede var.
bende esimi bekliyorum görevden gelsin diye.
Şimdi araştırmaya başladım o gelince vakit kısıtlı fazla yer gezemeyexegiz
Birde 4baby active plus diye bir bebek arabası gördüm instada fiaytida da uygun 1750civari pusetli ama kalitesi nasıl bilmiyorum.
Chiccoyu beğendim bir modelini görmüştüm o bu sanırım .
Listeye ekleyim
59' la hamile kaldim 65 oldum diyetle 62'ye düştümKızlar kilolar ne alemdekaç kilo aldınız haftanıza göre?
5.5 kilo toplamda. şeker çıkınca diyete bi başlayınca durdu kilo alımım. 1.5 aydır hiç kilo almadımKızlar kilolar ne alemdekaç kilo aldınız haftanıza göre?
Ben ilkinde pusetli travel almıştım üstelik o zaman çok da pahalıydı puset kısmını çok rahat kullandım diğerini de 1.5 yasa kadar kullandım ağır ama sürmesi çok rahat oluyordu sonrasında bir de kabinli aldık hala kullanıyor 5 yasina kadar kullanabilir hatta kreşe giderken bile kullanabilir4baby modeling baktım, travel sistem ve 9 kg. Ben kaldiramam o kadar. O yuzden travel bakmiyorum da kabin araştırıyorum. Yoksa fiyat oldukça iyi
Travel olanlar bana çok ağır geldi, daha çok ozellik var travelda ama ben kullananamam yani. Kullanmayacagim şeye de para vermek istemiyorum. Insallah bütçe ve ihtiyacım uygun pusetli kabin alabilirim :)Ben ilkinde pusetli travel almıştım üstelik o zaman çok da pahalıydı puset kısmını çok rahat kullandım diğerini de 1.5 yasa kadar kullandım ağır ama sürmesi çok rahat oluyordu sonrasında bir de kabinli aldık hala kullanıyor 5 yasina kadar kullanabilir hatta kreşe giderken bile kullanabiliren azından kardesinde de diğerini kullanırız
Seninki saglikla alakali bi korku ayni seyden bahsetmiyoruz. Dogum korkusundan bahsediyorum benKız korku hepimizde var hala var.
Ben down sendromu riski dedi korkuyorum.
Rüyamda bebek doğmuş işitme testini gecememiz diye gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?